Δεν θα εστιάσω στο γεγονός οτί ο συγκεκριμένος ποδοσφαριστής για μένα δεν είναι τιποτε το ιδιαίτερο (αρκετά αργός,μέτριος ανασταλτικά,με καλή όμως κάθετη μπαλιά και ποιότητα στο ψηλό παιχνιδι).
Δεν είμαι προπονητής, ούτε σκάουτερ , ούτε πρόεδρος του ΠΑΟΚ...Στο τέλος της χρονιάς δεν θα κριθώ εγώ για την πορεία της ομάδας και τις επιλογές της αλλα οι τρείς που προανέφερα....
Το μόνο που θέλω να επισημάνω είναι οτι τέτοιες μεταγραφές και με τα ποσα που ακούγονται οτι κλείσανε διχάζουνε τον κόσμο του Παοκ....
Κάποια πράγματα για μένα εχουν σημασία...
Το κλείσαμε τον ivic με 280-300 χιλιαρικα με το κλείσαμε τον ivic με 400-450 έχει τεράστια διαφορά..
Στην πρωτη περίπτωση παίρνεις ένα παίκτη που ξέρεις τη μπορεί να σου δώσει, με τα σωστά λεφτά και βιαινεις και μάγκας στον κόσμο σου διότι με τα ίδια λεφτα ένας παίκτης προτίμησε εσένα και όχι τον Αρούλη
Στην δεύτερη ομως περίπτωση τα πράγματα αλλάζουν....Κάνεις μια ριψοκίνδυνη κίνηση διότι δυσκολά με αυτά που έχει δείξει ο συγκεκριμένος παιίκτης να σου παίξει τετοια μπάλα που να αξίζει τα λεφτά του και σίγουρα υπάρχουν ποιοτικότερες επιλογές με 400 χιλιάρικα), και αφήνεις και τα σκουλήκια να σε κοροιδεύουν και με το δίκιο τους γιατί σιγουρα θέλανε και αυτη τον ivic αλλά ποτέ δεν θα δίνανε τόσα λεφτά για να τον κρατήσουνε.....
Τώρα για κάποιους εδω μέσα που θεωρούν οτί η μόνη λύση είναι τουμπεκί και οτί δεν θα πρέπει να ακούγονται οι απόψεις όσων διαφωνούν με τις επιλογές της διοίκησης ένα έχω να πώ:
Στον παοκτσή που έχει στηρίξει αυτήν την διοίκηση με πράξεις (αγορά διαρκείας) και κοιμάται και ξυπνάει με το όνειρο να δεί τον παοκ ξανά μεγάλο, κανένας δεν μπορεί να του απαγορέψει να εκφράσει και την αντίθετη του γνώμη αλλα και την ανυσηχία του για το μέλλον του παοκ...'ΑΛΛΩΣΤΕ αν όλοι οι παοκτσήδες κάναμε το ίδιο τώρα μαζί με τις 500.000 γκρίνιες και ανυσηχίες που θα ακούγονταν θα είχαμε και 500.000 διαρκείας

Είπαμε ότι δεν χρειάζεται συνέχεια στο θέμα. Ούτε τουμπεκί, ούτε κραυγές.