Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153429 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Απλά θα σου θυμίσω αυτό το άρθρο στους κανόνες του φόρουμ χωρίς φυσικά να είναι μπηχτή για εσένα φίλε.

4.12 Η οποιαδήποτε αναφορά σε όνομα ποδοσφαιριστή κατά την περίοδο μεταγραφών θα πρέπει να γίνεται βάσει ρεπορτάζ κι όχι έμπνευσης. Τα μέλη καλούνται να αναφέρουν τη γραπτή πηγή βάσει της οποίας το χ ή ψ όνομα ακούγεται για την ομάδα. Πηγές θεωρούνται όλα τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων, όχι όμως οι κολλητοί μας, οι γνωστοί μας, οι διασυνδέσεις μας, οι εμπνεύσεις μας, οι φαντασιώσεις μας, κτλ. Πηγές δεν θεωρούνται και τα άλλα ΠΑΟΚτσήδικα σάιτ που έχουν "αποκλειστικά νέα" και δημοσιογραφικό στυλ. Ονόματα που δεν βγαίνουν από τα ρεπορτάζ θα πρέπει να αναφέρονται σε χωριστά θέματα στο Γενικό Φόρουμ και όχι στην ενότητα Ποδόσφαιρο και στα τόπικ των μεταγραφών.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8935.0.html
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Θυμάμαι τον έπαιρνα δανείκο στο ΦΜ 2007 στον ΠΑΟΚ.

Τεσπά. Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο σχετικά με τον σχεδιασμό της στρατηγικής του ΠΑΟΚ και του Ζ.Β στην περίοδο των μεταγραφών.

Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί με βάση τον ιδανικότερο τρόπο για να δυναμώσει την ΟΜΑΔΑ σε μια περιόδο που προσπαθέι να ξαναναστηθεί.

Σε παλιότερα ποστς το είχα ξαναπεί. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΓΚΙΑ απο τον δανείσμο με οψιόν

Το μειονέκτημα οτι ο παίκτης δεν είναι δεμένος είναι σαφές

ΑΛΛΛΑ

απο την άλλη:

Περιπτωση Σορλίν αντι να δώσεις τα λεφτά και να τον έχεις να κάνει διακοπές (βλ 1200000 παίκτες που πέρασαν απο ελληνικές ομάδες) και δεν το λέω απο κακία ή καχυποψια, το λέω καθαρά απο θέμα προσαρμογής κλπ τον τεστάρεις σε αληθινές συνθήκες και με ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ μπαίνεις στην διαδικασία του Συμβολαίου με όρους που έχεις ζυγίσει σε σχέση με τον παίκτη.

Υπάρχει και η περίπτωση Βιανα (πιθανόν) και βιερίνια. Αυτο που πρέπει να χουμε καλά στο κεφάλι μας είναι οτι

1)Προσφέρουν ουσία και

ΒΑΘΜΟΥΣ = ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ= ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ= ΜΕ ΑΝΟΔΟ ΠΡΕΣΤΙΖ= ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (για α β λόγους).

Γι αυτό βγάζω το καπέλο στην διοικήση και απλά το μόνο που θέλω είναι

Προσεχτικά συμβόλαια ακόμα και να θυσιαστεί μια μεταγραφή
Οσο γίνεται κυνήγι των νεαρών ποδοσφαιριστών ανα την Ελλάδα.

wolf

• Guest
Δεν κατάλαβα ποιον ενοής , αλλά πέραν τούτου και των κόκινων γραμμάτων , εγώ παρέθεσα ένα ματσο ξένα δημοσιεύματα, και στό τέλος και Ελληνικά δημοσιεύματα. Ήταν μια μεταγραφή που ήξερα αρκετα πριν την δημοσιοποιηση της την διασταύρωσα από δημοσιογράφο εμπιστοσύνης και την έδωσα. Δεν σας μίλησα αόριστα για λατίνους που ισως έρθουν ίσως δεν έρθουν. Η εγκυρότητα είναι εμφανής και δεν έχω καμία όρεξη στα ευκόλως ενοούμενα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Μια συγνώμη δεν είναι εγκλήμα ακόμη και σε αρωστους εγωιστές. Μας φτάνει η αρρώστια που έχουμε με τον ΠΑΟΚ δεν χρειαζόμαστε άλλες.....ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Βραζιλιάνος Λίνο, όπου ήρθε στην χώρα μας μαζί με το παιδί του και την Παρασκευή αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Ο άσος της Πόρτο κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" δεν έκανε καμιά δήλωση, ενώ στην συνέχεια πήγε σε γνωστό ξενοδοχείο.

Την Παράσκευη αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ και ακολούθως θα τεθεί στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

Ο Βραζιλιάνος άσος όπως δήλωσε και πριν λίγες ημέρες ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει κι αυτό φαίνεται από το γεγονός πως μαζί του ταξίδεψε και το παιδί του.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Λίνο είχε αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ στο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε το καλοκαίρι ο δικέφαλος με την Πόρτο στην Τούμπα.

http://www.sport24.gr/html/ent/271/ent.269271.asp

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Φίλε δεν εννοώ εσένα μίλησα γενικά, τα κόκκινα γράμματα μπήκαν για να τονίσουν τους κανόνες.
Αυτό μόνο τίποτα άλλο γιατί κατά καιρούς είχαμε παρεξηγήσεις. Προς Θεού δεν σου ζήτησα να αποδείξεις πως είσαι ελέφαντας.
Εγωιστής δεν είμαι αν εννοείς εμένα φυσικά, προσπαθώ να τηρούνται οι κανόνες αυτό μόνο.
Κανένα πρόβλημα να ξέρεις.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline 8emhs

• Αλλαγή

Το μυστήριο για μένα είναι ο Σορλέν... Τον έβαλε αριστερό μπακ στο φιλικό με τους νέους και αμυντικό χαφ... Ποια είναι η φυσική του θέση τελικά;

Δεν τον εβαλε αριστερο μπακ, τον εβαλε αριστερο χαφ  στο Α και αμυντικο μεσο (αλα Βερον) στο Β. Εγω περισσοτερο τον βλεπω να προοριζεται σαν αντι-Ιβιτς, κυριως αν παιζουμε αθτο το 4-3-3 που παιξαμε στο Καραισκακη με Γκαρσια το καθαρα αμυντικο χαφ και Βερον δεξια και λιγο πιο μπροστα του και Ιβιτς η Σορλαν αριστερα του.

biggeorge

• Guest

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Λίνο είχε αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ στο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε το καλοκαίρι ο δικέφαλος με την Πόρτο στην Τούμπα.

http://www.sport24.gr/html/ent/271/ent.269271.asp

ποια Τουμπα βρε.....

GeorgT

• Guest
Μολις ηρθα με το ιδιο αεροπλανο απο φρανκφουρτη με το Λινο!!!

Ο Μινος τελικα ολα τα λεφτα, μονο που δεν τους πλακωσε ολους για να παρει συνεντευξη!!! ΧΕΧΕ

Τσακαλακι ωραιο ο λινος με τα μινι κοτσιαδακια!!!!

DimNaoussa

• Guest
Ιδου το νεο μας αποκτημα:

LIno
« Last Edit: January 08, 2009, 20:39:34 by Serifis-4- »

biggeorge

• Guest
για πες φιλε πως ειναι ο παικτης???ειχε κοσμο στο αεροδρομιο???

GeorgT

• Guest
ακολουθουν φωτο κ βιντεο αλλα επιδη ειμαι απο ταξιδη κ εγω θα αργησουν λιγο, κοσμο δεν ειχε κ πολυ!

biggeorge

• Guest
α οκ ένταξη...ξεκουράσου και βάλε όταν μπορείς

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
χαχαχαχαα Serifis-4  του μοιάζει απίστευτα.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

DimNaoussa

• Guest

http://www.youtube.com/watch?v=XhwpOW5oo4Y

LIno

ειναι ιδιοι κλαιω απο γελιο.. 

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD

Το μυστήριο για μένα είναι ο Σορλέν... Τον έβαλε αριστερό μπακ στο φιλικό με τους νέους και αμυντικό χαφ... Ποια είναι η φυσική του θέση τελικά;

Δεν τον εβαλε αριστερο μπακ, τον εβαλε αριστερο χαφ  στο Α και αμυντικο μεσο (αλα Βερον) στο Β. Εγω περισσοτερο τον βλεπω να προοριζεται σαν αντι-Ιβιτς, κυριως αν παιζουμε αθτο το 4-3-3 που παιξαμε στο Καραισκακη με Γκαρσια το καθαρα αμυντικο χαφ και Βερον δεξια και λιγο πιο μπροστα του και Ιβιτς η Σορλαν αριστερα του.

Έτσι τον έκοβα κι  εγώ από την αρχή αν δεις παλιό μου ποστ αυτό ακριβώς γράφω ότι ήρθε σαν αντι-Ίβιτς, αλλά κάπου διάβασα αυτά που έγραψα παραπάνω...
Σήμερα πάλι διάβασα ότι έπαιξε αριστερό εξτρέμ αλλά ότι καλύτερα αποδίδει σαν δημιουργικό χαφ.
Έχω την εντύπωση ότι οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν καν τί γράφουν. Γράφουν στο περίπου.
Τέσπα, σόρυ για την αναστάτωση.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Το πολυεργαλείο Λίνο:
1ον. Καλύπτει όλο τον αριστερό ασβέστη,
2ον. Παίζει σε ταινίες και είναι καλός ηθοποιός
3ον. Από μουσική δεν τα πάει και άσχημα...

http://www.youtube.com/watch?v=m-MdtnOHNeE&feature=related (Embedding disabled, limit reached)
PAOK is a Social Movement!

peris518

• Guest
νομιζω βρικαμε την μασκοτ μας ;D ;D ;D

Offline savage republic

• Βασικός

http://www.youtube.com/watch?v=XhwpOW5oo4Y

LIno

ειναι ιδιοι κλαιω απο γελιο.. 

Απίστευτο γέλιο.

Πέρα από τις μεταγραφές που κάνουμε, πουλάμε και παίκτες και αυτήν την περίοδο.

http://www.goal.com/gr/Articolo.aspx?ContenutoId=1051216

Αγόρασε Βοσκόπουλο ο Πανσερραϊκός
Παίκτης του Πανσερραϊκού είναι πλέον ο Γιάννης Βοσκόπουλος, που είχε δοθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ στα "λιοντάρια" και σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα για 2,5 χρόνια.

* »Σχόλια
    * Εκτυπώστε
    * Στείλτε σε φίλο!
    * Επικοινωνήστε μαζί μας

Αγόρασε Βοσκόπουλο ο Πανσερραϊκός

Ο 22χρονος αμυντικός αγωνιζόταν ως δανεικός στον Πανσερραϊκό, ο οποίος τελικά τον απέκτησε με μεταγραφή για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Αντίθετα, δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες στον Εορδαϊκό δόθηκε ο Τάσος Παγώνης.

dimos8enis

• Guest
για τους μανατζεραδες πιστευω ο Σορλεν θα ειναι MLC (και οχι DM)

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Eπειδή ο ΑΛΑΜΑΝΑ85 αναφέρει για την μοναδική αξιοπιστία του Κώστα Βασιλόπουλου, να σας πω ότι υπάρχουν κι άλλες πολλές αξιόπιστες πηγές στον ΠΑΟΚ. Η δική μου λέγεται Βασίλης Μάντζας πού γράφει ΠΑΟΚ από το 1972. Ήταν και στην διοίκηση Βεζυρτζή όταν τα σηκώσαμε όλα!!! Σας εδωσα στοιχεία για τον Βιανα, σας έδωσα βίντεο σας έδωσα δημοσιεύματα Ισπανικού και Πορτογαλικού τύπου και θα περιμένω να δω πότε θα ερθει ο λατινοαμερικάνος και πότε θα γράψει ο Βασιλόπουλος για τον Βιάνα. Πάντως σημερα άρχισαν να ξυπνανε κάποιοι και να αναφέρουν τον Βιάνα σαν την πρώτη επιλλογή του Σάντος για την αριστερή πλευρά του κέντρου. Να ξέρετε ότι όταν γράφω όνομα το έχω ήδη καρατσεκάρισμένο. Ράδιο αρβύλα μακρυά από μένα. Δεν το έχω ανάγκη. Για Δ Ε Ι Τ Ε   κι   Α Υ Τ Ο !!!!!!!!!!       http://www.gazzetta.gr/content/view/21088/2/

Δεν κατάλαβα για ποιο λόγο θίχτηκες, κ. Μάντζα. Απλά ανέφερα πως ο Βασιλόπουλος "Είναι ο καλύτερα ενημερωμένος δημοσιογράφος από όλους όσους υπάρχουν σήμερα." Αυτή είναι η άποψη μου. Ούτε για τη "μοναδική αξιοπιστία του" έγραψα, ούτε ότι οι υπόλοιποι είναι αναξιόπιστοι, ούτε τίποτα άλλο.
Μακάρι να βγει η είδηση για τον Βιάνα για να επιβραβευθείς.
gdaou
"γάβροι=κότες"