Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153424 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tilemachos

• Guest
επειδη εχω προσωπικη αποψη για τον Τσο, μακαρι να ερθει. ειναι παιχταρας. τωρα το κατα ποσο καλη ειναι η προσωπικη μου αποψη... αλλο θεμα αυτο.

σημασια εχει οτι οι παικτες που αγορασαμε ειναι ουσιας και οχι εικονας. εγω θα ηθελα κι ενα τερματοφυλακα. δε βγαινει μονο με το χαλκια. οι αλλοι 2 που εχουμε ουτε για τα 5*5 δε μου γεμιζουνε το ματι. ΜΑΚΑΡΙ να ειμαι λαθος.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
συμφωνω για τη μεταγραφη τερματορφυλακα!για μενα επρεπε να γινει οπωσδηποτε.αν τυχον παθει τπτ ο χαλκιας,χτυπα ξυλο,παμε για ανετο φουντο.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

wolf

• Guest
Παιδιά καλές οι μεταγραφές , εκει υπαρχει η σιγουρια της δουλειάς του Ζήση, αλλά θέλει δουλειά και το επικοινωνιακό που τρωμε πολλά καπελώματα.
Ανέβασα ένα παρα πολύ σοβαρό θέμα με τίτλο "Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΡΝΙΚΟΥ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ" και θέλω τις απόψεις σας! Οσοι με γνωρίζετε ξέρετε και τον λόγο που το ανέβασα! Δεν γουστάρω να μας πιάνουν στον ύπνο δημοσιογραφίσκοι της μιας μπριζόλας.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
για τους μανατζεραδες πιστευω ο Σορλεν θα ειναι MLC (και οχι DM)

Ρε Ζηση που τους κονομησες παλι αυτους ρε θεε!!!! Δε ξερω αν το κατεχετε το manager η οχι, αλλα σαν database ειναι παρα πολυ αξιοπιστο. Αυτοι οι δυο στο ελληνικο πρωταθλημα παιζουν βασικοτατοι σε οποιαδηποτε ομαδα.

http://i489.photobucket.com/albums/rr257/vacantplanet/sorlin.jpg

http://i489.photobucket.com/albums/rr257/vacantplanet/lino.jpg

ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!
 :prosk:
« Last Edit: January 09, 2009, 15:09:31 by skyclad4 »
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline ved

• Αλλαγή
και ο σαντος παιδια εχει βοηθησει πολυ με τα κονε και τον σεβασμο που του εχουν,,,εχει κερδισει πολυ σε οικονομικη και αγωνιστικη αξια η ομαδα μεσω του σαντος...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ο Σαντος εχει τα κονε με την πορτο. Λινο και Βιειρινια πιστευω ειναι εντελως δικες του μεταγραφες. Κανε ρε Φερναντο τα κονε σου να μεινει μονιμα ο Βιειρινια εδω.
Στον κοσμο αλλος κανενας

giannis80

• Guest
Εντάξει,ο Σάντος έχει τα κονέ,αλλά υπάρχει και σχετικό κόστος.Αν θέλουμε να τους κρατήσου με όλους,τι θα πρωτοπληρώσουμε?Την οσέρ για Μάρκο Αντόνιο,την ρεν για Σορλέν, την Πόρτο,το καλοκαίρι του 2010 τον βάζελο για Δάρλα?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20090109152247156

Στον ΠΑΟΚ ο Dorvalino Alves Maciel

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι απέκτησε από την FC Porto τον Βραζιλιάνο Dorvalino Alves Maciel, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

biggeorge

• Guest

Ρε Ζηση που τους κονομησες παλι αυτους ρε θεε!!!! Δε ξερω αν το κατεχετε το manager η οχι, αλλα σαν database ειναι παρα πολυ αξιοπιστο. Αυτοι οι δυο στο ελληνικο πρωταθλημα παιζουν βασικοτατοι σε οποιαδηποτε ομαδα.

http://i489.photobucket.com/albums/rr257/vacantplanet/sorlin.jpg

http://i489.photobucket.com/albums/rr257/vacantplanet/lino.jpg

ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!
 :prosk:

φίλε έχεις το παλιό μάνατζερ πρέπει οπωσδήποτε να παρεις το καινουργιο... :P :P....οντος ειναι οπως τα λες στο μανατζερ με αυτούς τους 2...γενικός μόλις σκάσει ενα όνομα παω και βλέπω απο μάνατζερ πληροφορίες ως γνωστός λιωμένος

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Το + του Σαντος δεν ειναι μονο το οτι μπορουμε να παρουμε Πορτογαλους παιχτες
αλλα το οτι οταν κανεις σε καποιον παιχτη προταση θα πει αυτοσ ποιος ειναι ο προπονητης της ομαδας..
αλλιως ειναι να πεις εχουμε τον Σαντος και αλλιος εχουμε τον Κωστενογλου (τυχαιο ονομα)
PAOK-Hersonissos (Kriti)

dimos8enis

• Guest
αρα ημουν λαθος ε? τελικα ειναι και DM. κι εγω πιστευω στην εγκυροτητα της database του μανατζερ, πολλες περιπτωσεις παικτων που τους ανακαλυπτα μονος και μου βγαινανε τρομερα ταλεντα τους ειδα να παιρνουν μεταγραφη σε μεγαλες ομαδες στην πραγματικοτητα.
αντε να δουμε.
παντως εκτος απο τερματοφυλακα ρε παιδια πιστευω χρειαζομαστε και επιθετικο. και καλο μαλιστα. κατα προτιμηση περιφερειακο.
φαντασου να τραυματιστει παλι ο μουσλι (χτυπα ξυλο κουνησου απο τη θεση σου κτλ). παλι με αναστασακο θα παιζουμε? εμενα δε μου αρκει παντως.εξαλλου με αυτο το προσανατολισμο δεν ξεκινησαμε με τον μακινουα?

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
συμφωνω για τη μεταγραφη τερματορφυλακα!για μενα επρεπε να γινει οπωσδηποτε.αν τυχον παθει τπτ ο χαλκιας,χτυπα ξυλο,παμε για ανετο φουντο.

λέτε το καλοκαίρι να γυρίσει κανένας ΝΤΑΝΙ πίσω?

την bochum την βλέπω για b?κατηγορια. άμα έχει και καμια ρήτρα στο συμβόλαιο του θα μας βγει και "τσάμπα"
PAOK PANO APO OLLA

Offline Matador

• Αλλαγή
Οχι ρε συ hot, αστον εκει καλα ειναι.

Εχω ακουσει οτι πνιγει τα απνιχτα. Αληθεια ειναι;
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
αρα ημουν λαθος ε? τελικα ειναι και DM. κι εγω πιστευω στην εγκυροτητα της database του μανατζερ, πολλες περιπτωσεις παικτων που τους ανακαλυπτα μονος και μου βγαινανε τρομερα ταλεντα τους ειδα να παιρνουν μεταγραφη σε μεγαλες ομαδες στην πραγματικοτητα.
αντε να δουμε.
παντως εκτος απο τερματοφυλακα ρε παιδια πιστευω χρειαζομαστε και επιθετικο. και καλο μαλιστα. κατα προτιμηση περιφερειακο.
φαντασου να τραυματιστει παλι ο μουσλι (χτυπα ξυλο κουνησου απο τη θεση σου κτλ). παλι με αναστασακο θα παιζουμε? εμενα δε μου αρκει παντως.εξαλλου με αυτο το προσανατολισμο δεν ξεκινησαμε με τον μακινουα?

Χιουγκο Βιανα έπαιρνα δανεικό στην Τσαρλτρον συνέχεια

GeorgT

• Guest
250 χιλ το χρόνο ο Λινο ειπαν πριν στο Μακ TV, καλα λεφτά για τέτοιο παιχτη!

DimNaoussa

• Guest
ο bizera πρεπει να φυγει που περνει τοσα κι αυτος..

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Σιγα μην παιρνει τοσα...Γυρω στα 100 υπολογισε
ΠΑΟΚ G4Α

Offline ved

• Αλλαγή
μπα,,, 250 ετησιως για 3 χρονια!

dimos8enis

• Guest
κι εγω νομιζω φθηνα τον πληρωνουμε τον Μπιζερα...
ποιος ντανι ρε χοτντογκ? αστον αυτον
πιαστε δουλεια μανατζεραδες μπας και βγαλουμε κανα παικτακι καλο και φτηνο.χαχα
υπαρχει και το fmscout...
για Λινο ακουσα 400χιλ. τωρα τι αληθευει δεν ξερω

tilemachos

• Guest
μαγκες σσσσσσ μου ηρθε εμπνευση για το ματς της τεταρτης

"μαεσστρος ο Λινο κι ο ρουλης στο κλαρινο"

:joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: :joint: