Meta apo fovera kai tromera pragmata pou eida kai xthes sto chat, gia na sas dwsw na katalavete mexri kai o PAOKCURE ksenerwmenos me tis metagrafes einai, ekei exoume ftasei pleon, apofasisa to ekshs.
Επειδή στο chat δύσκολα μπορείς να δώσεις στον άλλο να καταλάβει τι σκέφτεσαι κι επειδή χθες με αυτά που έγραψα πήρα και αρκετά Pm από φιλαράκια που μου ζητούσαν διευκρινίσεις, εγώ φίλε μου Απόστολε δεν είμαι ξενερωμένος με τις μεταγραφές αυτές καθαυτές, που έγιναν ή που θα γίνουν.
Εγώ προσωπικά τα έχω πάρει επειδή έπεσα από τα σύννεφα. Προσέξτε όμως. Έπεσα και δεν με έριξε κανείς από τον ΠΑΟΚ. Κατάλαβα ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προσεγγίσει κανέναν σοβαρό ποδοσφαιριστή ακόμη. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΕΣΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΡΙΕΝΤΕΣ. Αυτά είναι για να κάνουμε χαβαλέ μεταξύ μας.
Μιλάω για έναν παίχτη καλό και δοκιμασμένο που βλέπει τον ΠΑΟΚ σαν ομαδούλα. Τα έχω πάρει στο κρανίο από τον κάθε Κάζμιερτσακ, Παρίζι, μέχρι και τον ανύπαρκτο Τσέχος και δεν συμμαζεύεται που βλέπει τον ΠΑΟΚ μου σαν πισωγύρισμα.
Δεν κατηγορώ τη διοίκηση γι' αυτό προς Θεού! Ίσα ίσα που λόγω Ζαγοράκη, Βρύζα και Σάντος μπορούμε να μιλάμε έστω με τέτοιους παίχτες. Εγώ έχω αυτοαναγορευτεί σε Ζαγορόσκυλο του κερατά από τη πρώτη στιγμή και έτσι θα μείνω. Όχι μόνο στα λόγια.
Είπα λοιπόν το παράπονό μου ως εξής. Προτιμώ να πληρώσουμε έναν ποδοσφαιριστή που αξίζει 500 χιλιάρικα με 700 χιλιάρικα για το γαμώ το. Για να κάνουμε το γούστο μας και να φύγει αυτή η μιζέρια. Να πει ένας εκεί μέσα, άντε γάμα τα όλα και φέρε τον τάδε να γίνει της πουτάνας.
Μπορείτε να μου πείτε σωστά πως αν δεν γουστάρει κάποιος να μη σώσει να έρθει, πως δεν έχουμε λεφτά για πέταμα, πως πρέπει πρώτα να βγούμε Ευρώπη και μετά να μιλήσουμε με σοβαρούς ποδοσφαιριστές και χίλια δυο ολόσωστα.
Αλλά πως να μη με πληγώνουν όλα αυτά ρε παιδιά; Το παρελθόν έτσι; Κι όχι το παρόν.
Άλλο όμως η ξενέρα που τρώω κάθε μέρα βλέποντας τη γαμημένη πραγματικότητα κι άλλο το που βλέπω τον ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά. Με το πρώτο φιλικό, πρωτάθλημα θα ονειρεύομαι. Αυτό δεν αλλάζει ούτε με λοβοτομή. Αμπαλαέα