Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153281 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Για το μόνο που ανησυχώ , είναι για τους βλαχοτάγαρους των ραδιοφώνων.Αύριο θα έχουνε πολλά να πούνε , και τί σενάριο δεν θα ακουστεί αύριο!!!...Θα τα δούμε πάλι όλα.Άντε ήρθε η ώρα να γίνουμε μουνί πάλι.
Πρίν απο καμιά εβδομάδα το έλεγα ο γαμιόλης και να πώ πως δεν το έλεγα..Τελικά την φασαρία δεν την κάνουμε εμείς που είμαστε στη Γή αλλα αυτοί που πετάξανε ξαφνικά στα σύννεφα..Φάτε τη φάπα τώρα και χαλαρώστε..Μη γαμάτε όμως και την δική μας ψυχολογία δεν σας φταίμε σε τίποτα.Πάντως είστε αρκετά αστείοι.Απο 1οι - 2οι που λέγατε κάποιοι οτι θα τερματίσουμε  τώρα γίναμε πάλι για εσάς 6οι-10οι.Άντε να σας δώ τώρα έναν , έναν να βγάζετε χολή...
Όσο για τη μεταγραφή , η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα.

ive4

• Guest
τα λεφτά είναι αρκετά καλά για την τωρινή αξία του Μελίσση.
Από δω και πέρα όμως απαιτώ να ξέρω που πηγαίνουν όλα αυτά τα ευρώ.
Ωραίες οι ανακοινώσεις δώσαμε λεφτά σε 70 πιστωτές, αλλά ας μας πουν ποιο είναι το χρέος σήμερα.
Να μας εξηγήσουν και ποιοι γηγενείς παίκτες θα δηλωθούν όταν θα παίζουμε σε ευρωπαΪκές διοργανώσεις.

Δε θεωρούσα ποτέ τον Μελίσση κορυφαίο και αναντικατάστατο, οπότε με 2 μύρια δε με νοιάζει που τον έδωσαν. Καλά έκαναν.
Με νοιάζει μόνο η πορεία της ομάδας.
Αν πάμε καλά θα ξεχάσω και τον Μελίσση και τον Φερνάντεζ.
Αν είμαστε 10 βαθμούς πίσω από την κορυφή τις πρώτες 8-9 αγωνιστικές, θα θυμάμαι τα πάντα.
Δε θα το θέλω, αλλά έτσι είναι η φύση του ανθρώπου.
Και την ευθύνη αν δε πάμε καλά δε θα την έχει ο Ζαγοράκης, αλλά ο Σάντος. Φαντάζομαι ότι αν ήθελε κάποιον παίκτη στον νέο ΠΑΟΚ, δε θα τον πουλούσε ο Ζαγοράκης.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
dld eseis to vlepete entelos emporika k katholou sinaisthimatika?
den exete provlima pou poulisate ton kalitero ellina paiktis se omada tis athinas...? k an gia ton xristodoulopoulo htan anagaio gia na ksexreoseis k giati itan pragmatika asteia h prosfora ok, tora omos?
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline elront

• Αποστολή
  • **
alli mia fora xoris diethni ellina stin omada.. etsi gia to gamoto
paok giati etsi!!!!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
Όσο για τη μεταγραφή , η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα.

+1
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
alli mia fora xoris diethni ellina stin omada.. etsi gia to gamoto

Χαλκιας 8)
ΠΑΟΚ G4Α

Offline elront

• Αποστολή
  • **
paok giati etsi!!!!

Offline luc

• Αποστολή
  • **
τι να κανουμε?εμας δεν μας χαριζουν χρεη ειτε σε δημοσιο ειτε σε παιχτες οποτε πρεπει να υπαρχει τροπος κ να πληρωνουμε...

charisps

• Guest
....εγώ ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι μέσα στην ομάδα που ξέρουν σίγουρα περισσότερη μπάλλα από εμάς κι αγαπούν τουλάχιστον το ίδιο με εμάς τον ΠΑΟΚ μας, πήραν απόφαση να πουλήσουν έναν παίκτη που από πέρυσι το Δεκέμβριο δε βλέπεται - εκτός από το μάτς με το σκουλήκι...

northeagle_4

• Guest
μετα απο 10 τσιγαρα.καφε και 2 σφηνακια ουισκι θα προσπαθησω να γραψω αντικειμενικα,οσο ξενερωμενος να ειμαι οσο και να τσιτωσα και να ηθελα να παω με τα ποδια τουμπα........
  Κατα την γνωμη μου επικοινωνιακα τεραστιο λαθος για τον ΠΑΟΚ,καμια σχεση με την πωληση οικοδομου δυστυχως.
Απο περσυ χειμωνα ακουγοταν φημες και μαλιστα εμπιστες οτι ο παικτης δεν θελει να παραμεινει στην ομαδα Και εχει τασεις φυγης για αθηνα.Χειροτερο ακομα οτι απο τοτε ενδειξεις ειχαμε πολλες(στο πουθενα,στην προετημασια δεν φανηκε καθολου,στα φιλικα με πορτο και χθες εκανε αγγαρια κτλ)δυστυχως παντα ελεγα οχι ρε ο Χρισταρας ειναι ΠΑΟΚαρα κτλ μαλακιες και παλι το χρημα ueber alles.......
 Αυτο που με χαλαει δεν ειναι η φυγη του Μελισση γιατι κανοντας μια αναδρομη στο μυαλο μου ισως  το επεδιωξε εγω τρελλενομαι με το νταλαβερι με βαζελο παλι,δωσ τον εξω δωσ τον στην κουλα στον πανσερραικο να πουμε αλλα οχι εκει παλι......θα σε λενε οφη του βορρα και αντε να πεις εσυ μετα επιχειρηματα.....πας φρενοκομειο και φυλακη να πουμε.Τα μυαλα μας θα πανε για ζωωοτροφη με αυτα που βλεπουμε.....
Τεραστιο λαθος ετσι οπως εγινε η πωληση ξενερωσε ολον τον κοσμο ακομα και αυτους που το καταπινουν και αυτο για το καλο του ΠΑΟΚ.....
  Αγωνιστηκα το εχω ξαναπει καλος ο Χριστος ,γρηγορος με ωραιο τακλιν και μαρκαρισμα χαμηλα αλλα σημαια και ηγετης ουτε ηταν ουτε θα γινοταν ποτε,δεν εχει τετοια στοιχεια χαρακτηρα και σιγουρα δεν το λεει η ψυχη του σε πολλους τομεις
  Και εμεινες με Αντονιο,Παμπλο και ....μαλεζα οποτε πας για CB αφου ερχετε ο Δαρλας αριστερα και παιρνεις τι.......
μπορεις να φερεις ελληνα καλυτερο απο τον Μελισση ? αν ναι μαγκια σου Ζαγορ και εγω μαζι σου ,αν οχι εκανες το πρωτο σου μεγαλο λαθος στον ΠΑΟΚ και πρεπει να χτυπησει το κουδουνακι να μην παιζεις με τα μυαλα μας.......

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
AFOU O MELISIS KAI O LAZAROS DEN KANOUN GIA PRWTATHLIMA KAI EINAI APO TIS PIO AKRIVES MTAGRAFES TOU VAZELOU.
Πες μου εσυ ποιος απο αυτους τους 2 θα παιξει βασικος στον βαζελο. Βρηκαμε εδω τους ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ και τους πουλαμε με cash χρημα τις σαρδελες για αστακους.. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΔΩΣΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑ!!!!!

και το ηλιάδη , και τον μαλεζά.
Αυτό είναι το τίμημα των ελλήνων παικτών . Όσοι Θέλετε ελληνάκια να πάιζουν στον ΠΑΟΚ να είστε έτοιμοι να αντέξετε και την φιλοδοξία όλων αυτών των παικτών να παίξουν σε ομάδες του ΠΟΚ, με τις παρούσες συνθήκες βέβαια , δηλαδή με τον ΠΑΟΚ εκτος στόχου πρωταθλητισμού. Γι'αυτό πάρε ξένους που είτε σπαίζουν στον ΠΑΟΚ είτε στον γκέυ για αυτούς θα είναι το ίδιο και το αυτό .
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

apaoki13

• Guest
Για το μόνο που ανησυχώ , είναι για τους βλαχοτάγαρους των ραδιοφώνων.Αύριο θα έχουνε πολλά να πούνε , και τί σενάριο δεν θα ακουστεί αύριο!!!...Θα τα δούμε πάλι όλα.Άντε ήρθε η ώρα να γίνουμε μουνί πάλι.

Πήγαινε μια βόλτα από μετρόπολις για να πάρεις μια πρώτη γεύση. Το τοπικ των μεταγραφών κλειδώθηκε μετά που κάποια άξια αδέρφια μας έβρισαν την γυναίκα του Ζαγοράκη.

Οσο και να μην αξιζε 2 μυρια ο μελισσης,μια διοικηση πρεπει να σκεφτεται και λιγο το επικοινωνιακο και να μην τα θεωρει ολα δεδομενα! ;)
Απο την αλλη πιθανοτατα να διεκρινε ο σαντος οτι ο μελισσης δεν εχει θεση σε εναν ΠΑΟΚ πρωταθλητισμου και να τα κονομησαμε οπως με τον οικοδομο.

Επικοινωνιακά η διοίκηση τα έχει κάνει νιμου. Δυστυχώς εκείνη η γαμημένη η συνέντευξη τύπου πρέπει να γίνεται κάθε πρώτη του μήνα για να υπενθυμίζουν τα αυτονόητα και να δικαιολογούν τις όποιες αποφάσεις (εκεί που χρειάζεται να δικαιολογήσουν κάτι).

Ειδικότερα τώρα και με τον κόσμο ανεβασμένο να πουλάς τον μόνο Έλληνα παίκτη στον οποίο είχαν εναποθέσει οι περισσότεροι τις ελπίδες τους είναι μαλακία. Τουλάχιστον βγες και πες τους λόγους που σε οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση (το προφανές ότι 2 εκατομμύρια είναι πολύ καλά λεφτά ούτε εμένα δεν μου κάνει για δικαιολογία μιας ομάδας που θέλουμε να πιστεύουμε ότι λειτουργεί με συγκεκριμένο πλάνο).

Argonath4

• Guest
ÂáóéêÜ ÷Ýóôçêá ãéá ôïí êÜèå Ìåëßóóç êáé ãéá ôïí êÜèå ×ñéóôïäïõëüðïõëï.

¸íá ðñÜãìá äåí áíÝ÷ôçêá êáé äåí ðñüêåéôáé íá áíå÷ôþ… Äáíåéêü ðáß÷ôç áðü ôï ÐÏÊ íá ðáßæåé óôçí ïìÜäá ìïõ.

Åðßóçìá äåí áíáêïéíþèçêå ôßðïôá….  ¢ëëïé ìéëÜíå ãéá åëåýèåñç ìåôáãñáöÞ êáé Üëëïé ãéá äáíåéêü. Áí üíôùò éó÷ýåé ðùò ï ÄÜñëáò Ýñ÷åôáé ùò äáíåéêüò ôüôå ôÝëïò ãéá åìÝíá, ôï ãõáëß Ýóðáóå…  

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
eleytheri metagrafh einai
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

peris_fun

• Guest
na mhn ksenerwnoun etsi eukola merikoi-merikoi...
ti dld,fhgane polloi paiktes fetos kai den tous yperkalipsame????
dld an feroume twra kana kyriako ti tha lete?
epikoinwniako lathos ths pae kai tetoia...
h nomizetai oti o bgeno einai vlakas kai mas edwse 5,5 ek xorhgia gia na thn omarfia tou oikodomou!!
relax kai ebistosynh sthn dioikhsh....

Diego-4

• Guest
τι να κανουμε?εμας δεν μας χαριζουν χρεη ειτε σε δημοσιο ειτε σε παιχτες οποτε πρεπει να υπαρχει τροπος κ να πληρωνουμε...
Έτσι είναι , πέστα...

kospatras

• Guest
pistevw den ton ithele o santos.autos apofasizei.ton sumpathousa to mellisi alla ti na kanoume?tha fanei stin poreia an itan swsth i lathos epilogh.(pantws kai xthes pou ton paratirousa sto filiko itan polu psuxros kai kleistos ston eauto tou).den xerw ti exei paixtei.pantws empisteuomai tin dioikisi.kati parapanw xeroun.

northeagle_4

• Guest
ρε αν μου φερει κυργιακο ή ταυλαριδη καποιον καλυτερο απο μελισση εγω θα του βγαλω το καπελλο αλλα μας βλεπω με μαλεζα μπακ απ ...εκει τρελλαινομαι ακομα περισσοτερο

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
o kyriakos paei sto xanoumi me 1ek. eyrw to xrono
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **

Επικοινωνιακά η διοίκηση τα έχει κάνει νιμου. Δυστυχώς εκείνη η γαμημένη η συνέντευξη τύπου πρέπει να γίνεται κάθε πρώτη του μήνα για να υπενθυμίζουν τα αυτονόητα και να δικαιολογούν τις όποιες αποφάσεις (εκεί που χρειάζεται να δικαιολογήσουν κάτι).

Ειδικότερα τώρα και με τον κόσμο ανεβασμένο να πουλάς τον μόνο Έλληνα παίκτη στον οποίο είχαν εναποθέσει οι περισσότεροι τις ελπίδες τους είναι μαλακία. Τουλάχιστον βγες και πες τους λόγους που σε οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση (το προφανές ότι 2 εκατομμύρια είναι πολύ καλά λεφτά ούτε εμένα δεν μου κάνει για δικαιολογία μιας ομάδας που θέλουμε να πιστεύουμε ότι λειτουργεί με συγκεκριμένο πλάνο).

Epikinoniaka den tha to lega oti phge kai asxhma...15000 diarkeias exeis...kai ksereis kati? aS EINAI staepikinoniaka kai as g..misei sta podosferika.

TWRA to na les exoume enapothesei tis elpides mas ston melish...I AM SORRY ALLA EINAI LIGO ASTEIO...yiati ston melish? epekse katholou persi?
Pedia twra pou gyrnaei kai ton MPALAFA SOUT!!!!!!ANTE NA TELEIWNOUME