Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 158978 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=67700

Άρση της απόφασης αποκλεισμού της Πόρτο

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008, 15:31
Γράφει: Τάσος Γιαμάς
Άρση της απόφασης αποκλεισμού της Πόρτο
Eκτύπωση Αποστολή σε φίλο A- A+

Αναπτερώνονται οι ελπίδες της Πόρτο να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Πριν από λίγο η επιτροπή εφέσεων της UEFA αποφάσισε την άρση της ποινής αποκλεισμού των «δράκων» λόγω της ανάμειξής τους σε σκάνδαλο δωροδοκίας διαιτητών που σημειώθηκε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, την περίοδο 2003-2004.

Η υπόθεση θα εξεταστεί ξανά από το πειθαρχικό συμβούλιο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, το οποίο θα πάρει και την τελική απόφαση.

Ο γενικός διευθυντής της Πόρτο, Αντελίνο Καλντέιρα, δήλωσε σχετικά: «Η απόφαση της επιτροπής εφέσεων ήταν να ακυρώσει εκείνη για την αποβολή της ομάδας μας που είχε ληφθεί στις 4 Ιουνίου, όμως η υπόθεση θα εξετσατεί ξανά και το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα».

Θα πάει μακρυά η βαλίτσα, απ' ότι φαίνεται...

IronEagle

• Guest
egw ama eimoun skordas me tis duo patates pou efaga tha ekleina gerard...etsi etoimos pou einai kai tha paiksei kai eurwpi.....

εγω παλι αν ημουν ο σκορδας(φτου!!!!) κι εβλεπα τα μουτρα μου στον καθρεφτη θα αυτοκτονουσα ΤΩΡΑ :extralaugh:

:a1006:       :lol:    :extralaugh:

panthraxkom

• Guest
Η α.μ.κ λεει για Χαριστεα κ Κωσταντινου!Λετε?Παντως δν λεω καλο διδυμο μπροστα αλλα θα πεσει πολυ κραξιμο ε?

DimNaoussa

• Guest
THS POUTANAS THA GINEI den tha pesei mono kra3imo..pantws an erthoun aytoi oi dyo ta goal pou tha vazoun den tha ta panigyrizw..:P :P :P :P :P

URBAN

• Guest
proedre proxwra opws esu nomizeis oti prepei,mazi soy proedre

panthraxkom

• Guest
Να σου πω κατι αν ερθουν ομως κ βαζου γκολ κ βγεις 2 θα παναγυριζεις.αρα μν λεσ μεγαλα λογια...

panthraxkom

• Guest
Ας κανει ο προεδρος αυτο που νομιζει καλυτερο.εμεις μαζι του ειμαστε,με κανενα κωνσταντινου κ με κανενα χαριστεα ΖΑΓΟΡΑΚΙ ειμαστε.σωστος ρε φιλε!!!!

kostas4

• Guest
τα σκουληκια για να καλυψουν την ανυπαρξια τους βγαζουνε αλλες φημες τωρα.λενε οτι τον ιβιτς τον θελανε για αλλαγη και επειδη το ηξερε αυτος δεν ηθελε να μεινει και για αυτο ζητησε τοσα λεφτα.και ακουστε το καλυτερο!λενε οτι κλεισανε τον...βερον! :extralaugh:

ειναι πραγματικα μεγαλη υποθεση να εχουμε ατομα με κυρος που να μπορουν να κλεισουν μερικες μεταγραφες και να τους παρουν μεγαλες ομαδες στα σοβαρα.χωρις βρυζα-τεο-σαντος δεν θα καναμε τιποτα..

αυτο για τον τρισταν ακουστηκε ξανα πιο παλια.περυσι που ειχε παιξει στην Τουμπα μας ειχε κανει ανω-κατω παντως  ;)

panthraxkom

• Guest
Στο ραδιοφωνο το ειπανε αυτο?

antongio

• Guest
meta thn apokthsh tou ivic anakoinothike.... kai h apokthsh tou vierina!!!  :lol:

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/202143.html  :lol:

8a prothna sth dioikhsh sta plaisia ths eksigianshs kai twn perikopwn na ksilwsei to tmhma epikoinonias ths pae!! nomizw oti pleon einai axristo....  ;D
re ti kalokairi zoume pali fetos...
« Last Edit: June 13, 2008, 20:29:27 by antongio »

parizianos

• Guest
Τη "νέα δύναμη του Ελληνικού ποδοσφαίρου" θα τη χτίσουμε με ξένους όπως έκανε ο Αστέρας Τριπολιτσάς ή (στο παρελθόν) το Αιγάλεω και ο Ιωνικός;

ρε φιλε τι ειρωνια ειναι αυτη?χαλαρωσε λιγο..μην λες οτι σου κατεβει.να σου θυμησω οτι στην ομαδα εδιωξες ξενους και ηδη εχεις παρει 2 ελληνες και 1 που ξερει την νοοτροπια του ελληνικου ποδοσφαιρου

θελεις ελληνες?δεν θα μιλας μονο για να πεις κατι.πες μου θελω αυτον και αυτον.τους ξερεις ολους τους ελληνες παιχτες.ΟΝΟΜΑΤΑ ρε φιλε.παιχτες που με τις παρουσες συνθηκες μπορεις να παρεις,οχι τον τοροσιδη και τον κυργιακο.
ξερεις ποιοι ειναι αυτοι?χαριστεας,κωνσταντινου,γεωργιαδης του πανσερραικου..αλλους εγω δεν μπορω να σκεφτω.αν σου φερουν χαριστεα και κωνσταντινου(που για μενα κανουν τρελο διδυμο μπροστα) ξερεις τι κραξιμο εχει να πεσει?
να σου θυμισω οτι στην ομαδα υπαρχουν ακομα τα αιωνια ταλεντα μας και μπορει και αυτοι καποια στιγμη να παιξουν μπαλλα.

Εγώ θέλω τη 2η ομάδα, τόσο απλά! Στη χειρότερη, πάλι 9οι θα καταλήξουμε, αλλά με Σαλονικιούς που έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 20 έτη και ξέρουν τί θα πει Π.Α.Ο.Κ.. Άλλωστε, για εξυγίανση δε μιλάμε;

Offline bozik

• Αλλαγή
ασε....ρισκαρουμε να δουμε  τη 2η ομάδα αλλη φορα....μπορει να ερθεις και 9ος μπορει και 16ος(κοντα ισως να ειναι)...τη συζηταμε τωρα...μας ρωτησε κανεις η μας θελει για τεχνικους διευθυντες; ειμαστε και εκτος τοπικ....βγαζω τη μπριζα...ας την παρει αλλος...αφου θα τα γαμησουμε ολα του χρονου...τη μπαινω στο τρυπακι...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Diego-4

• Guest
Το μεγάλο σόκ θα είναι όταν ανακοινωθεί και ο Νάτσο Γκαρσία...Εκεί να δούμε τι θα πούνε...Σκουλίκια κάντε υπομονή , θα το ακούσετε σε λίγες μέρες........

kostas4

• Guest
δεν νομιζω οτι ληγει το συμβολαιο του ντιεγκο.επεκταση συμβολαιου νομιζω θα του κανανε.βεβαια αν ξερει καποιος σιγουρα ας πει..

για τον βερον δεν το ακουσα στο ραδιοφωνο,κατι σκουληκια μου το λεγανε και μου βαζανε και στοιχημα! ;D
αλλα αυτοι ακομα νομιζουν οτι πηρανε το κυπελλο φετος,δεν ξυπνησαν ακομα να δουν τι γινεται στον αληθινο κοσμο

zagorakis

• Guest
kala an paroume ton diego ti na po. anaivenoume ena epipedo gia plaka agonistika. koitaxte ti kanei o tipos re seis

teo ferton gia na trelathoume edelos.
pados an skeftite eno perisi mas egine mathima me ta xamena penalti, k eno fetos gnorizoume oti den tha iparxei o g.x. k gnorizodas oti tha exoume megalo provlima prepei na ton psisoume etsi oste na erthei stin touba. einai paixtis pou exei megali eustoxia apo padou. stis 2 fasis kanei gia plaka ena goal. ti na po re gmt. doste kati parapano k ferte ton paixtara.

Diego-4

• Guest
Ναι πείρανε τον Veron , όπως θα πέρνανε κάποτε Γεωργιάδη.....

makptol

• Guest
Τη "νέα δύναμη του Ελληνικού ποδοσφαίρου" θα τη χτίσουμε με ξένους όπως έκανε ο Αστέρας Τριπολιτσάς ή (στο παρελθόν) το Αιγάλεω και ο Ιωνικός;

ρε φιλε τι ειρωνια ειναι αυτη?χαλαρωσε λιγο..μην λες οτι σου κατεβει.να σου θυμησω οτι στην ομαδα εδιωξες ξενους και ηδη εχεις παρει 2 ελληνες και 1 που ξερει την νοοτροπια του ελληνικου ποδοσφαιρου

θελεις ελληνες?δεν θα μιλας μονο για να πεις κατι.πες μου θελω αυτον και αυτον.τους ξερεις ολους τους ελληνες παιχτες.ΟΝΟΜΑΤΑ ρε φιλε.παιχτες που με τις παρουσες συνθηκες μπορεις να παρεις,οχι τον τοροσιδη και τον κυργιακο.
ξερεις ποιοι ειναι αυτοι?χαριστεας,κωνσταντινου,γεωργιαδης του πανσερραικου..αλλους εγω δεν μπορω να σκεφτω.αν σου φερουν χαριστεα και κωνσταντινου(που για μενα κανουν τρελο διδυμο μπροστα) ξερεις τι κραξιμο εχει να πεσει?
να σου θυμισω οτι στην ομαδα υπαρχουν ακομα τα αιωνια ταλεντα μας και μπορει και αυτοι καποια στιγμη να παιξουν μπαλλα.

Εγώ θέλω τη 2η ομάδα, τόσο απλά! Στη χειρότερη, πάλι 9οι θα καταλήξουμε, αλλά με Σαλονικιούς που έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 20 έτη και ξέρουν τί θα πει Π.Α.Ο.Κ.. Άλλωστε, για εξυγίανση δε μιλάμε;

ασε ρε φιλε και εγω τρελλαμενο ΠΑΟΚΙ ειμαι θελω 20 τετοιους στην ομαδα τι να την κανεις την δευτερη ομαδα
α χω αυτην την φαντασιωση ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝΝ ΘΥΡΑ 4 ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE
...... ;D ;D ;D ;D
terma τα φυτωρια εξυγιανση αλλα να εχουμε και σοβαρη ομαδα γιατι με την δευτερη ομαδα ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ
ΟΤΙ Ο ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ..............
τι 9οι .... 16οι χαλαρα θα ειμαστε και μετα θα εχουμε αεροπλανακια απο την αναποδη ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΟΥΜΕ .......

Offline Matador

• Αλλαγή
Ποια δευτερη ομαδα ρε φιλε παριζιανε. 6-7 μπαλακια τρωγανε απο τις σαρδελλες στα εσωτερικα διπλα οποτε επαιζαν.
Καμια ομαδα στον ΚΟΣΜΟ δεν μπορει να βαλει τοσους πολλους νεαρους χωρις επιπτωσεις και ιδαιτερα στην Ελλαδα οπου οι περισσοτερες ακαδημιες ειναι γτπ.

3-4 μπορεις ομως αν εχουνε την καταλληλη παιδεια οπως πχ κανουν ο Φεργκιουσον και ο Βενγκερ, αλλα και αυτοι σε εξαιρετικες περιπτωσεις οπως Ρουνευ, Ροναλδο, Φαμπρεγκας, Γουολτοτ κλπ. Μιλαμε για παικτες που ηταν κατω απο 20 οταν πρωτοπαιξαν στις ομαδες τους.

Η πρωταθλητρια ομαδα των νεων μας εχασε περσι 5-1 απο την εθνικη νεων σε φιλικο.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

mitsos_g4

• Guest
oti einai poli megali kinisi i apoktisi Tristan einai..omws den m aresei pou akoustike prin proxwrisei... :-\

Panagiotis4

• Guest
He agreed to play at FC PAOK Salonica for the season 08/09 and he will sign his contract on 19/06/2008.
Auto to grafei sto wikipedia gia ton tristan...
http://en.wikipedia.org/wiki/Diego_Trist%C3%A1n#cite_note-0