εγω νομιζω οτι εδω που φτασαν πλεον τα πραματα,,με ολη την προετοιμασια χαμενη,
ο παικτης που θα ερθει για μπροστα θα πρεπει να ειναι παιχταρας σιγουρη επιλογη...και να ειναι ετοιμος να προσαρμοστει αμεσως.
παρτον βαλτον δηλαδη.αξιας κοντρερας δηλαδη.
οποτε εδω που φτασαν ας περιμενουν οσο πρεπει...μην εχουμε παλι κατασταση ιλιεφ.
ο ιβιτς ειναι πολυ σημαντικη μεταγραφη...για να καταλαβετε περυσι δεν μποσουσες να αλλαξεις 3 πασες.ο παικτης(οικοδομος στο κομβικο σημειο του γηπεδου επαιρνε την μπαλα εσκυβε το κεφαλι και κουτρουβαλουσε μαζι με τον αντιπαλο.στην καλυτερη φαουλ.
ο αργος και σπαστικος ιβιτς...οτι περναει απο τα ποδια του δεν το καταστρεφει.αν κανεις 2 σωστες πασες απο την μεση και μπροστα αμεσα δινεις την ευκαιρια σε ολη την ομαδα να ανεβει,την αμυνα να ξεκουραστει,τα χαφ να σχεδιασουν και να εκτελεσουν στον χρονο που χρειαζεται.
φετος δεν θα εχεις πανικο και βιασυνη.
στην αμυνα ο κοντρερας μαλλον θα δωσει σοβαροτητα(δεν τον εχω δει)
στο τερμα ο χαλκιας θα κανει 2 ματς που θα γελαει ολη η ελλαδα και λογω της αντιτουριστικης φατσας θα τον κραζουμε ολοι,,στα υπολοιπα 30 ομως μπορει να σου δωσει 9 βαθμους παραπανω απο τον ντανι...9 ακριβως! εδω θαμαστε.
τωρα για το σκουλικι δεν ξερω.
αυτο π[ου βλεπ[ω ειναι οτι βγενουν ονοματα και σε 2 μερες τα εχει κλεισει,,,
αυτο γινεται γιατι
α) δεν εχει χρεη .
β) πηρε παικτες απο ευκολα πρωταθληματα(καμια σχεση με την ιταλικη αγορα)
επισης
γ) πηρε παικτες σε καλη ηλικια και οχι δανεικους πολυ θετικα και τα 2(αντιθετα μεμας.
δ) στον αρη αποφασιζει ενας και οχι 3-4-5
εμεις ξεχωρα που αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος,,,ειχαμε εμονες με πορτο που μας γαμησαν και κολλημα με πρωταθληματα που ναι μεν τα ξερουμε(ιταλια ζησης) αλλα ειναι δυσκολα,,,και μας εχουν ταραξει στο ακυρο.ειχαμε και τις εμμονες με αυτους που ξερουμε(λυμπε).,,και να που φτασαμε.
εν ολλιγης εγω βλεπω οτι ανεβηκαμε κατα πολυ επιπεδο σε καποιες θεσεις και γραμμες,,,αλλα σε αλλες μειναμε πισω χρονικα.
την ομαδα την βλεπω σε επιπεδο σαν τον περσινο αρη,,ισως και καλυτερα λογω κοσμου,,,αν παρουμε ομως εναν οντως καλο επιθετικο.
το σκουλικι ειναι γριφος,,μπορει να εχουν τα θετικα που ανεφερα αλλα μπαλα δεν γινεται να ξερει ο σκορδας καλυτερη.μπορει ομως και να του βγουνε.ειμαι σιγουρος ομως οτι κοντης νεγρης κλπ θα τις πηραν τις μιζουλες τους.