Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153036 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
ωραια δεν ειμαστε καθολου μακρια απο τα συμφωνησουμε σχεδον.

1) εγω σου ειπα οτι συμφωνω με την μεταγραφη στις παρουσες συνθηκες,,,πραμα που μοιαζει με αυτο που ειπες γιατην κατασταση μας σε σχεση με ξανθη.

2) εγω ειπα οτι η μπαρτσα δεν πουλησε σε ιδεολογικο εχθρο(ρεαλ) και αυτο ειναι που με νοιαζει και γιαυτο δεν θελω να πουλαμε στο ποκ.

3)και φτανουμε στο κλου,,οταν με το καλο ξεχρεωσουμε ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξαναπουλησουμε στο ποκ οχι γιατι θα ειναι ανταγωνιστες μου αλλα για λοογους ιδεολογικους και μονο...γιατι υπαρχουν ανθρωποι που καηκαν ζωντανοι σε αμαξι απο μολοτωφ πληρωμενων φονιαδων των παε αυτων...

πως να το πω ποιο απλα? η ποιο σκληρα?

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
PETROVGR eisai proedros ston PAOK
sou erxete protasi gia ton mellisi 2 miria apo vazelo
fonazeis ton pexti kai tou les
exoume autin tin protasi gia sena alla emeis theloume na sou kanoume ananeosi
esy ti theleis?
kai sou apantaei o pextis thelo na pao vazelo
esy ti kaneis tote? ti stasi kratas?
apantise mou se parakalo

Από τον πρόεδρο μας θα ήθελα να φωνάξει τον Μελίσση και να του πει . Αγόρι μου έχω πρόταση για σένα 2 εκ . Εαύ όμως δεν πας πουθενά . Βάλε την υπογραφή σου στο καινούργιο σου συμβόλαιο και καλή συνέχεια . Αλλά το πράγμα φαινόταν ότι δεν θα γινότανε έτσι από τη στιγμή που δεν ΟΡΙΣΤΗΚΕ ως αρχηγός . Αυτή είναι η αλήθεια σας αρέσει ? Εμένα όχι
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline lostre

• Κερκίδα
  • *
    • alogos
Οπως εκανε ο Σκορδας με τον Παπαδοπουλο?

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

pws ginetai o vazelos na skaei 2 ek ston PAOK gia melissi kai 1,5 gia gilberto silva  stin arsenal ?

Me ton Zisi kai ton Thodoro ola ginontai.
Edw katafere se 1 xrono na allaxei ta panta ston dialimeno (se ola ta epipeda) PAOK, yparxei kalitero paradigma apo auto?

H THESH MAS EINAI STHN KERKIDA GMT.
Stamatiste na blepete fantasmata.

yg. Kai se parakalw, an thes na peis kati na to peis ksekathara kai oxi me erwtisi....

rounos

• Guest
Πριν μια ωρα προσγειωθηκε στη Θεσσαλονικη,η μεγαλυτερη μεταγραφη στην συγχρονη ιστορια μας.Μπαινω να διαβασω κανενα νεο,να διαβασω για τσερτζελε και χαρα που εχω να νιωσω χρονια,και το μονο που διαβαζω ειναι διαφωνιες,μιρλα για τον........Μελισση.Υποκαταστηματα διαβαζω,διπλο το ματς απο τωρα,υποψιες κλπ.Δεν σχολιαζω,δε γουσταρω γιατι αλλωστε αυτα που γραφονται δεν τα πιστευω.Απλως οτι και να μου λετε,ενα ξερω -οτι με αυτη τη διοικηση,οτι και να γινει,πουστια δε θα μου παιξει,και μερα με τη μερα βλεπω να αλλαζουν πολλα πραγματα στην ομαδα,απο απλα μεχρι παιχτες και νοοτροπια.Αυτο μου αρκει για να τους στηριζω.Τωρα ζαγοροσκυλο,ευκολοπιστο,οτι θελετε πειτε με,αλλα πλεον οταν δηλωνω ΠΑΟΚΑΡΑ με υπολογιζουν,και οχι οπως πριν λιγο καιρο που προκαλουσε οικτο η ομαδα.....Καλως ηρθες Παμπλο παιχτρονι.

CLUB LARISA

• Guest
Tην γνώμη μου για τον Μελίσση την είπα κ νομίζω οτι κ οι 2πλευρές ακούστηκαν εξαντλητικά....Ένα σχόλιο για τον El Canario που σήμερα θα πατήσει τα ιερά της Τούμπας.
Δεν ξανάκουσα τόσο μεστά, ζυγισμένα και μετρημένα λόγια απο έναν τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή. Σχεδόν αγέλαστος και λιτός ειλικρινά με κέρδισε για πλάκα.....Αντιγράφοντας δήλωσή του παλαιότερη "Μέσα στο γήπεδο δεν αντιλαμβάνομαι ουτε τη μάνα μου" ένα έχω να του πω : ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΡΕ ΙΝΔΙΑΝΕ......
Ξεκλειδώστε το topic του, ο άνθρωπος προσγειώθηκε και αρχίζει συλλογή καρωτίδων.....

fatal_invasion

• Guest
συγκρίνεις το ταβάνι του άρη με αυτό του ΠΑΟΚ; για να καταλάβω.
γιατί ο παπαδόπουλος να κάτσει να κάνει στο άρη τι;
ο ΠΑΟΚ έχει βλέψεις ,ο άρης @@

kostas4

• Guest
πραγματικα εχετε κουρασει...

mayrosaris

• Guest
Ayto ginotan palia alla pali feygan oi paiktes eleytheroi, ara den einai provlhma
dioikhshs diaxronika alla mallon nootropias podosfairistwn, oi Ellhnes paiktes einai
sygkekrimenhs nootropias ths opoias gia na analysoume thelei polles selides
alla vasika th xarakthrizei to triptyxo,

1.feygw apo to xwrio mou gia omada ths Thessalonikhs me metagrafh kai ftiaxnw onoma,

2.paw Athina gia na parw 5-6 maimou titlous,

3. gyrnaw pisw Thessaloniki dth dysh ths karieras mou h se kanena xwrio ths B h ths
G ethnikhs, teleiwnw thn kariera mou me doxa kai timh kai meta anoigw kafeteria sto xwrio
mou, h sthn polh pou megalwsa kai aytobaptizomai epixeirhmatias.

Ola xekinan apo tis ypodomes, an px megalwseis ena paidi me to oneiro na paixei
sthn Agglia, exei megales pithanothtes na paixei sthn Agglia, an to megalwseis me th
nootropia na paixei sto thryno tha thelei na paixei sto thryno (vl. betatzopoulos)

P.S. Mporei o Santos na dixazei ton kosmo oson afora thn axia tou , all emena proswpika
me exei kanei entypwsh h dhlwsh toy thn opoia exei epanalavei polles fores, oti o paikths
douleyetai sthn hlikia twn  dekatriwn kai oxi twn eikositriwn.

P.S. Ayth einai h apopsi mou gia tous Ellhnes paiktes kai den allazei oson afora to Melissh
den stenaxwriemai katholou pou efyge, otan malista phrame kai dyo balitses lefta, mhn xehname
to 2003 otan xasame okka , kafe , gewrgiadh xwris na paroume fragko.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ηρθε κι αποθεώθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία

Με εκατοντάδες φιλάθλων του ΠΑΟΚ να τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", ο Πάμπλο Γκαρσία έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι και γνώρισε την αποθέωση. "Ηρθα με πολύ όρεξη", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις. Στη Θεσσαλονίκη και ο Φίλιππος Δάρλας.

Το σκηνικό είχε στηθεί από νωρίς, με τους φίλους του "δικεφάλου του βορρά" να περιμένουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου. Ο διεθνής Ουρουγουανός μέσος κατέφτασε στις 15:30 (με είκοσι λεπτά καθυστέρηση) φορώντας ένα κασκόλ κι ένα καπελάκι του ΠΑΟΚ, δίνοντας το έναυσμα για πανηγυρισμούς και επιδοκιμασίες.

Στην αίθουσα αφίξεων ένας εκπρόσωπος των φιλάθλων της ομάδας, ο οποίος φορούσε φανέλα με το όνομα του Γκαρσία, του προσέφερε μία ανθοδέσμη.

Από πλευράς ΠΑΕ, τον υποδέχθηκαν οι Σπύρος Μηλιωρίδης, Παναγιώτης Ποικιλίδης, ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης και ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου, Κυριάκος Κυριάκου.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω μόνο τέσσερις ποδοσφαιριστές. Στη διάρκεια του πρωταθλήματος θα γνωρίσω τη νέα μου ομάδα", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις.

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει που ο κόσμος τον θεωρεί ως τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής δεν συμμερίστηκε αυτήν την άποψη: "Δεν πιστεύω ότι είμαι. Ο κόσμος με γνωρίζει, με έχει δει να παίζω. Θα δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Ηρθα με πολύ όρεξη στον ΠΑΟΚ και θα δώσω όσο περισσότερα μπορώ".

Μετά τις σύντομες δηλώσεις ο Πάμπλο Γκαρσία... χάθηκε στις αγκαλιές του πλήθους και μετά από... προσπάθεια κατάφερε να φτάσει στο αυτοκίνητο που τον περίμενε στην έξοδο. Από το αεροδρόμιο πήγε στο ξενοδοχείο για να τακτοποιήσει τα πράγματά του και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ κι ενδεχομένως να συμμετάσχει και στην απογευματινή προπόνηση.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/206977.html

Ti eipe? "Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω μόνο τέσσερις ποδοσφαιριστές."  :D :D Anti na les pali kala, sou fenonte kai ligoi panathemase  :D

kostas4

• Guest
+1

και οχι μονο τους παιχτες αλλα αυτο συμβαινει σε ολους τους τομεις.στην ελλαδα το ταβανι επαγγελματικα το πιανεις στην αθηνα.ετσι ειναι και ειναι λογικα αφου τα παντα ειναι μαζεμενα εκει
αν ο ΠΑΟΚ παρει 2-3 πρωταθληματα σε 10 χρονια και πρωταγωνιστει συνεχεια θα δειτε πως θα θελουν οι παιχτες να μεινουν

Offline lostre

• Κερκίδα
  • *
    • alogos
συγκρίνεις το ταβάνι του άρη με αυτό του ΠΑΟΚ; για να καταλάβω.
γιατί ο παπαδόπουλος να κάτσει να κάνει στο άρη τι;
ο ΠΑΟΚ έχει βλέψεις ,ο άρης @@
Βλέψεις εχουμε Χρεοι εχούμε λέφτα δεν έχουμε  και παιχτακια σαν τον Μελλίση μπορούμε να βρούμε ανα πασα στιγμή με 100.000 οποτε που το θέμα?

fatal_invasion

• Guest
lostre
τι σχέση έχει η ερώτηση που έκανες στην αρχή με αυτή τώρα;
Η μαγκιά είναι να κρατάς αυτούς που θέλεις,και όπως λες και εσύ δεν είναι δα και πανάκριβος ο μελίσσης,
Και στη τελική βγάλε πωλητήριο στο μελίσση να ξέρουμε και τι μας γίνεται.
Μαλώνουμε 2 μέρες ,χαλάμε τις ψυχές μας..
Ας το ξέρουμε από την αρχή να το πάρουμε πιο ομαλά.
Πρέπει να περιμένουμε 3 μέρες για να καθησυχάσει ο ζαγόρ;

Offline bozik

• Αλλαγή
"καλωσηρθες" παικταρά Πάμπλο Γκαρσία στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

CLUB LARISA

• Guest
Kάποιος να πει του Ποικιλίδη να τον πεί τον Pablito οτι τ απόγευμα στα διπλά και οι 2ομάδες ΠΑΟΚ είναι.....Ε ρε γατάκια χιαστούς που θα φάτε φέτος....

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Το αισιοδοξο μηνυμα που λαμβανω εγω απο ολη αυτη την ιστορια ειναι πως στο μελλον ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα πουληθει παικτης στο ποκ. Αν υπηρχαν τετοιες αντιδρασεις για τον μετριοτατο ή εστω καλο, αν θελετε, μελισση, φανταστειτε για καποιον πραγματικα αξιολογο παικτη πρωταθλητισμου, τυπου Τουρσουνιδη(ασχετα με το πως κατεληξε), τι θα γινοταν...Τοτε που και εγω θα ημουν καθετα αντιθετος ανεξαρτητως ανταλλαγματος. Ιδιαιτερα αν δεν θα υπαρχουν και τα χρεη...

Τωρα προσωπικα χαιρομαι διπλα γιατι δεδομενου οτι ο βαζελος θα επαιρνε αμυντικο ετσι κι αλλιως, αν δε του διναμε το μελισση, με τα λεφτα που διαθετει θεωρω θα ειχε παρει καποιον πολυ καλυτερο. Οποτε κατα καποιο εμμεσο τροπο τους αποδυναμωσαμε κιολας. :)

Επισης χαιρομαι που καποιοι νεαροτεροι καταλαβαινουν οτι ο αιωνιος εχθρος μας ειναι το ΠΟΚ και οχι οι ρουληδες και οι ξανθες, οσο κι αν εχουν αναβαθμιστει τελευταια. Επισης δε νομιζω οτι οσοι λενε αυτα περι ειδικων σχεσεων τα πιστευουν κιολας.

ΠΟΤΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΠΟΚ

...εννοειται πως αν σας κανουν προταση για βαγγελοκωνσταντινιδηδες δωστε τους τωρα! Και τζαμπα!

Παμπλο αγορι μου ακονισε τις ταπες των παπουτσιων σου  :joint:
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Μάλλον κατάλαβε που ήρθε! ;D

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline bozik

• Αλλαγή
της πόπης... ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline savage republic

• Βασικός
Όλα τα λεφτά η 1η φωτό. ;D