Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 154777 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DimNaoussa

• Guest
στην γατα λεει για ενδιαφερον του ΠΑΟΚ για το αριστερο μπακ του οφη Μονιακη

http://www.contra.gr/pops/news_large.aspx?date=today&paper=gata

GeorgT

• Guest
πρώτον το λέει η γάτα δεύτερων είναι πολύ νωρίς ακομα!

θα έρθει ο καιρός να χτυπήσουμε κόκκινο πάλι για μεταγραφές (θα πέσει πάλι κ το site της παε χαλαρά)

DimNaoussa

• Guest
φιλε εγω την γατα την εμπιστευομαι ειχε γραψει οτι ο παναθηναιοκος θα επερνε ντελ Πιερο αααα και οτι η θελτα ενδιαφερετε για τον ζησοπουλο.. 8)  8)

moutsouris2

• Guest
Πρώτα απ' όλα θέλω να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τον GeorgT. Έχουμε καιρό για μεταγραφές. Η συζήτηση αυτή πρέπει να μείνει μακρυά από την ομάδα. Σήμερα το ένα ραδιόφωνο έφερνε Άραβες στον ΠΑΟΚ και το άλλο
τους μισούς παίκτες της εθνικής Αργεντινής. Νομίζω πως η τελευταία μετεγραφική περίοδος ήταν πετυχημένη και οφείλουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην διοίκηση σε αυτόν τον τομέα. Κάθε καλός παίκτης είναι καλοδεχούμενος, αλλά τώρα προέχει το παιχνίδι με τον gay.

Offline savage republic

• Βασικός
Η ιστορία από πέρυσι το χειμώνα έχει δείξει ότι τις μεταγραφές της ΠΑΕ τις μαθαίνουν οι δημοσιογράφοι παράλληλα με τον κόσμο, από το σάιτ της ΠΑΕ. Επιπλέον, 9 στα 10 ονόματα δεν έχουν καν αναφερθεί, πριν την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Άρα, αυτός ο παίκτης (καλός, κακός, δεν μας ενδιαφέρει) κατά 90% ΔΕΝ θα έρθει στον ΠΑΟΚ. Όπως και οι υπόλοιποι που θα αναφερθούνε.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
χθες ο ραπτοπουλος εγινε επικινδυνος και ειπε ενα ονομα φωτια.η μαλακια ειναι οτι το ειπε στο τηλε αστυ αρα πανελληνια...
μαγκες οτι κι αν ακουσετε κλειστε τ'αυτια σας.ο παπας κι αυτον τον δεκεμβρη προβλεπεται να φτασει μπαμ μπαμ αρχιμανδριτης...

edit: Ελπίζω να έχεις αδειάσει τα pm του ταχυδρομείου σου τώρα....  ;D
« Last Edit: November 11, 2008, 21:50:26 by BillYpoglwssioS »

Offline ved

• Αλλαγή
μαλλον δεν ειδατε το τοπικ του μετροσπορ  ;D

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αντε να ρθουν τα χριστουγεννα να αρχισουν παλι τα ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ. Ειχε πολυ πλακα το καλοκαιρι, μου ελειψε.
Αντε Ζηση, ΜΠΑΜ

:lalalalala:  :lalalalala:
Στον κοσμο αλλος κανενας

GeorgT

• Guest
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ive4

• Guest
χαχαχα!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Για ποιο γελαμε? Για τα 4 εκατ. ευρω για το φορ, η οτι ο Θκορδα8 θελει το κυπελλο?  :P
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

bagos1

• Guest
βασικά είναι μια μίξη απο ολα αυτά, λες και μας περισεύουνε 4 μυρια να τα σμπρώξουμε σε φορ και να φάει ο μούσλι πάγκο, καλα και ο σκόρδας ακόμα να βάλει μυαλό ας αρκεστεί σε κανένα κύπελο με μπύρα απο την μπυραρία του ρούλη με ολίγη μπακαλιάρο σκορδαλιά

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
http://www.gazzetta.gr/content/view/15597/47/

Εδω μπορειτε να διαβασετε τη λεει η γατα... Ειναι το 9ο οπισθοφυλλο.

makptol

• Guest
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Για ποιο γελαμε? Για τα 4 εκατ. ευρω για το φορ, η οτι ο Θκορδα8 θελει το κυπελλο?  :P

ρε παιδια εμενα περισσοτερομε συγκλονισε το σχολιο πανω δεξια οτι ο σκορδας χρυσωνει τους παικτες για να παρουν το κυπελο μετα το πριμ για κατακτηση πρωταθληματος τους χρυσωνει και για το κυπελο ... ;D

DimNaoussa

• Guest

bagos1

• Guest
τι έγινε τον καναμε μεταγραφή??

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
μονο στα ονειρα...

MetroStar

• Guest
Χτες έλεγε η Γατα στο εξώφυλλο ο ΠΑΟ χτυπάει Καστίγιο και την ίδια μέρα ανακοινώθηκε απο την Τσίβας!Μιλάμε για τρομερή εγκυρότητα. Οπότε καταλαβαίνετε τι συμβαίνει και στην δική μας περίπτωση.

Ψηλό καλό φορ με 4 εκατ. στην Ευρώπη ένα μου έρχεται στο μυαλό έτσι πρόχειρα, ο Νικολά Φρούτος της Αντερλεχτ. Αλλά δεν ξέρω κατα πόσο μπορούμε να δώσουμε και χρειάζεται να δώσουμε 4 εκατ. για παίχτη τη στιγμή που ψάχνουμε εναγωνίως 23 για την ΑΜΚ.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
εχω πληροφοριες απο μεσα οτι επειδη ο Ιβιτς ειναι παλτο, θα τον αντικαταστησουμε με ενα αγγλακι κελεπουρι που βρηκε ο Ζησης.

(Embedding disabled, limit reached)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Χτες έλεγε η Γατα στο εξώφυλλο ο ΠΑΟ χτυπάει Καστίγιο και την ίδια μέρα ανακοινώθηκε απο την Τσίβας!Μιλάμε για τρομερή εγκυρότητα. Οπότε καταλαβαίνετε τι συμβαίνει και στην δική μας περίπτωση.

Ψηλό καλό φορ με 4 εκατ. στην Ευρώπη ένα μου έρχεται στο μυαλό έτσι πρόχειρα, ο Νικολά Φρούτος της Αντερλεχτ. Αλλά δεν ξέρω κατα πόσο μπορούμε να δώσουμε και χρειάζεται να δώσουμε 4 εκατ. για παίχτη τη στιγμή που ψάχνουμε εναγωνίως 23 για την ΑΜΚ.

ρε συ μονο και μονο που λεει η γατα οτι τα 4 εκ θα τα παρει ο ΠΑΟΚ απο τα τηλεοπτικα και θα τα δωσει για εναν και μονο παικτη, ΔΗΛΑΔΗ τα τηλεοπτικα εσοδα τις επομενης αγωνιστικης περιοδου..θα τα δωσουμε φετος τον Γεναρη για 1 μεταγγραφη...Τι να λεμε τωρα... ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΤΕΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ; Στον δρομο να εβρισκε ο Τεο 4 εκ. στο προπονητικο κεντρο θα τα βαζε, παρα σε μεταγγραφες....