Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 157743 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zan

• Guest
Καλη κινηση ο Γαλλος και φτηνη λυση. Λογικα μεχρι την παρασκευη θα εχουν κλεισει τα 3/5 των μεταγραφων που θελει να κανει ο ΠΑΟΚ.

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
http://www.sport-fm.gr/article/137827

Ενδιαφέρον για Γιάννου

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Απόστολου Γιάννου έχει παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον 18χρονο Ελληνοαυστραλό επιθετικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του οποίου το συμβόλαιο έχει ρήτρα.
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline ved

• Αλλαγή

Ενδιαφέρον για Γιάννου

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Απόστολου Γιάννου έχει παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον 18χρονο Ελληνοαυστραλό επιθετικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του οποίου το συμβόλαιο έχει ρήτρα.

αυτος ο γιαννου παιζει επιθεση η τιποτα ακρα? δηλαδη ειναι περιοχη?

Offline cure

• Αλλαγή
Meta apo fovera kai tromera pragmata pou eida kai xthes sto chat, gia na sas dwsw na katalavete mexri kai o PAOKCURE ksenerwmenos me tis metagrafes einai, ekei exoume ftasei pleon, apofasisa to ekshs.
Επειδή στο chat δύσκολα μπορείς να δώσεις στον άλλο να καταλάβει τι σκέφτεσαι κι επειδή χθες με αυτά που έγραψα πήρα και αρκετά Pm από φιλαράκια που μου ζητούσαν διευκρινίσεις, εγώ φίλε μου Απόστολε δεν είμαι ξενερωμένος με τις μεταγραφές αυτές καθαυτές, που έγιναν ή που θα γίνουν.

Εγώ προσωπικά τα έχω πάρει επειδή έπεσα από τα σύννεφα. Προσέξτε όμως. Έπεσα και δεν με έριξε κανείς από τον ΠΑΟΚ. Κατάλαβα ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προσεγγίσει κανέναν σοβαρό ποδοσφαιριστή ακόμη. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΕΣΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΡΙΕΝΤΕΣ. Αυτά είναι για να κάνουμε χαβαλέ μεταξύ μας.
Μιλάω για έναν παίχτη καλό και δοκιμασμένο που βλέπει τον ΠΑΟΚ σαν ομαδούλα. Τα έχω πάρει στο κρανίο από τον κάθε Κάζμιερτσακ, Παρίζι, μέχρι και τον ανύπαρκτο Τσέχος και δεν συμμαζεύεται που βλέπει τον ΠΑΟΚ μου σαν πισωγύρισμα.

Δεν κατηγορώ τη διοίκηση γι' αυτό προς Θεού! Ίσα ίσα που λόγω Ζαγοράκη, Βρύζα και Σάντος μπορούμε να μιλάμε έστω με τέτοιους παίχτες. Εγώ έχω αυτοαναγορευτεί σε Ζαγορόσκυλο του κερατά από τη πρώτη στιγμή και έτσι θα μείνω. Όχι μόνο στα λόγια.

Είπα λοιπόν το παράπονό μου ως εξής. Προτιμώ να πληρώσουμε έναν ποδοσφαιριστή που αξίζει 500 χιλιάρικα με 700 χιλιάρικα για το γαμώ το. Για να κάνουμε το γούστο μας και να φύγει αυτή η μιζέρια. Να πει ένας εκεί μέσα, άντε γάμα τα όλα και φέρε τον τάδε να γίνει της πουτάνας.

Μπορείτε να μου πείτε σωστά πως αν δεν γουστάρει κάποιος να μη σώσει να έρθει, πως δεν έχουμε λεφτά για πέταμα, πως πρέπει πρώτα να βγούμε Ευρώπη και μετά να μιλήσουμε με σοβαρούς ποδοσφαιριστές και χίλια δυο ολόσωστα.

Αλλά πως να μη με πληγώνουν όλα αυτά ρε παιδιά; Το παρελθόν έτσι; Κι όχι το παρόν.

Άλλο όμως η ξενέρα που τρώω κάθε μέρα βλέποντας τη γαμημένη πραγματικότητα κι άλλο το που βλέπω τον ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά. Με το πρώτο φιλικό, πρωτάθλημα θα ονειρεύομαι. Αυτό δεν αλλάζει ούτε με λοβοτομή. Αμπαλαέα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

apostolos

• Guest
.
Meta apo fovera kai tromera pragmata pou eida kai xthes sto chat, gia na sas dwsw na katalavete mexri kai o PAOKCURE ksenerwmenos me tis metagrafes einai, ekei exoume ftasei pleon, apofasisa to ekshs.
Επειδή στο chat δύσκολα μπορείς να δώσεις στον άλλο να καταλάβει .......Αμπαλαέα

Twra se pianw apoluta. Alla einai polu sklhrh h pragmatikothta dustuxws, para polu sklhrh, ki oso grhgorotera to xwnepsoume oloi mas toso to kalutero gia thn omada kai gia mas...

Diego-4

• Guest
Εγώ προσωπικά τα έχω πάρει επειδή έπεσα από τα σύννεφα. Προσέξτε όμως. Έπεσα και δεν με έριξε κανείς από τον ΠΑΟΚ. Κατάλαβα ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προσεγγίσει κανέναν σοβαρό ποδοσφαιριστή ακόμη. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΕΣΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΡΙΕΝΤΕΣ. Αυτά είναι για να κάνουμε χαβαλέ μεταξύ μας.
Μιλάω για έναν παίχτη καλό και δοκιμασμένο που βλέπει τον ΠΑΟΚ σαν ομαδούλα. Τα έχω πάρει στο κρανίο από τον κάθε Κάζμιερτσακ, Παρίζι, μέχρι και τον ανύπαρκτο Τσέχος και δεν συμμαζεύεται που βλέπει τον ΠΑΟΚ μου σαν πισωγύρισμα.

Αδελφέ PAOKCURE είσαι απο τα μέλη του forum που σέβομαι απεριόριστα για πολλούς και διάφορους λόγους..Θα σου  πρότεινα όμως να ψάξεις να βρείς , το ποιος σε ανέβασε στα σύννεφα , διότι εκεί είναι το πραγματικό πρόβλημα και είναι καθαρά δικό σου.Δεν θα έπρεπε να ξεφύγεις αδελφέ και να ανέβεις στα σύννεφα.Επέστρεψε λοιπόν πίσω στη Γή εκεί που είμαστε και εμείς και έλα να φτιάξουμε τον ΠΑΟΚ μας απο την αρχή πετραδάκι , πετραδάκι..Θα έρθει και η ώρα που θα πετάξουμε όλοι μας μαζί και τότε θα είμαστε πραγματικά περίφανοι..

Offline Suicidal

• Βασικός

Ενδιαφέρον για Γιάννου

αυτος ο γιαννου παιζει επιθεση η τιποτα ακρα? δηλαδη ειναι περιοχη?

Egw pantos oso thn "epsa3a" ligo, den ton blepw san epi8etiko alla kati san offensive midfielder !
brika ki ena forum me kati aystralous pou ton e3hmnouse enas (ta entries htan omws apo to 2006)
kai legotan oti thn epsaxne kai h Eindhoven gi'ayton. Sthn aystralia pantos htan trello talento, alla den 3erw kai
to epipedo prwta8limatos ekei, isws na mas pei o makis h' o GENTLESOS tipota perissotero....
pantos sthn kalamaria htan allagh.....   

Offline Suicidal

• Βασικός
telika o lima to egrafo pou esteile den phge ston PAOK alla sthn Gimnasia de La Plata.

http://www.gimnasia.org.ar/futbol.php?id=386&sec=2&fecha=2008-07-09

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Molis anaferan dhlwseis toy ston extrasport, oti ekleise sthn Gimnasia.Epishs paradexthke gia thn egxeirhsh stoys orxeis poy ekane 2 mhnes prin.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
Αδελφέ PAOKCURE είσαι απο τα μέλη του forum που σέβομαι απεριόριστα για πολλούς και διάφορους λόγους..Θα σου  πρότεινα όμως να ψάξεις να βρείς , το ποιος σε ανέβασε στα σύννεφα , διότι εκεί είναι το πραγματικό πρόβλημα και είναι καθαρά δικό σου.Δεν θα έπρεπε να ξεφύγεις αδελφέ και να ανέβεις στα σύννεφα.Επέστρεψε λοιπόν πίσω στη Γή εκεί που είμαστε και εμείς και έλα να φτιάξουμε τον ΠΑΟΚ μας απο την αρχή πετραδάκι , πετραδάκι..Θα έρθει και η ώρα που θα πετάξουμε όλοι μας μαζί και τότε θα είμαστε πραγματικά περίφανοι..
Κανέναν δεν κατηγορώ ότι με ανέβασε στα σύννεφα παρά μόνο τον εαυτό μου. Δεν είμαι από αυτούς που ψήνονται από ΜΜΕ ούτε χρειάζεται να μου φουσκώσει κάποιος άλλος τα μυαλά. Φουσκωμένα τα έχω πάντα  ;D

Και επέστρεψα στη γη και όλα όσα λες σωστά. Απλά δεν μ' αρέσει εδώ κάτω και το λέω. Δε τρέχει τίποτα στη τελική κι αν γκρινιάξω λίγο... συζήτηση κάνουμε.
Κι αν κάποιος μου πει ότι τον μιζέριασαν αυτά που έγραψα τότε θα τον παραπέμψω σε τόσα και τόσα που λέω συνέχεια για το πόσο ψηλά θα πάμε. Αν μιζεριάζω κάποιον να τον ανεβάζω κιόλας. Αλλά επειδή δεν συμβαίνει τίποτα απ' τα δύο, τα λέμε για να τα βγάζουμε από μέσα μας όλοι

Άλλωστε με όσα έγιναν εγώ προσωπικά θα πάρω λίγες παραπάνω μετοχές απ' όσες θα έπαιρνα. Για να πάψω γρηγορότερα να μιζεριάζω
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Locked.
έχουμε και οικογένεια να μεγαλώσουμε.
Θα ξανα-ανοίξει όταν καθαρίσει, προβλέπω ότι θα σβηστούν πάρα πολλά ποστς.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Διαβάζουμε όλες τις σελίδες του τόπικ και "καθαρίζουμε" το τόπικ προσπαθόντας όμως να κρατήσουμε τον οπαδικό χαρακτήρα του.

Σε αυτό εδώ το τόπικ θέλαμε να μπορούμε να εκφραστούμε πιο ελεύθερα, να γίνεται μια πιο "καφενειακή" συζήτηση, χωρίς ποινές. Δυστυχώς όμως μερικοί δυσκολευόμαστε να σεβαστούμε τις γνώμες των άλλων και τους παίκτες της ομάδας μας.

Συνεπώς όταν το τόπικ ξανα-ανοίξει η παραμικρή ειρωνεία και το παραμικρό φιτίλι θα τιμωρηθεί. Αυτή τη φορά κλειδώσαμε το τόπικ για να το καθαρίσουμε, αλλά αυτό δεν είναι σωστό και τίμιο για τα μέλη που ποτέ δε προκάλεσαν και που τώρα αναγκάζονται να περιμένουν για να συζητήσουν και πάλι. Ζητούμε συγνώμη από όλους εσάς που δε προκαλέσατε. Από εδώ και στο εξής θα είμαστε πιο προσεκτικοί και λιγότερο ανεχτικοί με τα μέλη που παραφέρονται.

Τέλος, η οποιαδήποτε αναφορά σε όνομα θα πρέπει να γίνεται βάσει ρεπορτάζ κι όχι έμπνευσης. Συνεπώς, τα μέλη καλούνται να αναφέρουν την πηγή βάσει της οποίας το χ ή ψ όνομα ακούγεται για την ομάδα. Πηγές θεωρούνται όλα τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων, όχι όμως οι κολλητοί μας, οι γνωστοί μας, οι διασυνδέσεις μας, οι εμπνεύσεις μας, οι φαντασιώσεις μας, κτλ. Οποιοδήποτε ποστ γίνεται και δεν τηρεί αυτόν τον πάρα πολύ απλό κανόνα απλά θα σβήνεται και το μέλος πιθανότατα θα τιμωρείται. Ο κανόνας προστέθηκε και επίσημα σαν άρθρο 4.12 στους κανόνες του φόρουμ και ισχύει από σήμερα χωρίς αναδρομική ισχύ (συνεπώς τα ποστ που έγιναν πριν βγει ο κανόνας δε διαγράφονται).
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

υγ/ το τόπικ θα ξανα-ανοίξει σύντομα.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Πάμε ξανά, με σύνεση και σεβασμό.

Θυμίζουμε ξανά το άρθρο 4.12 των κανόνων του φόρουμ.

« Last Edit: July 09, 2008, 16:59:12 by ÄéêÝöáëïò »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ìáëëïí ðáéñíïõìå ôïí Ãéáííïõ áðï Êáëáìáñéá...

ÌåôÜ ôçí ðþëçóç ôïõ ÖáâÜëé óôïí Áôñüìçôï êáé ï ÃéÜííïõ óõìöþíçóå ìå ôïí ÐÁÏÊ êáôáâÜëëïíôáò óôï ôáìåßï ðáñáêáôáèçêþí êáé äáíåßùí ôç ñÞôñá ôùí 100.000 åõñþ. Ç “Ìáêåäïíßá” åß÷å õðïãñáììßóåé ôçí ðñïçãïýìåíç åâäïìÜäá ôéò ðñïèÝóåéò ôïõ ïìïãåíÞ åðéèåôéêïý íá áðï÷ùñÞóåé áðü ôçí ïìÜäá. Åäþ êáé ôÝóóåñéò åâäïìÜäåò ï 19÷ñïíïò åðéèåôéêüò åß÷å óôá ÷Ýñéá ôïõ ðñüôáóç áðü ôïí ÐÁÏÊ êáé ï åêðñüóùðïò ôïõ ôï äéÜóôçìá áõôü ðÝñáóå ôñåéò öïñÝò áðü ôá ãñáöåßá ôçò Ôïýìðáò. Ïé óõæçôÞóåéò ôùí äýï ðëåõñþí êáôÝëçîáí óå óõìöùíßá ôï ðåñáóìÝíï ÓÜââáôï êáé ÷èåò ç ðëåõñÜ ôïõ ðáßêôç êáôÝâáëå ôï ðïóü ôçò ñÞôñáò ôùí 100.000 óôï ðáñáêáôáèçêþí êáé äáíåßùí ãéá íá ïëïêëçñùèåß ç ìåôáãñáöÞ ìåôÜ ôçí åðéóôñïöÞ ôïõ ÃéÜííïõ áðü ôçí ÅèíéêÞ ÍÝùí.

http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=20737

Ïðïéïò ãíùñéæåé êáôé ãéá ôïí óõãêåêñéìåíï ðïäïóöáéñéóôç êáëï èá ôáí íá ìáò ðåé ëéãá ðñáãìáôá..
áðï ïôé äéáâáóá óçìåñá åéíáé äéåèíçò ìå ôçí íåùí êáé ÷ôåò óå åíá öéëéêï óçìåéùóå 2 ãêïë.

zan

• Guest
επιθετικος 18 χονων (25/1/90) Ψηλο παιδι γυρω στο 1,85 με συμμετοχες εθνικες ελπιδων-νεων ειχε και συμμετωχες  με Καλαμαρια περυσι στην Α εθνικη. Εαν τον παρουμε καλη επενδυση.

legones

• Guest
Με καλαμαρια ειχε 7 συμμετοχες ως αλλαγη με 164 λεπτα συμμετοχης.

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/51166/paulgiannou/default/2007/leistungsdaten.html

zan

• Guest

πηγή?

4.12 Η οποιαδήποτε αναφορά σε όνομα ποδοσφαιριστή κατά την περίοδο μεταγραφών θα πρέπει να γίνεται βάσει ρεπορτάζ κι όχι έμπνευσης. Τα μέλη καλούνται να αναφέρουν τη γραπτή πηγή βάσει της οποίας το χ ή ψ όνομα ακούγεται για την ομάδα. Πηγές θεωρούνται όλα τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων, όχι όμως οι κολλητοί μας, οι γνωστοί μας, οι διασυνδέσεις μας, οι εμπνεύσεις μας, οι φαντασιώσεις μας, κτλ. Πηγές δεν θεωρούνται και τα άλλα ΠΑΟΚτσήδικα σάιτ που έχουν "αποκλειστικά νέα" και δημοσιογραφικό στυλ. Ονόματα που δεν βγαίνουν από τα ρεπορτάζ θα πρέπει να αναφέρονται σε χωριστά θέματα στο Γενικό Φόρουμ και όχι στην ενότητα Ποδόσφαιρο και στα τόπικ των μεταγραφών.

« Last Edit: July 09, 2008, 17:50:55 by tsakalaki »

legones

• Guest
Βλεπω τους Conseisao, Αναστασακο να μας βγαζουν τα ματια φετος......
 ;D

Photis

• Guest
Kaneis la8os file.....o conseisao o veron o vierinha o bakayoko k o georghiou itan sto xamilotero epipedo kai akolou8oun eidiko programma!!!!!