Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 157679 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
Τα πρώτα ανοιχτά μέτωπα

ΤΩΝ Π. ΧΟΡΟΖΟΓΛΟΥ & Α. ΤΣΑΚΑΛΕΑ

Ενας ένας στην... αίθουσα διαπραγματεύσεων. Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν τον κύκλο επαφών με τους ποδοσφαιριστές εν όψει της επόμενης σεζόν και οι πρώτες «υποθέσεις» που εξετάστηκαν ήταν αυτές των Γκονζάλες, Ιλιεφ και Γκάβρανσιτς. Ο Γκονζάλες δείχνει χολωμένος από τη στάση των ανθρώπων της ομάδας και ζητάει τα χρήματα που του οφείλονται. Ο Ιλιεφ κάνει στροφή 180 μοιρών και αποδίδει σε... λάθος μετάφραση τα όσα γράφτηκαν για αποχώρησή του, ενώ ο Γκάβρανσιτς δεν μπορεί παρά να περιμένει μέχρι να συζητήσει με τη Διναμό Κιέβου, όπου και ανήκει.

Γκονζάλες: «Περιμένω καλύτερη πρόταση»

Τη διευθέτηση την οφειλής προς το πρόσωπό του προτάσσει ο Τόνι Γκονζάλες, ο οποίος μιλώντας στο «Goal» έδειξε την πρόθεσή του να μη συζητήσει για την παραμονή του στην ομάδα προτού πάρει τα χρήματα που του οφείλονται: «Περιμένουμε μια καλύτερη συμφωνία για την κατάθεση των οφειλομένων» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ για το θέμα της παραμονής του αρκέστηκε να πει: «Θα δούμε τι θα γίνει, δεν το σκέφτομαι τώρα αυτό».

Ιλιεφ: «Εγινε λάθος στη μετάφραση»

Το θέμα παραμονής του Ιβιτσα Ιλιεφ έχει περάσει από... σαράντα κύματα. Πρώτος που φαίνεται να αλλάζει γνώμη είναι ο Φερνάντο Σάντος και αυτό φάνηκε από την πρώτη επαφή που είχε ο μάνατζερ του Σέρβου επιθετικού με τους διοικούντες, καθώς από το «δικέφαλο» φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν πρόταση ανανέωσης συνεργασίας: «Εγώ περνάω τέλεια εδώ και το ξέρουν όλοι. Και βέβαια θέλω να μείνω» δήλωσε χθες ο Ιλιεφ, ενώ ερωτηθείς για τις δηλώσεις του που τον ήθελαν να φεύγει επειδή δεν τον θέλουν, τόνισε: «Ισως να μη κατάλαβα την ερώτηση. Μπορεί να έγινε λάθος στη μετάφραση επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι καλά. Δεν ένιωσα ποτέ ότι δεν με θέλουν. Απλά είπα ότι παίζω τα τελευταία μου παιχνίδια επειδή λήγει το συμβόλαιό μου. Θα γίνουν συζητήσεις μέσα στις επόμενες μέρες. Ξέρουν πλέον τι θέλω για να μείνω».

Στην περίπτωση του Γκόραν Γκάβρανσιτς η κατάσταση είναι ξεκάθαρα... περίπλοκη. «Συζητήσαμε εμείς, αλλά η Δυναμό είναι ο ''ξενοδόχος''» τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του παίκτη, Παναγιώτης Δουμουτζόγλου, και πρόσθεσε: «Την άλλη εβδομάδα θα μπούμε στο ''ζουμί'' για να δούμε τι θα γίνει. Και ο ΠΑΟΚ και ο παίκτης θέλουν επέκταση της συνεργασίας».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7759&pubid=964008

ρε το κοκοβιο το γκονζαλες που μας κανει κ το καμποσο, θα τρελαθουμε εντελως

οσο για τον ιλιεφ αυτος ο παιχτης μου κανει για μεγαλη πουτανα. ασχετα απο την αξια του εχω την εντυπωση οτι παιζει τρελο επικοινωνιακο παιχνιδι με τους φιλαθλους για να κερδισει τη παραμονη του γιατι μαλλον δεν εχει καλυτερες προσφορες.
φυσικα εικασια ειναι αυτο αλλα η ολη του συμπεριφορα αυτο μου λεει. ολη τη χρονια σε δηλωσεις δηλωνει αδικημενος αλλα δε κανει ποτε αμεσα παραπονα για το προπονητη τον οποιο δηλωνει οτι σεβεται. κερδιζει το κοσμο με τις τριπλες και το ταμπεραμεντο του και δε τα σπαει κ με το προπονητη. προς το τελος πεταει κ μια δηλωση οτι φευγω αν κ δε το θελω και μεσα στο χαλι των τελευταιων αγωνιστικων καθε ματς ειναι δημοψηφισμα υπερ του. και τωρα φαινεται να λεει οτι δεν ειπα ποτε οτι φευγω, θελω να μεινω ξεροντας τη πιεση του κοσμου στο σαντος και οτι πιθανως ειναι κ κατι που μπορει να δωσουν ως 'ανταλλαγμα' στο κοσμο σαντος-ζαγορακης για τη παραμονη του σαντος...
δε ξερω αν ειναι επιστημονικη φαντασια απλα το σκεφτομουνα καιρο... :)

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ντα3! από όλα όσα κατά καιρούς διαβάσαμε,
 το ότι ο Γκονζάλεζ περιμένει και καλύτερη συμφωνία από αυτή που του πρότεινε ο φούρναρης στη γειτονια για φούρνισμα στον ξυλόφουρνο είναι το πιο αστείο...
ρε παιδιά για αυτό χρειάζεται ένα 3εσκαρτάρισμα...για να μην έρχεται ο κάθε Μπαιανο Γκονζάλεζ και λέει τα δικά του...
Εμπαινε Ζαγοράκη!

CLUB LARISA

• Guest
Τράβα ρε Kellogs Frosties να κάνεις καμια διαφήμιση δημητριακών που θές κ παραπάνω λεφτά....μοναδικέ Ισπανέ ΑΜΠΑΛΕ,ούτε τα βασικά δεν κατέχεις...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Bgalte tis faneles kai fygete apo dw...

JamaicaN

• Guest
 :lol: :a1006: :lol:

@larisa mlk tha ksekoliseis fantazomai otan fugioun OLOI etsi? :D Pwpw exei na parei i bala ,e?
Eixan den eixan mas bgalan pali apta rouxa mas....AAse pou meiname afragoi ..... >:(

Anyway...peace mate...peace.... :D

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
οσο για τον ιλιεφ αυτος ο παιχτης μου κανει για μεγαλη πουτανα. ασχετα απο την αξια του εχω την εντυπωση οτι παιζει τρελο επικοινωνιακο παιχνιδι με τους φιλαθλους για να κερδισει τη παραμονη του γιατι μαλλον δεν εχει καλυτερες προσφορες.
φυσικα εικασια ειναι αυτο αλλα η ολη του συμπεριφορα αυτο μου λεει. ολη τη χρονια σε δηλωσεις δηλωνει αδικημενος αλλα δε κανει ποτε αμεσα παραπονα για το προπονητη τον οποιο δηλωνει οτι σεβεται. κερδιζει το κοσμο με τις τριπλες και το ταμπεραμεντο του και δε τα σπαει κ με το προπονητη. προς το τελος πεταει κ μια δηλωση οτι φευγω αν κ δε το θελω και μεσα στο χαλι των τελευταιων αγωνιστικων καθε ματς ειναι δημοψηφισμα υπερ του. και τωρα φαινεται να λεει οτι δεν ειπα ποτε οτι φευγω, θελω να μεινω ξεροντας τη πιεση του κοσμου στο σαντος και οτι πιθανως ειναι κ κατι που μπορει να δωσουν ως 'ανταλλαγμα' στο κοσμο σαντος-ζαγορακης για τη παραμονη του σαντος...

συμφωνω και επαυξανω..και αυτος τον μπουλο..
να μας πει ομως φευγοντας ο παικταρας που ουτε στην Τριεστινα δεν μπορεσε να κανει καρριερα, τι θεση παιζει ::)
ειναι 10αρι ? ειναι αριστερο χαφ? ειναι επιθετικος?..γιατι κατα την ταπεινη μου γνωμη τιποτα δεν ειναι...
το πολυ πολυ να γυρισει πισω στην Σερβια και να παιξει παγκιτης σε καμια Βοιβοδινα..τον μπουλο λεμε..χθες

senag2

• Guest
Metagrafologia apo ton martio...ax PAOk mou ti mas ekanes...parakalame ton Masmanidi edw kai mhnes, o Yamaha kai o hahaha o enas kai o allos. O laos perimenei, h dioikisi elpizei, o syllogos lefta den exei, trwme 4 apo thn AEK sthn Toumba, na fygoun oloi na pexoune oi koloi kai to parami8i kala kratei.   :-\

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΕΟΕΟΕ....

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

να μας πει ομως φευγοντας ο παικταρας που ουτε στην Τριεστινα δεν μπορεσε να κανει καρριερα, τι θεση παιζει ::)
ειναι 10αρι ? ειναι αριστερο χαφ? ειναι επιθετικος?..γιατι κατα την ταπεινη μου γνωμη τιποτα δεν ειναι...
το πολυ πολυ να γυρισει πισω στην Σερβια και να παιξει παγκιτης σε καμια Βοιβοδινα..τον μπουλο λεμε..χθες

Emena pantws mono gia aristero haf mou kanei... 10ri den einai giati den einai kai toso tis pasas kai epithetikos den einai giati den exei to goal.
Aristera thelei, gia na katebainei na kanei tis triples tou kai na bgazei kamia sentra, h' na mpenei pros ta mesa mias kai exei tin tripla.
Pantws as fygoun prwta oloi oi alloi k meta an theloun as diwxoun kai auton... an kai ton paw giati toulaxiston mpala kserei... i taxytita tou leipei kai to sout.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή

George tha diafoniso mazi sou file
 o ilief itan apo ta megalitera talenta tis servias pire metagrafi sti mesina k itan vasikos k anantikatastatos sto cabionato gia peripou tria xronia malista tou eixan dosei k to 10, otan arxise i mesina k parapee pige daneikos stin tzenoa k ekei ekane poli kali xronia k itan vasikos malista i tzenoa anevike serie A
irthe ston PAOK to kalokairi xoris proetoimasia k perimename emeis na kanei papades, meta to noemvri arxize k anevene k se osa mats mpike san allagi edeixe tin piotita tou einai o monos pou exei prosopikotita k axizei na ton kratiseis an thes na ftiazeis kati kalo

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
κι εγω μεχρι ενα σημειο ελεγα να μεινει ο ιλιεφ αλλα δεν μου δειχνει τιποτα το ιδιαιτερο.αφηστε που δεν δινει πασα ουτε απο το αριστερο στο δεξι.δρομο ολοι ρε.και μονο που φορεσανε ολοι αυτοι την φανελα του ΠΑΟΚ στην χειροτερη χρονια της ιστοριας μας δεν πρεπει να μεινουν.μια λυση υπαρχει μονο για να κανουμε ομαδα του χρονου.να φυγουν ολοι αυτοι που μας βγαλαν την ψυχη φετος...και μολις φυγουν θα ριξουμε και οινοπνευμα για να απολυμανουμε τον χωρο απο αυτους που εκαναν τα παντα για να διωξουν τον σαντος μην υπολογιζοντας οτι με τον τροπο αυτο κανανε κακο και στον πρωην συμπαικτη τους και υποτιθεται φιλο τους τον σημερινο προεδρο του ΠΑΟΚ...

theoole

• Guest

Παρά τις κυπριακές «σειρήνες» που ηχούν στα αυτιά του Ζούλιο Σέζαρ, στην Ελλάδα θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα την καριέρα του ο Βραζιλιάνος επιθετικός. Σύμφωνα με όσα υποστήριζε χθες ο Πάουλο Μπαρμπόσα, μάνατζερ του παίκτη, ο «Ζουλίνιο» θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ την επόμενη χρονιά, μια και έχει στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η συμφωνία μάλιστα με των δύο πλευρών πρέπει να θεωρείτε δεδομένη, μια και απομένουν (πάντα σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Μπαρμπόσα) μόνο τα τυπικά για να πέσουν οι υπογραφές.

Οι αποδοχές του παίκτη θα ανέρχονται στις 300.000 ευρώ ετησίως, πλην των πριμ για την κατάκτηση στόχων. Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός μάλιστα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά με τον Φερνάντο Σάντος, που γνωρίζει και εκτιμά από την κοινή τους θητεία στην Ένωση. Για αυτό τον λόγο μάλιστα, φέρεται να αρνήθηκε πρόταση του Αστέρα Τρίπολης να τον εντάξει στο δυναμικό του!

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=62333

Offline zouvalos

• Αλλαγή
paidia pisteuw oti an figoun oi parakatw:

gonzales
knol
lakis
xaralampous
salmon
frountza
mpaiano
orfanos
TOTAL = 8

meinoun oi eksis:

arampatzis
mellisis
malezas
gavrancic
snaoutsner
kwnstantinidis
iliadis
mpalafas
veron
sergio
xristodoulopoulos
ilief
fernantez

exoume kai leme...me gnwsto 4-4-2

fernantez (metagrafi)
                                       mellisis (arampatzis)           gavrancic                   metagrafi (malezas)          metagrafi (snaoutsner-pantelos)

arampatzis (sergio)             veron (metagrafi)               iliadis (mpalafas)                metagrafi (pantelos)

xristodoulopoulos           metagrafi (ilief)   

ipoferame fetos poli apo tin aristeri pleura.......... ti lete?     an kleisei o cezar gia mena einai mia apsogi metagrafi kai se thesi pou poname....makari!!!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
τώρα αυτό με τον Σέζαρ το ακούμε από το Γενάρη και ακόμα δεν ξέρω αν είναι να χαρώ ή κλάψω...
δε 3ερω τπτ για τον παίκτη αυτόν! δεν έχω βγάλει συμπέρασμα...
για την ορθότητα των δημοσιευμάτων πάλι τέτοιες περίεργες εποχές είμαστε και λίγο επιφυλακτικοί..οπότε...

στο παραπάνω σχήμα στο τέρμα αν θές  κάνε το σχήμα σου:
Μεταγραφή - Μεταγραφή... ;D ;D ;D

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
An pareis ton sezar tha sou dosei kati parapano stis stimenes faseis....alla an den bgei anakoionosi,gia to poios eirthe kai poios efige,apo tin pae den pisteuo tipota!!!Autoi as poune kai gia ton Samara an theloun i gia ton gattuso i ton ronaldinho
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
8a mou peite, pairnoume autous pou afhnei h AEK eleu8erous, alla me ta shmerina dedomena an paroume ton Julio Cezar gia aristeo half/extreme einai mallon kalh kinhsh. Apo Gonzalez klp. einai sigoura 2 klaseis kaluteros. Oso gia ton Iliev ki egw den exw katalaveiti 8esh paizei. Aristero half opws proteinoun kapoioi DEN mporei na paiksei giati DEN TREXEI kai DEN MARKAREI. Kati san epi8etiko half sto 4-3-3 h' periferieakos epi8ewtikos sto 4-4-2 isws, alla kai pali xlwmo.... Alla kai na meinei, kata th gnwmh 8a einai ston pagko, den 8a einai 11datos.

Kserw oti einai polu nwris, alla me vash kapoies arxikes kinhseis kai osa exei deiksei o Santos sto parel8on, mallon 8a 8elei na paiksei 4-3-3 me Julio Cezar aristera Conceicao/Lakh deksia kai ena kalo center-for (elpizw kalutero tou Salmon!), enw sto kentro 8a exei ton Veron (elpizw na meinei!) kai psaxoume allous 2 (o enas sigoura metagrafh, o allws isws ek twn esw...)

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
zouvalos σε αυτους που φευγουν ας προσθεσουμε ιλιεφ,βαγγελη,τοχουρογλου και μαλεζα και παιζεται για κωνσταντινιδη και γκαβρανσιτς που ειναι και αλλη περιπτωση...οσο για τον λακη μην ειμαστε και τοσο σιγουροι...

Offline blue_eyes

• Βασικός
Αμα ερθει ο Σεζαρ σωθηκαμε..με τα παρταλια που διωχνει η ΑΕΚ δεν γινετε ομαδα
για τον Τονι δεν σχολιαζω, ειναι αστειος σαν παικτης απο μονος του

theoole

• Guest
Για μενα ο Σεζαρ ειναι μεγαλη παιχτουρα και δε τα καταλαβαινω γιατι φευγει απο την αεκ..
Τετοιον παιχτη δεν εχουμε στον ΠΑΟΚ.. μακαρι να ερθει

northeagle_4

• Guest
ΑΠλα για τον Ιλιεφ γιατι τα αλλα ειναι ακομα σεναρια. Ο Ιλιεφ σε εκεινη την καλη φουρνια της Παρτιζαν ηταν ο καλυτερος παικτης ,πολυ καλος επαιζε πισω απο τον Ντελιμπασιτς  και διπλα στον Ιβιτς και εκανε παππαδες.Το τοπι το ξερει πολυ καλα κι εκει επαιζαν και αρκετα ομαδικα.Πιστευω σε μια καλη ομαδα ο Ιλιεφ ειναι παικταρας,σε μια ομαδα που ψαχνεται και πρεπει να παλεψει απλα δεν μπορει να κανει την διαφορα γιατι εχει στυλ για ελευθερο ρολο που ειναι πολυτελεια στον σημερινο ΠΑΟΚ.απλα πραγματα
  Οσο για τον Τονι,αγορι μου περασαν οι εποχες που με 2 εμφανισεις στον ΠΑΟΚ εδενες τον γαιδαρου σου.Τσου ρε Λακη