Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 238369 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

soumpasiotis

• Guest
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #520 on: November 30, 2008, 02:41:52 »
mporei o paixtis na dikaiothei kna paiksei me tripoli??

τέρμα τα greeklish.Χρησιμοποίησε τον μετατροπέα
« Last Edit: November 30, 2008, 06:26:57 by Capricorn »

makptol

• Guest
« Reply #521 on: November 30, 2008, 02:44:58 »
ρε φιλε πρεπει λιγο και ο παμπλο να μην δινει δικαιωμα στην μπουκα τον εχουν ας σταματησει να μιλαει στους διατητες γιατι τους δινει το δικαιωμα
να λενε διαφορες μαλακιες με εβρισε κλπ.
ενταξει να διαμαρτυρηθουμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΚΑΙ
Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΛΠ. σε αυτο το θεμα ειναι σωστη η σταση της διοικησης αλλα στις 2 καρτες του γκαρσια ειναι προκλητικη
η σταση του δαλουκα και να δασκαλεψουμε τον παμπλο που ειναι παιχταρα να ηρεμηση λιγο εχει δικαιο αλλα μερικες φορες για το καλο της ομαδας
πρεπει να υποχωρεις.....

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #522 on: November 30, 2008, 02:52:18 »
mporei o paixtis na dikaiothei kna paiksei me tripoli???
O τσιριλο στην αεκ ειχε δικαιωθει. Ενω εφαγε κοκκινη και αποβληθηκε κανονικα, δεν επιβληθηκε η ποινη στους επομενους αγωνες.
Πηγαν βιντεο και απεδειξαν πως δεν ηταν κοκκινη σε εκεινη την φαση που δεχτηκε.

Κατι παρομοιο φανταζομαι μπορει να γινει.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #523 on: November 30, 2008, 03:02:10 »
εδώ δεν υπάρχει δικαστής...από που να δικαιωθεί? η ομάδες από μονες τους θα πουν...εντάξει κόκκινη έφαγε-δεν παίζει...μιλάμε για ΤΟ μπουρδέλο..............στην αρχή για πλακα έλεγα...γροθιά στο κατεστημένο κτλ....βλέπω όμως ότι όντως η γροθιά του Γκαρσία ήταν ακριβώς στο κέντρο του κατεστημένου και τους πόνεσε σαν να τους τον έχωσε....στο είδωλο τους...σε αυτόν που θα δούμε σε 52 σειρές στην τηλεόραση ...σε αφίσες στα υποτιθέμενα παιδιά των πρωταγωνιστών...περιμένω από την παε ΠΑΟΚ να προστατέψει τον παικταρά μας πριν πνίξει κάνα διαιτητή(και τότε πραγματικά μείνει στην ιστορία και μετά θάνατον γίνει και άγαλμα  :P ) η σιχαθεί και ζήτηση να φύγει από το μπουρδέλο...όπως ήδη είναι ο στόχος του κατεστημένου...και το είδαμε καθαρά στο στημένο νταλούκα... και αφού έχουμε τα κονε με το γκαγκάτση και ελέγχουμε την διαιτησία όπως λένε,έχοντας  όμως δεχτεί 6-7-8 δεν ξέρω και εγώ σφαγές σε 12 παιχνίδια πρέπει να τελειώσει από διαιτητής ο στημένος....A ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ....ΠΟΥ ΚΡΎΒΕΣΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
« Reply #524 on: November 30, 2008, 10:49:35 »
Φυσικα κ τον εχουν βαλει στη μαυρη λιστα ολοι..Αυτο που με στεναχωρει ομως ειναι οτι πιθανον να αρχιζει κ η ψυχολογια του Παμπλο να πεφτει κ ηδη διαβαζω δηλωσεις του στυλ ''αν δεν με θελουν στην Ελλαδα να φυγω'' και αλλα τετοια που ειναι πραγματικα κριμα.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

apostolos

• Guest
« Reply #525 on: November 30, 2008, 10:53:37 »
Τι να πάθει η ψυχολογία του? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.... Μα δεν έχεις καταλάβει ότι ο Γκαρσία δεν έχει ψυχολογία. Ούτε καλή, ούτε κακή, ούτε τίποτα, απλά δεν έχει. Πράτει, αντιδρά, ζει και αναπνέει μόνο με τα ένστικτα του, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο....

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #526 on: November 30, 2008, 11:06:47 »
η μπουνια στην χορευτρια του ολιεμπιακου ποναει και μαλιστα παρα πολυ
δεν ξερω την ψυχολογια του παμπλο, αλλα το παλικαρι εχει πολλα κιλα .ρχιδια
ακινητος να ειναι μεσα στο γηπεδο μπορει να διδαξει πολλα σε μπαλαφα ηλιαδη (αν ξυπνησουν ποτε)
προστασια απο εμας και απο τη διοικηση
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #527 on: November 30, 2008, 11:21:48 »
ολα τα λεφτα ειναι το δαγκωμα της φανελας .το παθος που βγαζει . αν ηταν εκτος γηπεδου θα δαγκωνε τον διαιτητη. παντως γενικα αλλος ΠΑΟΚ με γκαρσια και αλλος χωρις .και αυτο που εκανε χθες στο ημικυκλιο ηταν εξυπνο γιατι οι αλλοι ηταν εκτος γηπεδου και το παιχνιδι μπορουσε να ξεκινησει
θυμηθηκα τωρα ενα τετοιο ματς με τον εθνικο ,μικρος ημουνα ,που βαλαμε γκολ στο καραισκακη και οι αλλοι κανανε σεντρα μονοι τους και βαλανε γκολ . εκεινο βενβαια ηταν πουστια  και το ματς επαναληφθηκε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #528 on: November 30, 2008, 11:30:20 »
ρε παιδια εγω θελω να κανω μια παρατηρηση που μπορει να εχει αξια μπορει και οχι. σημερα οπως εβλεπε το βιντεο του ματς που ειχε στο κοντρα βλεπω πως τη στιγμη της σεντρας ενας παιχτης μας βρισκετε ακομα πισω απο τη κεντρο. εχει το δικαιωμα ο διαιτητης να σφυριξει να ξεκινησει το παιχνιδι αν ολοι οι παιχτες μας δεν ειναι στη δικο μας μισο του γηπεδου? και αν δεν μπορει βασει κανονισμου να ξεκινησει το παιχνιδι μεχρι ολοι οι παιχτες μας να περασουν το κεντρο πως ειναι δυνατον να κατηγορηθει ο Γκαρσια για καθυστερηση?
δε ξερω απο κανονισμους για αυτο ρωταω.

αυτο που λεω φαινεται περιπου στο 3:54 του βιντεο και νομιζω ειναι ο δαρλας που ειναι απο την πλευρα του θρασυβουλα

teo4

• Guest
« Reply #529 on: November 30, 2008, 11:37:06 »
Κοκκινο πανι ο Παμπλο για δαλουκα-κομπλεξαρα..Στη σεντρα που "παιζουν" οι του βουλη,ο δαλουκας βλεπει μονο Παμπλο >:(,στην ιδια ευθεια παικτης μας(Δαρλας)δεν εχει ακομα περασει την γραμμη του κεντρου 8) 8)Αρα κακως "παιζει" την μπαλα ο παικτης του βουλη,κακως βγαζει καρτα και βεβαια μετα φταιει ο Παμπλο που ...τρελενεται ??? ??? ??? Απο το βιντεο του ΝΟΒΑ φαινεται πεντακαθαρα ολο το σκηνικο και το ..στησιμο του Παμπλο!Η ΠΑΕ με βαση αυτο το βιντεο-μαρτυρια,πρεπει να ζητησει την αθωωση του παικτη μας!!Ημαρτον αυτα δεν γινονται ουτε σε ..τοπικο πρωταθλημα >:( >:(δαλουκα γαμω το σπιτι σου!!!

antongio

• Guest
« Reply #530 on: November 30, 2008, 11:40:29 »
Kατι πρεπει να κανει η ΠΑΕ γι αυτο το χαλι με τους διετητες!
ΖΑΓΟΡ προστατεψε τον παιχτη μας προστατεψε την περιουσια της ομαδας!
Ο Παμπλο εκανε την αρχη στο καριολισκακι!!!ΕΣΥ τελειωσε τους!!!αντεπιθεση στην επιθεση που δεχομαστε!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΔΩ......!!!!!

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #531 on: November 30, 2008, 12:02:25 »

Η επίμαχη φάση...για σεμινάριο διατητικών λαθών....

ΞΕΚΙΝΑΕΙ το παιχνίδι...όσο ο Δάρλας είναι στην περιοχή του θρασύβουλου..!!!!!!

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ....!!!

1) Ο δαλούκας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ με συνοπτικές διαδικασίες...

2) Να ακυρωθεί η αποβολή του Γκαρσία...

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #532 on: November 30, 2008, 12:09:23 »
εν τω μεταξυ μπορει να φωναζει και στον δαλουκα οτι ειναι στην πλευρα του βουλη ετσι οπως τον βλεπω... αλλα οταν δε θες να δεις κατι απλα δεν το βλεπεις...
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #533 on: November 30, 2008, 12:14:31 »
και γω γι'αυτο το ανέφερα γιατί αν η πρώτη κιτρινη είναι άκυρη τότε μου φαίνεται λογικό να ειναι και η κόκκινη. αλλά επειδή δεν ξέρω ακριβώς απο κανονισμούς κάποιους που ξέρει μπορει να μας πει αν ευσταθεί σαν επιχειρημα για την αθώωση του Παμπλο

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #534 on: November 30, 2008, 12:37:08 »
Πολύ σωστή η παρατήρηση σου geo όμως δεν είναι μόνο ο δάρλας!
όσοι κατεβάσετε τον αγώνα προσέξτε και ο αναστασάκος δεν έχει προλάβει να βγεί από τον κύκλο της σέντρας (κάνει βήματα προς τα πίσω) άλλα κ ένας παίχτης του θρασύβουλου περνάει πάνω από την σέντρα κ μπροστά από τον δαλούκα μόλις 2-3 δέυτερα πριν ..... άρα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει προλάβει να βγεί από τον κύκλο.

Είναι φανερό ότι το κοράκι έψαχνε ακόμη κ την πιό μικρή αφορμή για να την χώσει στον πάμπλο.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Panagiotis4

• Guest
« Reply #535 on: November 30, 2008, 13:03:19 »
εγώ δεν το πρόσεξα αλλά εχθές άκουσα στο ράδιο,νομίζω από Κόλκα οτι ο Μπαλάφας είναι πίσω από τη σέντρα.Δεν ξέρω αν φαίνεται από κάποια κάμερα.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #536 on: November 30, 2008, 13:04:07 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&tag=7833&pubid=1541511

ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Στη φάση του Γκαρσία έπρεπε να του γίνει πρώτα σύσταση να βγει από το ημικύκλιο για να γίνει η σέντρα και όχι να δεχθεί κίτρινη. Για τη δεύτερη προφανώς κάτι πρέπει να του είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ. Στον παίκτη του Θρασύβουλου που πέταξε την μπάλα, αν ήταν προκλητικός, έπρεπε να δεχθεί κίτρινη κάρτα.
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #537 on: November 30, 2008, 13:46:01 »
ολα τα λεφτα ειναι το δαγκωμα της φανελας .το παθος που βγαζει .

ημουν μπροστα οταν ηρθε και πεταξε τη φανελα του στην αποβολη.
τον αγκαλιαζει ο Σαντος και του λεει ξερω γω ηρεμα και ο Γκαρσια απομακρυνεται, δε θελει, παει να τον πιασει ο Ιωσηφιδης και τον σπρωχνει λεγοντας ασε μας και συ, παει να τον καλμαρει ενας αλλος εκει τον γραφει στ@@ του και ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
τιποτα αλλο

giannis80

• Guest
« Reply #538 on: November 30, 2008, 13:46:36 »
εγώ δεν το πρόσεξα αλλά εχθές άκουσα στο ράδιο,νομίζω από Κόλκα οτι ο Μπαλάφας είναι πίσω από τη σέντρα.Δεν ξέρω αν φαίνεται από κάποια κάμερα.

Δάρλας.Την ώρα που οι του θρασύβουλου, οι προκλητικοί, είναι στη σέντρα ο δάρλας βρίσκεται κάτω από τη σέντρα στην περιοχή του θρασύβουλου.Πρέπει ο διαιτητής να κάνει νόημα να περιμένουν.Απαιτώ να χρησιμοποιηθεί το βίντεο και να αθωωθεί ο Γκαρσία

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #539 on: November 30, 2008, 13:47:21 »
Πρέπει με κάθε τρόπο να στηρίξουμε τον Γκαρσία. Δε ξέρω πως. Σκεφτείτε ολοι τρόπους, αλλά πρέπει να του αποδείξουμε οτι είμαστε κοντά του σε αυτές τις δύσκολες ώρες για εκείνον.
Η ΠΑΕ πρέπει να πάρει θέση, διότι πέραν του ηθικού θέματος υπάρχει και ένα οικονομικό. Ειναι παίχτης του ΠΑΟΚ, είναι περιουσία της ομάδος.

Στήριξη στον Γκαρσία, διότι όπως φάνηκε μετά και από το χθεσινό είναι χάλια ψυχολογικά