Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153368 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
Δυναμικά στο κυνήγι της απόκτησης του Ρουμάνου επιθετικού, Μάριους Νικουλάε από την Ινβερνές, μπήκε η Καϊζερσλάουτερν.Ο Ρουμανός επιθετικός της Ινβερνές που είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ αλλά και της Καϊσέρισπορ, ενδιαφέρει τον γερμανικό σύλλογο και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας της Σκωτίας, Γκρέιαμ Μπένετ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Καϊζερσλάουτενρν.
"Υπάρχει ενδιαφέρον από την Καϊζερσλάουτερν. Δεν έχουν κάνει πρόταση αν και έχουν τονίσει ότι θα το κάνουν", δήλωσε στον τύπο της Σκωτίας και πρόσθεσε:
"Συναντήθηκα με τον Μάριους την περασμένη εβδομάδα και τον ενημέρωσα για το ενδιαφέρον των ομάδων για την απόκτηση του.
Του είπα ότι έχουμε δεχτεί δύο προτάσεις και δεν έγινα αποδεκτές, κάτι με το οποίο ήταν σύμφωνος.Αγωνίστηκε στην Γερμανία πριν και οι ομάδες των ξέρουν".
http://www.sport24.gr/html/ent/410/ent.243410.asp

δυσκολευει πολυ η περιπτωση του.

αποψη μου ειναι οτι πρεπει να τελειωνουμε αμεσα με τις τελευταιες μεταγραφες.τουλαχιστον ας ερθει ο αριστερος μπακ  και ο χαφ και μετα βλεπουμε για την επιθεση.αν και θεωρω οτι δεν γινεται σωστη προετοιμασια με τοσες βασικες ελλειψεις

Offline 8emhs

• Αλλαγή
αποψη μου ειναι οτι πρεπει να τελειωνουμε αμεσα με τις τελευταιες μεταγραφες.τουλαχιστον ας ερθει ο αριστερος μπακ  και ο χαφ και μετα βλεπουμε για την επιθεση.αν και θεωρω οτι δεν γινεται σωστη προετοιμασια με τοσες βασικες ελλειψεις

Sigoura oso grhgotorea teleiwnoume me tis pros8hkes toso to kalutero. Alla de nomizw oti ephreazetai h proetoimasia ths omadas me thn ennoia oti den perimenoume na doume tis paiktes 8a paroume gia na ka8orisoume to susthma paixnidiou mas (opws sumvainei polles fores). Sth dikh mas periptwsh fetos nomizw oti to susthma mas einai panw-katw ka8orismeno (diafores parallages to 4-2-3-1, 4-5-1, 4-3-3, klp). Dhladh o aristeros back an er8ei 8a einai gia na exoume kapoion kalutero tou Sznaucner. O amuntikos half gia na exoume kapoion kalutero tou Mpalafa. O center-for to idio. Ara to susthma kai h proetoimasia ths omadas den allazoun. Opote apo auth thn apopsh de 8ewrw oti uparxei idiaitero provlhma. Fusika, oso suntomotera er8oun, toso pio grhgora 8a prosarmostoun kai 8a "desoun" me tous upoloipous, auto einai sigouro.

kostas4

• Guest
Fusika, oso suntomotera er8oun, toso pio grhgora 8a prosarmostoun kai 8a "desoun" me tous upoloipous, auto einai sigouro.

για το δεσιμο της ομαδας ειναι που ανυσηχω.γιατι δεν ειναι οτι απλα κανουμε 2-3 προσθηκες αλλα εμεις αλλαξαμε ολη την ομαδα.οπως επισης και για την φυσικη κατασταση αυτων που θα ερθουν ωστε να μην εχουμε τα περσινα του ιλιεφ

ας περιμενουμε λιγο ακομα αλλα ειναι γεγονος οτι εχουμε καθυστερησει πολυ.το καλο ειναι οτι εχουμε αρκετο χρονο μεχρι την πρωτη αγωνιστικη

Offline petrov

• Αλλαγή
Koιτάτε, κοροϊδεύουμε τον Άρη, τον Σκόρδα και λοιπά.
Η αλήθεια είναι ότι στην περίπτωση Αβραάμ Παπαδόπουλου ξεφτελίστηκε στο πανελλήνιο. Γενικά προσπαθεί να περάσει ένα στιλ ότι εγώ είμαι ο δεύτερος Καμπάνης, δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου και λοιπά, το οποίο είναι αστείο γιατί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο του σήμερα δεν μπορείς να πουλήσεις τέτοια νταηλίκια αν δεν έχεις την αντίστοιχη οικονομική δυνατότητα. Όμως εάν θελήσουμε να δούμε πιο αντικειμενικά τα πράγματα, αυτή τη στιγμή στο δυναμικό του Άρη ανήκει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα χαφ που έχουν περάσει από την χώρα μας, ο Ρεγκέιρο, ο οποίος είναι σε μία γόνιμη ποδοσφαιρικά ηλικία και έχει πίσω του γεμάτες σαιζόν στην Πριμέρα. Προσέξτε, δεν μιλάω για το τι θα δώσει ο Ρεγκέιρο στο ελληνικό πρωτάθλημα, μιλάω για την σημασία μιας τέτοιας μεταγραφής, τώρα τον Ιούλιο. Μιλάω για την σημασία που έχει να υπογράφει στην ομάδα σου ένας παίκτης που τον έχεις δει και γνωρίζεις το όνομά του, που είναι τεχνίτης και τρεχαλατζής.
Και αφού έχουμε αφήσει τους τρεις της Αθήνας εκτός συναγωνισμού (ή μάλλον αυτοί μας έχουν αφήσει), κάνω συγκρίσεις από τον τέταρτο και κάτω.
Και λέω ότι, με τις μεταγραφές που έχουν γίνει ως τώρα, είμαι ως ΠΑΟΚ πολύ πιο πίσω ποιοτικά σε σχέση με τους ανταγωνιστές μου, και είμαι και πολύ πιο "φρέσκια" ομάδα. Έδιωξα όχι απλά πολλούς παίκτες, αλλά ουσιαστικά τον κορμό μου (Φερνάντεζ, Κνολ-Γκάβρανσιτς, Ίλιεφ, Σάλμον , δηλαδή όλο τον άξονα), και πήρα παίκτες ίδιας πάστας, έναν 30χρονο από την Β' εθνική, έναν τερματοφύλακα 34άρη ασταθή που είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο, ένα μέτριο χαφ που μπορεί να μου βάλει 3-4 γκολ Ίβιτς, έναν Μπακαγιόκο κινητικό αλλά όχι killer μέσα στην περιοχή, και πάει λέγοντας. Τους ξένους δεν τους ξέρουμε οπότε ζούμε με την ελπίδα να παίξουν καλό τόπι. Πάντως Αγκάλι δεν έχω πάρει ακόμα.

Δεν είναι δυνατόν να φάω τον παπά ότι ο υπέργηρος Κονσεϊσάο, επειδή δεν έκανε πέρσι προετοιμασία και φέτος έκανε, θα τρέχει σαν 18χρονο.
Άντε και να πούμε ότι τον έφαγα τον παπαδάκο, και ότι η προετοιμασία είναι τόσο σημαντική που κάνει τον χειρότερό μου χαφ, μαραντόνα.
Δεν είναι εξίσου σημαντικό τότε, να έχουμε όλους τους παίκτες στην προετοιμασία;
Γιατί έτσι όπως μας τα λένε οι δημοσιογραφάρες της πόλης μας, θα πάρουεμε έναν επιθετικό, ένα μπακ χαφ, ένα αριστερό μπακ, και ίσως και τέρμα, αλλά όλα αυτά ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.
Ρωτάω λοιπόν με όση λογική μου απέμεινε, είναι τελικά σημαντική η προετοιμασία ή όχι;

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
εχω την εντυπωση οτι ΚΑΜΙΑ ομαδα στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο δεν προλαβαίνει ή δεν εχει ολοκληρωσει το ροστερ της μεχρι την προετοιμασια, αρα προφανως και δεν παιζει τον ρολο που νομιζουμε
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline makis

• Αποστολή
  • **
i ali8eia omos einai oti ta koukia einai metrimena kai dustixos den periseuoun

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
h proetoimasia den einai mono oi 14 meres sthn ollandia.to zhtoumeno einai na kalypsoume to keno tou cf me enan paikth egnwsmenhs aksias
na paroume ena kalo amyntiko haf kai enan aksiopreph aristero back.
phres enan bakayoko kinhtiko,enan contreras egnwsmenhs aksias cb,enan marcos antonio pou paizei gallia kai einai gerodemenos (sigoura klaseis panw apo knol)
phres xalkia pou einai poly pio statheros apo ton fernandez xwris syzhthsh kai kserei na kanei eksodo.
a ki epishs allo 0 xreh allo polla.(kai pali den pisteyw oti o skwlhks ekane kalyteres metagrafes).dhladh o delorte einai kalyteros apo ton pithano muslimovic.idia papara mou fainontai emena  :P
twra o regueiro poly kalh metagrafh alla egw ton paiktara ton protimw center for h amyntiko haf h cb.opote as perimenoume...
« Last Edit: July 18, 2008, 17:12:23 by arrwstos4 »
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

kostas4

• Guest
εχω την εντυπωση οτι ΚΑΜΙΑ ομαδα στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο δεν προλαβαίνει ή δεν εχει ολοκληρωσει το ροστερ της μεχρι την προετοιμασια, αρα προφανως και δεν παιζει τον ρολο που νομιζουμε

o ρουλης το εχει ολοκληρωσει και μαλιστα με καλες μεταγραφες.και ισως καμια ομαδα δεν το ολοκληρωνει αλλα σε εμας λειπει ο βασικος κορμος.τι να πω,οι μερες θα δειξουν παντως τα πραγματα δεν πανε και πολυ καλα

Offline ved

• Αλλαγή
εγω νομιζω οτι εδω που φτασαν πλεον τα πραματα,,με ολη την προετοιμασια χαμενη,

ο παικτης που θα ερθει για μπροστα θα πρεπει να ειναι παιχταρας σιγουρη επιλογη...και να ειναι ετοιμος να προσαρμοστει αμεσως.

παρτον βαλτον δηλαδη.αξιας κοντρερας δηλαδη.

οποτε εδω που φτασαν ας περιμενουν οσο πρεπει...μην εχουμε παλι κατασταση ιλιεφ.

ο ιβιτς ειναι πολυ σημαντικη μεταγραφη...για να καταλαβετε περυσι δεν μποσουσες να αλλαξεις 3 πασες.ο παικτης(οικοδομος στο κομβικο σημειο του γηπεδου επαιρνε την μπαλα εσκυβε το κεφαλι και κουτρουβαλουσε μαζι με τον αντιπαλο.στην καλυτερη φαουλ.

ο αργος και σπαστικος ιβιτς...οτι περναει απο τα ποδια του δεν το καταστρεφει.αν κανεις 2 σωστες πασες απο την μεση και μπροστα αμεσα δινεις την ευκαιρια σε ολη την ομαδα να ανεβει,την αμυνα να ξεκουραστει,τα χαφ να σχεδιασουν και να εκτελεσουν στον χρονο που χρειαζεται.

φετος δεν θα εχεις πανικο και βιασυνη.

στην αμυνα ο κοντρερας μαλλον θα δωσει σοβαροτητα(δεν τον εχω δει)

στο τερμα ο χαλκιας θα κανει 2 ματς που θα γελαει ολη η ελλαδα και λογω της αντιτουριστικης φατσας θα τον κραζουμε ολοι,,στα υπολοιπα 30 ομως μπορει να σου δωσει 9 βαθμους παραπανω απο τον ντανι...9 ακριβως! εδω θαμαστε.

τωρα για το σκουλικι δεν ξερω.

αυτο π[ου βλεπ[ω ειναι οτι βγενουν ονοματα και σε 2 μερες τα εχει κλεισει,,,

αυτο γινεται γιατι

α) δεν εχει χρεη .

β) πηρε παικτες απο ευκολα πρωταθληματα(καμια σχεση με την ιταλικη αγορα)

επισης
γ) πηρε παικτες σε καλη ηλικια και οχι δανεικους πολυ θετικα και τα 2(αντιθετα μεμας.

δ) στον αρη αποφασιζει ενας και οχι 3-4-5

εμεις ξεχωρα που αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος,,,ειχαμε εμονες με πορτο που μας γαμησαν και κολλημα με πρωταθληματα που ναι μεν τα ξερουμε(ιταλια ζησης) αλλα ειναι δυσκολα,,,και μας εχουν ταραξει στο ακυρο.ειχαμε και τις εμμονες με αυτους που ξερουμε(λυμπε).,,και να που φτασαμε.

εν ολλιγης εγω βλεπω οτι ανεβηκαμε κατα πολυ επιπεδο σε καποιες θεσεις και γραμμες,,,αλλα σε αλλες μειναμε πισω χρονικα.

την ομαδα την βλεπω σε επιπεδο σαν τον περσινο αρη,,ισως και καλυτερα λογω κοσμου,,,αν παρουμε ομως εναν οντως καλο επιθετικο.

το σκουλικι ειναι γριφος,,μπορει να εχουν τα θετικα που ανεφερα αλλα μπαλα δεν γινεται να ξερει ο σκορδας καλυτερη.μπορει ομως και να του βγουνε.ειμαι σιγουρος ομως οτι κοντης νεγρης κλπ θα τις πηραν τις μιζουλες τους. ;)

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Ποιο σκουληκι μωρε, ξεκολλατε, 3 του ριξαμε περσι με ομαδα που δε μπορουσε να αλλαξει δυο πασες.
Στα-μα-τη-στε να ακουτε ραδιοφωνα!
Η ΠΑΟΚΑΡΑ θα γαμησει φετος, ΤΕΛΟΣ!
Τι σκουληκια και μουληκια και μαλακιες...

Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline petrov

• Αλλαγή
Ο κλασικός ΠΑΟΚτσής. Ποιος ο ένας και ποιος ο άλλος. Φίλε να σε θυμίσω ότι "το σκουλήκι" που το πάτησες 3 με νταηλίκι (και αν ο διαιτητής έβλεπε τον Γ.Χ. δεν ξέρεις ποια θα ήταν η εξέλιξη, να τα λέμε όλα) τις τελευταίες δύο χρονιές όχι απλά σε έχει περάσει στην βαθμολογία, αλλά παίζει και καλύτερη μπάλα από σένα. Επίσης να διαφωνήσω με τον φίλο vedder, δεν νομίζω ότι η ισπανική αγορά είναι ιδιαίτερα εύκολη, ούτε νομίζω οτι στον Άρη αποφασίζει ένας. Απεναντίας, έχω την εντύπωση ότι η διαφορά στο μεταγραφικό πεδίο είναι αποτέλεσμα σε ποιόν βασίζεσαι. Ο Άρης βασίζεται στους μάνατζερ, οι οποίοι βρίσκονται ΜΕΣΑ στην διοίκηση. Εμείς ποντάρουμε μέχρι στιγμής στον Γκαγκάτση. Είπαμε, είμαστε οπαδοί αλλά μη βλέπουμε μόνο τη μία πλευρά. Όταν μιλάμε για μπάλα να μιλάμε για μπάλα.

manos4

• Guest
ela nte ....h istoria toy afrozo den sas lee itipota ?
OLA STO XORTO THA FANOYN PAME KALA PANTWS ASXETA OTI THELOYME AKOMH 3
PAIKTES...

goudas4

• Guest
Pantws opws kai na 'xei, oi metagrafes exoun kathisterisei ypervolika poly...
Den kserw an auto einai kalo i kako, alla otan xanei enas paiktis to vasiko stadio tis proetoimasias mias omadas tote argei na desei!
Elpizw i doiikisi na kserei ti kanei kai na psaxnei gia tis kalyteres lyseis alla exw tin entypwsi oti ta pragmata den pane toso kala...
Symfwnw oti ta koukia einai metrimena kai auto einai apolytws katanoito...Apla prepei na kleisoume amesa kalo epithetiko kai amyntiko xaf (toulaxiston) giati
leipoun paiktes apo ton vasiko kormo tis omadas...

northeagle_4

• Guest
Εμείς ποντάρουμε μέχρι στιγμής στον Γκαγκάτση. Είπαμε, είμαστε οπαδοί αλλά μη βλέπουμε μόνο τη μία πλευρά. Όταν μιλάμε για μπάλα να μιλάμε για μπάλα.

Oλα καλα ολα ωραια ρε Petrov αλλα τι εννοεις με αυτο ? δηλαδη δεν πονταρουμε στον Σαντος και την δουλεια του,δεν πονταρουμε στους παικτες που ειναι και θα ερθουν στην ομαδα,ουτε στον κοσμο και την φορα που μπορει να δωσει στην ομαδα αλλα θα παιξουμε στο παρασκηνιο για να περασουμε τον ΥΠΕΡΠΛΑΝΗΤΙΚΟ αρειανουλη και τον Σουπερδιαστημικονιονιογατο ?
 Ειναι δυνατον να λεγονται αυτα απο ΠΑΟΚσηδες ρε αδερφε ? δηλαδη ενας αλλοθρησκος τι χειροτερο μπορει να πει.....

Στο θεμα μας πιστευω η ομαδα ηδη ειανι 2 πιπεδα πανω απο περσυ και με σωστες επιλογες μπορει να ανεβει και αλλο,πιστευω οτι η αποκτηση μεσου προεχει ενω για το φορ υπαρχει χρονος ακομα.

manos4

• Guest
ta akoysame kiayto o gagatsis kanei tis metagrafes ston PAOK kai oi manatzareoi
konths kai sia ston ari... :o

Offline petrov

• Αλλαγή
Και επανέρχομαι στην υπαρξιακή (πλέον) ερώτηση: τέρμα θα πάρουμε;

http://www.youtube.com/watch?v=9GlbccUu8sE (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=al6I046av8Y&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

peja_4

• Guest
oxi...den tha paroume terma...den goustareis?

northeagle_4

• Guest
Termas χρειαζεται οσο και LB.Πιστευω με Χαλκια και τον επιρεπη σε τραυματισμους Γλυκο δεν τν βγαζεις.Ο Κυριακιδης δεν νομιζω οτι μπορει να σταθει ακομα και ιδανικο θα ηταν δανεικος καπου να παρει 20 ματς φετος.
Νομιζω η πιο νευραλγικη θεση που ψαχνουμε ειναι το 6αρι και πρεπει να κλεισει σχετικα γρηγορα,για φορ δεν αγχωνομαι ακομα.....
  Στην τελικη παιρνεις τον Ριγκανο εγγυηση 15 γκολ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Χαλαρώστε ρε μάγκες. Καλοκαίρι είναι δν λέω να μην ενημερώνεστε συχνά αλλά μην ζείτε και με την αγωνία! Τρέχουν όλη μέρα οι της ΠΑΕ δν χρειάζεται να τους φορτώνουμε και το δικό μας άγχος. Θα γίνουν οι μεταγραφούλες χαλαρά. Σιγα τώρα το δέσιμο της ομάδας και προετοιμασίες κλπ. Ο σαλπιγγίδης πήγε τελευταία μέρα των μεταγραφών στο βάζελο και έβαλε χατρικ στο πρώτο ματς (και 20 γκολ στη σεζόν). Ο ριβάλντο στο γαύρο τέλος ιουλίου και τόσες ακόμα μεταγραφές. Αυτοί δλδ πως έδεσαν; Οι μεταγραφές του χειμώνα που τους παίρνεις τετάρτη και Κυριακή τους βάζεις και παίζουν πως δένουν; Δεν είναι πυρηνική φυσική μπαλίτσα είναι. Άμα είναι καλός ο παίκτης θα παίξει είτε έρθει σήμερα είτε σε 1 βδομάδα. 2 θέσεις θέλουμε ακόμα για βασικούρες. Αμα ο ένας απ τους 2 έρθει πριν τελειώσει ο μήνας, ο άλλος και να αργήσει καμια βδομάδα ακόμα δεν έγινε τίποτα. Το ζητούμενο είναι να ναι καλοί παίκτες και να βοηθήσουν, όχι να τους πάρουμε μάνι μάνι για να κλείσουμε ρόστερ.
ΠΕΣ ΤΑ ΝΟΡΘ ΡΙΓΚΑΝΟ ΜΑΛΛΙΑΣ 9!

Edit Δικέφαλος: Άρθρο 8
« Last Edit: July 18, 2008, 19:20:11 by ÄéêÝöáëïò »

Offline bozik

• Αλλαγή
που το πάμε που το φέρνουμε....στην διοίκηση καταλήγουμε...σκουλήκια βρωμερά που ζείτε μες το χώμα την πούτσα μας θα πάρετε για μια φορα ακόμα..."ραπτοπουλε" οι παρέα σου έχει ταβάνι 50 πόντους και το ξέρεις(δεν ξέρω πως μου ήρθε στο μυαλό αυτός ::))-σιγά μην ασχοληθώ και με τη παίκτες θα πάρει το σκουλήκι και ο πανιώνιος....μακάρι το πρόβλημα μου να ήταν το σκουλήκι...μια κανονική ομάδα να έχω όπως θα έχω φέτος, αυτούς τους περνάω...ο νταλκάς μου είναι οι άλλοι που βγάζουν για πλακα 65...αυτούs τους περνάω μονο με τους πόντους από την τούμπα...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος