λοιπόν με αφορμή και τα τελευταία που γίνονται στο Ελληνικό Πρωτάθλημα θα πω και εγώ τη γνώμη μου για το θέμα των μεταγραφών...
ΜΕτά το OSCAR, NOBEL, EMY και όλα τα λοιπά βραβεία μετά τις καλοκαιρινές μεταγραφές ένθεν και κείθεν από το Ζήση Βρύζα δε με νοιάζει αν φέρει και κάποιον που λέγεται George W Bush και έχει παπούτσια με αυτοκόλλητα αντί για κορδόνια...
Κύριοι! μύθος η ποιότητα παικτών στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, μετά ειδικά το μέγιστο μαρκάρισμα του ταλέντου Ρόκα στον ντουντούκα...δε θέλω να ξαναδώ έλληνα παίκτη για τον οποίο θα πληρώσουμε πάνω από 100.000 ευρώ! (εκτός αν λέγεται Κατσουράνης ή Σειταρίδης) απλά δεν υπάρχουν! ΝΑ θυμίσω τον υπέροχο οικοδόμο? Τον απίστευτο Μπασινά φέτος?
Κύριοι! Πορτογάλοι, Μαλινέζοι, Κονγκολέζοι, Χιλιανοί και ας φέρει και τον πρώτο Ζουαζιλανδό που θα παίξει Ευρώπη...τυφλή εμπιστοσύνη του έχω! δε με νοιάζει καθόλου! εξ' άλλου για το Ελληνικό πρωτάθλημα οι 3ο 4οι παίκτες όλων των σοβαρών προηγμένων πρωταθλημάτων είναι αυτοί που κάνουν ΠΑΠΑΔΕΣ...κύριοι! ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ!
(ειδικά μετά τα παραδείγματα, oscar, μπασινά, κυργιάκου, μπελούτσι, χριστοδουλόπουλου, ροντρίγκες, σκόκο, και χι, ψι, ζεντ παπάρες μόνο ικανοποιημένοι να είστε!)