Κοιτάξτε, έχω ασφαλείς πληροφορίες εκ των έσω αλλά θα μου επιτρέψετε να μη σας αποκαλύψω τις πηγές μου για να μην εκθέσω και τους ανθρώπους (π.χ. έναν γνωστό μου
ταξιτζή) που με κίνδυνο της ίδιας της ζωής τους μου εμπιστεύτηκαν όσα "μαγειρεύονται" στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Κάντε υπομονή και θα τα δείτε όλα ιδίοις όμμασι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας παρουσιάσω τη βασική 11άδα του ΠΑΟΚ για την περίοδο 2008-2009, με σιγουριά 90%. 90% είναι οι κλεισμένοι με προσύμφωνο (δεν μπορώ να αποκαλύψω ποιοι), οι υπόλοιποι βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και τα όποια εμπόδια υπάρχουν αναμένεται να ξεπεραστούν για να γίνουν και με τη βούλα παίκτες του ΠΑΟΚ (σ.σ. η μάνα του Fabregas κάνει τη δύσκολη...).
Ιδού λοιπόν η 11άδα, όμως μη την πείτε ούτε του παππά

1 ) Iker Casillas (γιατί αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του...)
4 ) John Terry (λόγω της κόντρας του με τον εβραίο...)
5 ) Rio Ferdinand (γιατί θα γουστάρει λαό...)
2 ) Daniel Alves (αφού και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θέλει να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα από τη Σεβίλλη...)
3 ) Philip Lahm (γιατί έχει μείνει στάσιμος στην εξέλιξή του...)
6 ) Javier Mascherano (γιατί δεν τα πάει καλά με τους scousers από τότε που αποκάλεσε από λάθος τη Liverpool "κόκκινους διαβόλους"...)
8 ) Cesc Fabregas (γιατί μόλις φύγει ο Wenger, μόνο ο Santos θα του δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώνει το ταλέντο του...)
7 ) Cristiano Ronaldo (για να τη σπάσει στη Ρεάλ Μαδρίτης που του δίνει γη και ύδωρ...)
11 ) Arjen Robben (αφού είναι γνωστό ότι στον ΠΑΟΚ ξαναγεννιούνται παίκτες που έχουν υποφέρει από τραυματισμούς βλ. Τετράτζε...)
10 ) Kaka (γιατί θα γίνει Ορθόδοξος και θα πηγαίνει στην Αγία Βαρβάρα για κήρυγμα πριν από κάθε αγώνα στην Τούμπα...)
9 ) Dimitar Berbatov (για να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό της ομάδας μας ως "Βούλγαροι"...)
Σε παρένθεση φυσικά η αιτιολογία της μετακίνησής τους.
Ο στόχος της ομάδας με μια τέτοια 11άδα είναι αρχικά η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία σε συνδυασμό με μια ικανοποιητική πορεία στο Κύπελλο και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει.
Ίσως -λέω ίσως- αν το επιτρέψουν οι συνθήκες να σας ενημερώσω για το ύψος και τη διάρκεια των συμβολαίων τους (πάντα με απόλυτη εχεμύθεια) και για τους πρωτότυπους τρόπους καταβολής των χρημάτων τους...
.
.
.
όνειρα γλυκά! Αλλά ξυπνάτε, τον Χαραλάμπους στο ρόστερ έχουμε! Πρέπει να ανεβείς πολλά σκαλιά... Και όπως λέει και ο @Goudas4, "it's a long way to the top if you wanna rock & roll"