Κρατήθηκα ώρα αλλά, άντε θα το πω κι ας φάω κίτρινο σπυρί κι εγώ.
Κανείς δεν απαγορεύει στον καθένα να έχει και να διατυπώνει συγκεκριμένη γνώμη για έναν ποδοσφαιριστή. Η συγκεκριμένη αυτή γνώμη ασφαλώς προκύπτει από το αν κάποιος έχει δει τον τάδε ή τον δίνα ποδοσφαιριστή αγωνιζόμενο αλλά και OK, δέχομαι ακόμη και κάποιος να εκφράζεται αρνητικά για κάποιον λόγω προηγούμενων ομάδων του -άσχετα αν διαφωνώ. Το να βλέπω όμως ότι εν μία νυκτί (τι νύχτα δηλαδή? αφού δε χρειάστηκαν παρά λίγες ώρες για να επέλθει παντού διχόνοια και ένα ολόκληρο φόρουμ να "κιτρινίσει"...) γκρεμίζονται όνειρα (ΕΛΕΟΣ) και αθετούνται, όπως νομίζετε κάποιοι, υποσχέσεις ή ξαφνικά οι διοικούντες "δεν νιώθουν τον πόνο μας" το θεωρώ αν μη τι άλλο ΑΧΑΡΙΣΤΟ ( Μιας και μας περισσεύει το κίτρινο...)
Ορισμένοι χρειάζεται να θυμηθούν πού ήμασταν πέρσυ, να αποβάλλουν το σύνδρομο της μνήμης του χρυσόψαρου και να σκέφτονται λίγο συγκριτικά με τις πρότερες καταστάσεις αυτής της πολύπαθης ομάδας. Και να σε κάποιους δεν είναι υπερβολή να πούμε "Ε ρε Γούμενος που σας χρειάζεται".
Επαναλαμβάνω ότι θεωρώ εντελώς διαφορετικό το να μη χωνεύει κάποιος έναν υποψήφιο μεταγραφικό στόχο (γιατί για έναν τέτοιο έχει γίνει η φασαρία μέχρι να υπογράψει, ότε και αν συμβεί αυτό) και τέλος θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ειρωνεύομαι κανέναν, πόσο μάλλον αυτό το forum που το νιώθω σαν οικογένειά μου. Η αναφορά στο "κίτρινο" δεν είναι ειρωνική, απλώς καταδεικνύει την απογοήτευσή μου όχι για την ύπαρξη αυτού του "κατασταλτικού" μέτρου ούτε για τη χρήση του από τους mods αλλά για την ανάγκη χρήσης του όπως αυτή υποκινείται από διάφορους.
P.S. Ρε όποιον και να με φέρουνε εγώ πάλι στο κάγκελο θα φωνάζω, ΠΑΟΚ είμαι όχι Ivic ούτε κανένας. Όσοι πιστοί προσέλθετε...