βασικα εγω εχω καταλαβει οτι τωρα που εχουμε διοικηση δικη μας γιναμε πολυ καλομαθημενοι( κιεγω πρωτος) και μιλαμε και ζηταμε και απαιτουμε λες και εχουμε κα κανουμε με τον μπαμπα μας.
μπαμπα φερε τον μουρινιο,,,ο χαλκιας δεν μαρεσει ουτε απεξω να περασει...παλι φακες??? θα παραγγειλω γυρο!!! διοργανωστε σκα παρτι με dj απο τους γκρομπαρι τωρα!!!(μπηχτη για μενα...)
μου φαινετε καλομαθαμε πολυ γρηγορα.
μας χρειαζεται κανας γουμενος για κανα μηνα να ξεπουλησει τα παντα ,,, να στειλει κανα μπραβο σε συνδεσμητες,,, να δωσει καμια δεκαρια δικους μας στην ασφαλεια...να πανε τα διαρκειας στα 500 ευρω,,,να ακουμε καθε μερα για πτωση εγγυητικων και μετα να μαζευουμε φραγκοδιφραγκα με sms ....ετσι για να στρωσουμε λιγο...
παντως ειναι λιγο κουνελα ο χαλκιας ωρες ωρες κακα κακα τα ψεματα ομως σιγουρα θα σου δωσει περισσοτερους βαθμους απο τον ντανι...
βασικα εγω ηθελα εναν αλλο ψηλο αλανι ψιλο χουλιγκανο που κυκλοφορει συνεχει με το foullface...να δεις πως τον λενε ?? ΤΣΕΧ???
Ζαγορακη φερε μου τον τσεχ γιατι αλλιως θα κλειστω στο δωματειο μου για καμια βδομαδα....