Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 158298 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
 :thumbok:  poli sostos o zagorakis

kostas4

• Guest
λοιπον για να τελειωνει το θεμα με την περιπτωση χαλκια και τις μελλοντικες μεταγραφες.

κρινουμε μια μεταγραφη θετικα η αρνητικα δεν σημαινει οτι στηριζουμε την διοικηση η οχι.
το καλοκαιρι θα γινουν τουλαχιστον 8 μεταγραφες.δεν ειναι δυνατον να ειναι ολες πετυχημενες και να αποδωσουν οσο περιμεναμε.και ο γαυρος κανει καθε καλοκαιρι 8 μεταγραφες και του βγαινουν οι 3.διαβαζα σημερα οτι τα εξοδα του γαυρου περυσι για τις προμηθειες στις μεταγραφες(ιβιτς κτλ) ηταν 7.5εκατ ευρω.γι'αυτο τα πηρε ο θειος και τον μπουλαρε.γι'αυτο ειμαστε τυχεροι που στην διοικηση εχουμε τον ζαγορακη και τεχνικο διευθυντη τον ζηση.γι'αυτο ξερω οτι τα λεφτα που θα δωσω θα πανε ολα στην ομαδα και οποιες επιλογες κανουν στην διοικηση θα τις κανουν για το καλο του ΠΑΟΚ.πετυχημενες η οχι θα φανει,αλλα η καλη προθεση υπαρχει και αυτο το αναγνωριζω.

τωρα εγω ειπα την αποψη μου για τον χαλκια.καλως η κακως δεν τον γουσταρω.αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα στηριξω,οτι δεν θα παρω μετοχες η διαρκειας.
γιατι ξερω οτι ο ζαγορακης αν ειχε απειρα λεφτα θα εφερνε τον μπουφον και οτι ποναει που δεν μπορει να ξαναχτισει τον ΠΑΟΚ οπως θα τον ηθελε μεσα σε ενα χρονο.
εδωσα το παραδειγμα της ξανθης γιατι καποιοι μου ειπανε ποιον να φερει.δεν μας συγκρινα με την ξανθη ουτε ειπα ο ΠΑΟΚ να γινει ξανθη.αυτο δεν σημαινει οτι προς το παρον η ξανθη δεν εχει καλυτερο τμημα σκαουτινγκ απο εμας.εχει αλλα σε λιγο καιρο ελπιζω οτι δεν θα μας πιανει κανεις.

απο εδω και στο εξης να γινει ξεκαθαρο οτι οποιος σχολιαζει μια μεταγραφη η εναν στοχο του ΠΑΟΚ,σχολιαζει καθαρα απο ποδοσφαιρικη μερια.γιατι καποιοι τα εχουν μπλεξει και περερμηνευουν επικινδυνα.
λυπαμαι που και εγω εδωσα αφορμη καποιοι να σκεφτουν οτι κανω κριτικη στην διοικηση χωρις να ισχυει

και για να τελειωνουμε οποιος εχει αμφιβολιες για το αν ειμαστε ενωμενοι η εχουμε "εμφυλιο" ας δει το παρακατω βιντεο.ας το βλεπουμε ολοι καθε πρωι που θα ξυπναμε και η μερα που θα γινει ο ΠΑΟΚ και παλι μεγαλος δεν θα αργησει

zan

• Guest
Θα παιξει και αυτο το ονομα απο αυριο στα σεναρια για ΠΑΟΚ(και παιζει δυνατα)  http://en.wikipedia.org/wiki/Luca_Saudati  Μην ρωτατε που το εμαθα ... καποιο πουλακι μου το σφυριξε :)

legones

• Guest
Δυσκολο να μη ρωτησουμε ποιο ειναι αυτο το πουλακι που σφυραει......

bergman

• Guest
Και κάποιες σκέψεις από μένα:

--Ο χαλκιάς ήταν τραγικός σε κάποια παιχνίδια.Συνολικά όμως πιστεύω ότι έκανε καλύτερο πρωτάθλημα από τον φερναντέζ.

--Εύχομαι ο χριστοδουλόπουλος να μην μεταγραφεί σε άλλη ελληνική ομάδα.

--Και οι 2 παραπάνω θέλουν και πρέπει να μεταγραφούν, το ρευστό είναι απαραίτητο στην ομάδα μας.

--Ελπίζω να αναπτυχθεί το τμήμα σκάουτινγκ.Η ξάνθη,αλλά και η λάρισα έχουν τέτοια τμήματα που ούτε καν τα προσεγγίζουν,αλλά έχουν (η ξάνθη κυρίως) και στόχο τη μεταπωλητική αξία των παιχτών,στόχο που τον θέτω ως προβληματισμό στο φόρουμ αν θα έπρεπε να έχουμε κι εμείς για 2-3 χρόνια το πολύ.

--Εύχομαι να βγουν οι μισές τουλάχιστον μεταγραφές γιατί το φετινό αγωνιστικό χάλι δεν αντέχεται σε επανάληψη.

bergman

• Guest
Για το τμήμα σκάουτινγκ εννοούσα ότι εμείς δεν τα προσεγγίζουμε σε δομή και επιτυχίες.

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
Oi metagrafes pou 8a anakoinw8oun apo to site ths pae 8a'nai k h dedomenh enisxysh sto yliko mas...

kapoioi paiktes den 8a aresoun se merikous...kapoioi alloi 8a nai pantelws  agnwstoi h' 8a kseroume liga pragmata gi autous...k kapoioi alloi mporei na nai arketa gnwstoi...

To sigouro einai oti oloi autoi 8a prepei na ginoun omada k 8a kri8oun oloi sto xortari me thn apodosh tous
...ola ta alla einai gia na xame na legame k gemizoume posts s'auto to topic...

prin grapsei kapoios ena post as analogistei thn dedomenh oikonomikh katastash pou yparxei auth th stigmh k meta na para8esei thn opoia apopsh tou..

Twra gia thn epikeimenh metagrafh tou Xalkia 8a pw th gnwmh mou...Otan to prwtoeida stis eurwpaikes tou emfaniseis me to bazelo eixa aristes entypwseis mexri pou k traumatisthke...meta otan epanhl8e den htan o idios k ekane arketa paidariwdh la8h...gia th fetinh tou xronia sto skoulhki mporw na pw oti htan ikanopoihtikh an k sta megala mats pou epaikse o skwlhkas htan tragikos (bayern, me mas )...Genika den trelainomai gia auton alla efoson einai epilogh ths dioikhshs h opoia 8a ypologise ta 8etika tou k ta arnhtika tou tote sthrizw auth thn epilogh...mh ksexnate oti einia mia idiaterh 8esh auth tou termatos

auta ta oliga...STHRIKSH MAGKES K OSO MPOROUME LIGOTERH MIRLA...EKSALLOU DEN WFELEI K SE TIPOTA
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ .ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΟ. ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΩ.........
filaraki ligo ipopto se kobo sorry kiolas alla ti na kanoume apopsi mou
Gamiete o Thrilos kai o pireas

JamaicaN

• Guest
GiA ton Martin tipota, kana neo?  8)

Mixalopoulos lege... :D :D :D

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Αυτός ο Σαουντάτι τι είναι? ξέρει κανείς?

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline ved

• Αλλαγή
ποδοσφαιριστης  ;)

Offline Suicidal

• Βασικός
thn saison pou mas perase se 30 mats gia thn Empoli pou epai3e skorare 4 fores,
6 fores mpike allagh
10 fores bgike allagh

H kalyterh tou saison htan mia poio prin (06/07) opou se 34 mats skorare 14 fores (me 4 penalti)
4 fores mpike allagh
13 fores bgike allagh

Einai offensive-allrounder ki etsi opws ton kovw einai mana gia sxhma me 2 epi8etikous.
Alla re magkes , Saudati se mas ligo dyskolo to kovw, ki as epese h Empoli fetos, an einai na
pontareis kapou einai to oti gnwrizete me ton Bryza kai ISWS na ton psisei !
pantos an ginotan kana xazo , 8a milame gia trellh metagrafh ! italos striker ths SerieA ston PAOK ! YEAH !

GENTLESOS

• Guest
Makari alla kai ego ligo xlomo to kovo,,,

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **

με βαση τις συμετοχες κ τα γκολ που εχει μιλαμε για μεγαλη προσθηκη..πολυ καλος!
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline ved

• Αλλαγή
με ενα σεντερ φορ θα παιζει ο σαντος ως συνηθως.πολυ δυσκολα με 2 δυστηχως

Offline Suicidal

• Βασικός
e, ama einai etsi .....
na poune ton Vryza na kopsei thn diapragmateysh ! 

ok mates, as meinoume sto 8ema tou topic ! an arxisoume ki edw gia santos......
an kai ap'oti diabasa o Saudati einai poly kalos san winger sympliroma ston basiko senterfor !
alla aytos re magkes 8elei mia pentakosara toulaxiston, mhn pw parapanw, ti syzitame twra......

apostolos

• Guest
As einai. An theloun kati na kanoun fetos, kana duo paiktes tetoioi prepei na erthoun ki as pairnoun osa pairnoun gia auto allwste tha ginoun kai oi pwlhseis...Alliws mia apo ta idia...

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Εδω θελει 300.000 ο Χαλκιας κ δεν θα παρει 500.000 ο Σαουντατι? :P
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Δεν εχω ιδεα αν θα ειναι κουνελας ο Χαλκιας στον  ΠΑΟΚ, αν ερθει και οταν τον δω τοτε θα κρινω..

Και κατι ακομα, ετσι, κουβεντα να γινεται,

1. Το οτι καποιος ειναι ξενος δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερος ντε και καλα απο εναν Ελληνα.
2. Το οτι καποιος ειναι μικρος δεν σημαινει οτι ειναι, ντε και σωνει, ταλενταρα και παιχταρα.

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."