Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153576 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
μιλαω για ξανθη γιατι μονο με αυτην ταιριαζει το παραδειγμα σου.

η μπαρτσελονα πουλησε τους παντες αλλα οχι στον ιδεολογικο της εχθρο την ρεαλ.

μακαρι να εχω ανταγωνιστες στο τσου λου και ας τους πουλαω.

καταλαβαινεις την διαφορα? πεσμου σε παρακαλω αν καταλαβαινεις την διαφορα.

καταλαβαινεις οτι δεν εχω κανενα προβλημα να πουλαω στο εξωτερικο?

καταλαβαινεις οτι μια ομαδα εχει και ιδεοιλογια? και σαυτην μεσα περιλαμβανει την αξιοπρεπεια?και το μισος για τους εχθρους(ποκ)

και οτι στον βωμο της ιδεολογιας πρεπει καποιες φορες να κανεις και κατι ασυμφορο για την εταιρια?

αλλιως εισαι μονο μια εταιρια...αν λογιζεις την ομαδα μονο ως εταιρια παραγωγης θεαματος τοτε δεν διαφωνουμε πουθενα παρα μονο στον βαθμο τρελας για την ομαδα.

να στο πω με 10ο διαφορετικο τροπο.

ο φιλαθλος π.χ. ο σαρανταρης που ειναι χαλαρος,συντηρητικος κλπ, δεν εχει προβλημα σε καμια πωληση.

ο φανατισμενος οπαδος που βλεπει πρασινη φανελα και σηκωνει 20 πιεση εχει μεγαλο προβλημα.

εγω ξαναεπαναλαμβανω,,οταν ξεχρεωσει η παε απο τα χρεη σε ιδιωτες δεν πρεπει να ξαναπουλησει σε κανεναν του ποκ αν θελει  να κρατησει την ιδεολογικη της ταυτοτητα

και μην γινει μια απλη εταιρια παραγωγης θεαματος και εμποριας ταλεντων. σαν την ξανθη....αν γινουμε κατι τετοιο και συμφωνησουμε ολοι μια χαρα σε αυτο

δεν υπαρχει κανενας λογος να σκοτωνομαστε εδω μεσα,,

αν εισαι παλι σου λεω ενας απλος φιλαθλος δεν υπαρχει κανενα προβλημα και απλα κοιτας τα πραγματα με την ψυχρη λογικη.

κιεγω αν γινω 50 μπορει να συμβιβαστω με τα παντα στην ζωη να συντηρηκοποιηθω να  κανω και 3 κουτσουβελα και καθε βδομαδα να τρωω σπορια στην 2 γελωντας η κραζοντας τον μπαλαφα...και μεχρι εκει...και οταν θα πουλαμε στο ποκ στα @@ μου.

ο καθενας τα βλεπει απο την σκοπια του.

υγ.οσο για τα λογια του ζαγορακη αν ημουν εκει θα του ελεγα=πλακα μας κανεις ρε προεδρε και γιατι δεν τον κανατε αρχηγο? ετσι απλα.

η διοικηση ειναι για να διοικει και να περνει τις δυσκολες και  ψυχρες αποστασεις ακομα και με καποιο ψεμα(καλως στην περιπτωση μελιση)

και ο οπαδος ειναι για να μιλαει με την γλωσσα του συναισθηματος,,να απαιτει το παραπανω(κυργιακο π.χ.) και να κραταει τα μποσικα στην ιδεολογια...

αμα γινουμε ολοι σαν τον παπαδοιπουλο ξεχαστε την ενοια λαος του ΠΑΟΚ.

θα ειμαστε σαν τους τουριστες στην μαντσεστερ...ποπ κορν και φωτογραφιες.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Φιλε alamana με συνχωρεις λιγο αναλουθα δεν ειναι αυτο που λεει ο προεδρος .Ο προπονητης φετος δεν εμπιστευτον ουτε ενα πιτσιρικο(και καλα εκανε),αργοτερα πως θα δεχτει να βαλει παιχτες απο τα τσικο για να καταλάβω θα αλαξει μυαλο ο προπονητης
vedder kai petrovgr μες το μυαλο μου ειστε

Εσύ αδελφέ μου λες ότι δεν εμπιστευόταν. Εγώ θα πω ότι προστάτευε. Ο Κλάους δεν είναι ούτε σήμερα έτοιμος για βασικός, παρά μόνο για λίγα λεπτά συμμετοχής. Του χρόνου όμως και με την ατομική δουλειά που του γίνεται θα είναι πανέτοιμος. Το ίδιο και ο Γεωργίου.

Ξέρετε τι είπε χθες ο Βρύζας σε ερώτηση μου? "Σκοπός μας είναι η συνεργασία με 30 ακαδημίες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια"
Αυτό δεν σημαίνει μόνο μελλοντικά οφέλη για τον ΠΑΟΚ, λόγω κάποιου ταλέντου που μπορεί να αναδυχθεί από αυτές τις ακαδημίες, αλλά και άμεσα αποτελέσματα. Όποια ακαδημία έρχεται σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ παίρνει υλικό ένδυσης (όχι τσάμπα, αλλά σε χαμηλότερη τιμή) του ΠΑΟΚ.
30 ακαδημίες επί 50 (μίνιμουμ) παιδιά στην κάθε ακαδημία, σημαίνει 1500 παιδιά. 1500 ψυχές που θα φοράνε από μικρά την φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο. Τον επόμενο χρόνο θα είναι 3000, τον μεθεπόμενο 6000 κοκ. Πόσα ΠΑΟΚτσάκια θα βγάλουμε από αυτες τις κινήσεις? Πόσα θα δεθούνε με την φανέλα με τον τιμημένο Δικέφαλο Αετό? Αξία ανεκτίμητη, αδέλφια.
gdaou
"γάβροι=κότες"

thomas

• Guest
Ας τελειώσει εδώ η συζήτηση για τον Μελίσση και τις πωλήσεις.Οι διοικούντες έχουν τη δική τους λογική εμείς τη δική μας.Τέλος.Εφόσον όλοι μας δηλώνουμε ότι τους πιστεύουμε και τους στηρίζουμε ας τους αφήσουμε να κάνουν τις επιλογές τους.Λάζαρος Ντάνι και Μελίσσης ανήκουν πλέον σε άλλες ομάδες.Τα περί άρματος είναι θεωρίες του κώλου.Κοιτάμε την ομάδα μας αγοράζουμε μετοχές και στηρίζουμε.Τέλος.

Offline petrov

• Αλλαγή
Ποιος ειπε για γηπεδο?...Μαθατε ορισμενοι να πιπιλατε την καραμελα περι υποκαταστηματος και μας εχετε σαλταρει τελειως.Οτι λενε σκουληκια-αθηναιοι τα ιδια και εδω....ΜΗ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και ειδικα στο ματς με βαζελο που απο τωρα αρχισατε τα οργανα....Τα σιχαθηκα καθε χρονο η ιδια μουρμουρα περι δοσμενου ματς...Τι ειμαστε τελικα υποκαταστημα του gay h του βαζελου?....Μηπως και απο τα 15000 διαρκειας τα μισα τα πηρανε γαυροβαζελοι?...Ελεος.

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ...

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΡΟΥΛΗ ΜΠΗΚΑΝΕ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΤΡΙΜΠΑΛΟ...

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑΚΛΙΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΩΤΙΔΑ...

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Περι "ΠΑΟΚτσηδικων" δηλωσεων και αισθηματων χορτασαμε τοσα χρονια...Οποιος νιωθει ΠΑΟΚ το δειχνει μεσα στο γηπεδο και κανει ΤΟΥΜΠΕΚΙ εκτος αυτου.

ΥΓ: συμφωνω με Αlamana kai ΓΩΓΩ.

Φίλε ωραία η καραμελίτσα αυτή. Θα ήθελα να με εξηγήσεις με την λογική σου, πως έμειναν τότε στην ομάδα και ο Βαγγελής, ο Ηλιάδης, ο Μαλεζάς, ο Κωνσταντινίδης και λοιποί. Αυτοί δεν την ντρόπιαζαν τόσο πολύ όσο ο Μελίσσης, ε;
Όσο για τον αν σώσω να ρθω στο γήπεδο, συγγνώμη αλλά δεν θα σε βάλουμε κριτή. Και να είσαι σίγουρος ότι όταν είμαστε μέσα στο γήπεδο φωνάζουμε ΠΑΟΚ ΟΛΕ, δεν χωρίζουμε τις απόψεις μας. Αλλά έξω από το γήπεδο, σε χώρους συζητήσεων όπως είναι ένα Φόρουμ, πρέπει να μάθεις ότι σε κάθε λόγο μπορεί να υπάρξει αντίλογος, να τον δέχεσαι και να τον αξιολογείς.
Επίσης αν βρεις ένα σημείο που είπα ότι θα στηθούμε στον βάζελο σε παρακαλώ να το αναδημοσιεύσεις. Για να μη λέμε και ό,τι να ναι εδώ μέσα.
Το αγωνιστικό δεν έχει καμία μα καμία σχέση. Και ο ΟΦΗ έχει αφήσει τον ΠΑΟ εκτός ΟΥΕΦΑ. Δεν σημαίνει ότι δεν έχουν σχέσεις.
Το ζήτημα είναι οτι εμείς τον Π.Α.Ο.Κ. τον θέλουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ και οικονομικά, και αγωνιστικά. Δεν μπορούμε να μιλάμε για σύγκρουση με την Αθήνα όταν διπλή χορηγία μου θα είναι Vivartia, και αριστερό μου μπακ ένας παίκτης που ουσιαστικά τον ανακαλεί όποτε θέλει ο ΠΑΟ. Απλά και εξηγημένα πράγματα.

thomas

• Guest
Ας ηρεμήσουμε όλοι...

BLACK DOG

• Guest
Ποιος ειπε για γηπεδο?...Μαθατε ορισμενοι να πιπιλατε την καραμελα περι υποκαταστηματος και μας εχετε σαλταρει τελειως.Οτι λενε σκουληκια-αθηναιοι τα ιδια και εδω....ΜΗ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και ειδικα στο ματς με βαζελο που απο τωρα αρχισατε τα οργανα....Τα σιχαθηκα καθε χρονο η ιδια μουρμουρα περι δοσμενου ματς...Τι ειμαστε τελικα υποκαταστημα του gay h του βαζελου?....Μηπως και απο τα 15000 διαρκειας τα μισα τα πηρανε γαυροβαζελοι?...Ελεος.

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ...

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΡΟΥΛΗ ΜΠΗΚΑΝΕ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΤΡΙΜΠΑΛΟ...

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑΚΛΙΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΩΤΙΔΑ...

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Περι "ΠΑΟΚτσηδικων" δηλωσεων και αισθηματων χορτασαμε τοσα χρονια...Οποιος νιωθει ΠΑΟΚ το δειχνει μεσα στο γηπεδο και κανει ΤΟΥΜΠΕΚΙ εκτος αυτου.

ΥΓ: συμφωνω με Αlamana kai ΓΩΓΩ.

:thumbok: :proskino:πολυ σωστος ο IRON.ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ 2 ΜΕΡΕΣ.ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ.οποιος εχει ιδεες με επιχειρηματα να μας τις πει πως θα ξεχρεωσουμε.εξω απ το χορο πολλα τραγουδια λενε.

Offline pad78

• Κερκίδα
  • *
Τα παικτακια αυτα φεραν(με τις πλατες τις κυβερνησ)  φεραν 5 μπαλακια ευρω για την συντηρηση τις ομαδος
Παοκ και ξερο ψωμι

Offline spinos_4

• Αλλαγή
PETROVGR eisai proedros ston PAOK
sou erxete protasi gia ton mellisi 2 miria apo vazelo
fonazeis ton pexti kai tou les
exoume autin tin protasi gia sena alla emeis theloume na sou kanoume ananeosi
esy ti theleis?
kai sou apantaei o pextis thelo na pao vazelo
esy ti kaneis tote? ti stasi kratas?
apantise mou se parakalo
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
poies plates?
poias kiverniseis?
poia sintirisi?

re pate kala???
Niente incontri....Solo scontri

xalllara4

• Guest
egw exw na kanw mia alli erwtisi , kai prokatavolika sas parakalw olous pou tha mou apantisete na mou apantisete me kapoia ortha epixeirimata, apofevgwntas fanatismous kai atakes tou stul *esy thes goumeno* ktl...

pws ginetai o vazelos na skaei 2 ek ston PAOK gia melissi kai 1,5 gia gilberto silva  stin arsenal ?

PS de thelw na pareksigithw kai na pareksigithoume, oute kai na dixastoume oute na kanoume mpourdelo to topic.
Kanw mia sigkekrimeni erwtisi kai perimenw wrimes kai swstes apantiseis kai dialogo.thanx

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
den kserw ta xrimata pou les gia silva,
alla opws esy edwses 500 gia garcia (an de kanw lathos)  o mpasinas zhtaei 1.200.000
apo aek kai olympiako
Niente incontri....Solo scontri

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
Μερικά πράγματα Γωγώ μου είναι ζήτημα πρεστίζ. Ίσως ήταν επιβεβλημένη μία πώληση Χριστοδουλόπουλου (όχι να πανηγυρίζουμε και γιαυτό βέβαια), αλλά όταν μου πουλάς δύο παίκτες πακέτο, και μου στέλνεις στο κότερο του Πατέρα να διαπραγματευτείς τα φυντάνια σου μαζί με μία διπλή χορηγία του στην φανέλα, και παίρνεις παίκτη που με 700χ μπορεί να σου τον ανακαλέσει, συγχώρεσέ με αλλά εγώ το θεωρώ ΤΑΠΩΜΑ και μεγάλη ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ. Το ιερό στην όλη φάση δεν είναι ο Μελίσσης και ο Χριστοδουλόπουλος, αλλά η φανέλα του Π.Α.Ο.Κ.

Simpfono file kai ton mpalafa na poulousame ston vazelo tha m kakofainotan!!
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
egw exw na kanw mia alli erwtisi , kai prokatavolika sas parakalw olous pou tha mou apantisete na mou apantisete me kapoia ortha epixeirimata, apofevgwntas fanatismous kai atakes tou stul *esy thes goumeno* ktl...

pws ginetai o vazelos na skaei 2 ek ston PAOK gia melissi kai 1,5 gia gilberto silva  stin arsenal ?

PS de thelw na pareksigithw kai na pareksigithoume, oute kai na dixastoume oute na kanoume mpourdelo to topic.
Kanw mia sigkekrimeni erwtisi kai perimenw wrimes kai swstes apantiseis kai dialogo.thanx

o filos exei apoliti dikaio!!dosane konta sta 4 gia lazaro kai oute ta misa gia ton arxhgo tis brazilias!!

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
petrovgr

1) Δεν αναφερθηκα ΜΟΝΟ σε σενα προσωπικα αλλα και σε αλλους με παρομειες αποψεις.

2) Ναι μεινανε αυτοι οι παιχτες...Για πες μου ομως ποσοι εφυγαν και πουληθηκαν απο το περσυνο ροστερ?...Πανω απο 10 μηπως?...Δε γινεται να φυγουν ΟΛΟΙ σε μια χρονια...Μερικοι θα μεινουνε και ελαχιστοι θα ανανεωσουνε.

3) Δε λες οτι θα στηθουμε στο βαζελο, αλλα το ΥΠΟΝΟΕΙΣ...Οταν λες πως εχουμε παρει τοσες χορηγιες, δηλαδη εχουμε και υποχρεωση απεναντι σε αυτους..

4) Ανεξαρτητος οικονομικα θα γινεις με μηδεν χρεη και με αυξηση κεφαλαιου δηλαδη σε βαθος χρονου. Αυτη τη στιγμη οικονομικα δεν μπορουμε να χτυπησουμε Αθηνα. Αγωνιστικα ομως, ισως απο φετος μας νιωσουνε. Αυτο δε σημαινει ομως οτι ο συλλογος λειτουργει πλεον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ για πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια. Τουλαχιστον τωρα γνωριζουμε τις συμφωνιες που κανει η διοικηση με αλλους, οχι οπως παλια που τα παιρνανε κατω απο το τραπεζι και ΦΟΥΣΚΩΝΑΝΕ τα μπατζετ για να βγει ο ΠΑΟΚ τεταρτος...

NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

xalllara4

• Guest
alla opws esy edwses 500 gia garcia (an de kanw lathos)  o mpasinas zhtaei 1.200.000
apo aek kai olympiako

o filos exei apolito dikaio!!dosane konta sta 4 gia lazaro kai oute ta misa gia ton arxhgo tis brazilias!!

@tsikos4 ta 500 tou garcia einai lefta simvolaiou , oxi metagrafis , mi mperdevomaste!!!

@giorgosgp4 de tha prepe na mas vazei se skepseis auto?

Offline ΓΩΓΩ

• Αποστολή
  • **
Τα παικτακια αυτα φεραν(με τις πλατες τις κυβερνησ)  φεραν 5 μπαλακια ευρω για την συντηρηση τις ομαδος
 :o :o
καλά...εγώ νόμιζα ότι εδώ κάνουμε συζήτηση με τεκμηριωμένες αποψέις και επιχειρήματα...αν είναι να λέμε τέτοια....τα λέμε...
Προσκυνώ την χάρη σου...λαέ μου!!!!!!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
@vedder
Αστειεύεσαι πιστεύω. Ποιά Ξάνθη?
Μην κρίνεις την οικονομική αδυναμία που έχει φέτος η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή αυτήν που είχε στο άμεσο παρελθόν (τελευταία δεκαετία) λόγω των λαμογιών που κατασπάραξαν τα σωθικά της ομάδας μας, για να ταυτίσεις τα όσα λέω με τον Πανόπουλο (Ξάνθη). Το πρόβλημα λύνεται κάθε μέρα-εβδομάδα-μήνα που περνάει.

Όταν λυθεί (και θα είναι σύντομος ο δρόμος) θα μπορώ και εγώ (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) να διαλέγω προσφορές και να είσαι σίγουρος ότι θα προτιμώ λύση από εξωτερικό και όχι από εσωτερικό. Αλλά πάλι απάντησε μου. Οι ομάδες στις οποίες πουλούσε ο Αγιαξ ή η Μπαρτσελόνα δεν αποτελούσαν αντιπάλους της στα κύπελλα ευρώπης? Με αυτές δεν θα πάλευε για να πάρει το ευρωπαικό τρόπαιο?

Για φανατισμό και ιδεολογία μην μου λες. Βλέπω παιδάκια που φοράν το σήμα με το έφηβο πουστράκι και ξερνάω. Δεν έχει σχέση η ηλικία σε αυτό. Ίσως έχει σχέση η ηλικία με το ότι θα σκεφτώ δύο φορές πριν γράψω ή κάνω κάτι. Σε αυτό βοηθάει και η εμπειρία και η γνώση που αποκτάς με τον καιρό. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που βλέπω ψυχρά κάποια πράγματα και δεν στέκομαι σε Μελίσσηδες, Χριστοδουλόπουλους κλπ. Είδα Κούδα, Σαράφη, Τερζανίδη και τόσους άλλους που περάσαν από τον ΠΑΟΚ. Δεν δέχομαι ότι ο ΠΑΟΚ τελειώνει σε κανέναν παίκτη όπως και να τον λένε. ΠΑΟΚ είμαι εγώ και εσύ και όλοι οι άλλοι που είμαστε εδώ μέσα.

Εσύ πως με κόβεις τόσο καιρό που διαβάζεις τα γραφόμενα μου? Για σποράκι στην 2? Αν ήμουν τέτοιος φίλε μου, δεν θα ήμουν εδώ μέσα να σου απαντάω. Θα έλεγα, παιδάκια είναι, μαλακισμένα κλπ, ποιό φορουμ και βλακείες. Αυτά λένε πολλοί από αυτούς που είναι στην 2.

Σου είπα τι πιστεύω. Ποιός είναι ο δρόμος που μπορούμε να ξανακάνουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο και φόβητρο. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Συστηματική δουλειά θέλει, οργάνωση και η περηφάνεια θα έρθει. Μην κρίνεις από το σήμερα. Έχουμε άλλα δεδομένα. Αναγνωρισε τα.

Να σου πω και το τελευταίο. Καλά κάνεις και αγανακτείς. Καλά κάνεις και έχεις απαιτήσεις. Καλά κάναμε και εμείς που ζητήσαμε τον λόγο από τον Θόδωρο. Και καλά έκανε και αυτός που όφειλε και μας έδωσε τις απαντήσεις πριν ακόμα τον ρωτήσουμε.
Ξέρεις γιατί?
Γιατί όπως λέμε εμείς, αλλά και ο θόδωρος μας ξαναείπε χθες: "Μαζί διοικούμε. Μια γροθιά είμαστε. Μαζί θα ξανακάνουμε μεγάλο και ανεξάρτητο τον ΠΑΟΚ"
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
xallara4 κατσε και αρρωστησε το μυαλο σου με θεωριες συνωμοσιας οπως ειπε και καπου αλλου ο PAOKCURE...Καθηστε τοτε στο ματς με βαζελο και αναλυστε το προσεχτικα ΦΑΣΗ με ΦΑΣΗ για να βγαλετε το συμπερασμα οτι η χορηγια δεν ηταν τυχαια...Ακομα και το αναποδο πλαγιο αουτ, η αναποδο σφυριγμα να το βγαζετε ως αποτελεσμα της ευγενικης χορηγιας..Περαστικα. Δε θα κατσω αλλο να καω με μαλακειες συνωμοσιας.Βαρεθηκα.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
apo aek kai olympiako

o filos exei apolito dikaio!!dosane konta sta 4 gia lazaro kai oute ta misa gia ton arxhgo tis brazilias!!

@tsikos4 ta 500 tou garcia einai lefta simvolaiou , oxi metagrafis , mi mperdevomaste!!!

@giorgosgp4 de tha prepe na mas vazei se skepseis auto?

apopsi m einai pos prepei na mas vazei se skepsi alla edw mesa polli perimenoun tetoia gia na stin pesoun!!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

pws ginetai o vazelos na skaei 2 ek ston PAOK gia melissi kai 1,5 gia gilberto silva  stin arsenal ?

Ναι. 1,5 εκ. ευρώ έδωσε στην Αρσεναλ ο βάζελος. Η Αρσεναλ πήρε 1,5 εκ ευρώ, αλλά γλύτωσε και ένα συμβόλαιο των 4 εκ. ευρώ τον χρόνο, που έδινε στον παίκτη, δίνοντας τον.
Συνυπολόγισε τα όλα για να καταλάβεις πόσο πολυδάπανη ήταν η παραμονή του στην Άρσεναλ, μετά δες και το αν θα χρησιμοποιούνταν φέτος από τον Βεγκέρ. Μια πώληση ή αποδέσμευση έχει πολλούς λόγους.

gdaou
"γάβροι=κότες"