Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 155045 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ωραία όλα  και συμφωνώ σε πολλά με τον PAOKCURE και είμαι και σίγουρος ότι ο Ζαγοράκης και οι λοιποί στη διοίκηση έχουν σκοπό να κάνουν ακόμα δελεαστικότερο τον ΠΑΟΚ και να τον φτάσουν ψηλά και δε νομίζω ότι UEFA δεν θα παίζαμε αν βγαίναμε! εδώ γίναν 1000 με άλλες ομάδες κατά καιρούς.

πάντως καλά όλα αυτά αλλά επί της ουσίας και στα του τόπικ...θέλω κάποιος να μου εξηγήσει με επιχειρήματα αν ο Μουσλίμοβιτς (για το Νικουλάε δε μιλάω καν) είναι ικανός να έρθει στον ΠΑΟΚ μας να βάλει 13+ γκολ. Είναι κάτι τόσο εξαιρετικό ο Μουσλίμοβιτς ώστε έχουμε κολήσει μια βδομάδα τώρα? Έχει κανείς άποψη ή απλά βαράμε τύμπανο για την αξία (ή μη) του παίκτη.

kostas4

• Guest
Ο ΠΑΟΚ είναι μία υγιέστατη ΠΑΕ και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες στην Ευρώπη.

προς το παρων ο ΠΑΟΚ ειναι μια αφερεγγυα ΠΑΕ που χρωσταει πολλα εκατ. ευρω και εαν ο οπαδος δεν παρει εισιτηριο η διαρκειας δεν θα εχει να πληρωσει τους παιχτες και τα χρεη.
ειναι μια ΠΑΕ που πανυγηριζουμε επειδη πληρωσαμε τους...περσινους μισθους.

μεχρι να φτασουμε στο σημειο που λες θελουμε πολυ δρομο ακομα

legones

• Guest
και τι θα γινει,θα βγαινουμε για τα επομενα 5 χρνια 9οι μεχρι να καλυψουμε την αυξηση?
λογικα κατι θα εχουν σκεφτει εκει στην διοικηση.παντως ειναι αδυνατο να καλυψει ο κοσμος μονος του τοσα λεφτα.
απο οτι καταλαβαινω το σκεπτικο σου ειναι "γιατι απαιτειτε μεταγραφες εφοσον δεν μπορουμε να βγουμε ουεφα-τα λεφτα αντι για παιχτες να πανε σε χρεη".αν κανω λαθος διορθωσε με.
γνωμη μου ειναι οτι ο κοσμος δεν αντεχει αλλη χρονια οπως η περσινη και αν επαναληφθει θα ειναι η ταφοπλακα για τα ονειρα μας

Φιλε kostas4 σε καμια περιπτωση δεν ειναι αυτο το σκεπτικο μου. Οπαδος ειμαι και γω και θελω μεταγραφες. Απλα δε θελω να ξεφυγουμε απο αυτα που μας υποσχεθηκαν στις συνεντευξεις τυπου. Επειδη ξαφνικα βρεθηκες με παραπανω χρημα (απο πωλησεις παικτών, απο παραπανω διαρκειας απο τα προβλεπομενα, απο νεες χορηγιες, απο μπουτικ κα) δεν χρειαζεται να αναπροσαρμοσεις το σχεδιασμο στο μπατζετ που εκανες μονο και μονο επειδη πιεζουμε σαν οπαδοι. Αυτα τα λεφτα πρεπει να πανε για να κλεισουν τις τρυπες. Αυτο ειναι το σκεπτικο μου. Δε χρειαζεται να περιμενεις αν και ποτε θα καλυφθει η ΑΜΚ,αλλα απο τα επιπλεον εσοδα σου να ξεπλειρωνεις τα χρεη. Και οταν μιλαω για χρεη εννοω τα χρεη προς τριτους φυσικα.

kostas4

• Guest
περισσοτερο στον homopaokus πηγαινε το ποστ μου αλλα δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες,συμφωνω απολυτα.

legones

• Guest
Μα τοτε ποιο νοημα εχει να συζηταμε για παιχτες εμπειρους που θα μας βγαλουν Ευρωπη κα να τιθεται ως στοχος απο διοικηση και προπονητη το ΟΥΕΦΑ???

Συζηταμε για εμπειρους παικτες ετσι ωστε να μπορεσεις να πετυχεις το στοχο σου. Ο οποιος ειναι το uefa. Απλα επειδη εχεις μεγαλο βαρος στη πλατη σου σαν ομαδα πρεπει να εχεις ζυγισμενα τα πραγματα. Ουτε ντου για μεταγραφες και γαμα τα χρεη, ουτε ντου στα χρεη και γαμα τις μεταγραφες και την ομαδα. Ισοροπια μεταξυ αυτων......

Offline cure

• Αλλαγή
πάντως καλά όλα αυτά αλλά επί της ουσίας και στα του τόπικ...θέλω κάποιος να μου εξηγήσει με επιχειρήματα αν ο Μουσλίμοβιτς (για το Νικουλάε δε μιλάω καν) είναι ικανός να έρθει στον ΠΑΟΚ μας να βάλει 13+ γκολ. Είναι κάτι τόσο εξαιρετικό ο Μουσλίμοβιτς ώστε έχουμε κολήσει μια βδομάδα τώρα? Έχει κανείς άποψη ή απλά βαράμε τύμπανο για την αξία (ή μη) του παίκτη.
Εγώ θα σου περιγράψω αυτό που είδα με τα μάτια μου.
Τον Μουσλίμοβιτς τον είδα πρώτη φορά φέτος το χειμώνα σε ολόκληρο ματς και όχι σε φάσεις κτλ. Σε τέτοια στιγμιότυπα που δείχνει το supersport τον είχα δει από την Πάρμα ακόμη, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να κρίνεις πολλά.
Φέτος λοιπόν έπαιξε η Αταλάντα με τη Φιορεντίνα, ομάδα γαμάτη που βγήκε CL φέτος πάνω από τη Μίλαν, με Ουιφαλούζι, Φρέι πίσω και δεν συμμαζεύεται. Ε λοιπόν αυτή την ομάδα την έκανε γιο γιο μόνος του. Θυμάμαι που μόλις είχαν τελειώσει οι μεταγραφές και χτυπούσα το κεφάλι μου, γιατί έλεγα πως με τέτοια εμφάνιση θα εκτοξευθεί το κόστος του και χάσαμε την ευκαιρία κτλ
Ο άνθρωπος έκανε ντου - κυριολεκτικά - μέσα εκεί και δεν καταλάβαινε τίποτα. Βάζει το κορμί του φανταστικά και βοηθάει και τους υπόλοιπους. Το σουτ του επίσης είναι τρομακτικό.
Αλλά πάνω απ' όλα δεν πέφτει με τίποτα. Ποιοι Έλληνες αμυντικοί να τον μαρκάρουν αυτόν.

Εγώ θεωρώ πως αν εκείνο το ματς το έβλεπε κάποιος ΠΑΟΚτσής τώρα δεν θα πίστευε πως έχει συμφωνήσει αυτός ο παίχτης να παίξει στον ΠΑΟΚ. Τώρα αν αυτό ήταν το ματς της ζωής του τι να πω.
Πάνω απ' όλα μου αρκεί που τον θέλει τόσο πολύ ο Βρύζας. Και να μην τύχαινε να το δω το ματς θα πίστευα το Ζήση. Αλλά να που έτυχε φίλε rabbitweed και έχω προσωπικά έναν παραπάνω λόγο να καρτερώ για τον παίχτη αυτόν.

Αν και με τόση καθυστέρηση πια είναι 1% να έρθει. Δυστυχώς, οπότε θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουμε στην όποια ομάδα του τη νέα σεζόν.  :'(

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
+1 kai epivevewsi oswn eipe o PAOKCURE mias kai exw dei kai egw to sigkekrimeno mats me tin fiorentina.

yg. Sigoura an to eixate dei, den tha pistevate pws mporei autos o paixtis na erthei ston PAOK. Opws akrivos leei kai PAOKCURE..

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Υ-Π-Ο-Μ-Ο-Ν-Η

Ειναι η πρωτη φορα που μας το ζηταει διοικηση του ΠΑΟΚ και
1. εχει οντως νοημα
2. δε μας πουλανε παπατζηλικι
3. δε το λενε για να κερδισουν χρονο και να μη τους παρουμε στα σουτια
4. υπαρχει πραγματικο σχεδιο και οχι 'θα' και αερολογιες

Φαγαμε στη μαπα 10ετιες με λαμογια, κλεφτες, ρουφιανους, ψευτες, υπαλληλους αλλων, και δωσαμε πιστωση χρονου σε ΟΛΟΥΣ. Τωρα βρεθηκαν μερικοι ανθρωποι εμπιστοσυνης ΜΑΣ, και ξαφνικα ζηταμε να ειχαν γινει ολα χθες. Ξεχνανε παρα, μα παρα πολυ ευκολα καποιοι, και ειναι και μεγαλοι ανθρωποι.
Δυο χρονακια που ζητανε οι διοικουντες να ξεχρεωσουν τα κλεμμενα αλλων, δε μπορουμε να κανουμε τουμπεκι επιτελους; Μετα αν αποτυχουν πεστε να τους φατε. Αλλα ως τοτε ας κανουμε τουλαχιστον οτι καναμε με μπατατουδη και γουμενο στις αρχες. Στυριξη και υπομονη.

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bozik

• Αλλαγή
+1 kai epivevewsi oswn eipe o PAOKCURE mias kai exw dei kai egw to sigkekrimeno mats me tin fiorentina.

yg. Sigoura an to eixate dei, den tha pistevate pws mporei autos o paixtis na erthei ston PAOK. Opws akrivos leei kai PAOKCURE..

ox -ox-ox μας κάνατε τώρα  :-\ τώρα σιγουρεύτηκα  ότι δεν θα έρθει...αφού είναι τόσο παικταράς...σιγά μην τον αφήσουν με 500.000...εσείς έτσι όπως ξέρετε τα οικονομικά της παε,θα δύναται 1εκ.στην atalanta για να τον πάρετε?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
kanenas xorhgos den paizei na kalupsei thn diafora..?
lew egw twra....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

ox -ox-ox μας κάνατε τώρα  :-\ τώρα σιγουρεύτηκα  ότι δεν θα έρθει...αφού είναι τόσο παικταράς...σιγά μην τον αφήσουν με 500.000...εσείς έτσι όπως ξέρετε τα οικονομικά της παε,θα δύναται 1εκ.στην atalanta για να τον πάρετε?

Gia 1ek den kserw, alla gia ta 700 pou lene, egw tha ta deina  ;D

Offline Geo

• Αλλαγή
Άναστασάκος τρελλό ΠΑΟΚτσάκι και πουλέν!
Ο Σπαρτιάτης του ΠΑΟΚ θα αφήσει εποχή

kostas4

• Guest
kanenas xorhgos den paizei na kalupsei thn diafora..?
lew egw twra....

μετα τον τσαρτα ο γλου θα βαλει και παλι το χερι του...

xaxaxaxaxa kai mena autos mou r8e sto myalo...
« Last Edit: July 21, 2008, 19:02:42 by Capricorn »

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Άναστασάκος τρελλό ΠΑΟΚτσάκι και πουλέν!
Ο Σπαρτιάτης του ΠΑΟΚ θα αφήσει εποχή

Και επιδή πέρασα το Σαββατοκύριακο από κει, μπαίνοντας στην Σπάρτη, όπως έρχεσαι από Τρίπολη, έχει σε ένα τοίχο ένα ΠΑΟΚ να!!!, μετασυγχωρήσεως.....
PAOK is a Social Movement!

parizianos

• Guest
Έφυγα την Τετάρτη το πρωί για Παξούς και μόλις γύρισα. Ρε παιδιά, ΚΑΝΕΝΑΝ δεν πήραμε ακόμη; Πάνε 5,5 μέρες από τότε που μπήκα τελευταία φορά...

Offline savage republic

• Βασικός
Perimename esena re! :P

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
Arxizw kai neuriazw ti tha gunei tha paroun epithetiko i oxi re esys !!ksekinai to 2 stadio tis proetimasias kai dn exoume to basiko senter for???ti perimenoun na kanoun kinisis teleutes stigmis styl thangod kai napoleon??
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline sabbath

• Αλλαγή
ισα ισα να χαιρεσε γιατι φαινεται οτι δεν εχουν σκοπο να αγορασουν γουρουνι στο σακι......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
e nai alla ama dn broun mexri tin alli bdomada tha anagastoun na paroun gourouni sto saki gt allios tha meinoume xwris epithetiko
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline bozik

• Αλλαγή
το σκουλήκι πήρε koke τελευταία μέρα των μεταγραφών...ο "ραζιτσκι" ήρθε τελευταίες μέρες των μεταγραφών....και τη να πρωτοθυμηθείς(τον πουτανοκοντο)-ιδίως από μεταγραφές που κυρίως γίνονται τον αύγουστο παγκόσμιος...γιατί οι παίκτες και οι ομάδες δεν βιάζονται-εμείς δεν λέμε να πάμε για κάνα μπάνιο και βιαζομαστε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα...θα μου πεις τώρα με τους "αμπαλους" στην διοίκηση δεν βγάζεις άκρη....αλλα έχει ο θεός....στη ρώμη ελπίζω να είμαστε πλήρεις...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος