Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153741 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Άλλα αφού ταΐζουμε μπακαγιοκο...

??? A δεν μας κάνει αυτός? Να τον διώξουμε τον άχρηστο...

baron

• Guest
Άλλα αφού ταΐζουμε μπακαγιοκο...

??? A δεν μας κάνει αυτός? Να τον διώξουμε τον άχρηστο...

Γιατί μας;
δίκια μου γνώμη δεν είναι; Εάν για σένα ο μπακαγιοκο είναι παικταράς... άποψή σου. Να τον κρατήσουμε λοιπόν.

Offline bozik

• Αλλαγή
πάντως είναι φοβερό...να θέλεις να κράξεις για να κράξεις την διοίκηση και να περάσεις την ώρα σου...και ψάχνεις  ώρα παίκτη λάθος επιλογή και στο τέλος τρως και τα μούτρα σου γιατί και αυτό που λες αμφισβητείται έντονα...ρε το Bρυζα...έχει τρελάνει κόσμο.... :a1006:
« Last Edit: December 23, 2008, 14:44:28 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Coulibaly
 πέρυσι ,χρονιά ανόδου τής Gladbach: 26 παιγνίδια συμμέτοχη-- 3 goal
εφέτος έκτος τόπου και χρόνου: 5 συμμέτοχες-- 0 goal
η Gladbach τον φέρει ως κεντρωο
Τελειωμένος πέχτης. Βαρέθηκα ο κάθε μαλάκας να έρxετε στον ΠΑΟΚ. Που στο διάολο τον είδε ο Ζήσης; Έχει να πεχη γαμήσετa. Άλλα αφού ταΐζουμε μπακαγιοκο, ίβις αντε και αυτόν. Εάν είναι τσάμπα πάλι καλά. Η ανάσταση στην επίθεσή δεν πρόκeiτε να είναι

οι ομάδες βάζουν στο περιθώριο παίκτες που αναπληρώνουν με καλύτερους.
Εάν ο Κουλιμπάλης αποδειχτεί καλύτερος από τον Σβούρα τότε ο ένας θα πάρει τη θέση του άλλου στο ρόστερ.
Ο Γάλλος πιστεύω πως έρχεται σαν ο αντι-Ίβιτς, αλλά μπορεί λέει να παίξει και λίγο πιο αριστερά. Προφανώς εάν αποδειχτεί καλύτερος του, ο ένας θα πάει σπίτι του ή στην καλύτερη στον πάγκο και ίσως ο Βαγγελής στο σπίτι του.
Εάν αυτοί οι δύο παίκτες δεν αποδειχτούν καλύτεροι από τους υπάρχοντες στους 6 μήνες που έρχονται, τότε τον Γάλλο δεν θα τον αγοράσουμε και τον μαυρούκο δεν θα τον ανανεώσουμε...
No stress.
Η ομάδα αυτή τη στιγμή κουτσαίνει στα πλάγια (ειδικά στα αριστερά) κι αυτοί έρχονται να παίξουν τον ρόλο της πατερίτσας για να μη κινδυνέψει ο ΠΑΟΚ από τους περίεργους τεταρτο-πέμπτους της βαθμολογίας.
Τα... βιονικά τα πόδια θα τα αγοράσουμε το καλοκαίρι.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline savage republic

• Βασικός
Μπάρον: Ο Μπακαγιοκό μας έχει δώσει πολύτιμους βαθμούς και μία πρόκριση στο κύπελο. Τα λεφτά του (130.000) τα έχει βγάλει και με το παραπάνω.

Από κει και πέρα, οι μεταγραφές φαίνονται καλές και με μειωμένο ρίσκο. Δεν είναι από το πάνω πάνω ράφι, αλλά δεν είναι και κάνα χαμηλό. Υπάρχει μία ποιοτική ομοιογένεια αυτή τη στιγμή στην ομάδα και η οποία μοιάζει να διατηρείται, δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα δώσουν αυτοί αυτό που λείπει από τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή (πέρα από τις πολύ καλές εναλλακτικές λύσεις που μοιάζουν να είναι), την ταχύτητα. Δύναμη, που υπάρχει ήδη στον άξονα' θα δούμε τί έχουν να προσφέρουν στο άμεσο μέλλον, με το που θα προσαρμοστούν. Από τέλη Γενάρη και μετά, όπως μας διδάσκει η εμπειρία.

Σωτή η τοποθέτηση του Δικέφαλου.

baron

• Guest
Coulibaly
Τελειωμένος πέχτης. Βαρέθηκα ο κάθε μαλάκας να έρxετε στον ΠΑΟΚ. Που στο διάολο τον είδε ο Ζήσης; Έχει να πεχη γαμήσετa. Άλλα αφού ταΐζουμε μπακαγιοκο, ίβις αντε και αυτόν. Εάν είναι τσάμπα πάλι καλά. Η ανάσταση στην επίθεσή δεν πρόκeiτε να είναι

οι ομάδες βάζουν στο περιθώριο παίκτες που αναπληρώνουν με καλύτερους.
Εάν ο Κουλιμπάλης αποδειχτεί καλύτερος από τον Σβούρα τότε ο ένας θα πάρει τη θέση του άλλου στο ρόστερ.
Ο Γάλλος πιστεύω πως έρχεται σαν ο αντι-Ίβιτς, αλλά μπορεί λέει να παίξει και λίγο πιο αριστερά. Προφανώς εάν αποδειχτεί καλύτερος του, ο ένας θα πάει σπίτι του ή στην καλύτερη στον πάγκο και ίσως ο Βαγγελής στο σπίτι του.
Εάν αυτοί οι δύο παίκτες δεν αποδειχτούν καλύτεροι από τους υπάρχοντες στους 6 μήνες που έρχονται, τότε τον Γάλλο δεν θα τον αγοράσουμε και τον μαυρούκο δεν θα τον ανανεώσουμε...
No stress.
Η ομάδα αυτή τη στιγμή κουτσαίνει στα πλάγια (ειδικά στα αριστερά) κι αυτοί έρχονται να παίξουν τον ρόλο της πατερίτσας για να μη κινδυνέψει ο ΠΑΟΚ από τους περίεργους τεταρτο-πέμπτους της βαθμολογίας.
Τα... βιονικά τα πόδια θα τα αγοράσουμε το καλοκαίρι.

Μακάρι να γίνει έτσι. Πίος δεν το θέλει; Αντιμετωπίζω κάθε πεκτη ως εργαζόμενο και όχι ως Μεσσία.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Παντως και οι δυο μπορουν να παιξουν αριστερα οπου εχουμε και προβλημα..
Ο γαλλος συμφωνα με το βιογραφικο του μου φαινεται πολυ καλος παικτης παιζει παντου στο κεντρο και ειναι πιο πολυ αμυντικο χαφ παρα δεκαρι..
ΠΑΟΚ G4Α

Diego-4

• Guest
Πολυ 30 + μαζευτηκε στην ομαδα. Μεταπωλητικη αξια μηδεν. Τεσπα...αυτοι ξερουν εμεις αγαπαμε και ακολουθουμε

Παίκτες αγοράζουμε , ΟΧΙ ΑΜΑΞΙΑ..

bagos1

• Guest
το ότι φορτώνουμε την αριστερή πλευρά να υποθέσω οτι του βιερίνια τελείωσε...................??

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Γιατι?Δεξια παιζει κανονικα ο βιερινια...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline dave

• Αλλαγή
αδικα σπατε το κεφαλι σας για το που θα παιξει ο ενας κ ο αλλος, ποιος θα φαει παγκο κλπ...
απλα με τις μεταγραφες αν κλεισουν, δε θα ξαναδειτε αγωνιζομενους τους λακη κ σβουρα τουλαχιστον. εκει ειναι η ουσια.
εγω τους ειχα χαρακτηρισει κ τους 2 παιχτες για β εθνικη, κ αντι γι αυτους θα χουμε 2 παιχτες με γεματες χρονιες σε γαλλια και γερμανια.
η εννοια του παγκιτη ως γνωστο τη σημερινη εποχη δεν υπαρχει. με 11 καλους και 11 κακους δε πας πουθενα. ειχαμε περιπου 14-15 καλους παιχτες, τωρα εχουμε 16-17, ετσι απλα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
λοιπόν με αφορμή και τα τελευταία που γίνονται στο Ελληνικό Πρωτάθλημα θα πω και εγώ τη γνώμη μου για το θέμα των μεταγραφών...

ΜΕτά το OSCAR, NOBEL, EMY και όλα τα λοιπά βραβεία μετά τις καλοκαιρινές μεταγραφές ένθεν και κείθεν από το Ζήση Βρύζα δε με νοιάζει αν φέρει και κάποιον που λέγεται George W Bush και έχει παπούτσια με αυτοκόλλητα αντί για κορδόνια...
Κύριοι! μύθος η ποιότητα παικτών στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, μετά ειδικά το μέγιστο μαρκάρισμα του ταλέντου Ρόκα στον ντουντούκα...δε θέλω να ξαναδώ έλληνα παίκτη για τον οποίο θα πληρώσουμε πάνω από 100.000 ευρώ! (εκτός αν λέγεται Κατσουράνης ή Σειταρίδης) απλά δεν υπάρχουν! ΝΑ θυμίσω τον υπέροχο οικοδόμο? Τον απίστευτο Μπασινά φέτος?

Κύριοι! Πορτογάλοι, Μαλινέζοι, Κονγκολέζοι, Χιλιανοί και ας φέρει και τον πρώτο Ζουαζιλανδό που θα παίξει Ευρώπη...τυφλή εμπιστοσύνη του έχω! δε με νοιάζει καθόλου! εξ' άλλου για το Ελληνικό πρωτάθλημα οι 3ο 4οι παίκτες όλων των σοβαρών προηγμένων πρωταθλημάτων είναι αυτοί που κάνουν ΠΑΠΑΔΕΣ...κύριοι! ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ!

(ειδικά μετά τα παραδείγματα, oscar, μπασινά, κυργιάκου, μπελούτσι, χριστοδουλόπουλου, ροντρίγκες, σκόκο, και χι, ψι, ζεντ παπάρες μόνο ικανοποιημένοι να είστε!)

makptol

• Guest
Coulibaly

??? ???

τι ειναι αυτα τωρα που λες ?

makptol

• Guest
ΠΟΚ-ΒΡΥΖΑΣ 0-2

Εκεί στον ΠΑΟΚ είναι σοβαροί και γρήγοροι. Ο Βρύζας περίμενε πως και πως αυτή την περίοδο και βλέπει το σχεδιασμό του να του βγαίνει σχεδόν τέλεια. Η τελευταία γκέλα ήταν πιο βαριά αλλά η ομάδα πάει με κεκτημένη ταχύτητα και χωρίς ανάσες εδώ και 2-3 αγωνιστικές. Ο άνθρωπος έχει δει τα κενά στην ομάδα και έσπευσε πριν καλά καλά έρθουν τα Χριστούγεννα να στείλει τα πρώτα δύο δώρα. Το πρώτο είναι ο Σορλέν και το δεύτερο ο Κουλιμπάλι. Ο μεν πρώτος θα αυξήσει τις επιλογές στα χαφ πέραν των Βερόν, Γκαρσία και Ίβιτς και ο δεύτερος θα προσφέρει λύσεις σε μία επίθεση που είχε κέντρο αναφοράς τον Μουσλίμοβιτς και συμπληρωματικούς τους Μπακαγιόκο και Αναστασάκο.

Λείπουν και άλλοι παίκτες για να είναι πιο πλήρης η ομάδα. Εάν αποκτηθούν δύο παίκτες ποιότητας στα άκρα της άμυνας ή του κέντρου τότε πολύ φοβάμαι ότι οι του κέντρου θα έχουν κάθε λόγο να είναι αγχωμένοι. Η πληρότητα του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με τον κόσμο, την σφιχτοδεμένη και αποφασισμένη ομάδα του Σάντος και την διοίκηση Ζαγοράκη μόνο καλά νέα μπορεί να φέρνει. Ο κόσμος το έχει καταλάβει και ήδη ονειρεύεται και ο Βρύζας του δίνει και άλλους λόγους για όνειρα και πολύ καλά κάνει.

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=108&document_id=115074
« Last Edit: December 23, 2008, 16:15:54 by tsakalaki »

kostas4

• Guest
αδικα σπατε το κεφαλι σας για το που θα παιξει ο ενας κ ο αλλος, ποιος θα φαει παγκο κλπ...
απλα με τις μεταγραφες αν κλεισουν, δε θα ξαναδειτε αγωνιζομενους τους λακη κ σβουρα τουλαχιστον. εκει ειναι η ουσια.
εγω τους ειχα χαρακτηρισει κ τους 2 παιχτες για β εθνικη, κ αντι γι αυτους θα χουμε 2 παιχτες με γεματες χρονιες σε γαλλια και γερμανια.
η εννοια του παγκιτη ως γνωστο τη σημερινη εποχη δεν υπαρχει. με 11 καλους και 11 κακους δε πας πουθενα. ειχαμε περιπου 14-15 καλους παιχτες, τωρα εχουμε 16-17, ετσι απλα

ετσι ειναι.συν οτι αυξανεται ο ανταγωνισμος.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Το καλοκαίρι που μας πέρασε, είχα ιλαρά!!! Είχα γεμίσει με κίτρινα σπυριά... ίσως το θυμόσαστε... Ο λόγος είναι ότι είχα πλακωθεί με πολλούς φίλους εδώ στο φόρουμ για τις μεταγραφικές μας επιλογές... 7-8 μήνες μετά, μόνο ένα πράγμα έχω να πω... I TRUST ZISIS VRIZAS!!! I TRUST HIM ρε πούστη μου!!! Ο Κουλαμπάλι και ο Σορλάν θα βγάλουν μάτια!!! Ο λόγος είναι απλός!!! ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΖΗΣΗΣ!!!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

(θέλω και ένα κοντό διάολο για περιφερειακό επιθετικό και είμαι ΟΚ...)
PAOK is a Social Movement!

makptol

• Guest
μαγκια σου που παραδεχεσε το λαθος σου... ολοι  κανουμε λαθη απλα δεν θελουμε να το παραδεχτουμε....
μπραβο papritsa.....

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Εγω ενα εχω να πω.....

Quiz: Βρείτε τους παιχταραδες.............. ;D

chiltsid

• Guest
ξεβράκωμα!!!!!!!  :thumbok: :thumbok: :thumbok:

makptol

• Guest
τους εκανες ρομπα ρε king ετσι για να μην ξεχνιουνται οι μαλακιες που γραψανε......