Τα πρώτα ανοιχτά μέτωπα
ΤΩΝ Π. ΧΟΡΟΖΟΓΛΟΥ & Α. ΤΣΑΚΑΛΕΑ
Ενας ένας στην... αίθουσα διαπραγματεύσεων. Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν τον κύκλο επαφών με τους ποδοσφαιριστές εν όψει της επόμενης σεζόν και οι πρώτες «υποθέσεις» που εξετάστηκαν ήταν αυτές των Γκονζάλες, Ιλιεφ και Γκάβρανσιτς. Ο Γκονζάλες δείχνει χολωμένος από τη στάση των ανθρώπων της ομάδας και ζητάει τα χρήματα που του οφείλονται. Ο Ιλιεφ κάνει στροφή 180 μοιρών και αποδίδει σε... λάθος μετάφραση τα όσα γράφτηκαν για αποχώρησή του, ενώ ο Γκάβρανσιτς δεν μπορεί παρά να περιμένει μέχρι να συζητήσει με τη Διναμό Κιέβου, όπου και ανήκει.
Γκονζάλες: «Περιμένω καλύτερη πρόταση»
Τη διευθέτηση την οφειλής προς το πρόσωπό του προτάσσει ο Τόνι Γκονζάλες, ο οποίος μιλώντας στο «Goal» έδειξε την πρόθεσή του να μη συζητήσει για την παραμονή του στην ομάδα προτού πάρει τα χρήματα που του οφείλονται: «Περιμένουμε μια καλύτερη συμφωνία για την κατάθεση των οφειλομένων» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ για το θέμα της παραμονής του αρκέστηκε να πει: «Θα δούμε τι θα γίνει, δεν το σκέφτομαι τώρα αυτό».
Ιλιεφ: «Εγινε λάθος στη μετάφραση»
Το θέμα παραμονής του Ιβιτσα Ιλιεφ έχει περάσει από... σαράντα κύματα. Πρώτος που φαίνεται να αλλάζει γνώμη είναι ο Φερνάντο Σάντος και αυτό φάνηκε από την πρώτη επαφή που είχε ο μάνατζερ του Σέρβου επιθετικού με τους διοικούντες, καθώς από το «δικέφαλο» φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν πρόταση ανανέωσης συνεργασίας: «Εγώ περνάω τέλεια εδώ και το ξέρουν όλοι. Και βέβαια θέλω να μείνω» δήλωσε χθες ο Ιλιεφ, ενώ ερωτηθείς για τις δηλώσεις του που τον ήθελαν να φεύγει επειδή δεν τον θέλουν, τόνισε: «Ισως να μη κατάλαβα την ερώτηση. Μπορεί να έγινε λάθος στη μετάφραση επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι καλά. Δεν ένιωσα ποτέ ότι δεν με θέλουν. Απλά είπα ότι παίζω τα τελευταία μου παιχνίδια επειδή λήγει το συμβόλαιό μου. Θα γίνουν συζητήσεις μέσα στις επόμενες μέρες. Ξέρουν πλέον τι θέλω για να μείνω».
Στην περίπτωση του Γκόραν Γκάβρανσιτς η κατάσταση είναι ξεκάθαρα... περίπλοκη. «Συζητήσαμε εμείς, αλλά η Δυναμό είναι ο ''ξενοδόχος''» τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του παίκτη, Παναγιώτης Δουμουτζόγλου, και πρόσθεσε: «Την άλλη εβδομάδα θα μπούμε στο ''ζουμί'' για να δούμε τι θα γίνει. Και ο ΠΑΟΚ και ο παίκτης θέλουν επέκταση της συνεργασίας».
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7759&pubid=964008ρε το κοκοβιο το γκονζαλες που μας κανει κ το καμποσο, θα τρελαθουμε εντελως
οσο για τον ιλιεφ αυτος ο παιχτης μου κανει για μεγαλη πουτανα. ασχετα απο την αξια του εχω την εντυπωση οτι παιζει τρελο επικοινωνιακο παιχνιδι με τους φιλαθλους για να κερδισει τη παραμονη του γιατι μαλλον δεν εχει καλυτερες προσφορες.
φυσικα εικασια ειναι αυτο αλλα η ολη του συμπεριφορα αυτο μου λεει. ολη τη χρονια σε δηλωσεις δηλωνει αδικημενος αλλα δε κανει ποτε αμεσα παραπονα για το προπονητη τον οποιο δηλωνει οτι σεβεται. κερδιζει το κοσμο με τις τριπλες και το ταμπεραμεντο του και δε τα σπαει κ με το προπονητη. προς το τελος πεταει κ μια δηλωση οτι φευγω αν κ δε το θελω και μεσα στο χαλι των τελευταιων αγωνιστικων καθε ματς ειναι δημοψηφισμα υπερ του. και τωρα φαινεται να λεει οτι δεν ειπα ποτε οτι φευγω, θελω να μεινω ξεροντας τη πιεση του κοσμου στο σαντος και οτι πιθανως ειναι κ κατι που μπορει να δωσουν ως 'ανταλλαγμα' στο κοσμο σαντος-ζαγορακης για τη παραμονη του σαντος...
δε ξερω αν ειναι επιστημονικη φαντασια απλα το σκεφτομουνα καιρο...