Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153738 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Για μένα.

α)Η απόκτηση του Χαλκιά είναι κυρίως κίνηση επικοινωνιακού χαρακτήρα και μετά κίνηση ανάγκης,γιατί πήρες έναν παίκτη που είχε πρόταση και από την άεκ και τον πήρες και από τον ρούλη.

β)μεγάλη μαγκιά που κινηθήκαμε αθόρυβα.

Θεωρώ πολλά τα 300 χιλιάρικα αλλά πιστεύω θα πιάσουν τόπο.Το ότι επαιζε στον ρούλη δεν μου λέει κάτι.
Έφυγε από μία μικρότερη ομάδα και ήρθε σε μία μεγαλύτερη.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Οι αποψεις διαφερουν φιλε απτην πτολεμαιδα εσυ τα βλεπεις αλλιως εγω αλλιως.καταρχην ο χαλκιας ειναι πετροχερης τρωει γκολ λεσ και εχει πετρα στα χερια τρωει ανετα γκολ δεν ειναι σταθερος στην εστια του και ειναι και βρωμοσκουληκο.μακαρι να βγω ψευτρα.εγω προσωπικα δεν τον θελω αυτο προσπαθω να σε πω.αποψη μου

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
300 xiliarika gia 2 xronia einai mia xara.h 300 xiliarika gia kathe xrono einai?
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline petran4

• Αλλαγή
Καλως η κακος η αληθεια ειναι οτι τον χαλκια μια ζωη στο δουλεμα τον ειχαμε.και στον αρη και στην γρια που ηταν ενα φεγγαρι.Κουνελα τον ανεβαζαμε και βιντεακι τον καναμε.Οσο γι αυτο που λες Αποστολε μου φαινεται καπως κουφο.Καλο ειναι παντως να μην ξεχναμε καποια πραγματα.Ευχομαι η διοιηκηση να πειρε τον χαλκια οχι απλος για δευτερη επιλογη αλλα για πρωτο ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗ.
« Last Edit: May 26, 2008, 19:22:38 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

fatal_invasion

• Guest
300 xiliarika gia 2 xronia einai mia xara.h 300 xiliarika gia kathe xrono einai?

600 για 2 χρόνια.300 το ένα.

apostolos

• Guest
Οι αποψεις διαφερουν φιλε απτην πτολεμαιδα εσυ τα βλεπεις αλλιως εγω αλλιως.καταρχην ο χαλκιας ειναι πετροχερης τρωει γκολ λεσ και εχει πετρα στα χερια τρωει ανετα γκολ δεν ειναι σταθερος στην εστια του και ειναι και βρωμοσκουληκο.μακαρι να βγω ψευτρα.εγω προσωπικα δεν τον θελω αυτο προσπαθω να σε πω.αποψη μου

Tha arxiseis na me fortwneis twra. Epimeneis oti einai vrwmoskoulhko. Sou lene proswpika ton gnwrisame ton anthrwpo kai mas ta lege prin polla xronia, kopse me to vrwmoskouliko ki an ksereis oti einai sigoura pes to kserw etsi ki etsi alla mhn les o,ti sou katevei epeidh etsi sou rthe....

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
ΚATISI4 και εγώ από Σαλονίκη δεν είμαι και τα βλέπω αλλιώς...Ξέρεις όμως τι βλέπω?..Οτι έχεις φάει τον παππά των σκουλικιών με την προπαγάνδα που ταιζουν στο χωριό της Σαλονίκης και εσείς εκεί τσιμπάτε και νομίζετε πως είναι κάποιο σοβαρό σωματείο που και καλά αφήνει παίχτες τελειωμένους για αυτούς σε εμάς...Αμα ακούς κιόλας τα βλαχοράδια εκεί θα λένε "πω πω ο ΠΑΟΚ παίρνει τα αποφάγια του ρούλη" και τα ρεστα..Η κάνω λάθος?

Για εμάς εδώ στην περιφέρεια αρης δεν υπάρχει μόνο το ΠΟΚ υπολογίζουμε και μας υπολογίζουν...Δυστυχώς η προπαγάνδα αποδίδει στη μικρή Σαλονίκη που την θέλουν μικρή οι οπαδοί της παπαναστασίου με μπότσαρη γωνία.
« Last Edit: May 26, 2008, 19:32:19 by IRON »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

PAOK_EDESSA

• Guest
Jia ton Saudati pou endiaferete h omada mas epekse se arketes italikes omades sthn fetini saison se 30 mats vrike mono 4 fores to terma persi eixe se 34 mats 14 goal...jia na doume....

http://member.transfermarkt.de/de/spieler/6029/saudatiluca/default/2007/leistungsdaten.html
« Last Edit: May 26, 2008, 19:29:03 by PAOK_EDESSA »

Offline KATISI4

• Αλλαγή
ποιον παπα ρε φιλε?εχω λαθος το οτι δεν ειναι σταθερος στην εστια του?τον ντανυ γιατι τον στειλαμε?γιατι δεν εκανε καλι χρονια.σωστα?ο χαλκιας δηλ επαιξε καλιτερα απτον ντανυ??γι αυτον τον αφηνουν ελευθερο?

Photis

• Guest
Exete komplex me xalkia ok...den 8a katsw na xanagrapsw giafto to 8ema...an ton epernes apo tin kolopetinitsa ola 8a itan akal...to oti ton pires apo ari ponaei....Tespa....osoi den mporeite figete ap ti zwi mas re..xeroles....Diarkeias pirate?Metoxes 8a parete?Ante sto aklo mas prixate me xalkia kai fernadez...Ne re i dioikisi pire xalkia ti an kanoume diladi...tou xronou 8a exei ti stirixi mas to palikari....!
Oloi fago8ikate aman....
PAOK!

makptol

• Guest

ρε παιδι μου με αυτο το βρωμοσκουληκο που λες τι εννοεις οτι ειναι ρουλης η οτι τον ειραμε απο τον ρουλη....?

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Δηλαδή το ότι παίζει στην εθνική ελλάδος δε λέει κάτι?...Αλλά σε κάνει εντύπωση που τον άφησε η γειτονιά ελεύθερο...Γιατί απλά έχεις μπει στο τρυπάκι της προπαγάνδας τους. Αποψη μου.

Για μένα ο χαλκιάς είχε καλύτερη χρονιά απο fernadez. Τώρα γιατί τον αφήνουν ελεύθερο δε με απασχολεί. Τους βητακατηγορίτες ας απασχολήσει.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Photis

• Guest
Kai kati telefteo gia ton Xalkia....den ton afisan elef8ero tou kanane protasi em ta idia lefta pou tou dinoume emeis...Kai apla protimise tin pio megali omada...emas diladi...Ante...i karamela me to elef8eros na min xanakoustei....

makptol

• Guest
ποιον παπα ρε φιλε?εχω λαθος το οτι δεν ειναι σταθερος στην εστια του?τον ντανυ γιατι τον στειλαμε?γιατι δεν εκανε καλι χρονια.σωστα?ο χαλκιας δηλ επαιξε καλιτερα απτον ντανυ??γι αυτον τον αφηνουν ελευθερο?

δυστυχως ο ντανυ τα 2 αυτα χρονια ηταν πολυ χειροτερος απο τον χαλκια και το λεω αυτο  αν και γουσταρω τον ντανυ αλλα
δεν δουλεψε καθολου τα σπουδαια προσοντα που ειχε..........

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
 Ï ×áëêéáò óôïí ñïõëç åêáíå 3 ç 4 ìáôò ÷ùñéò íá å÷åé êáëåò åìöáíçóåéò..Ôï ïôé ïìùò ï ñïõëçò êáé óôéò äõï ÷ñïíéåò âãçêå Åõñùðç, ôï ùöåéëåé ó’ áõôïí...Êáêá ôá øåìáôá, åìåíá ìïõ ôçí åäéíå ïôáí åâëåðá óéãïõñá ãêïë íá ÷áíïíôáé ìå ôéò åðåìâáóåéò ôïõ.×ùñéò ðëáêá ôïõò "æçëåõá" ãéá ôçí ê...öáñäéá ôïõò óôï èåìá ôïõ ôåñìáôïöõëáêá..Êáé óôï 6-0 ôïõ Ìïíá÷ïõ, áí ðáñïõìå ôéò åõêáéñéåò ôçò Ìðáãéåñí,åðñåðå íá çôáí 15-0, áëëá êáôé êåöáëéåò êáé êáôé óïõô ôá ãëõôùíå ï ×áëêéáò..Ïðïéïò å÷åé ôï ðáé÷íéäé, áò ôï äåé... Åêåé ìå ôçí ìáíéá ôçò Bayern, äåí ãëõôùíåò ïõôå ìå ôïí Ìðáíãêò...Åáí ôåëéêá åñèåé óôïí ÐÁÏÊ èá ÷áñù ðáñá ðïëõ...
Êáé ï ñïõëçò ÔÏÍ ÇÈÅËÅ...Áëëá äåí ãïõóôáñçæå åêåé...Ôçí åé÷å ðáèåé ïðùò êáé ï ìðáãéåâéôò..

Ó.Ó.ÐÏËÕ..ÌÁ ÐÁÑÁ ÐÏËÕ....èá çèåëá íá ÅÉÍÁÉ ÁËÇÈÅÉÁ ÁÕÔÁ ÐÏÕ ÈÁ ÁÑ×ÇÓÏÕÍ ÍÁ ËÅÍÅ ÏÉ ñïõëçäåò ÃÉÁ ÔÏÍ ÑÏËÏ ÔÏÕ ×ÁËÊÉÁ ÓÔÏ  ÌÅÔÁÎÕ ÌÁÓ ÌÁÔÓ..
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

GeorgT

• Guest
O ρουλης δεν τον κράτησε γιατί τους φάνηκε ακριβό το συμβόλαιο που ήθελε-είχε!

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Του εκανε προταση 300.000
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
οκ τα δεχομαι ολα αυτα που λες σεβαστη η αποψη σου αλλα αν αρχιζει να πνιγει γκολ ο χαλκιας  μεσα στην τουμπα οταν θα τον βριζουν ολοι εσυ να κρατησεις την αρχικη σου αποψη.ο οδοντιατροσ τον εκανε προσφορα με 220.00 και εμεις τον πηραμε με 300.00.μακαρι να παει καλα κ να γουσταρουμε να σηκωσουμε κ κανα κυπελλακι.και διαρκειας πηρα φιλε απο τους πρωτουσ οπως καθε χρονο

makptol

• Guest
An toy κανανε προταση 300.000 και δεν δεχθηκε τους εκλασε κανονικα.... :)

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Αυτοί που θα αρχίσουν να κράζουν είναι οι γνωστοί που κράζανε Σάντος από περυσι και θα συνεχίσουνε και φέτος από την πρώτη στιγμή..Μακάρι να βγω ψεύτης.ΜΑΚΑΡΙ.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ