Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 155965 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
250.000 θα παρει συμφωνα με πολλα μεσα.καταλαβε ποια ειναι η μεγαλη ομαδα στην πολη και ηρθε.μια χαρα παιχτης ειναι και με αυτα τα λεφτα μαλιστα.εχεις τον κονσεισαο και αλλαγη του τον ιβιτς.
τι αλλο θελετε ρε?αν σας τον ειχε φερει ο γουμενος πριν 3 χρονια απο την αεκ για διαρκειας θα πηγαινατε.εχω βαρεθει την κριτικη πλεον

με πηρε ενα σκουληκι και μου το ειπε και λεει "μας πηρατε τον ιβιτς".τα σκουληκια δεν μπορουσαν να τον κρατησουν,που ειναι το κακο να τον παρουμε εμεις?

οσοι κρινετε τον ιβιτς να πατε και να ψαξετε εναν καλυτερο παιχτη στην θεση του και να μου πειτε ποιος ειναι.με τα ιδια λεφτα ετσι?γιατι ολοι νομιζετε οτι ξαφνικα γιναμε απλες και χτυπαμε παιχτες τον 500.000 για καθε θεση.
τι περιμενατε ρε να σας φερουν?τον γκαλετι του γαυρου?δυστυχως θελει υπομονη ακομα για να φτασουμε σε αυτο το επιπεδο.

οποιος δεν γουσταρει να μην παρει διαρκειας να μην ερχεται γηπεδο.χειροκροτουσατε τον γουμενο που εφερε τον ακιελ και τον σικαμπαλα και κραζετε τον ζαγορακη.η μιζερια ειναι πολυ μεγαλη πλεον
resi file o ivic den pezei stin idia 8esi me ton conseisao oute me ton galeti  apo tin alli mia xara paiktes eitane o akiel kai o sikabala kai min ksexnas oti epi goumenou eir8e o zagorakis
p.s wra einai na akousw oti eimai kai goumenoskulo................................

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Ρε παίδες αυτοί που δεν τον θέλατε οι 3-4 το είπατε. Δεν τον θέλετε. ΟΚ. Το Ξαναείπατε 2η , 3η 4η φορά. Νταξει δεν τον θέλετε. Το εμπεδώσαμε. Βλέπετε τον Σερίφη τον Γιαννιώτη ξερω γω κ ολους οσους μας άρεσε (εμένα προσωπικά πολύ και ΚΑΘΟΛΟΥ δεν συμφωνώ με τον φίλο που είπε ότι χαλαστήκαμε μέσα μας. προσωπικά εξεπλάγην θετικά) να ποστάρουμε 4 και 5 φορές και να λέμε τα ίδια πράματα; Δεν τον θέλετε αλλα ήρθε τι να κάνουμε.
Καταπιείτε το και πάμε για άλλα...λάθη απ τη διοίκηση Ζαγοράκη που κανει λάθη και ελπίζουμε να μαθαίνει απ τα λαθη που κάνει όταν κάνει λάθη.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
De me enoxlei pou phrame paixtes apo tis kampies. Sta paparia mou. Les kai o ivic kai o xalkias einai skoulikia apo mwra paidia, h paizoun ekei 10 xronia. Me enoxlei pou afhsame eleu8erous merikous ampalous kai pernoume allous eleu8erous ampalous kai malista anw twn 30.
- Luseis anagkhs giati den paizoun lefta? Profanws.
- Paixtes isa isa na sumphrwsoume omada 1-2 xronia mexri na strwsoun ta oikonomika? Mallon.
Auta ta 'to limo pou phrame einai elafrws kalutero apo to limo pou diwksame' einai na autoparhgoroumaste. Kata th gnwmh mou xreiazomaste 2-3 poiotikous paixtes, estw kai koutsous, mhpws kai ma8oun 5 pragmata oi pitsirikades. Auto einai to bhma parapanw (panta kata ti gnwmh mou), giati kai ta epomena xronia me mpalafa, iliadh, arampatzh kai melissh 8a paizoume. O gerrard p.x. mporei na exei 8etikh epiroh sto mpalafa. Koutsos ksekoutsos exeis ena paixth pou to katexei to topi kai sebasth empeiria panw tou, mesa se mia omada me metriotatous paixtes. Me ivic kai xalkia exeis apla allous duo metriotatous paixtes sta teleiwmata tous.
To kserw pws xreiazetai pistwsh xronou kai upomonh. Kanenas den ta bazei me to zagorakh gia mia metagrafh, oute prepei na sugkrinoume to twra me to x8es. Auta einai autonohta pragmata kai gia mena einai luphro pou kapoioi den to katalabainoun. Alla den eimaste oute super3 oute ka8estws. 100 xronia mpala blepoume kai mia apopash gia podosfairika 8emata thn exoume kai 8a thn leme. Makari tou xronou na me bgaloun malaka kai o ivic kai o xalkias kai na paiksoun mpala, pera tou na kollane ta teleutaia enshma. Idwmen...
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bane

• Αλλαγή
diego 4  εισαι λαθος . μαλον bad timing ειναι αυτο.  μαλον κατι ηθελες να πεις αλλα δεν κολλαει σε αυτο. το συγκεκριμενο του fontana ειναι αδικο γιατι με την πρωτη ειπε φυτα κλπ.
οχι ρε φιλε ,φυτο ειναι αυτος που λεει παντα ναι
και για μενα φυτα δεν υπαρχουν στον ΠΑΟΚ
ο καθενας δημιουργει αντιληψεις αναλογα με το που μεγαλωνει, πως ,που ζει ,και πως βλεπει τον ΠΑΟΚ
πολλα μπορω να πω
αλλατο φυτα το αναπαραγουμε συχνα εδω μεσα.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

skilos

• Guest
ine merikoi pextes pu mu ka8onte straba oti kna gini.opos gia paradigma perisi den i8ela ton laki stin omada kton ebriza oli ti xronia etsi kton ivic den ton 8elo.
ton pao me xilia ton zagoraki opos fenete k apo to nickname mu ala merika pragmata mu ti dinun,perisi ipane oti o lakis ine epilogi tu zagoraki,molis to ixa akusi auto ipa na pas na gami8is re zagoraki pu mas eferes to laki ton megalitero xesti pu perase pote apto elliniki podosfero.

esy tha eprepe na drepese pou fereis to onoma tou ZAGORAKH sto nickname sou.

eipes ston TEO na pas na gamitheis? kai pios eisai esy re megale? twra amfisviteis kai ton ivic? skouliki eisai re?
 Πρόσεχε τις εκφράσεις σου ! ! ! Δέν θα αρχίσουμε τώρα την Ζαγοριάδα εδω μέσα.........

Offline Suicidal

• Βασικός
mpeno edo kena mina pai sto site ala den milao gia na apofigo tsakomus omos simera den antexo alo me auta pu blepo stis efimerides k pu diabazo edo.enoite opios pextis erxete ston PAOK na 8elume na pe3i megali mpala ala pios ivic pu perisi ton ebriza me ton kolito mu pu ine arianos.dikio exun ta palikaria edo mesa pu lene pios 8a markari,o veron i ogerard?perisi ixe garcia k nempeglera na trexun kna markarun fetos an ine semas pios 8a markari gia tonb ivic??
an 8elane epiteliko haf apo ellada o leonardo tis libadias nane akribos as dinane ta lefta eki..
apopsi mu gia ton ivic auti ine kden tin alazo ala opos ipa an er8i telika stin PAOKARA mas makari na pe3i megali mpala..
swstos aderfe gia ton leonardo alla to xanoymi efage porta giati zhthse h leivadia 1.1 ek eyrw
an den soy vgaine tetoia metagrafh tote na deis ti 8a ginotan...

KALA RE AKOMA GIA TON LEONARDO SKATE ? SAS TO DHLWNW YPEY8HNA OTI EXEI KLEISEI
SE MAS EDW KAI KAIRO, GI'AYTO EFAGE PORTA TO XANOUMI ! ! !
 8) ;D :P

yg: bagos1 eisai goumenoskylo  :D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Diego-4

• Guest
Δυστυχώς φιλαράκι , εσυ που κάνεις τον POLICEMAN στο forum , άλλων post έπρεπε να σβήσεις και όχι το δικό μου...Αυτοί ρίχνουν λάδι στην φωτιά , εδω και πολλά χρόνια..
Εσύ έγγραψες τα παρακάτω σε κάποιο post

"Αγαπητέ μου BIANCONERO,

το να λέει κάποιος ότι δεν του αρέσει ο Ίβιτς κι ότι είναι χάλια μεταγραφή δεν είναι γκρίνια. Είναι ο αντίλογος στο "καλός ο Ίβιτς, καλή μεταγραφή"

Και μένα αυτό που έσβησες ήταν ο αντίλογος μου στην αχαριστία..
Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να επαναφέρεις το post μου.

Edit Capricorn

Φίλε Diego εγώ έσβησα το ποστ σου όχι για τον περιεχόμενο αλλά για τις εκφράσεις
που είχε. Ανεξάρτητα από το τι πιστέυει ο καθένας μας, όλοι έχουμε την υποχρέωση
να το εκφράζουμε με ευπρέπεια.

Εγώ δεν είμαι της εκκλησίας τι να κάνουμε τώρα...
Ωραία φέρε πάλι  το post μου και σβήσε τις απρεπείς εκφράσεις..Που δεν πιστεύω να είχε πουθενα απρεπείς έκφραση εκτός απο το ΜΑΛΑΚΑΣ που το είπα σε εμένα.Σε νοιάζει που εγώ είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ ?

bagos1

• Guest
loipon oso kai na to sizitame to kourazoume to 8ema den to gurname sto pou 8a pame gia trihmero kai pou exei kala mounakia??

p.s elpizw na mi mou svisei kaneis to post mou etsi kai alios to mounakia den einai brisia.............

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
y.g.:oxi na leme kiolas oti dynamwnoume ki apodynamwnetai o roulis.eleos.ligos aytosevasmos de vlaptei.

Αυτοσεβασμός είναι πρώτον να σέβεσαι τον αντίπαλο, δεύτερον να του αναγνωρίζεις την επιτυχία, τρίτον να δουλεύεις σκληρά και να μη προπαγανδίζεις.
Αυτοσεβασμός στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι ο ρούλης τελείωσε ψηλότερα από εμάς και ότι εμείς πιάσαμε πάτο.
Αυτοσεβασμός είναι να κοιτάς την αλήθεια κατάματα κι όχι να τη βλέπεις με κριτήρια του παρελθόντος.
Επίσης, είναι νόμος της φύσης ότι εάν εσύ έχεις κάτι κι εγώ στο πάρω, τότε δεν το έχεις πια και συνεπώς εγώ είμαι πιο πλούσιος κι εσύ πιο φτωχός, εγώ πιο δυνατός κι εσύ πιο αδύναμος...

« Last Edit: June 12, 2008, 16:12:47 by ÄéêÝöáëïò »
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

northeagle_4

• Guest
280.000 -300000 για εναν παικτη πασπαρτου στο κεντρο που ξερειε τι σου δινει ειναι καλη κινηση.Οτι και να λεμε οτι και να πιστευουμε εγω θα πω μονο ενα εχεις ενα καθαρο αμυντικο χαφ(μπαλαφας -Ηλιαδης- Καζμιερτσακ η' μεταγραφη) εχεις και δυο ενδιαμεσους χαφ με διακριτους ρολους που ειναι πιθανοτατα Γεραρδ-Βερον και λεω εγω τωρα πες οτι ειναι τιμωρημενος η' τραυματιας ενας απο τους 2 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΒΑΓΓΕΛΗ ? τι αμαρτιες να πληρωσω ? Εχεις λοιπον τον Βλανταν εναν παικτη του 6(με αψογο αριστερο ,καθετη μπαλια και κεφαλι) και εισαι κομπλε οτι και να γινει σε αυτες τις θεσεις.
  Εχεις αριστερα στο 4-3-3 εναν παικτη (Βιερινια-Μεταγραφη) που ειτε δεν πειθει ειτε ειναι τιμωρημενος -τραυματιας γιατι να μην εχεις εναν Ιβιτς να σε καλυψει καλου κακου ?
  Με λιγα λογια ειτε βασικος ειτε πασπαρτου ο παικτης μπορει να βοηθησει και ειναι ανωτερος απο βαγγελη-μπαιανο-ορφανο σε ολα τα επιπεδα
  Να τονισω οτι ουτε κρυο ουτε ζεστη με τον Βλανταν,δεν τον εκτιμησα ποτε ως παικταρα αλλα αναλυω ψυχρα και οσο λογικα μπορω.
  Οσο για οτι παιρνουμε απο σκουλικι ειναι ΠΡΕΣΤΙΖ να ερχεται παικτης με λιγοτερα λεφτα στην απλα και αποδεδειγμενα ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ.
  ΖΟΥΜΠΑΔΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ την λοιπον να πουμε ,μην μου κανετε την καρδια χαλι γκαλι με ακραιες αντιδρασεις και μιζερια.Ο Συγχρονος ΠΑΟΚ εχει αναγκη σοβαροτητα και λογικη

panthraxkom

• Guest
re paidia o ivic perisi evale 8 goal.gia haf einai liga?k ektos apo auto o zagorakis deixnei oti anapasa stigmi mporei na parei paixti apo tn rouli.giati o roulis opws kseroume oloi tn parakalouse na ananewsei.k tn pirame me ta idia lefta pou edeine o roulis.

zagorakis7

• Guest
den efaga kolima me leonardo apla san paradigma to efera,kalos pextis k poli kaliteros apton ivic kata tin apopsi mu ine o markes tis grias

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
h ousia ths metagrafhs einai oti dynamwsame emeis.to oti apodynamwthike o roulis einai entelws allo pragma....
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline geros

• Αποστολή
  • **
egw ayto poy kserw einai oti h aekoyla otan ksekinise tin dikia tis eksygiansh eixe parei metagrafes toys soares, tzwrtzopoylo, alexopoylo kai kati daneikoys apo tin porto kai katafere 4 xronia meta na pairnei to prwtathlima kai o gagatsis na to dinei sto gavro

re paidia milame gia tin ellada kai to ellliniko prwtathlima, mpoyroyme na mazepsoyme oles tis kales metriotites san to ivic ston PAOK? an nai tote mono me fanela kai edra aneta tha vgoyme uefa

eipe kaneis oti ftiaxnei omada gia tin epomenh dekaetia ? omada poy tha mporei na stathei toy xronoy ftiaxnei kai poy tha mporesei na mas vgalei evrwph wste na anevoyn ta esoda, e sthn ellada poy paizoyme paixtes san ton ivic arkoyn gia ayto

gia mena toso aplh einai h alitheia

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Δυστυχώς φιλαράκι , εσυ που κάνεις τον POLICEMAN στο forum , άλλων post έπρεπε να σβήσεις και όχι το δικό μου...Αυτοί ρίχνουν λάδι στην φωτιά , εδω και πολλά χρόνια..

"Αγαπητέ μου BIANCONERO,

το να λέει κάποιος ότι δεν του αρέσει ο Ίβιτς κι ότι είναι χάλια μεταγραφή δεν είναι γκρίνια. Είναι ο αντίλογος στο "καλός ο Ίβιτς, καλή μεταγραφή"

Edit Capricorn

Φίλε Diego εγώ έσβησα το ποστ σου όχι για τον περιεχόμενο αλλά για τις εκφράσεις
που είχε. Ανεξάρτητα από το τι πιστέυει ο καθένας μας, όλοι έχουμε την υποχρέωση

Ωραία φέρε πάλι  το post μου και σβήσε τις απρεπείς εκφράσεις..Που δεν πιστεύω να είχε πουθενα απρεπείς έκφραση εκτός απο το ΜΑΛΑΚΑΣ που το είπα σε εμένα.Σε νοιάζει που εγώ είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ ?

Φίλε Diego το ποστ σου εγώ ΔΕΝ θα το επαναφέρω γιατί το θεωρώ εμπρηστικό και προσβλητικό
απέναντι σε πολλούς συνΠΑΟΚτσήδες ακόμη και εντός του φόρουμ.
Αν κάποιος άλλος mod έχει άλλη γνώμη, ας το επαναφέρει αυτός.

"Αγαπητέ μου BIANCONERO,

Edit Capricorn

Φίλε Diego το ποστ σου εγώ ΔΕΝ θα το επαναφέρω γιατί το θεωρώ εμπρηστικό και προσβλητικό
απέναντι σε πολλούς συνΠΑΟΚτσήδες ακόμη και εντός του φόρουμ.
Αν κάποιος άλλος mod έχει άλλη γνώμη, ας το επαναφέρει αυτός.

Edit Δικέφαλος:
Capricorn σε παρακαλώ μετέφερε τα ποστ στο τόπικ με τα παράπονα προς τους moderators.
Diego-4: Το ποστ σου ήταν εμπρηστικό, ο Capricorn με τη διαγραφή του ουσιαστικά σε βοήθησε να μη φας πορτοκαλί κουκίδα. Δεν μπορείς να αποκαλείς τον κόσμο μίζερο επειδή διαφωνεί.
« Last Edit: June 12, 2008, 16:18:45 by ÄéêÝöáëïò »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
h ousia ths metagrafhs einai oti dynamwsame emeis.to oti apodynamwthike o roulis einai entelws allo pragma....

Δεν είναι καθόλου άλλο πράγμα.
Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει σε πρωτάθλημα.
Δεν παίζει μόνος του.
Πολλές ομάδες μαζεύουν βασικούς παίκτες άλλων ομάδων και τους καίνε στον πάγκο μόνο και μόνο για να αποδυναμώσουν τον ανταγωνισμό.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Suicidal

• Βασικός
den efaga kolima me leonardo apla san paradigma to efera,kalos pextis k poli kaliteros apton ivic kata tin apopsi mu ine o markes tis grias

bre dikos mas einai hdh , se lew........  8)
oxi oti efages kollima me ton sygkekrimeno....

yg: aderfe diego-4 , se parakalw apo ta ba8h ths psyxhs mou, mhn dineis allo synexeia,
     se parakalw....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

peris_fun

• Guest
Δεν θα εστιάσω στο γεγονός οτί ο συγκεκριμένος ποδοσφαριστής για μένα δεν είναι τιποτε το ιδιαίτερο (αρκετά αργός,μέτριος ανασταλτικά,με καλή όμως κάθετη μπαλιά και ποιότητα στο ψηλό παιχνιδι).
Δεν είμαι προπονητής, ούτε σκάουτερ , ούτε πρόεδρος του ΠΑΟΚ...Στο τέλος της χρονιάς δεν θα κριθώ εγώ για την πορεία της ομάδας και τις επιλογές της αλλα οι τρείς που προανέφερα....
Το μόνο που θέλω να επισημάνω είναι οτι τέτοιες μεταγραφές και με τα ποσα που ακούγονται οτι κλείσανε διχάζουνε τον κόσμο του Παοκ....
Κάποια πράγματα για μένα εχουν σημασία...
Το κλείσαμε τον ivic με 280-300 χιλιαρικα με το κλείσαμε τον ivic με 400-450 έχει τεράστια διαφορά..
Στην πρωτη περίπτωση παίρνεις ένα παίκτη που ξέρεις τη μπορεί να σου δώσει, με τα σωστά λεφτά και βιαινεις και μάγκας στον κόσμο σου διότι με τα ίδια λεφτα ένας παίκτης προτίμησε εσένα και όχι τον Αρούλη
Στην δεύτερη ομως περίπτωση τα πράγματα αλλάζουν....Κάνεις μια ριψοκίνδυνη κίνηση διότι δυσκολά με αυτά που έχει δείξει ο συγκεκριμένος παιίκτης να σου παίξει τετοια μπάλα που να αξίζει τα λεφτά του και σίγουρα υπάρχουν ποιοτικότερες επιλογές με 400 χιλιάρικα), και αφήνεις και τα σκουλήκια να σε κοροιδεύουν και με το δίκιο τους γιατί σιγουρα θέλανε και αυτη τον ivic αλλά ποτέ δεν θα δίνανε τόσα λεφτά για να τον κρατήσουνε.....
Τώρα  για κάποιους εδω μέσα που θεωρούν οτί η μόνη λύση είναι τουμπεκί και οτί δεν θα πρέπει να ακούγονται οι απόψεις όσων διαφωνούν με τις επιλογές της διοίκησης ένα έχω να πώ:
Στον παοκτσή που έχει στηρίξει αυτήν την διοίκηση με πράξεις (αγορά διαρκείας) και κοιμάται και ξυπνάει με το όνειρο να δεί τον παοκ ξανά μεγάλο, κανένας δεν μπορεί να του απαγορέψει να εκφράσει και την αντίθετη του γνώμη αλλα και την ανυσηχία του για το μέλλον του παοκ...'ΑΛΛΩΣΤΕ αν όλοι οι παοκτσήδες κάναμε το ίδιο τώρα μαζί με τις 500.000 γκρίνιες και ανυσηχίες που θα ακούγονταν θα είχαμε και 500.000 διαρκείας  ;)
 Είπαμε ότι δεν χρειάζεται συνέχεια στο θέμα. Ούτε τουμπεκί, ούτε κραυγές.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
makari o paiktis na vgei kalos gia to paok
den katalavenw ena pragma mono
i ktizoume kainourgio paok
me sovares metagrafes
kai stekomaste dipla stin dioikisi
i kanoume mpalomata gia ta matia tou kosmou
den exw tipota me ton paikti aplos eimai ligo prokatelimenos pou exei paiksei sta skoulikia  stous athineous
me mpampa kologauroxanoumi kai den kserw egw
kai den xriazete na ginete xamos ka8e fora pou kapoios leei tin gnomi tou kai den sinfoni kanenas
apo tin mia 8eloume suxrono paok kai apo tin alli tin arxaia toumpa
protimo ena sxediasmo gia tin omada se ba8os kai oxi tetoies metagrafes
makari to paidi na paiksei mpalara makari
auti einai i gnomi mou
eutixos omws o zagorakis einai proedros tis omadas kai kati kalitero kserei apo emas
emeis eimaste mazi tou opoion kai na ferei sti omada

Diego-4

• Guest
Σας χαλάει όταν κάποιος μιλάει αυθόρμητα και τα βγάζει μέσα απο την ψυχή του...Σας αρέσουν τα ζουμάκια και τα κομσι κομσά...
Εσείς δεν έχετε καταλάβει κάτι...Κακό δεν κάνουν μόνο τα ραδιοφωνα και οι εφημερίδες στον ΠΑΟΚ κακό κάνει κάθε είδους γκρίνια όπου και εάν αυτή αναπαράγεται.
Καλό θα ήταν κύριε Policeman την επόμενη φορά να γίνεις υπερασπιστής των συμφερόντων της ομάδας σου και όχι της καλαισθησίας του forum σου..
Όταν σας έκραξα πρίν απο 2 χρόνια , που ο ΠΑΟΚ χανόταν και εσείς είχατε πρώτο θέμα στο forum το Mundial τότε δεν ευαισθητοποιήθηκε κανένας να κάνει τον καμπόι και να κλείσει την συζήτηση του Mundial..Τώρα σας φταίει ο Diego που γράφει αλήθειες και μπαίνει στο ρουθούνι σας...

Δεν πειράζει το post θα το ξαναγράψω μόνος μου..Και εννοείται όσο εσύ θα σβήνεις , εγώ θα γράφω..Ξέρεις με τις εξουσίες δεν τα πάω καλά..

Warned by Δικέφαλος: Καλά θα κάνεις να σεβαστείς τα άτομα που δουλεύουν για να μπορείς να γράφεις από τη ψυχή σου μέσα.
Εμείς σε αγαπάμε σαν αδερφό μας και δε νομίζω να το αμφισβητείς αυτό.
Εδώ μέσα όμως υπάρχουν κάποιοι κανόνες και είναι εντελώς άδικο να τα βάζεις με αυτούς που προσπαθούν να τους τηρήσουν.
Δεν είναι θέμα εξουσίας, αλλά σεβασμού.
« Last Edit: June 12, 2008, 16:32:30 by ÄéêÝöáëïò »