πάντως καλά όλα αυτά αλλά επί της ουσίας και στα του τόπικ...θέλω κάποιος να μου εξηγήσει με επιχειρήματα αν ο Μουσλίμοβιτς (για το Νικουλάε δε μιλάω καν) είναι ικανός να έρθει στον ΠΑΟΚ μας να βάλει 13+ γκολ. Είναι κάτι τόσο εξαιρετικό ο Μουσλίμοβιτς ώστε έχουμε κολήσει μια βδομάδα τώρα? Έχει κανείς άποψη ή απλά βαράμε τύμπανο για την αξία (ή μη) του παίκτη.
Εγώ θα σου περιγράψω αυτό που είδα με τα μάτια μου.
Τον Μουσλίμοβιτς τον είδα πρώτη φορά φέτος το χειμώνα σε ολόκληρο ματς και όχι σε φάσεις κτλ. Σε τέτοια στιγμιότυπα που δείχνει το supersport τον είχα δει από την Πάρμα ακόμη, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να κρίνεις πολλά.
Φέτος λοιπόν έπαιξε η Αταλάντα με τη Φιορεντίνα, ομάδα γαμάτη που βγήκε CL φέτος πάνω από τη Μίλαν, με Ουιφαλούζι, Φρέι πίσω και δεν συμμαζεύεται. Ε λοιπόν αυτή την ομάδα την έκανε γιο γιο μόνος του. Θυμάμαι που μόλις είχαν τελειώσει οι μεταγραφές και χτυπούσα το κεφάλι μου, γιατί έλεγα πως με τέτοια εμφάνιση θα εκτοξευθεί το κόστος του και χάσαμε την ευκαιρία κτλ
Ο άνθρωπος έκανε ντου - κυριολεκτικά - μέσα εκεί και δεν καταλάβαινε τίποτα. Βάζει το κορμί του φανταστικά και βοηθάει και τους υπόλοιπους. Το σουτ του επίσης είναι τρομακτικό.
Αλλά πάνω απ' όλα δεν πέφτει με τίποτα. Ποιοι Έλληνες αμυντικοί να τον μαρκάρουν αυτόν.
Εγώ θεωρώ πως αν εκείνο το ματς το έβλεπε κάποιος ΠΑΟΚτσής τώρα δεν θα πίστευε πως έχει συμφωνήσει αυτός ο παίχτης να παίξει στον ΠΑΟΚ. Τώρα αν αυτό ήταν το ματς της ζωής του τι να πω.
Πάνω απ' όλα μου αρκεί που τον θέλει τόσο πολύ ο Βρύζας. Και να μην τύχαινε να το δω το ματς θα πίστευα το Ζήση. Αλλά να που έτυχε φίλε rabbitweed και έχω προσωπικά έναν παραπάνω λόγο να καρτερώ για τον παίχτη αυτόν.
Αν και με τόση καθυστέρηση πια είναι 1% να έρθει. Δυστυχώς, οπότε θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουμε στην όποια ομάδα του τη νέα σεζόν.