Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 157137 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
Ανοίγω το τόπικ αφού οι μεταγραφές που θα γίνουν και τα ονόματα που θα συζητηθούν αφορούν την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ήδη συζητιέται για τον μασμανίδη και σήμερα η Γάτα αναφέρει στο εξώφυλλο για συμφωνία με αλωνεύτη. Πολύ καλή περίπτωση ο κύπριος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=124242

Στον αέρα η συμφωνία με Μασμανίδη!

21/03/2008, 09:16

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να μην γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μασμανίδης. Ο ομογενής μέσος της Αρμίνια Μπίλεφελντ προβληματίζεται για το αν πρέπει να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Την ίδια ώρα, οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν εκνευριστεί με τη στάση του ποδοσφαιριστή, αφού η άφιξη του ήταν προγραμματισμένη την προηγούμενη Κυριακή. Παρόλα αυτά, τις επόμενες μέρες θα κριθεί αν υπάρξει η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς δεν δεσμεύονται με προσύμφωνο και έχουν απομείνει ελάχιστες πιθανότητες.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dave

• Αλλαγή
αν το δημοσιευμα της Γατας αληθευει, ο Αλωνευτης ειναι εναλλακτικη αν στραβωσει του Μασμανιδη. δε ξερω ποιον προτιμαω, καλος παιχτης ο Αλωνευτης παντως..

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Ενταξει παιδια φαινοταν εδω κ καιρο οτι ειναι να στραβωσει το θεμα.Μια ερχεται,μια δεν ερχεται,αντε τον περιμενουμε,αντε δεν του δινουν αδεια.Αντε να παει ο Βρυζας,οχι ειναι καλυτερα να ερθει αυτος...Αυτα δειχνουν οτι το θεμα δεν ειχε κλεισει κ οτι καπως ετσι..
Τεσπα ο Αλωνευταρος ειναι πολυ καλος,αλλα δεν στηριζομαστε ουτε στη γατα ουτε στο ποντικι ουτε στη σαρδελα.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
αν το δημοσιευμα της Γατας αληθευει, ο Αλωνευτης ειναι εναλλακτικη αν στραβωσει του Μασμανιδη. δε ξερω ποιον προτιμαω, καλος παιχτης ο Αλωνευτης παντως..

Εχει ένα κακό ο αλωνεύτης. Έχει μάνατζερ τον πούστη τον μπότο, που μας έκανε τα καραγκιοζιλίκια με τον οκκα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Den pisteuto tipota...gia mena einai mia prospatheia tis filladas na trabiksei to endiaferon ton filathlon tis Borias Elladas kai na poulisei perissotera filla!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
να και αν έρθει να και αν δεν έρθει!
ρε ο ΠΑΟΚ δεν θα παρακαλάει κανέναν...
επίσης αφήστε και μια (έτσι για πισινή) σε περίπτωση που πάλι πάμε να φάμε παπαδάκο από τις φυλλάδες!

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Οχι ότι έχει καμιά σχέση με τους προηγούμενους αλλά ΔΕΝ αντέχω άλλο κύπριο SUPERSTAR.

υ.γ.

νωρίς νωρίς άρχισαν οι παπάδες..
No Gods,No Masters

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Να πω την αλήθεια ούτε εγώ γουστάρω Αλωνεύτη.... δεν θέλω άλλο νέφτι ρε παιδί μου! Κατ' εμέ ο τελευταίος που φόρεσε επάξια την φανέλα μας ήταν ο Εγκωμίτης και αυτός κυρίως λόγω του πάθους που είχε, τουλάχιστον μέχρι να τραυματιστεί. Και για να μη παρεξηγηθώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Κύπριους, απλά ποδοσφαιρικά δεν νομίζω ότι έχουν να δώσουν κάτι παραπάνω από τους ντόπιους.
PAOK is a Social Movement!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
o Αλωνευτης είναι αυτος που παίρνει την μπάλα και μπάλα και πέφτει?

Offline maria-mtb

• Βασικός
xaxa! e, einai kousouri olwn twn kupriwn auto.

Photis

• Guest
Egw den peftw re....:)

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
alonefti pantos simera ston PAOK dn exeis oute grigoro paixti exeis mprosta oute dieisditiko opos o aloneftis

glyfada4

• Guest
Omada xwris stoxous gia tis pente teleutaious agwnes,xilades oi opadoi tou PAOK....Pws tha traviksoume to endiaferon autwn twn filathlwn..?Ante vgale ena prwtoselido kai lege gia Alwneuti...Oi metagrafes anakoinwnontai apo to site tis PAE PAOK kai egw proswpika exw stamatisei na pairnw sta sovara efimerides...!

SKAILS

• Guest
Ενταξει παιδια φαινοταν εδω κ καιρο οτι ειναι να στραβωσει το θεμα.Μια ερχεται,μια δεν ερχεται,αντε τον περιμενουμε,αντε δεν του δινουν αδεια.Αντε να παει ο Βρυζας,οχι ειναι καλυτερα να ερθει αυτος...Αυτα δειχνουν οτι το θεμα δεν ειχε κλεισει κ οτι καπως ετσι..
Τεσπα ο Αλωνευταρος ειναι πολυ καλος,αλλα δεν στηριζομαστε ουτε στη γατα ουτε στο ποντικι ουτε στη σαρδελα.

symfwnw s oti egrapses!

Photis

• Guest
Paidia o alwneftis gia ellada kanei papades....

Offline bozik

• Αλλαγή
αφου ανοιξαν απο τωρα οι μεταγραφες και η χρονια τελειωνει νωρις....παμε να γραψουμε ποσα θα ακουστουν και να φτιαξουμε την καλυτερη ενδεκαδα,αν και ειναι απιθανο να τους προλαβουμε αυτους 1)αλωνευτης..........
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
  Κοιτάξτε, έχω ασφαλείς πληροφορίες εκ των έσω αλλά θα μου επιτρέψετε να μη σας αποκαλύψω τις πηγές μου για να μην εκθέσω και τους ανθρώπους (π.χ. έναν γνωστό μου ταξιτζή) που με κίνδυνο της ίδιας της ζωής τους μου εμπιστεύτηκαν όσα "μαγειρεύονται" στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Κάντε υπομονή και θα τα δείτε όλα ιδίοις όμμασι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας παρουσιάσω τη βασική 11άδα του ΠΑΟΚ για την περίοδο 2008-2009, με σιγουριά 90%. 90% είναι οι κλεισμένοι με προσύμφωνο (δεν μπορώ να αποκαλύψω ποιοι), οι υπόλοιποι βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και τα όποια εμπόδια υπάρχουν αναμένεται να ξεπεραστούν για να γίνουν και με τη βούλα παίκτες του ΠΑΟΚ (σ.σ. η μάνα του Fabregas κάνει τη δύσκολη...).
  Ιδού λοιπόν η 11άδα, όμως μη την πείτε ούτε του παππά ;)

1 ) Iker Casillas (γιατί αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του...)
4 ) John Terry (λόγω της κόντρας του με τον εβραίο...)
5 ) Rio Ferdinand (γιατί θα γουστάρει λαό...)
2 ) Daniel Alves (αφού και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θέλει να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα από τη Σεβίλλη...)
3 ) Philip Lahm (γιατί έχει μείνει στάσιμος στην εξέλιξή του...)
6 ) Javier Mascherano (γιατί δεν τα πάει καλά με τους scousers από τότε που αποκάλεσε από λάθος τη Liverpool "κόκκινους διαβόλους"...)
8 ) Cesc Fabregas (γιατί μόλις φύγει ο Wenger, μόνο ο Santos θα του δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώνει το ταλέντο του...)
7 ) Cristiano Ronaldo (για να τη σπάσει στη Ρεάλ Μαδρίτης που του δίνει γη και ύδωρ...)
11 ) Arjen Robben (αφού είναι γνωστό ότι στον ΠΑΟΚ ξαναγεννιούνται παίκτες που έχουν υποφέρει από τραυματισμούς βλ. Τετράτζε...)
10 ) Kaka (γιατί θα γίνει Ορθόδοξος και θα πηγαίνει στην Αγία Βαρβάρα για κήρυγμα πριν από κάθε αγώνα στην Τούμπα...)
9 ) Dimitar Berbatov (για να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό της ομάδας μας ως "Βούλγαροι"...)

Σε παρένθεση φυσικά η αιτιολογία της μετακίνησής τους.
Ο στόχος της ομάδας με μια τέτοια 11άδα είναι αρχικά η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία σε συνδυασμό με μια ικανοποιητική πορεία στο Κύπελλο και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει.
Ίσως -λέω ίσως- αν το επιτρέψουν οι συνθήκες να σας ενημερώσω για το ύψος και τη διάρκεια των συμβολαίων τους (πάντα με απόλυτη εχεμύθεια) και για τους πρωτότυπους τρόπους καταβολής των χρημάτων τους...

.
.
.

όνειρα γλυκά! Αλλά ξυπνάτε, τον Χαραλάμπους στο ρόστερ έχουμε! Πρέπει να ανεβείς πολλά σκαλιά... Και όπως λέει και ο @Goudas4, "it's a long way to the top if you wanna rock & roll"
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αυτό για τον Fabregas το έχω ακούσει και εγώ...
μακάρι!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
10 ) Kaka (γιατί θα γίνει Ορθόδοξος και θα πηγαίνει στην Αγία Βαρβάρα για κήρυγμα πριν από κάθε αγώνα στην Τούμπα...)

Τι ειπε το ατομο!!!!!!!!!!!!!Γεια σου ρε Dani μας εκανες και γελασαμε...

Εγω παντως θα προτεινα τον σοριν τον αργεντινο. 'Η τον αλλον τον ουμιτ νταβαλα (τραλαλα νταβαλα..).Φερε 5-6 τετοιους μαλλιαδες - τσαμπουκαδες να βγαλει τα γουστα η κερκιδα. Φανταζεστε τον μπαλαφα διπλα στο σοριν? Σαν το αγγελακι και το διαβολακι στις ταινιες οταν εχει διλιμμα καποιος.. 
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ