Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 156057 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
«Με τιμά το ενδιαφέρον»
Ο Λούκα Σαουντάτι θέλει να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και τον τιμά ότι ένας πρώην συμπαίκτης του, ο Ζήσης Βρύζας, τον θεωρεί μια αξιόπιστη λύση, αλλά το θέμα είναι ότι θα πρέπει να δώσει και η Εμπολι, που τον δεσμεύει με συμβόλαιο μέχρι το 2010, τη συγκατάθεσή της. Και αυτό είναι που κάνει -όπως ξέρουν καλά και στον ΠΑΟΚ- την περίπτωσή του εξαιρετικά δύσκολη.

«Με ευχαριστεί και με τιμά το γεγονός ότι ο Ζήσης Βρύζας με τον οποίον ήμασταν συμπαίκτες στην Περούτζια ενδιαφέρεται για μένα. Δεν γνωρίζω πάντως κάτι περισσότερο για το ενδιαφέρον αυτό. Εχω συμβόλαιο με την Εμπολι και ήδη συζήτησα με τους ανθρώπους της για το μέλλον μου. Η ομάδα έχει υποβιβαστεί και εγώ δεν είμαι πλέον 20 ετών. Εχω μεγαλώσει και τα ποδοσφαιρικά μου περιθώρια έχουν στενέψει για να αγωνιστώ και πάλι στη δεύτερη κατηγορία. Τους είπα, λοιπόν, ότι αν έρθει κάποια πρόταση για μένα από άλλη ομάδα θα ήθελα να την εξετάσουν και αν τους ικανοποιεί, να την αποδεχθούν».

Ο 30χρονος επιθετικός θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν για αυτόν μια καλή προοπτική. «Για μένα ο ΠΑΟΚ θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία και θεωρώ ότι θα έκανα ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου με το να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω και πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα εκτός από το ότι κάποιοι συμπατριώτες μου έχουν αγωνιστεί εκεί».

Για τον Σαουντάτι, που εδώ και τρία χρόνια είναι παντρεμένος και έχει και δύο παιδιά (μάλιστα η σύζυγός του κατάγεται από το Εμπολι), δεν θα ήταν πρόβλημα να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη. «Αυτό δεν θα προβλημάτιζε. Βέβαια σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πρέπει να μιλήσω με τη σύζυγό μου και μαζί να αποφασίσουμε να μετακομίσουμε».

Τι λέει η Εμπολι
Το γεγονός ότι ο Λούκα Σαουντάτι δηλώνει άγνοια για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είναι μάλλον λογικό. Και αυτό γιατί από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Εμπολι δεν του επιτρέπεται να συζητά με άλλες ομάδες. Και το συμβόλαιό του είναι που κάνει την περίπτωσή του εξαιρετικά δύσκολη για τον ΠΑΟΚ. Μπορεί η Εμπολι να έχει υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, αλλά όπως είπε χθες ο τεχνικός διευθυντής της, Τζουζέπε Βιτάλε, στο «Goal» δεν σκοπεύει να τον αφήσει ελεύθερο. «Δεν υπάρχει καμία πρόταση από τον ΠΑΟΚ και ούτε έχει γίνει καμία επαφή για τον Λούκα Σαουντάτι. Ο παίκτης ανήκει στην Εμπολι μέχρι το 2010 και θα μείνει στην ομάδα. Αν τον θέλει ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει να καταθέσει πρόταση».

Υψηλό το κασέ του

Ο ΠΑΟΚ ακόμη και αν είχε την πρόθεση να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Σαουντάτι δεν θα μπορούσε να καλύψει τις απαιτήσεις της Εμπολι για αυτόν, που υπολογίζονται σε 1.500.000 με 2.000.000 ευρώ, ποσό απαγορευτικό για το «δικέφαλο».

O τεχνικός διευθυντής της Εμπολι γνωρίζει -και γι' αυτό εμφανίστηκε μάλλον εκνευρισμένος- ότι έχει γίνει μια διερευνητική επαφή του ΠΑΟΚ προς τον 30χρονο επιθετικό.

Σε κάθε περίπτωση οι ετήσιες αποδοχές του δεν θα ήταν απαγορευτικές για τον ΠΑΟΚ, αφού οι πληροφορίες λένε ότι δεν ξεπερνούν τα 450.000 ευρώ.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7740&pubid=1073960

eptalofitis

• Guest
Δε ξέρω γιατί αλλά έχω την εντύπωση πως ο Χαλκιάς στην προσπάθεια να μας κάνει να τον πιστέψουμε θα κάνει καλά παιχνίδια.. ελπίζω δηλαδή γιατί αλλιώς ζήτω που καήκαμε :P ΠΑΟΚ ΡΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!

kostas4

• Guest
Τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Κώστας Χαλκιάς. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι "συμφώνησε με τον διεθνή τερματοφύλακα Κώστα Χαλκιά για συνεργασία δυο ετών".
Δήλωση Χαλκιά
Άμεσα στην επίσημη ιστοσελίδα της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ αναρτήθηκε η πρώτη δήλωση του Κώστα Χαλκιά για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, στην οποία τόνισε:
"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ και θα αποτελέσω μέρος της προσπάθειας της αγωνιστικής αναγέννησης της ομάδας. Έρχομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα για να συνεργαστώ με ανθρώπους, με τους οποίους μοιράζομαι την ίδια φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο. Στόχος μου είναι να συμμετέχω κι εγώ στο εγχείρημα του Προέδρου, Θ. Ζαγοράκη, του Τεχνικού Διευθυντή, Ζ. Βρύζα και του Προπονητή κ. Fernando Santos, να δημιουργήσουν ένα σύνολο υψηλού επιπέδου με το πνεύμα του νικητή.
Ευχαριστώ αυτούς τους ανθρώπους για τον τρόπο που με προσέγγισαν αποδεικνύοντας ότι με θεωρούν σημαντικό στέλεχος του ΠΑΟΚ που οραματίζονται. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στην Τούμπα, ένα γήπεδο που έχω γνωρίσει ως αντίπαλος και πάντα κέρδιζε το σεβασμό μου. Ξέρω ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει απαιτήσεις, αλλά το ίδιο έχω κι εγώ από τον εαυτό μου και την ομάδα μου. Έχω εμπιστοσύνη ότι όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο...".
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/200296.html

με λιγη καθυστερηση λογω των προβληματων του φορουμ αλλα ας υπαρχει για το αρχειο.
εφοσον ηρθε και επισημα στην ομαδα του ευχομαι καλη επιτυχια και μακαρι να μας κλεισει ολους τα στοματα.

makptol

• Guest
καλως ηρθες Κωστα Χαλκια στην ομαδα μας υγεια και πολλες επιτυχιες με τον ΠΑΟΚ......

zagorakis

• Guest
kali epitixia k apo mena ston xalkia k tou euxome oti kalitero. itan i proti metagrafi sinexizoume dinamika k gia tis epomenes. na anafero kiolas oti kata tin diarkeia tis imeras akoustike k gia ton  Fabio FIRMANI tis lazio opou ligei to simvolaio tou. o sigkekrimenos paixtis eixe akousti k kata tin xeimerini periodo ala tote den ithele o paixtis na paei se ali omada danikos. gia na doume tora.

Athinaios--4

• Guest
Kalos irthe o Kostas stin omada. Polli kali metagrafi! Ante me ygeia kai mia kali xronia!

ive4

• Guest
έχουμε και παίκτη στην Εθνική τώρα! Ελπίζω να τελειώσει ο κωλόγερος ο αρχιπροδότης νικοπολίδης και να παίξει ο Χαλκιάς.

GENTLESOS

• Guest
http://www.metrosport.gr/more.php?id=18871_0_1_0_M

Μια απόφαση της ΟΥΕΦΑ καθυστερεί το δανεισμό από Πόρτο
Ο Κώστας Χαλκιάς ήταν η πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της επόμενης σεζόν, παρότι οι πρώτες μεταγραφές αναμένονταν από την Πορτογαλία ή την Ιταλία. Ωστόσο κάθε μέρα που περνά οι επόμενες ανακοινώσεις παικτών που θα ενισχύσουν τον Δικέφαλο, βρίσκονται όλο και πιο κοντά.
Ο Φερνάντο Σάντος έχει ολοκληρώσει ουσιαστικά τον κύκλο του επαφών του με την Πόρτο και τους τρεις παίκτες που θέλει να πάρει δανεικούς στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα τους Αντράντε, Βιερίνια και Κάζμιερτσακ. Πλέον μένει μόνο το τυπικό μέρος των υπογραφών για την ολοκλήρωση των μετακινήσεων.
Ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου χειρίστηκε εξ αρχής το μεταγραφικό μέτωπο της πατρίδας του χρησιμοποιώντας τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με τον πρόεδρο της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα. Η κωλυσιεργία οφείλεται κυρίως σε μία εκκρεμότητα που έχουν οι "Δράκοι" με την UEFA καθώς περιμένουν την απόφαση για το αν θα συμμετάσχουν τελικά στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.
Χτες οι πρωταθλητές Πορτογαλίας ενημερώθηκαν επίσημα ότι η πειθαρχική επιτροπή της UEFA θα αποφασίσει στις 4 Ιουνίου για το αν θα τιμωρήσει τους "Δράκους" για τη συμμετοχή τους σε σκάνδαλο "στημένων" αγώνων.
Για την υπόθεση αυτή, που αφορά δύο αγώνες πρωταθλήματος το 2004, η Πόρτο τιμωρήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή της χώρας με αφαίρεση έξι βαθμών. Ποινή που δεν "πλήγωσε" καθόλου τους "Δράκους", αφού κατάκτησαν με τεράστια διαφορά και άνεση τον τίτλο τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.
Ωστόσο η Πορτογαλική ομάδα απειλείται με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς η UEFA, μετά το μεγάλο σκάνδαλο που ξέσπασε πριν δύο χρόνια στην Ιταλία, τροποποίησε τους κανονισμούς της, οι οποίοι πλέον της επιτρέπουν να τιμωρεί ομάδες που εμπλέκονται σε παρόμοιες υποθέσεις, ακόμη κι αν αυτές αφορούν τα εθνικά πρωταθλήματα. Ο Ζήσης Βρύζας πάντως περιμένει στο ακουστικό του να κληθεί να μεταβεί στην Πορτογαλία και να κλείσει την υπόθεση του δανεισμού των τριών παικτών.

Ante na doume

Offline savage republic

• Βασικός
Γαμώ την τρέλλα μου δηλαδή. Μία δουλειά να πάμε να κάνουμε και να μην στραβώσει κάτι ρε παιδιά! Έλεος πια με τη γκαντεμιά! Ελπίζω να μην αλλάξει ο σχεδιασμός της Πόρτο. Καλό βέβαια θα ήταν να προσαρμοστούμε ήδη κι εμείς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και να έχουμε έτοιμο έναν εναλλακτικό σχεδιασμό, αλλά φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο το έχουν ήδη σκεφτεί στη διοίκηση. Πολύ αναποδιά!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Ela re mages....

de mporousa na mpw sto site tis teleutaies 4-5 meres, kai simera diavasa ta posts sas....

Gia ton xalkia stenaxwrethika me merikous edw mesa giati milisane poli asxima...otan akousa kai gw to onoma xalkias  den me entipwsiase kai poli....ALLA KATSE....emena de mou arese epeidi mou einai ligo axwneutos san fisiognwmia kai san parousia tou ston rouli....To thema poio einai omws....to skouliki persi vgike eurwpi KATHARA apo tin parousia tou xalkia katw apo ta goalpost....kai fetos se osa mats epaikse kala epaikse ektos apo toumpa pou roufikse tria alla peite mou eseis an epaize o ntani ston rouli mesa stin toumpa POSA ThA TRWGE????

Autin tin stigmi o XALKIAS einai para poli kaliteros apo ton ntani kai thewrw oti enisxithikame PARA POLI stin thesi auti!!!!

o ntani toso kairo ston PAOK pio poli PAOKTSIDILIKI poulise para kales emfaniseis kai gi auton ton logo einai kai toso simpathis se emas...

gia ton sifaki pou lete.... AN EINAI DINATON RE MAGES....POIOS SIFAKISSSSS REEEEEEEEEEEE.....to paidi poli apla DEN einai termatofilakas.........

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
Παραθέτω από το Ποντίκι:

http://www.topontiki.gr/Pontiki/index.php?option=com_content&task=view&id=3015&Itemid=55

ΠΑΟΚ: Έρχονται δέκα παίκτες 

Η απόφαση έχει ληφθεί εδώ και αρκετό καιρό. Η διοίκηση Ζαγοράκη, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, θέλει να ενισχύσει την ομάδα για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική τη νέα περίοδο. Τουλάχιστον 10 παίκτες θα προστεθούν στο ρόστερ του Δικεφάλου μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Το 70% των νέων προσθηκών θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ τον Ιούλιο τουλάχιστον τρεις παίκτες θα έρθουν στην Τούμπα τη στιγμή που η ομάδα θα προετοιμάζεται στην Ολλανδία.

Ο Κώστας Χαλκιάς έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για τα δύο επόμενα χρόνια. Πουθενά δεν έχει αναφερθεί ότι ο διεθνής γκολκίπερ έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, αυτή όμως είναι η αλήθεια. Και οι ετήσιες απολαβές του Χαλκιά θα ξεπεράσουν τις 300.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Από την Πορτογαλία θα έρθουν τουλάχιστον δύο παίκτες. Ο κεντρικός αμυντικός Ζοάο Πάουλο Αντράντε και ο μεσοεπιθετικός Καζμίερτσακ. Αμφιβολίες υπάρχουν για την έλευση του νεαρού πορτογάλου Βιερίνια, τον οποίο θέλει ο Σάντος στην Τούμπα, αλλά υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες του εξωτερικού.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει κρούση και στον Μιχάλη Κωνσταντίνου, στον οποίο προσφέρει 450.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Ο κύπριος όμως προτιμά να εξαντλήσει τις πιθανότητες για μετεγγραφή του στο εξωτερικό. Και αν δεν του «κάτσει» αυτή η προοπτική, τότε πιθανότατα θα έρθει στην Τούμπα. Βρύζας και Γεωργιάδης ταξιδεύουν συνεχώς στο εξωτερικό για παίκτες, ενώ ο Σάντος μιλά συνεχώς με τον Βρύζα για τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας.

Για την επίθεση, ο βασικός στόχος είναι ο 29χρονος ιταλός στράικερ Σάουντάτι, που αγωνίζεται στην Εμπολι. Ο Βρύζας μιλά απευθείας μαζί του, τον έχει «ψήσει» να έρθει στη Θεσσαλονίκη και θα τα καταφέρει, αν η Έμπολι που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, τον αποδεσμεύσει. Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως η διοίκηση της Έμπολι διατηρεί τη γνωστή γραμμή. Περιμένει προσφορές για τον Σαουντάτι και αν διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να παραχωρήσει τον παίκτη, τότε το πιθανότερο είναι να τον αφήσει ελεύθερο με ένα συμβολικό ποσό.

Στον ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να δώσουν ακόμη και 100.000 ευρώ για να αποκτήσουν την ελευθερία του ιταλού στράικερ. Τουλάχιστον 10 παίκτες θα έρθουν στην Τούμπα για να ενισχύσουν την ομάδα, ενώ πάντα οι επιτελείς του ΠΑΟΚ περιμένουν από το CAS την τελική απόφαση για τον Σικαμπάλα. Προσδοκούν μια αποζημίωση ανώτερη του ενός εκατομμυρίου ευρώ που θα κληθεί να πληρώσει η αιγυπτιακή Ζάμαλεκ για την «αρπαγή» του Σικαμπάλα πριν από ενάμιση χρόνο.

(Ποντίκι, 29.5.2008)

ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline KATISI4

• Αλλαγή

@KATISI4
Θέλω να μου διευκρινήσεις κάτι. Επειδή στο φύλο σου γράφει γυναίκα και επειδή σε παλαιότερο μήνυμα σου έγραφες ότι στο χώρο εργασίας σου είσαι "κυκλωμένη" από σκουλίκια συναδέλφους.
Μήπως τα τελευταία μηνύματα σου, δεν τα έστειλες εσύ, αλλά κάποιοι άλλοι χρησιμοποιώντας άθελα σου το username σου?
Με ψίλιασε αυτό που υπογραμμίζω. Αφού είσαι κοπέλα θα έπρεπε να γράφεις: "από τις πρώτες" και όχι "από τους πρώ

[/quote]
γεια σου φιλε μου αλαμανα.αργησα να σε απαντησω γιατι το σαιτ δεν λειτουργουσε οπως θα ξες.διαβασα το μυν σου και εχω να σε πω τα εξης¨"1.στην δουλεια μου εχει απο ολους.γαυρους σκουληκια βαζελους και φυσικα αρκετα παοκια.δεν υπαρχει περιπτωση να πηρε αλλος το ψευδωνυμο μου και να στειλει μυν διοτι ειμαι η μοναδικη γυναικα εδω μεσα που ειναι τοσο τρελαμενη με την παοκαρα κ αν συνεχεισω ετσι σιγουρα θα με απολυσουν.σε κε με καταρ βασικα.για να χρησιμοποιησουν το ψευδωνυμο μου δυσκολα.δεν ξερει κανεις οτι μπαινω στο ιντερνετ.ξεκλευω λεπτα σε φασεις για να μπω και να συμετασχω στο σαιτ.οποτε φανταζεσαι οτι δεν ξερουν και τι γραφω και σε ποιον.αυτο που ειπες ομως εκατσα και το εψαξα πραγμα που κατα την γνωμη μου επρεπε να το ειχες κανει εσυ ως πιο παλιος χρηστης.υπαρχει μια κοπελα που τυχαινει να εχουμε το ιδιο ονομα η οποια η ιδια εχει αναφερθει σε προηγουμενα μυν της οτι στο χωρο εργασιας της ειναι κυκλωμενη απο σκουληκια.ψαξτο δες και τα προφιλ μας και τα ξαναλεμε.και αν ερθεις ποτε στην δουλεια μου θα καταλαβεις οταν σε λεω οτι εχω τρελλα με τον παοκ.οσο για την φαση που εγραψα για τα διαρκειας οτι ειμαι απο τους πρωτους και οχι απο τις πρωτες μιλουσα γενικα για ολους και οχι μονο για αντρες η γυναικες.ειναι καθαρα γενικη εκφραση.και αν δεν κανω λαθος μεσα στο σαιτ συμμετεχουν πιο πολυ αντρες και οχι γυναικες.πως θα σου φαινοταν λοιπον να σου στελνω μυν και να μιλαω για εμας τα κοριτσια και αν πηγαμε πρωτες η δευτερες?δεν νομιζω........................................... ........

Offline KATISI4

• Αλλαγή
οκ τα δεχομαι ολα αυτα που λες σεβαστη η αποψη σου αλλα αν αρχιζει να πνιγει γκολ ο χαλκιας  μεσα στην τουμπα οταν θα τον βριζουν ολοι εσυ να κρατησεις την αρχικη σου αποψη.ο οδοντιατροσ τον εκανε προσφορα με 220.00 και εμεις τον πηραμε με 300.00.μακαρι να παει καλα κ να γουσταρουμε να σηκωσουμε κ κανα κυπελλακι.και διαρκειας πηρα φιλε απο τους πρωτουσ οπως καθε χρονο

@KATISI4
Θέλω να μου διευκρινήσεις κάτι. Επειδή στο φύλο σου γράφει γυναίκα και επειδή σε παλαιότερο μήνυμα σου έγραφες ότι στο χώρο εργασίας σου είσαι "κυκλωμένη" από σκουλίκια συναδέλφους.
Μήπως τα τελευταία μηνύματα σου, δεν τα έστειλες εσύ, αλλά κάποιοι άλλοι χρησιμοποιώντας άθελα σου το username σου?
Με ψίλιασε αυτό που υπογραμμίζω. Αφού είσαι κοπέλα θα έπρεπε να γράφεις: "από τις πρώτες" και όχι "από τους πρώτους".

Μια απάντηση γενικά σε όσους γκρινιάζουν:
Επί πολλά χρόνια συζητούσαμε μεταξύ μας για την ανάγκη στελέχωσης του δυναμικού του τμήματος scouting από ανθρώπους που προέρχονται από τον χώρο του ποδοσφαίρου και να τους ανεθέσουμε την αξιολόγηση των τυχόν μεταγραφικών στόχων. Και τώρα που έγινε πραγματικότητα η επιθυμία μας, αντί να δείξουμε την απαραίτητη εμπιστοσύνη σε αυτούς, αρχίζουμε να πετάμε ο καθένας τη προπονητική γνώμη μας. Είναι άλλωστε γνωστό πως τα πτυχία μας είναι πλούσια τα τελευταία χρόνια (οικονομολόγοι, πρόεδροι, προπονητές κλπ). Ας γίνουμε και scouting επιτέλους!
Ας συνέλθουμε καλύτερα και ας στηρίξουμε πραγματικά τις επιλογές της διοίκησης, αλλά και τους ποδοσφαιριστές μας. Και εμένα σαν πρώτο άκουσμα δεν μου ακούστηκε καλά η ενδεχόμενη μεταγραφή του Χαλκιά. Ίσως αυτό να συμβαίνει επειδή τόσο καιρό άχρηστο τον ανέβαζα και τον κατέβαζα σε συζητήσεις με σκουλίκια και μπορεί να πέρασε στο υποσυνείδητο μου. Δεν έχω για άχρηστους προπονητές τους Ρεχάνγκελ, Μπάγιεβιτς και Σάντος, αλλά ούτε και τους Ζαγοράκη, Βρύζα και Γεωργιάδη. Ακόμα και οι Άγγλοι της Πότσμουθ, κάτι θα είδαν και τον πήραν, άσχετα αν τους απογοήτευσε αργότερα.

ΥΓ. Ο Χαλκιάς ήταν βασικότατος στο σκουλήκι μέχρι την ημέρα που απέριψε την πρόταση τους για ανανέωση του συμβολαίου του. Γνωρίζοντας ο οδοντίατρος ότι θα φύγει, έδωσε την εντολή στον Μπάγεβιτς να ξεκινήσει να στήνει την ομάδα χωρίς τον Χαλκιά (ντεμέκ για την επόμενη χρονιά), για να καλύψει τα νώτα του προς τον κόσμο της ομάδας του και να μην φανεί η υπαρκτή αδυναμία του να τον κρατήσει.

Offline petran4

• Αλλαγή
Παραθέτω από το Ποντίκι:

http://www.topontiki.gr/Pontiki/index.php?option=com_content&task=view&id=3015&Itemid=55

ΠΑΟΚ: Έρχονται δέκα παίκτες 
Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει κρούση και στον Μιχάλη Κωνσταντίνου, στον οποίο προσφέρει 450.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Ο κύπριος όμως προτιμά να εξαντλήσει τις πιθανότητες για μετεγγραφή του στο εξωτερικό. Και αν δεν του «κάτσει» αυτή η προοπτική, τότε πιθανότατα θα έρθει στην Τούμπα. Βρύζας και Γεωργιάδης ταξιδεύουν συνεχώς στο εξωτερικό για παίκτες, ενώ ο Σάντος μιλά συνεχώς με τον Βρύζα για τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας.

Δεν ξερω κατα ποσο το ποντικη ειναι αξιοπιστη πυγη για τετοια θεματα αλλα αυτο με τον κωνσταντινου μου ακουγεται καπως περιεργο.Οχι και 450000 τον χρονο για τον τωρινο κωνσταντινου ΕΛΕΟΣ!!!!ΕΙΔΩΜΕΝ..
« Last Edit: May 30, 2008, 19:25:46 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

kostas4

• Guest
Η FIFA ετοιμάζεται να θέσει σε ισχύ τον κανονισμό "6+5", ο οποίος πέρασε από την ψηφοφορία του Κογκρέσου στο Σίδνεϊ τη Αυστραλίας και οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι αρχίζουν το μέτρημα.
Ο κανονισμός επιτρέπει σε έναν προπονητή να χρησιμοποιήσει πέντε ξένους στην ενδεκάδα, με αποτέλεσμα τα χέρια αρκετών τεχνικών να "δένονται" από τις νέες εξελίξεις. Ομάδες όπως η Ιντερ, η Αρσεναλ, η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι που έχουν στο ρόστερ τους αρκετούς αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές θα αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα και αυτός ο παράγοντας αναμένεται να επηρεάσει αρκετά την μεταγραφική κίνηση του φετινού καλοκαιριού. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με ελληνικές ομάδες. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων ο Αρης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα από αυτόν τον κανονισμό.
Η σταδιακή εφαρμογή
2010-11: 4 γηγενείς-7 ξένοι
2011-12: 5 γηγενείς-6 ξένοι
2012-13: 6 γηγενείς-5 ξένοι
Μοναδική "σανίδα σωτηρίας" των ομάδων η Ευρωπαϊκή Ενωση, η οποία αντιτίθεται ανοιχτά σε αυτό τον κανονισμό του Ζεπ Μπλάτερ και η οποία αναμένεται να ακολουθήσει την δικαστική οδό ώστε να αποδείξει ότι προκύπτει παράβαση της κοινοτικής νομοθεσίας περί ελεύθερης μετακίνησης εργαζομένων.
Μέχρι να συμβεί αυτό και πιάσουν τόπο οι... ευχές των συλλόγων, ας δούμε τι ισχύει και τι πρέπει να αλλάξει σε ορισμένες κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού...
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/200508.html

διαβαστε ολοι αυτο το αρθρο.λογικα στην παε θα ειναι ενημεροι.
ισως αυτος ειναι ο μοναδικος λογος για μενα που δεν πρεπει να πουληθει ο οικοδομος και ισως για αυτο ολο το ΠΟΚ κανει σαφαρι και μαζευει τους μικρους Ελληνες.
λογικα στην παε θα ειναι ενημεροι

Offline dave

• Αλλαγή
πολυ δυσκολο να εφαρμοστει στην ευρωπη, αντικειται προφανως στην κοινοτικη νομοθεσια περι απασχολησης και παροχης υπηρεσιων. ακομα και αν η ΦΙΦΑ που σιγουρα θα το χει σκεφτει αυτο τα βρει με τις ομοσπονδιες,  μια προσφυγη απο ενα νεο μποσμαν θα ειναι αρκετη για να καταριφθει η αποφαση.

apaoki13

• Guest
Ήδη το μίλησαν με Ε.Ε. και τους είπαν ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην Ευρώπη.

sabri

• Guest
Ο ΠΑΟΚ από σήμερα έχει Διοίκηση με συγκεκριμένους στόχους και όραμα (...) στοχεύουμε άμεσα να βάλουμε την ομάδα στο δρόμο της εξυγίανσης και της καταξίωσης.
Θοδωρής Ζαγοράκης

:devil: :devil: :handshake: :handshake: :jimmykick: :jimmykick: :prosk: :prosk: :wow: :spray: :b191: :05a: :headbang: :lalalalala: :smiliedisco1:

Ακριβως....

ive4

• Guest
Κωνσταντίνου = ανέκδοτο

Offline skyclad4

• Αλλαγή
me eipan shmera oti o raptopoulos sto skoulikopolis elege oti exei plhrofories gia xaristea se mas kai kwnstantinou sth gria. elpizw na leei malakies, opws tis perissoteres fores gia na dhmiourghsei entupwseis. meta apo xalkia de 8a anteksw na dw kai xaristea sthn omada.  :14:
Στον κοσμο αλλος κανενας