λοιπον για να τελειωνει το θεμα με την περιπτωση χαλκια και τις μελλοντικες μεταγραφες.
κρινουμε μια μεταγραφη θετικα η αρνητικα δεν σημαινει οτι στηριζουμε την διοικηση η οχι.
το καλοκαιρι θα γινουν τουλαχιστον 8 μεταγραφες.δεν ειναι δυνατον να ειναι ολες πετυχημενες και να αποδωσουν οσο περιμεναμε.και ο γαυρος κανει καθε καλοκαιρι 8 μεταγραφες και του βγαινουν οι 3.διαβαζα σημερα οτι τα εξοδα του γαυρου περυσι για τις προμηθειες στις μεταγραφες(ιβιτς κτλ) ηταν 7.5εκατ ευρω.γι'αυτο τα πηρε ο θειος και τον μπουλαρε.γι'αυτο ειμαστε τυχεροι που στην διοικηση εχουμε τον ζαγορακη και τεχνικο διευθυντη τον ζηση.γι'αυτο ξερω οτι τα λεφτα που θα δωσω θα πανε ολα στην ομαδα και οποιες επιλογες κανουν στην διοικηση θα τις κανουν για το καλο του ΠΑΟΚ.πετυχημενες η οχι θα φανει,αλλα η καλη προθεση υπαρχει και αυτο το αναγνωριζω.
τωρα εγω ειπα την αποψη μου για τον χαλκια.καλως η κακως δεν τον γουσταρω.αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα στηριξω,οτι δεν θα παρω μετοχες η διαρκειας.
γιατι ξερω οτι ο ζαγορακης αν ειχε απειρα λεφτα θα εφερνε τον μπουφον και οτι ποναει που δεν μπορει να ξαναχτισει τον ΠΑΟΚ οπως θα τον ηθελε μεσα σε ενα χρονο.
εδωσα το παραδειγμα της ξανθης γιατι καποιοι μου ειπανε ποιον να φερει.δεν μας συγκρινα με την ξανθη ουτε ειπα ο ΠΑΟΚ να γινει ξανθη.αυτο δεν σημαινει οτι προς το παρον η ξανθη δεν εχει καλυτερο τμημα σκαουτινγκ απο εμας.εχει αλλα σε λιγο καιρο ελπιζω οτι δεν θα μας πιανει κανεις.
απο εδω και στο εξης να γινει ξεκαθαρο οτι οποιος σχολιαζει μια μεταγραφη η εναν στοχο του ΠΑΟΚ,σχολιαζει καθαρα απο ποδοσφαιρικη μερια.γιατι καποιοι τα εχουν μπλεξει και περερμηνευουν επικινδυνα.
λυπαμαι που και εγω εδωσα αφορμη καποιοι να σκεφτουν οτι κανω κριτικη στην διοικηση χωρις να ισχυει
και για να τελειωνουμε οποιος εχει αμφιβολιες για το αν ειμαστε ενωμενοι η εχουμε "εμφυλιο" ας δει το παρακατω βιντεο.ας το βλεπουμε ολοι καθε πρωι που θα ξυπναμε και η μερα που θα γινει ο ΠΑΟΚ και παλι μεγαλος δεν θα αργησει