Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 154483 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
280.000 το χρονο??? παρα πολλα μου φαινονται

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Απ' το κέντρο θα τα τρώμε.... καλά κρασιά..... Όποιος είδε το φιλικό με την Ουγγαρία καταλαβαίνει.... Αν τελικά έρθει, θα κάνω γαργάρα αυτά που τώρα λέω και βέβαια μία θεαματικότατη κωλοτούμπα!
PAOK is a Social Movement!

DimNaoussa

• Guest
OXI STON XALKIA DIXAZEI TN LAO TOU PAOK  :P :P :P :P :P

Offline Matador

• Αλλαγή
Ε δεν θελει και πολυ για να διχαστουμε :-[ :-[
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline ved

• Αλλαγή
βασικα εγω εχω καταλαβει οτι τωρα που εχουμε διοικηση δικη μας γιναμε πολυ καλομαθημενοι( κιεγω πρωτος) και μιλαμε και ζηταμε και απαιτουμε λες και εχουμε κα κανουμε με τον μπαμπα μας.

μπαμπα φερε τον μουρινιο,,,ο χαλκιας δεν μαρεσει ουτε απεξω να περασει...παλι φακες??? θα παραγγειλω γυρο!!! διοργανωστε σκα παρτι με dj απο τους γκρομπαρι τωρα!!!(μπηχτη για μενα...)

μου φαινετε καλομαθαμε πολυ γρηγορα.

μας χρειαζεται κανας γουμενος για κανα μηνα να ξεπουλησει τα παντα ,,, να στειλει κανα μπραβο σε συνδεσμητες,,, να δωσει καμια δεκαρια δικους μας στην ασφαλεια...να πανε τα διαρκειας στα 500 ευρω,,,να ακουμε καθε μερα για πτωση εγγυητικων και μετα να μαζευουμε φραγκοδιφραγκα με sms ....ετσι για να στρωσουμε λιγο...

παντως ειναι λιγο κουνελα ο χαλκιας ωρες ωρες κακα κακα τα ψεματα ομως σιγουρα θα σου δωσει περισσοτερους βαθμους απο τον ντανι...

βασικα εγω ηθελα εναν αλλο ψηλο αλανι ψιλο χουλιγκανο που κυκλοφορει συνεχει με το foullface...να δεις πως τον λενε ?? ΤΣΕΧ???

Ζαγορακη φερε μου τον τσεχ γιατι αλλιως θα κλειστω στο δωματειο μου για καμια βδομαδα....

Panagiotis4

• Guest
re paidia ti simainei tha dixasei ton kosmo?eimaste toses xiliades laos.den ginetai na sumfonoume oloi me ola.auto einai kai to ugeies.kalos i kakos uparxoun anthropoi gia na krinoun an kanei gia ton paok autos o paiktis kai kathe paiktis...kai exoume anextei polu xeiroteres katastaseis(vlepe aggelidi).

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Πλακωθείτε κι άλλο ρε. Μπράβο μας. Εδώ πέρσι δεν ξέραμε τι κατηγορία θα παίζουμε και τώρα που έχουμε πρόεδρο με αρχίδια, που πάει να μπει σε ένα καλό δρόμο η ομάδα, πάλι τα ίδια. Καταλάβετε επιτέλους σε τι σημείο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και τι προβλήματα έχει και μετά αρχίστε τέτοιου είδους διαλόγους. Λες και έχουμε πρόεδρο τον Αμπράμοβιτς και δεν μας κάνει ο ένας, είναι της πλάκας ο άλλος, γιατί δεν φέρνει τον τάδε κλπ. ΖΑΓΟΡΑΚΗ έχεις ρε. Αυτό σημαίνει ότι θα σου φέρει ότι καλύτερο δεδομένων των καταστάσεων. Εκτός βέβαια κι αν κάποιος από σας έχει τα φράγκα, οπότε ας πάει στη διοίκηση της ΠΑΕ αύριο κι ας πει: ¨Θόδωρε, εγώ βάζω 1000000 λόγου χάρη και θέλω τον τάδε στην ομάδα. Σας τον κάνω δώρο. Φέρτον και τέλος¨.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Ενα δημοσίευμα έφερε τον διχασμό στο φόρουμ, να μη φανταστώ στον υπόλοιπο κοσμο μας

Μια πραγματική μεταγραφή άραγε τι θα μπορούσε να κάνει; εμφύλιο;
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

kostas4

• Guest
ελα ρε tsakalaki και djcobra δεν ειναι ετσι.ποιον διχασμο και ποιον εμφυλιο?το να διαφωνουμε δεν το θεωρω κακο.κακο ειναι οταν ξεφευγουμε.
δεχομαι τις αποψεις ολων οσων μιλουν με επιχειρηματα.δεν εχω λογο πχ να "μαλωσω" με τον αποστολο η τον vedder.αλλα ετσι θελω και οι αλλοι να σεβονται τις αποψεις μου

και ο ζαγορακης δεν εχει καμια σχεση με τον χαλκια.ερθει δεν ερθει εμεις παλι θα στηριξουμε.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Epeidh kalo einai na milame epi pragmatikwn dedomenwn....:

1. H parousa dioikhsh exei katasthsei 3eka8aro oti den dhmosiopoiei tous stoxous ths. mexri twra polloi pou prospa8hsan exoun ginei rompa.
2. Mexri twra kaneis den exei anakoinw8ei epishma apo thn pae.
3. Mou fainetai oti orismenoi psaxnontai gia na plakw8oun lektika. Toulaxiston as perimenoun na vgei kati epishma
4. O xalkias endiaferei kai alles omades (aek) kai oxi mono emas.

Telos pisteuw oti opoion kai na paroume den 8a dwsoume perissotera apo ta lefta pou diname hdh. Opote logika
to ena murio 8a to xoume ws ka8aro kerdos.

Symperasma: Psyxramia - Autosygrathsh - pisth sthn dioikhsh
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

iliassmile

• Guest
μολις ακουσα στον εξτρα οτι η μεταγραφη του Χαλκια ειναι σε καλο δρομο.Τον Κυριακο γιατι τον διωξαμε?
Κανενας με το να εκφραζει την γνωμη του δεν σημαινει οτι δεν στηριζει την διοικηση ΖΑΓΟΡΑΚΗ... :) Διαρκειας πηρα..ΕΣΥ? :o :o

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
poa SBINO RE GAMOTO?
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

parizianos

• Guest
Προσωπικά, δε διαφωνώ με την πιθανή μεταγραφή του κ. Κωνσταντίνου Χαλκιά στον Π.Α.Ο.Κ..

Εάν του χρόνου παίζαμε στην Ευρώπη (χωρίς τον κ. Χαλκιά), θα ρωτούσαν οι πιτσιρικάδες οπαδοί ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ της Austria Vienna: "Αυτός ο Π.Α.Ο.Κ. ή όπως τον λένε έχει κανέναν γνωστό παίκτη;" Και η απάντηση θα ήταν: "Μπα, μόνο έναν που τον λένε Veron, αλλά πρόκειται για απλή συνονυμία!".

Τώρα (κι ας μην παίζουμε στην Ευρώπη), θα έχουμε τουλάχιστον έναν γνωστό παίκτη...

Στο κάτω-κάτω, όντως τον εμπιστεύτηκαν μεγάλοι προπονητές (βλ. Μπάγιεβιτς και Ρεχάγκελ) και δεν έκανε άσχημη χρονιά...

Πάντως, επιμένω Ελληνικά και νεανικά!

Argonath4

• Guest
μολις ακουσα στον εξτρα οτι η μεταγραφη του Χαλκια ειναι σε καλο δρομο.Τον Κυριακο γιατι τον διωξαμε?

Profanws enoeis ton Toxouroglou, swsta ?

Den tha anaferthw se palaioteres istories gia tin party tou kai gia ton rolo tou se katastaseis opou mono zhmia dimiourgisan ston PAOK... Tha sou pw mono ta agwnistika-typika :

Megalos se ilikia, megalo symvolaio mono kai mono gia na skoupizei ton pagko, metrios kai katw ws termatofylakas, sxedon midamini prosfora stin omada...kai telos, auton eixe ws Mentora o Ntani stis proponiseis...eides tin ekseliksh pou eixe o Ntani  ;) 

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
mallon to leei eirwnika

iliassmile

• Guest
Τοχουρογλου ΕΙΧΑ
Τοχουρογλου ΕΔΙΩΞΑ
Τοχουρογλου παλι να ΕΧΩ ?γιατι ?
ΝΕΟΥΣ δεν εχω? ??? ???

bobmaster

• Guest
ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ .ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΟ. ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΩ.........

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
re mages dn exete katalavei kati oti theloume dn theloume tis metagrafes dn tis kanoume emeis tis kanoun alloi(sados,dikoisi) opote tzaba mizeriazoume  k malonoume afou ton theloun paei k teleiose ti tin psaxnete ti douleia

y.g:merikoi milate gia ton xalkia toso apaxiotika k toso katastrofika pou THA ton paroume les k tosa xronia eixes ton smaixel i ton buffon sta dokaria k pefteis poli xamila tora pou tha xeis xalkia, dn sovareuomaste leo ego kapote eixame atma k samotoulski o xalkias sas xalase tora;

apaoki13

• Guest
@ batistuta. Aderfe epeidh tosa xronia exoume na doume termatofylaka ths prokophs mas fainetai kapws to gegonos oti 8a proxwrhsoume-an ginei telika h metagrafh-me ton xalkia. Pistevw oti prepei na perimenoume na doume ti 8a ginei. Egw proswpika elpizw na einai moufa to dhmosievma...

zagorakis

• Guest
MALLON GIA NA TO PAROUN MERIKI XABARI PREPEI NA GRAFTI ARKETES FORES. RE SAS EIPE KANEIS OTI O XALKIAS THA EINAI PROTI EPILOGI? FERNOUME KIALON APO EXOTERIKO. AS OLOKLIROTHOUN I METAGRAFES K TOTE TA XANA LEME AN MAS ARESEI O ENAS K O ALOS.