Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153419 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ναι King ακουγοτανε και τα χριστουγεννα το ονομα του. Αν δεν κανω λαθος οι εφημεριδες ειχανε γραψει οταν επαιζε φιλικο η β ομαδα της Ιντερ με τα β του gay πως ο Ριβας μετα το τελος του αγωνα πηγε στα αποδυτηρια τους και ειπε ερχομαι Ελλαδα στον ΠΑΟΚ ειναι καλη ομαδα?

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com

Ο Βρύζας στην Ιταλία

Νέο ταξίδι στην Ιταλία κάνει ο Ζήσης Βρύζας για να κλείσει επιθετικό παίκτη, δανεικό από την Ιντερ, αλλά και να κρατήσει στον ΠΑΟΚ τον Βερόν.

Για τον επιθετικό, δόθηκε το «πράσινο φως» από την Ιντερ, έπειτα από εντολή του προέδρου της, Μάσιμο Μοράτι, και έτσι η μετεγγραφή θα ανακοινωθεί σήμερα ή αύριο.

Πρόκειται για νεαρό παίκτη, που μπορεί να παίξει από τη δεξιά πλευρά της επίθεσης και δεν παραχωρείται με ελευθέρας από την Ιντερ, αλλά δανεικός για 1 χρόνο, προκειμένου να «ψηθεί» στην Ελλάδα και να επιστρέψει, ενώ το ίδιο δεν συμβαίνει με τον έμπειρο Βερόν, που ανήκει στη Σιένα και ο Βρύζας θα δώσει «μάχη» για να τον κρατήσει.

http://www.enet.gr/online/online_text/c=115,id=81704136

E na sou gamisw 10 fores pige italia kai ola me adeia xeria xirizi re pousti mou!!
Gamiete o Thrilos kai o pireas

makptol

• Guest
ενω με τους αλλους περσυ με τα DVD τι ωραια ψωνιζαμε ε ?
ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΖΗΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ....γουσταρω τα ονοματα που θα προκυψουν
να ειναι βεβαια πολυ καλοι παικτες αλλα τελειως διαφορετικα ονοματα απο αυτα που ακουστηκαν ωστε να γινουν
ρομπα ολοι οι ντεμεκ δημοσιογραφοι του κολου......

apostolos

• Guest
Psyxraima re seis. Me adeia xeria oi anthrwpoi prospathoun na ftiaksoun omada. Xwris fraggo sthn tseph...Kai pali kala na lete...As mhn xrwstagame ta malia mas kai mono me ta diarkeias tha sou lega egw...Alla opws vlepete den ginetai...Hremia, afhste tous na kanoun o,ti mporoun...Ta xoun ola exoun kai mas me thn piesh...edw kai twra paiktes...

Offline Suicidal

• Βασικός
poso grhgora 3exnane merikoi.........

FERE PAIXTES RE BRYZA MHN SE GAMISW !
Ante malaka mas zalises..... gia gkomenes pas?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
+1 πες τα ρε bill...

GeorgT

• Guest
Καλά δε το ξέρατε?? Ενα φιλαράκι μου, έχει έναν ξάδερφο που του είπε ενας ταξιτζής οτι ο Βρυζας εχει πιάσει γκόμενα τη λαντζιερισα στο μαγαζί του στη Φιορεντια, γιαυτό πάει όλη την ώρα!!!
Που ζείτε ρε!!! είναι top inside πληροφορία!!!!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
οτι και να γινει στον ΠΑΟΚ, παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα γκρινιαζουν.ως ενα σημειο ειναι αναμενομενο και λογικο γιατι ειμαστε πολλοι και σιγουρα σε ενα πληθος εκατομμυριων ανθρωπων θα υπαρχουν και καποιοι που δεν θα συμφωνουν με τους πολλους.αλλα οπως ειπε και ο bill μερικοι ξεχνανε πολυ γρηγορα.οσο για τις μεταγραφες θελει υπομονη.το εχω ξαναπει οτι οι περισσοτερες απο τις μεταγραφες ειναι κλεισμενες αλλα δεν ανακοινωνονται για διαφορους λογους.και τα ονοματα μερικων παικτων που θα ερθουν, ουτε που εχουν ακουστει η γραφτει στον τυπο...αφηστε  που για καποιους που θα ερθουν θα υπαρξει και γκρινια απο μεγαλο ποσοστο του κοσμου...εγινε και με τον χαλκια αυτο...και θα ξαναγινει...

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Ωραια ξυπνησαμε σημερα...Αναμενοντας δυο μεταγραφες! Αντε να δουμε! ;)
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline blue_eyes

• Βασικός
Καθε μερα ετσι ξυπναμε ρε και μας προσγειωνουν τα λαμογια της ΠΑΕ...καντε καμια μεταγραφη ρεεεεεεεεε

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
se poia lamogia anaferesai akrivws? ki ayto to mwri paokara ti einai pali? les kai krazeis tin theia sto apenanti mpalkoni.

Offline savage republic

• Βασικός
Eirwnika to egrapse re c o blue_eyes. Mhn trellainesai.

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Blue eyes εισαι λαμογιο :P :P :P μην ξαναπατησεις εδω. ::)
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline ved

• Αλλαγή
Eλα πλακα κανει ο blue eyes.

λοιπον πειτε με γκρινιαρη αλλα μονο χαριστεα δεν θελω.

ειναι ερπετο παει και τελιωσε!!!

κοιταξτε την φατσα του,,,δεν μπορω να καταλαβω τι παθαινουν εκει στις καμπιες ,,, μεταλλασοντε?...

ειναι σαν μια φυλη εξωγηινων με καταγωγη τις σαυρες,,,με αρχι μπαμπα-σαυρα τον σκορδα!!!

δειτε φωτο νετο κοκε χαβιτο αβρααμ = γυαλιστερα ματια και πεταχτα αφτια!!!

ετσι και ο χαριστεας... ;D

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
πω πω και εγώ με το άκουσμα του Χαριστέα κάτι παθαίνω...δεν τον θέλω ρε...δε μου αρέσει (το άν είναι σκουλήκι ή όχι με αφήνει αδιάφορο)
ε ρε και γίνει καμια στραβή...

Offline blue_eyes

• Βασικός
παρακαλω πολυ παιδια μην αναφερετε καν αυτο το ονομα....ειναι οντως αηδιαστικος παικτης μακρια απο εμας

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
αφηστε  που για καποιους που θα ερθουν θα υπαρξει και γκρινια απο μεγαλο ποσοστο του κοσμου...εγινε και με τον χαλκια αυτο...και θα ξαναγινει...
ε ρε ουτε τρια post δεν περασαν που το εγραψα...

Offline ved

• Αλλαγή
ΕΙΝΑΙ ΣΑΥΡΑ-ΕΙΝΑΙ ΣΑΥΡΑ-ΕΙΝΑΙ ΣΑΥΡΑ

Offline tsag

• Αλλαγή
Με τίποτα!!!!!! Μακριά το βρωμοσκούληκο
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Suicidal

• Βασικός
ti sas epiase re olous apotoma me ton xaristea ?
pali ta idia? peftei ena onoma kai sfazomaste ?
ayth h kariola H GATA exei lyssa3ei pantos sta e3wfylla ths, apo perisi
ton anaferei ka8e treis kai ligo se sxesh me mas. astadialare ! ekei re paidi
mou epimenei......... o enas mas xalaei, o allos mas 3ynizei ! perisi paraligo na paizame se xwrafia kai ntamaria!

EIMASTE A3IOI THS MOIRAS MAS,
mprizonomaste anaitia monoi mas AP'TO POU8ENA ! gm tn trll m gm !

ege 3erw oti OPEIOS kai na'r8ei einai epilogh dioikhshs..... ante me skasate prwiniatika.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo