μετα απο 10 τσιγαρα.καφε και 2 σφηνακια ουισκι θα προσπαθησω να γραψω αντικειμενικα,οσο ξενερωμενος να ειμαι οσο και να τσιτωσα και να ηθελα να παω με τα ποδια τουμπα........
Κατα την γνωμη μου επικοινωνιακα τεραστιο λαθος για τον ΠΑΟΚ,καμια σχεση με την πωληση οικοδομου δυστυχως.
Απο περσυ χειμωνα ακουγοταν φημες και μαλιστα εμπιστες οτι ο παικτης δεν θελει να παραμεινει στην ομαδα Και εχει τασεις φυγης για αθηνα.Χειροτερο ακομα οτι απο τοτε ενδειξεις ειχαμε πολλες(στο πουθενα,στην προετημασια δεν φανηκε καθολου,στα φιλικα με πορτο και χθες εκανε αγγαρια κτλ)δυστυχως παντα ελεγα οχι ρε ο Χρισταρας ειναι ΠΑΟΚαρα κτλ μαλακιες και παλι το χρημα ueber alles.......
Αυτο που με χαλαει δεν ειναι η φυγη του Μελισση γιατι κανοντας μια αναδρομη στο μυαλο μου ισως το επεδιωξε εγω τρελλενομαι με το νταλαβερι με βαζελο παλι,δωσ τον εξω δωσ τον στην κουλα στον πανσερραικο να πουμε αλλα οχι εκει παλι......θα σε λενε οφη του βορρα και αντε να πεις εσυ μετα επιχειρηματα.....πας φρενοκομειο και φυλακη να πουμε.Τα μυαλα μας θα πανε για ζωωοτροφη με αυτα που βλεπουμε.....
Τεραστιο λαθος ετσι οπως εγινε η πωληση ξενερωσε ολον τον κοσμο ακομα και αυτους που το καταπινουν και αυτο για το καλο του ΠΑΟΚ.....
Αγωνιστηκα το εχω ξαναπει καλος ο Χριστος ,γρηγορος με ωραιο τακλιν και μαρκαρισμα χαμηλα αλλα σημαια και ηγετης ουτε ηταν ουτε θα γινοταν ποτε,δεν εχει τετοια στοιχεια χαρακτηρα και σιγουρα δεν το λεει η ψυχη του σε πολλους τομεις
Και εμεινες με Αντονιο,Παμπλο και ....μαλεζα οποτε πας για CB αφου ερχετε ο Δαρλας αριστερα και παιρνεις τι.......
μπορεις να φερεις ελληνα καλυτερο απο τον Μελισση ? αν ναι μαγκια σου Ζαγορ και εγω μαζι σου ,αν οχι εκανες το πρωτο σου μεγαλο λαθος στον ΠΑΟΚ και πρεπει να χτυπησει το κουδουνακι να μην παιζεις με τα μυαλα μας.......