Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 234593 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #540 on: November 30, 2008, 13:48:12 »
Να κανω και μια ερώτηση. Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της κόκκινης? ?

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #541 on: November 30, 2008, 14:41:01 »
αν υπάρχουν δικαστές γιατί προς το παρόν δεν υπάρχουν
και αν έχεις και στοιχεια που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις  τότε ναι μπορεί να ακυρωθεί γιατί έχει γίνει και στο παρελθόν... πχ μια κάρτα στον Τσιρίλλο πριν μερικά χρονια...

ένα άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ο παίχτης του βουλή δεν αλλάζει την μπάλα με τον συμπαίχτη του για να κάνουν σέντρα αλλα την πετάει άμεσος στα πόδια του Γκαρσία
PAOK-Hersonissos (Kriti)

fatal_invasion

• Guest
« Reply #542 on: November 30, 2008, 14:58:41 »
Κάτι μου λέει,ότι ο Γκαρσία δεν θα τιμωρηθεί για τον φιόγκο.
Κάτι μου λέει,ότι θα πάρει 1-2 κόκκινες για ψύλου πήδημα.
Ε και στη τελική ξέρετε,ο ΠΑΟΚ ευνοημένος.

η ουσία,η ίδια -> έξω ο Γκαρσία.

mpougatsas

• Guest
« Reply #543 on: November 30, 2008, 15:08:08 »
ένα άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ο παίχτης του βουλή δεν αλλάζει την μπάλα με τον συμπαίχτη του για να κάνουν σέντρα αλλα την πετάει άμεσος στα πόδια του Γκαρσία
σωστή η παρατήρηση σου spinos_4... αλήθεια έχει δικαίωμα ο παίχτής του θρασύβουλου να κάνει κάτι τέτοιο;; σέντρα είναι δεν είναι φάουλ.

Α, ρε κομαντάντε παλιόβισμα.. μία μία σε πάει τελευταία  :P  ;D

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #544 on: November 30, 2008, 15:14:23 »
http://www.sport-fm.gr/article/156287

Óå Ýîáëëç êáôÜóôáóç Þôáí ï ÐÜìðëï Ãêáñóßá ìåôÜ ôç ëÞîç ôïõ áãþíá ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôï Èñáóýâïõëï óôç ÖõëÞ. Ìðïñåß ç ïìÜäá ôïõ íá íßêçóå ìå 2-1, áëëÜ ï Ïõñïõãïõáíüò ìÝóïò äåí åß÷å äéÜèåóç ãéá ðáíçãõñéóìïýò, áöïý áðïâëÞèçêå ìå äýï êßôñéíåò êÜñôåò ìÝóá óå åëÜ÷éóôá äåõôåñüëåðôá óôï 94’. «ÁíÜñìïóôç óõìðåñéöïñÜ ìåôÜ ôçí ðñþôç êÜñôá», áíáöÝñåé ôï öýëëï áãþíá, áëëÜ ï ðáßêôçò èåùñåß ðùò… ôïõ Ý÷åé âãåé ôï üíïìá êáé áðïôåëåß ôï åýêïëï èýìá.

«Äåí ìðïñþ íá êáôáëÜâù ôé ãßíåôáé. Áðü ôï ðåñéóôáôéêü ìå ôïí Íôéüãï óôï ÊáñáúóêÜêç õðÜñ÷åé Ýíá êëßìá åéò âÜñïò ìïõ êáé íéþèù üôé êÜðïéïé äåí ìå èÝëïõí åäþ. Áí, ëïéðüí, äåí ìå èÝëïõí, íá ìïõ ôï ðïõí íá öýãù êáé íá ãõñßóù óôçí ðáôñßäá ìïõ», äÞëùóå ï 31÷ñïíïò Üóïò óôç «SportDay».

Ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò áõôÞ ôç öïñÜ èåþñçóå õðåñâïëéêÜ áõóôçñÞ ôçí áðüöáóç ôïõ äéáéôçôÞ. «¼ðùò óôï ðáé÷íßäé ìå ôïí Ïëõìðéáêü åßðáìå üôé ç óõìðåñéöïñÜ ôïõ äåí Þôáí óùóôÞ, áõôÞ ôç öïñÜ ìïý öáßíåôáé üôé Þôáí õðåñâïëéêü íá äå÷ôåß Ýíáò ðïäïóöáéñéóôÞò äýï êßôñéíåò êÜñôåò ìÝóá óå ïýôå äÝêá äåõôåñüëåðôá. ÕðÜñ÷åé Ýíá êëßìá üôé ï ðïäïóöáéñéóôÞò ðñÝðåé íá ðëçñþóåé áõôü ðïõ Ýãéíå ìå ôïí Ïëõìðéáêü. Äåí ðñÝðåé óå êáìßá ðåñßðôùóç íá ðëçñþíåé ï Ãêáñóßá ü,ôé Ýãéíå óå áõôü ôï ðáé÷íßäé».
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #545 on: November 30, 2008, 15:52:14 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7833&pubid=1541414

«Τιμή και δόξα στον Πάμπλο Γκαρσία»

Αντικείμενο λατρείας από τους καταληψίες οπαδούς του ΠΑΟΚ έγινε ο Πάμπλο Γκαρσία! Ο παίκτης υποβλήθηκε σε ντόπινγκ κοντρόλ και βγήκε καθυστερημένα από το στάδιο, οπότε αποχώρησε με ταξί χώρια από την αποστολή του ΠΑΟΚ.

Οταν έγινε αντιληπτός, το όχημα περικυκλώθηκε (!) και όλοι μαζί εν χορώ τραγουδούσαν: «ΠΑΟΚ, θρησκεία, τρομοκρατία, τιμή και δόξα στον Πάμπλο Γκαρσία».
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

guest4

• Guest
« Reply #546 on: November 30, 2008, 16:05:39 »
Αυτό που πρεπει να περασει στην κοινη γνωμη είναι οτι
ο διαιτητης ήταν Π Ρ Ο Κ Α Τ Ε Ι Λ Η Μ Ε Ν Ο Σ από το καραισκακη.Τέλος

Δεν πρεπει να πεσουμε στην παγιδα των βαρουχοβλάχων, να προσπαθούμε
να τους αποδειξουμε ότι ο δαρλας ήταν πίσω, ή έπρπε πρωτα να του γινει συσταση, ή ότι ήταν προκλητικος ο παπαρας παίκτης του θρασου που κλωτσησε την μπάλα.
Αυτά είναι Α Υ Τ Ο Ν Ο Η Τ Α.

Πρέπει επιτελους να σταματήσουν να υποβιβάζουν τη νοημοσύνη μας.

Και η αρχή πρέπει να γινει σημερα το βραδυ στη βαρουχιάδα.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟ ΜΙΝΟ
ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
(Η αλήθεια είναι ότι είναι ο μόνος που έχει αρχιδια και βγαίνει στο γυαλί - άσχετα
εαν δεν μπορει να αρθρωσει λόγο)
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΟΚ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΕΚΠΟΜΠΗ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ.

Ένα άλλο που θέλω να πώ και που δεν εχει πει κανενας είναι γιατί εκεινο το αρχιδι
ο παικτης του θρασου κλώτσησε την μπάλα στον Πάμπλο.(αλήθεια ποιος ήταν?)

Τι θα ωφελούσε στον θράσο ενδεχόμενη κιτρινη εκείνη τη στιγμή? Τίποτα.

Δεν λέω ότι ήταν στημένο από μερους του, αλλά όλο το κλίμα που δημιουργήσανε
τα μμε και οι φυλλάδες, τον ώθησαν ΥΠΟΣΥΝΗΔΗΤΑ να το κάνει προκειμένου να προκαλέσει το διαΙτητη.
Έπαιξε σωστα το ρολο του σε μια σιωπηρή συνωμοσία που στηθηκε καλά από
τα πληρωμένα δημοσιογραφακια.
('Εχετε προσεξει πως διαφημίζεται το πουτανόσπερμα ο Ντιόγο μετα το μπουνίδι?)

Εχετε προσεξει επίσης πώς τα αντεθνικά συνθηματα άρχισαν να βγαινουν στην επιφανεια?

ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΥΠΟΥΛΟ ΠΟΛΕΜΟ.
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΜΠΛΟ.  

giannis80

• Guest
« Reply #547 on: November 30, 2008, 16:08:53 »
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ.

giannis80

• Guest
« Reply #548 on: November 30, 2008, 16:14:30 »
Και φυσικά,ο επόμενος αγώνα με τρίπολη να είναι και ο τελευταίος που δεν παίζει ο γκαρσία λόγω τιμωρίας (εννοώ οτι ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΒΙΝΤΕΟ και μαλακίες γιατί έτσι προστάζει ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ).

Panagiotis4

• Guest
« Reply #549 on: November 30, 2008, 17:16:22 »
Να κανω και μια ερώτηση. Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της κόκκινης? ?

δεν θυμάμαι σε ποιον αγώνα ήταν, μπορεί να ήταν και ο Φουτσίνι.Πάντος σίγουρα θυμάμαι πως ειχε πάρει ενας παίκτης κίτρινη κάρτα και θα έχανε το επόμενο παιχνίδι.Πήρε θέση ο δικαστής και η κάρτα ακυρώθηκε.
Αλλα μην ελπίζεις σε τέτοια πραγματα.είναι σχέδιο εξόντωσης του Γκαρσία.Δεν πρόκειται να πάρουν τίποτα πίσω.Θα ισχυριστούν οτι τον έβρισε.Ο ΠΑΟΚ είναι πια σπυρί στον κώλο τους και θα κάνουν οτι μπορούν για να μας κάνουν ζημιά.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #550 on: November 30, 2008, 19:24:48 »
Ναι έχετε δίκιο. Γι αυτό και εγώ επιμένω οτι μετά απο όλα αυτά πρέπει ο παίχτης και να προστατευθεί απο την διοίκηση αλλα και να στηριχθεί ψυχολογικά. Ειναι φοβερό για ενα ποδοσφαιριστή να παίζει με το άγχος οτι ειναι ανεπιθύμητος και οτι υπάρχουν κάποιοι που καραδοκούν να τον εξοντώσουν αγωνιστικά, επειδή τόλμησε να τα βάλει με τον γαυρο.

Να τον προστατέψουμε!!!!!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #551 on: December 01, 2008, 00:58:18 »

vs thurston moore

Ακούστε και τους σρχικούς στίχους του τραγουδιού που ακολουθεί, για να καταλάβετε τις ομοιότητες με τα όσα έθεσε ο Απόστολος στο κάλεσμα του Σ.Φ. "Πάμπλο, το σκυλί του πολέμου":

mpougatsas

• Guest
« Reply #552 on: December 01, 2008, 09:32:51 »
Γκαρσία: «Με κυνηγάνε οι διαιτητές»

Αίσθηση προκάλεσαν οι αποκλειστικές δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία το βράδυ του Σαββάτου στο Αθλητικό Metropolis. Ο Ουρουγουανός άσος του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε ότι νιώθει πως θέλουν να τον διώξουν από την Ελλάδα, κάτι που ανέφερε και χθες με δηλώσεις του στο «Μ». «Πιστεύω ότι με κυνηγάνε πλέον οι διαιτητές και αισθάνομαι άσχημα. Έχω τιμωρηθεί για ό,τι έγινε στο «Καραϊσκάκη», άμα είναι να κουβαλάω αυτό σε όλα τα ματς και για το παραμικρό να με τιμωρούν ξανά είναι άδικο» είπε ο Γκαρσία, που εξήγησε τη φάση της αποβολής του: «Μετά το δεύτερο γκολ που πετύχαμε, οι περισσότεροι συμπαίκτες μου πανηγύριζαν και οι παίκτες του Θρασύβουλου προσπάθησαν να κάνουν γρήγορα σέντρα για να μας πιάσουν στον ύπνο. Ο Βερόν πήγε μπροστά τους, αλλά επειδή είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα, τον είπα να φύγει και πήρα εγώ τη θέση του. Όμως, ο παίκτης του Θρασύβουλου πέταξε επίτηδες την μπάλα πάνω μου για να πάρω κίτρινη. Αυτό με εκνεύρισε, γύρισα προς τα πίσω, δάγκωσα τη φανέλα μου και έφυγα, χωρίς να πω τίποτα στο διαιτητή και αυτός με απέβαλε με δεύτερη κίτρινη».

«Ας φορέσουμε φουστάνια»

Συνεχίζοντας, ο Πάμπλο Γκαρσία, ήταν ξεκάθαρος: «Θα συνεχίσω να παίζω όπως παίζω και αυτός που δε γουστάρει τον τρόπο μου, ας μου το πει για να φορέσω μία φούστα να μπω να παίξω. Δε γίνεται σε κάθε ματς να με κυνηγάνε για την μπουνιά στον Ντιόγκο, η οποία έκανε το γύρο του κόσμου, ενώ η δική του αγκωνιά που μου έσπασε τα δόντια, την έγραψαν μόνο δύο τρεις εφημερίδες. Ας δώσουν από τώρα το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό να τελειώσουμε και να πάμε στα σπίτια μας». «Αν είναι, ας συμφωνήσουν μεταξύ τους οι διαιτητές και να μου πουν να φύγω. Να επιστρέψω ήρεμος στην Ουρουγουάη, όπως ήρεμος ήρθα για να παίξω μπάλα στην Ελλάδα» πρόσθεσε ο 31χρονος μέσος του Δικεφάλου.

«Ευχαριστώ τον κόσμο»

Ο Λατινοαμερικανός χαφ αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι για μία ακόμα φορά τον αποθέωσαν. «Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει. Ευχαριστώ για όλα, με κάνει και αισθάνομαι Έλληνας. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοί του θα είναι στην καρδιά μου για πάντα. Υποστηρίζουν με πάθος και με καρδιά την ομάδα, δεν θα τους ξεχάσω ποτέ» ήταν τα λόγια του Γκαρσία για τον «ασπρόμαυρο» λαό.

http://www.metropolisradio.gr/12263

mpougatsas

• Guest
« Reply #553 on: December 01, 2008, 10:03:18 »
Ãêáñóßá: «Óôü÷ïò åãþ êáé ï ÐÁÏÊ»

01/12/2008, 08:57

Äçëþóåéò ðïõ óßãïõñá èá óõæçôçèïýí Ýêáíå ï ÐÜìðëï Ãêáñóßá óôç «SportDay». Ãéá ðïéï ëüãï ï Ïõñïõãïõáíüò ìÝóïò åíÝðëåîå ôïí Ïëõìðéáêü êáé ôé ëÝåé ãéá ôïí Ãéþñãï Äáëïýêá. «Áí äåí ìå èÝëïõí íá ìïõ ôï ðïõí íá öýãù…», Þôáí ç ÷áñáêôçñéóôéêüôåñç áôÜêá ôïõ 30÷ñïíïõ Üóïõ.

ÁíáëõôéêÜ üóá äÞëùóå ï Ãêáñóßá:

Å÷åéò êáôáëÜâåé ãéáôß óå áðÝâáëå ï äéáéôçôÞò;

«Ï÷é, äåí Ý÷ù êáôáëÜâåé áêüìç. Äåí ìðïñþ íá êáôáëÜâù ãéáôß ìå áðÝâáëå ï äéáéôçôÞò. Ç ðñþôç êßôñéíç êÜñôá ðïõ ðÞñá åßíáé óùóôÞ, åðåéäÞ ðáñåìðüäéæá ôïõò ðáßêôåò ôïõ Èñáóýâïõëïõ íá êÜíïõí ôç óÝíôñá. Ôç äåýôåñç üìùò ãéáôß ôçí ðÞñá; Äåí Ýêáíá ôßðïôá».

Åßðåò êÜôé óôïí äéáéôçôÞ;

«Ï÷é. Ðþò íá óõíåííïçèþ ìáæß ôïõ; Ïé ìüíåò ëÝîåéò ðïõ ãíùñßæù óôá åëëçíéêÜ åßíáé êáëçìÝñá êáé êáëçíý÷ôá».

Åðé÷åßñçóåò íá ôïí âñåéò ìåôÜ ôï ôÝëïò ôïõ áãþíá, ãéá íá óïõ åîçãÞóåé ãéáôß óå áðÝâáëå;

«Ï÷é, äåí Þèåëá íá ñùôÞóù. Ìá äåí åß÷å ëüãï íá ìïõ äþóåé ôç äåýôåñç êßôñéíç. Ôé íá ôïí ñùôÞóù;».

Ìßëçóåò ìå ôïí ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò êáé ìå ôïõò óõìðáßêôåò óïõ ìåôÜ ôï ðáé÷íßäé; Ôé óïõ åßðáí;

«ÌéëÞóáìå. Ïëïé ìïõ åßðáí ðùò äåí õðÞñ÷å êáíÝíáò áðïëýôùò ëüãïò íá ìå áðïâÜëåé ï äéáéôçôÞò».

Ðþò áéóèÜíåóáé ôþñá;

«Ôé íá ðù, äåí îÝñù. Åßìáé åîïñãéóìÝíïò. ÓêÝöôïìáé ðÜñá ðïëëÜ êáé ðñÝðåé íá çñåìÞóù».

Åßíáé ç äåýôåñç êüêêéíç êÜñôá óå ôñåéò áãùíéóôéêÝò. Ðïý ôï áðïäßäåéò;

«Öáßíåôáé ðùò êÜðïéïé Ý÷ïõí ðñüâëçìá ìáæß ìïõ. Áðü ôï ðáé÷íßäé ìå ôïí Ïëõìðéáêü êáé ìåôÜ Ý÷ïõí îåóçêùèåß åíáíôßïí ìïõ. ÖÜíçêå áðü ôï ãåãïíüò ðùò êÜëåóáí ìüíï åìÝíá óå áðïëïãßá ãéá ôï ÷ôýðçìá óôïí Íôéüãï, åíþ ôïí ðáßêôç ôïõ Ïëõìðéáêïý äåí ôïí êÜëåóáí ãéá Ýíá Üëëï ÷ôýðçìá óå ìÝíá. Áí äåí èÝëïõí íá áãùíßæïìáé óôçí ÅëëÜäá, íá ìïõ ôï ðïõí íá öýãù. Áõôü ôï ðñÜãìá, üìùò, äåí ìðïñåß íá óõíå÷éóôåß».

Ðéóôåýåéò üôé åßóáé óôü÷ïò äçëáäÞ;

«Äåí îÝñù áí ï óôü÷ïò åßìáé åãþ Þ ï ÐÁÏÊ. Éóùò íá åßíáé ï ÐÁÏÊ. ÁëëÜ áí èÝëïõí íá ðÜñåé ïðùóäÞðïôå ôï ðñùôÜèëçìá ï Ïëõìðéáêüò, áò ôïõ ôï äþóïõí áðü ôþñá íá ôï ëÞîïõìå ôï ðñùôÜèëçìá. Ðñïóðáèïýìå íá ðåôý÷ïõìå êÜôé êáëü öÝôïò, áëëÜ öáßíåôáé ðùò õðÜñ÷ïõí åìðüäéá».

ÊáôáëÞãïíôáò, ï Ýìðåéñïò ðáßêôçò áíÝöåñå ðùò: «Äåí ôï Ý÷ù îáíáæÞóåé áõôü óôçí êáñéÝñá ìïõ. Óôçí Éóðáíßá, üôáí ìßá êÜñôá åßíáé Üäéêç, äåí ôéìùñåßôáé áðü ôçí Ðåéèáñ÷éêÞ ÅðéôñïðÞ. Áí Þìáóôáí óôçí Éóðáíßá, äåí èá äå÷üìïõí ðïéíÞ ìéáò áãùíéóôéêÞò ãé' áõôÞ ôçí áðïâïëÞ, ãéáôß ç äåýôåñç êÜñôá åßíáé Üäéêç êáé "ðÝöôåé" êáôÜ ôç óõíåäñßáóç ôçò Ðåéèáñ÷éêÞò ÅðéôñïðÞò».

http://www.sport-fm.gr/article/156376

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #554 on: December 01, 2008, 10:47:31 »

«...Αλλά αν θέλουν να πάρει οπωσδήποτε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, ας του το δώσουν από τώρα να το λήξουμε το πρωτάθλημα. Προσπαθούμε να πετύχουμε κάτι καλό φέτος, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν εμπόδια».

Καλώς ήρθες στην Ζιμπάμπουε των Βαλκανίων, παικταρά μου. Να ξέρεις όμως ότι δεν είσαι μόνος σου.

ΥΓ:
Ερώτηση: Τι άλλο βγαίνει από τα λόγια του υπερπαίκτη;
Απάντηση: Ο πραγματικός στόχος της ομάδας.
« Last Edit: December 01, 2008, 11:12:48 by egoist »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #555 on: December 01, 2008, 11:25:49 »
+100!

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και γώ!!!

τραλαλα... :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala:

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #556 on: December 02, 2008, 00:55:48 »
οσο κι αν εψαξα φωτογραφια απο τα πανο δεν βρηκα...στο γηπεδο το ειδα αλλα φωτο δεν βρηκα....

θα το ανεβάσω εγώ μεσ'την μέρα don't worry

Άντε κύριε μοντεράτορα. Θ' αλλάξει η χρονιά σε λίγο.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #557 on: December 02, 2008, 01:05:22 »
Ðïäüóöáéñï › Superleague › ÐÁÏÊ
«Ôá ðÜíôá ãéá ôïí ÐÁÏÊ»

[1 Äåê 2008 1:08ìì]

Ï åêðñüóùðïò ôïõ ÐÜìðëï Ãêáñóßá, ê. Êáãéüãëïõ öéëïîåíÞèçêå óÞìåñá óôçí åêðïìðÞ «Ãåãïíüôá» ôïõ Libero 107,4 êáé ìßëçóå ãéá ôçí Üäéêç óõìðåñéöïñÜ óôï ðñüóùðï ôïõ ÐÜìðëï Ãêáñóßá, ðïõ èåùñåß üôé ðñÝðåé íá ôéìùñçèåß êáé ï Íôéüãï (ðïõ ôïí ÷ôýðçóå åðßóçò êáé ôïõ Ýóðáóå 3 äüíôéá), ôüíéóå åðßóçò üôé ï ðáßêôçò äåí óêÝöôåôáé íá öýãåé êáé èá óõíå÷ßóåé íá äßíåé ôá ðÜíôá ãéá ôïí ÐÁÏÊ åíþ åßíáé ðïëý åõ÷áñéóôçìÝíïò áðü ôçí óôÞñéîç ôïõ êüóìïõ ôçò ïìÜäáò

Óôçí óçìåñéíÞ åêðïìðÞ ôïõ Libero 107,4 «Ãåãïíüôá» öéëïîåíÞèçêå ï åêðñüóùðïò ôïõ ÐÜìðëï Ãêáñóßá óôçí ÅëëÜäá, ï ê. Êáãéüãëïõ êáé ìßëçóå ãéá ôçí áíôéìåôþðéóç ðïõ ôõã÷Üíåé ï ðáßêôçò ôï ôåëåõôáßï äéÜóôçìá.
Óôçí áñ÷éêÞ åñþôçóç ãéá üóá óõíÝâçóáí ôï ÓÜââáôï óôï ãÞðåäï ôçò ÖõëÞò, ï ê. Êáãéüãëïõ áíÝöåñå :
«ÅéëéêñéíÜ ôé íá ðù; Åßäáìå êÜôé ðïõ äåí Ý÷ïõìå äåé ðïôÝ, 2 êÜñôåò óå 2 äåõôåñüëåðôá óôïí ðáßêôç, óå êÜíåé íá ðéóôåýåéò üôé ðñÜãìáôé ôïí ðáßêôç ôïí êõíçãÜíå ãéá áõôü ðïõ Ýãéíå óôï «ÊáñáúóêÜêçò» ìå ôïí Íôéüãï»
Óôçí óõíÝ÷åéá ó÷ïëéÜæïíôáò üóá Ýãéíáí, ôüíéóå ôá åîÞò :
«ÂéÜóôçêå ï äéáéôçôÞò íá âãÜëåé ôçí 2ç êßôñéíç, ï ßäéïò ï Ãêáñóßá ëÝåé üôé ç 1ç Þôáí äéêáéïëïãçìÝíç áëëÜ ç 2ç äåí Ýðñåðå íá âãåé. ¼ðùò ìïõ åßðå ï ßäéïò ðñïóðÜèçóå íá êáèõóôåñÞóåé ôçí óÝíôñá ôùí ðáéêôþí ôïõ Èñáóýâïõëïõ ãéáôß õðÞñ÷áí áêüìç ðáßêôåò ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ ðáíçãýñéæáí. Áñ÷éêÜ ìÜëéóôá åß÷å ðÜåé ï Âåñüí ãéá íá ôï êÜíåé áõôü áëëÜ ï ÐÜìðëï ôïõ öþíáîå íá öýãåé êáé ðÞãå ï ßäéïò ãéáôß ï Âåñüí åß÷å Þäç ìéá êßôñéíç êÜñôá. ¼ôáí ïé ðáßêôåò ôïõ Èñáóýâïõëïõ êëþôóçóáí ôçí ìðÜëá ðÜíù ôïõ èýìùóå êáé áðü áíôßäñáóç äÜãêùóå ôçí öáíÝëá, ôüôå ï äéáéôçôÞò ôïõ Ýäåéîå êáé 2ç êßôñéíç êÜñôá, êÜôé ðïõ ï ßäéïò èåùñåß üôé åßíáé ðïëý Üäéêï»
Óôçí åñþôçóç, áí ï Ãêáñóßá Ý÷åé åðçñåáóôåß óçìáíôéêÜ áðü ôçí áíôéìåôþðéóç ðïõ ôõã÷Üíåé, ï ê. Êáãéüãëïõ åßðå :
«Óßãïõñá äåí ôïõ Ý÷åé äçìéïõñãÞóåé øõ÷ïëïãéêü ðñüâëçìá áõôü áðëÜ ï ÐÜìðëï Ãêáñóßá óôåíï÷ùñéÝôáé ìÞðùò ç Üäéêç óõìðåñéöïñÜ áðÝíáíôé ôïõ äçìéïõñãåß ðñüâëçìá óôïí ÐÁÏÊ êáé áõôü ôïí ðñïâëçìáôßæåé. Åßíáé Ýíáò ðÜéêôçò ìå ìåãÜëç êáñéÝñá, Ý÷åé ðáßîåé óå ÑåÜë Ìáäñßôçò êáé üóá áíôéìåôùðßæåé ôþñá åäþ óôçí ÅëëÜäá ôïí Ý÷ïõí ðñïâëçìáôßóåé»
Ãéá ôï óõìâÜí óôï «Ã. ÊáñáúóêÜêçò» êáé ôçí Üðïøç ôïõ ÐÜìðëï Ãêáñóßá, ï ê. Êáãéüãëïõ ó÷ïëßáóå :
«Ï ÐÜìðëï èåùñåß ðïëý Üäéêï üôé êëÞèçêå ìüíï áõôüò ãéá áðïëïãßá êáé êéíäõíåýåé íá ôéìùñçèåß, ðáñáäÝ÷åôáé üôé Þôáí ëÜèïò ôï ÷ôýðçìá óôïí Íôéüãï, äåí ôï äéêáéïëïãåß áëëÜ èåùñåß üôé ðñÝðåé íá ôéìùñçèåß êáé ï Íôéüãï ãéáôß ôïõ Ýóðáóå 3 äüíôéá üôáí ôïí ÷ôýðçóå íùñßôåñá. Ç äéêÞ ôïõ öÜóç Ýêáíå ôï ãýñï ôïõ êüóìïõ êáé ìå ôï ÷ôýðçìá ôïõ Íôéüãï äåí áó÷ïëåßôáé êáíåßò, áõôü ðéóôåýåé üôé åßíáé ðïëý Üäéêï»
ÔÝëïò, ó÷ïëéÜæïíôáò ïñéóìÝíá äçìïóéåýìáôá ðïõ èÝëïõí ôïí ðáßêôç íá åîåôÜæåé ôï åíäå÷üìåíï íá öýãåé áðü ôçí ÅëëÜäá, ï ê. Êáãéüãëïõ ôüíéóå ôá åîÞò :
«¼÷é äåí óêÝöôåôáé íá öýãåé êáé, üðùò ëÝåé ï ßäéïò, èá óõíå÷ßóåé íá äßíåé ôá ðÜíôá ãéá ôïí ÐÁÏÊ êáé íá áãùíßæåôáé öïñþíôáò ðáíôåëüíéá. ÁéóèÜíåôáé ðÜíôùò ðáíÝìïñöá ðïõ ôïí óôçñßæåé ï êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ êáé ëÝåé üôé èá ôïí Ý÷åé ðÜíôá óôçí êáñäéÜ ôïõ ãéá ôïí ôñüðï ðïõ ôïõ óõìðåñéöÝñïíôáé»

Ôï ëßíê;;;
« Last Edit: December 02, 2008, 09:16:13 by GENTLESOS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #558 on: December 02, 2008, 01:17:30 »
οσο κι αν εψαξα φωτογραφια απο τα πανο δεν βρηκα...στο γηπεδο το ειδα αλλα φωτο δεν βρηκα....

θα το ανεβάσω εγώ μεσ'την μέρα don't worry

Άντε κύριε μοντεράτορα. Θ' αλλάξει η χρονιά σε λίγο.

Kαλά που μου το θύμησες....

Pablo llevas el PAOK an la sangre = Πάμπλο έχεις τον ΠΑΟΚ στο αίμα (σου)
« Last Edit: December 02, 2008, 11:08:04 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

JamaicaN

• Guest
« Reply #559 on: December 02, 2008, 02:55:53 »
ολα τα λεφτα ειναι το δαγκωμα της φανελας .το παθος που βγαζει .

ημουν μπροστα οταν ηρθε και πεταξε τη φανελα του στην αποβολη.
τον αγκαλιαζει ο Σαντος και του λεει ξερω γω ηρεμα και ο Γκαρσια απομακρυνεται, δε θελει, παει να τον πιασει ο Ιωσηφιδης και τον σπρωχνει λεγοντας ασε μας και συ, παει να τον καλμαρει ενας αλλος εκει τον γραφει στ@@ του και ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
τιποτα αλλο

«Ευχαριστώ τον κόσμο»

Ο Λατινοαμερικανός χαφ αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι για μία ακόμα φορά τον αποθέωσαν. «Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει. Ευχαριστώ για όλα, με κάνει και αισθάνομαι Έλληνας. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοί του θα είναι στην καρδιά μου για πάντα. Υποστηρίζουν με πάθος και με καρδιά την ομάδα, δεν θα τους ξεχάσω ποτέ» ήταν τα λόγια του Γκαρσία για τον «ασπρόμαυρο» λαό.
http://www.metropolisradio.gr/12263

Ερώτηση: Τι άλλο βγαίνει από τα λόγια του υπερπαίκτη;
Απάντηση: Ο πραγματικός στόχος της ομάδας.

ΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

@Καπρι επιτελους