Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 155272 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JamaicaN

• Guest
Exw mia poria edw kai polukairo...

To na kaneis 122 post se mia mera se 1 topic simainei:

Prospathw na epibalw ti gnwmi mou?

H'

Prospathw  na ftasw ton recordman se posts HOMO PAOKUS?

Skyle gera mazi tha ksanaftasoume ton PAOK mas psila..

makptol

• Guest
Περσινό το δημοσίευμα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Βλάνταν Ίβιτς εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη μετεγγραφή του στον Άρη, λέγοντας πιο χαρακτηριστικά:

"Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Αρη. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, πιστεύω η τέταρτη δύναμη μετά τις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Μιλούσα με τους ανθρώπους του Αρη τις τελευταίες τρεις τέσσερις μέρες και ήθελα πολύ να υπογράψω στην ομάδα.

http://www.sport24.gr/html/ent/039/ent.194039.asp

an αρχισεις να ασχολησε με τις δηλωσεις που εκαναν κατα καιρους οι παικτες θα χασεις την μπαλα αφου ξερεις
οτι αυτες ειναι σχεδον "υποχρεωτικες " για ολους τους παικτες το "καλοπιασμα" των οπαδων τι το αναφερεις
αυτο δειχνει αδερφε προκαταληψη τωρα ξεφυγαμε απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα του παικτη και φτανουμε
στο επιπεδο της εσπρεσο .....δεν ειναι σωστο νομιζω .....μεινε στο οτι δεν σαν ερεσει σαν παικτης.....
γιατι αμα παμε στα κουτσομπολια και στις δηλωσεις εγω εχω να αντιταξω οτι ο ιβιτς ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΣ
ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ  ;D ;D γιαυτο σε λεω μεινε σε αυτα τις δηλωσεις του Γ.Χ της ξεχασες ? εγω παρολα αυτα
για να μην παρεξηγηθω τον Γ.Χ τον γουσταρω προσφερε παρα πολλα και πολυ καλα εκανε ο ζαγορ και
τον κρατησε ........

Offline bozik

• Αλλαγή
Exw mia poria edw kai polukairo...

To na kaneis 122 post se mia mera se 1 topic simainei:

Prospathw na epibalw ti gnwmi mou?

H'

Prospathw  na ftasw ton recordman se posts HOMO PAOKUS?

Skyle gera mazi tha ksanaftasoume ton PAOK mas psila..
ψηφιζω το δευτερο....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Με είδες ρε φίλε να βάλω τίποτα για τον Χαλκιά ? Στου χαλκιά το συμβόλαιο γιατί δεν βάλαν όρο να πει οτι ο ρούλης είναι πάνω απο τον ΠΑΟΚ ?
Μιλάω για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή Ίβιτς, όχι όποιον ήταν στον Ρούλη η σε όποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
ηρεμηστε λιγο ρε παιδια δεν προλαβαινουμε να διαβασουμε...χαλαρα :rasta:
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΑΙΝΤΕ.!!

zagorakis7

• Guest
sostos file exis dikio ksostos ko zagorakis se auta pu ipe,isos na mu ekatse straba i metagrafi(pu akoma den anakino8ike)ala den ton pigena pote auton ton pexti pu k perisi ixe akusti k xarika pu telika ton piran ta skulikia.
omos gia na min pare3igume 8a po auto pu ipa aptin arxi,mpori na min ton pao ala an er8i stin PAOKARA mas makari na ine geros kna pe3i mpalara koxi opos o lakis pu itan perisi opos oi antidrasois mas otan egine i metagrafi,diladi xalia giamena.

Offline bozik

• Αλλαγή
Με είδες ρε φίλε να βάλω τίποτα για τον Χαλκιά ? Στου χαλκιά το συμβόλαιο γιατί δεν βάλαν όρο να πει οτι ο ρούλης είναι πάνω απο τον ΠΑΟΚ ?
Μιλάω για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή Ίβιτς, όχι όποιον ήταν στον Ρούλη η σε όποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα.
και τη να λεει ρε αδερφε.....αυτος μπορει να ειπε οτι το σκουληκι βγηκε τεταρτο και αγωνιστικα να το εννουσε...μπορει να μην το ειπε και καθολου...τη να εβγαινε να το διαψευση;.....πανε καντου ερωτηση τωρα αν το ειπε....θα σου πει οχι....με τη ασχολουμαστε τωρα....το θεμα ειναι να παιξει μπαλα....αμα τον τρωμε προτου ερθει....αποκλειετε να παιξει....εστω και το οσο πιστευει ο καθενας οτι μπορει να παιξει.......απο τα λιγα που ξερουμε απο μπαλα σε σχεση με αυτους που κανουν τις μεταγραφες.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

panthraxkom

• Guest
re paidia mia xara paixtis einai o ivic.8 goal gia xaf mia xara einai.k na pw k kati allo ftanei pia tosos ntoros dinoume aksia.k epipleon o zagorakis deixnei oti o paok pairnei paixti apo mikroteri omada.giati autos erxetai me ta idia lefta pou tou edine o roulis k ithele parapanw.ara goustarei na paiksei se megaliteri omada.einai aplo to pragma.o roulis kaigotan na ananewsei me ivic alla autos protimie mia megaliteri...

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
diego 4  εισαι λαθος . μαλον bad timing ειναι αυτο.  μαλον κατι ηθελες να πεις αλλα δεν κολλαει σε αυτο. το συγκεκριμενο του fontana ειναι αδικο γιατι με την πρωτη ειπε φυτα κλπ.
οχι ρε φιλε ,φυτο ειναι αυτος που λεει παντα ναι
και για μενα φυτα δεν υπαρχουν στον ΠΑΟΚ
ο καθενας δημιουργει αντιληψεις αναλογα με το που μεγαλωνει, πως ,που ζει ,και πως βλεπει τον ΠΑΟΚ
πολλα μπορω να πω
αλλατο φυτα το αναπαραγουμε συχνα εδω μεσα.
ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?

Τι πιστευεις οτι προσφερουν ολοι αυτοι που μας τα ζαλισαν οτι ο Ιβιτς ειναι παλτο?

ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ. ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ
ΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΑΛΤΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΕΛΕ?
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΡΛΑ. ΕΛΕΟΣ.
ΤΟ ''ΦΥΤΑ'' ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΟ IQ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΛΙΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

ΜΙΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΣΕ...
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Δεν πάμε για κανά μπανάκι λέω εγώ να χαλαρώσουμε όλοι... 8)
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

stelukos

• Guest
Μπανιο στην χαλκιδική, στην παραλία που σήκωσε ο σκόρδας την κατσαρόλα. 8)

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Καταρχην απο την στιγμη που δεν εχει ανακοινωθει απο την ΠΑε η αποκτηση του Ιβιτς ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει οτι θελει Fontana. Χουντα και φυτα εχουμε οταν ο,τι ερχεται το λεμε καλο ειναι. Αμα ερθει ο Ιβιτς στον ΠΑΟΚ δεν νομιζω να υπαρξει οπαδος του ΠΑΟΚ ο οποιος να μην τον χειροκροτησει, στηριξει και γενικα να τον κανει να τα δωσει ολα μεσα στο γηπεδο.

Εμενα προσωπικα ποτε δεν μου αρεσε. 31 χρονων και μετριος ποιοτικα. Αγωνιζεται σε μια θεση που ειναι παρα πολυ ευισθητη και προτιμω σε αυτη τη θεση αντι να εχω 4 μετριους να εχω 1 καλο και εναν μετριο. Δεν ξερω τι σχεδιασμος εχει γινει με τον Σαντος αλλα περιμενω να δω στο τελος τι θα γινει.

Και κατι τελευταιο..θυμαμαι δεκαετια 90 που ο ρουλης επαιρνε αυτους που φευγανε απο τον ΠΑΟΚ. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι κανουμε τωρα εμεις το ιδιο. Τεσπα...κατι παραπανω θα ξερουν στη Διοικηση και ελπιζω το τελικο αποτελεσμα να ειναι το καλυτερο δυνατον
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Μπανιο στην χαλκιδική, στην παραλία που σήκωσε ο σκόρδας την κατσαρόλα. 8)

Με πραγματικά μωρά όμως stelukos όχι "εικονικά" όπως τα βλέπει το συμπαθές σωματείο της παπαναστασίου με μπότσαρη γωνία.. :D
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

zagorakis7

• Guest
aderfe dikio exis,an imun kego stin ellada den 8a asxolumun toso me ton ivic kton ka8e ivic ala edo stin gamostutgardi pu briskome den exo poles epiloges ;D

stelukos

• Guest
Με πραγματικά μωρά όμως stelukos όχι "εικονικά" όπως τα βλέπει το συμπαθές σωματείο της παπαναστασίου με μπότσαρη γωνία.. :D

Έτσι... Real Babes... ;D

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **

Και κατι τελευταιο..θυμαμαι δεκαετια 90 που ο ρουλης επαιρνε αυτους που φευγανε απο τον ΠΑΟΚ. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι κανουμε τωρα εμεις το ιδιο. Τεσπα...κατι παραπανω θα ξερουν στη Διοικηση και ελπιζω το τελικο αποτελεσμα να ειναι το καλυτερο δυνατον

Με την μόνη διαφορά ότι εμείς παίρνουμε παίκτες που δεν μπορούν να κρατήσουνε αδερφέ και όχι που τους διώξανε . Η άποψη μου είναι ότι όλες οι αντιδράσεις βρίσκονται κατά βάθος σαυτό που είπες όπως και με τον Χαλκιά . Εμένα ο Ίβιτς με αρέσει πολύ και μαζί με βερόν και ζεράρντ πιστεύω ότι από πέρσι ανεβήκαμε στον άξονα δύο επίπεδα και έτσι κρίνω την επιλογή θετική . Όλα θα τα δούμε στο χόρτο
« Last Edit: June 12, 2008, 18:02:13 by tsakalaki »
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

mitsos_g4

• Guest
proswpika thewrw asximi tin kinisi gia tin apoktisi tou Ivic...
apla einai i apopsi mou,auto den simainei oti den sunexizw na stirizw tin dioikisi,alla oti auti i kinisi tis me vriskei antitheto...
o paixtis den me gemize pote to mati..tespa...

Offline sabbath

• Αλλαγή
παντως με τετοια μιζερια και αρρωστημενη ατμοσφαιρα(για μενα αδικαιολογητη) που υπαρχει η οποια φανταζομαι θα ειναι και στα ραδιοφωνα(αν και δεν ακουω)παραπανω απο 10.000 διαρκειας δεν πουλας....

σε καθε μεταγραφη το ιδιο πραγμα....ακομα και σ αυτες που ακουγονται σαν ραδιο αρβυλα.....αρκετοι δεν ξερουν τι θελουν....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline diegito4

• Αλλαγή
εγω αυτο που εχω να πω μετα απο τις αντιδρασεις σας ειναι οτι ο ΠΑΟΚτσης ποτε δεν εμαθε να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ τον συλλογο..
ποτε δεν σκεφτηκε ποιο ειναι το καλο της ομαδας αναλογως τις χρονικες στιγμες..
οποιος καταλαβε..καταλαβε

αν δεν καταλαβε ας κοιταξει και μελετησει τα ληκια πως το κανουν..

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 Κρατήθηκα ώρα αλλά, άντε θα το πω κι ας φάω κίτρινο σπυρί κι εγώ.

Κανείς δεν απαγορεύει στον καθένα να έχει και να διατυπώνει συγκεκριμένη γνώμη για έναν ποδοσφαιριστή. Η συγκεκριμένη αυτή γνώμη ασφαλώς προκύπτει από το αν κάποιος έχει δει τον τάδε ή τον δίνα ποδοσφαιριστή αγωνιζόμενο αλλά και OK, δέχομαι ακόμη και κάποιος να εκφράζεται αρνητικά για κάποιον λόγω προηγούμενων ομάδων του -άσχετα αν διαφωνώ. Το να βλέπω όμως ότι εν μία νυκτί (τι νύχτα δηλαδή? αφού δε χρειάστηκαν παρά λίγες ώρες για να επέλθει παντού διχόνοια και ένα ολόκληρο φόρουμ να "κιτρινίσει"...) γκρεμίζονται όνειρα (ΕΛΕΟΣ) και αθετούνται, όπως νομίζετε κάποιοι, υποσχέσεις ή ξαφνικά οι διοικούντες "δεν νιώθουν τον πόνο μας" το θεωρώ αν μη τι άλλο ΑΧΑΡΙΣΤΟ ( Μιας και μας περισσεύει το κίτρινο...)
   Ορισμένοι χρειάζεται να θυμηθούν πού ήμασταν πέρσυ, να αποβάλλουν το σύνδρομο της μνήμης του χρυσόψαρου και να σκέφτονται λίγο συγκριτικά με τις πρότερες καταστάσεις αυτής της πολύπαθης ομάδας. Και να σε κάποιους δεν είναι υπερβολή να πούμε "Ε ρε Γούμενος που σας χρειάζεται".
   Επαναλαμβάνω ότι θεωρώ εντελώς διαφορετικό το να μη χωνεύει κάποιος έναν υποψήφιο μεταγραφικό στόχο (γιατί για έναν τέτοιο έχει γίνει η φασαρία μέχρι να υπογράψει, ότε και αν συμβεί αυτό) και τέλος θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ειρωνεύομαι κανέναν, πόσο μάλλον αυτό το forum που το νιώθω σαν οικογένειά μου. Η αναφορά στο "κίτρινο" δεν είναι ειρωνική, απλώς καταδεικνύει την απογοήτευσή μου όχι για την ύπαρξη αυτού του "κατασταλτικού" μέτρου ούτε για τη χρήση του από τους mods αλλά για την ανάγκη χρήσης του όπως αυτή υποκινείται από διάφορους.

P.S. Ρε όποιον και να με φέρουνε εγώ πάλι στο κάγκελο θα φωνάζω, ΠΑΟΚ είμαι όχι Ivic ούτε κανένας. Όσοι πιστοί προσέλθετε...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.