Author Topic: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...  (Read 179821 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baron

• Guest
Σωστά. Έτσι το βλέπω και εγώ. Να δούμε και τι αποτέλεσμα θα βγάλει η ""οριτζιναλ"" ελλάς χωρίς τα δεξιά καραβάνια από την ευρώπη.

Αυτό όμως που είναι απαράδεκτο: Τι θα γίνει με τους μονιμους κατοικους ελλάδος που βρίσκονται στο εξωτερικό για σπουδές -δουλειά- υγεία====??????

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί να ψηφίζουν όσοι ζουν έξω. Να ζητήσουν να ψηφίζουν εκεί που ζουν, γιατί να συμμετέχουν στις εκλογές μιας χώρας στην οποία ΔΕΝ ζουν, δεν το πιασα ακόμα τόσα χρόνια.

Προφανως εσεις ειστε απομονωμενα συστηματα με τις δικες τους προσωπικες συντεταγμενες και μηχανες εσωτερικης καυσεως.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Σωστά. Έτσι το βλέπω και εγώ. Να δούμε και τι αποτέλεσμα θα βγάλει η ""οριτζιναλ"" ελλάς χωρίς τα δεξιά καραβάνια από την ευρώπη.

Αυτό όμως που είναι απαράδεκτο: Τι θα γίνει με τους μονιμους κατοικους ελλάδος που βρίσκονται στο εξωτερικό για σπουδές -δουλειά- υγεία====??????

αν ηταν αριστερα θα ηταν οκ ομως ε?
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

antenapoume-4-

• Guest
ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Απλα με τα τρικ του μνημονιου βαλεται λογω της κρισης και το ευρυτερο αναρχικο και αντιεξουσιαστικο κινημα ανθρωπων που δε δεχονται να διαλεξουν αντιπροσωπο και βλεπουν στη χειροτερη κατι που οι αλλοι φωναζουν ουτοπια δηλαδη αμεσες δημοκρατιες και τα συναφη και συνεχιζουν να καλουν δημοκρατια το μορφωμα με τους 300 αντιπροσωπους.δε βαρεθηκαν τα ιδια και τα ιδια.τουλαχιστον ας τους κατεβασουν πωλητες σε καμια τηλεμαρκετινγκ μπας και πεισουν καμια νοικοκυρα να αγορασει καμια κατσαρολα με τοσο μπλα μπλα.η μονη λυση θα ηταν η αυτοδιαθεση εντος ελλαδας απο οσους συνειδητα δε θελουν καμια επαφη με το κρατος τους.δε πληρωνω φορο δε πηγαινω στρατο δε θελω δωρεαν υγεια ουτε δωρεαν παιδεια.αν με κλεψουν το σπιτι δε θα φωναξω αστυνομια.ακομα και ενεργιακα θα την ψαξω και εκτος δεη αν μου εξασφαλιστει ασυλια.ετσι και αλλιως μειοψηφια ειμαστε.δωστε μας αυτοδιαθεση να μην ειμαστε πολιτες του κρατους σας και δε σας κανουμε καν τη χαρη να τα σπαμε απο εδω και περα.δοξα το θεο υπαρχει ακομα το 99.99 που αποδεχεται το συστημα σας εμμεσα η αμεσα

baron

• Guest

για σένα που δεν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει γύρο σου:

ΝΔ = Δεξιά

ΠΑΣΟΚ = Δεξιά

ΚΚΕ = Δεξιά η τουλάχιστον στουρνάρια )απόδειξη: 1989 + ιδεοληψίες που αγγίζουν τον απολυταρχισμό)

Αυτά για εσένα που νομίζεις ότι ανακάλυψες κουμμουνιστή

Τραβα τώρα και δώσε την ψήφο σου εκεί που σου υποσχέθηκαν θεσούλα

« Last Edit: May 03, 2012, 17:12:17 by baron »

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Ειμαι εκτος και δεν προκειται να ψηφισω,νομιζα οτι χωριζες τον κοσμο σε δεξια και αριστερα κατι ψιλοφασιστικο ρε δυσκολε

baron

• Guest
ολόκληρος ο κόσμος έχει κάνει πήδημα δεξιό
το ότι καλύπτονται πίσω από ταμπέλες "προοδευτικών" και "αριστερών" δεν λέει τίποτα,

για σένα παρόλα αυτά ισχύει: Το ότι ανακάλυψες κουμμουνιστή σε αυτοχαρακτηρίζει και σε προδίδει. Έπεσες και σε αναρχικό "γκατεμι". ;D :o

Αλλα: Είδες που βγαίνει σωστός ο καταλανός? Πολύ καλά που δεν ψηφίζουμε οι έξω γιατί με το τούβλο που έχουμε αντί για εγκέφαλο μάλλον στηρίζαμε όλα αυτά τα χρονια τους αλήτες και τον δικομματισμό -- και αυτό είναι αυταπόδεικτο από την αθρόα συμμετοχη στα γαλαζοπράσινα "σπονσορισμενα" αεροπλάνα.

ας ψηφίσουν αυτοί που τους καίγεται το κωλαράκι αυτά τα χρονια χωρίς να μπλέξουμε εμείς που δεν μας πιάνουν τα mnhmoniaka και άρα δεν έχουμε καθαρή κρίση.

Offline Català

• Αλλαγή
Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί να ψηφίζουν όσοι ζουν έξω. Να ζητήσουν να ψηφίζουν εκεί που ζουν, γιατί να συμμετέχουν στις εκλογές μιας χώρας στην οποία ΔΕΝ ζουν, δεν το πιασα ακόμα τόσα χρόνια.

Προφανως εσεις ειστε απομονωμενα συστηματα με τις δικες τους προσωπικες συντεταγμενες και μηχανες εσωτερικης καυσεως.

Αν έχεις να πεις και κάτι σοβαρό επί του θέματος εκτός από ειρωνεία, θα το άκουγα με χαρά.
Και ξαναλέω, γιατί εσύ που ζεις αλλού να έχεις λόγο για το τι γίνεται εδώ; Και μη μου αρχίσεις για την οικογένειά σου πάλι, το ότι ανησυχείς κτλ δε σημαίνει ότι πρέπει να μπλέκεσαι στα πολιτικά μιας χώρας τα οποία εσένα δεν σε επηρεάζουν καθόλου.
Αποφασίζουν για τη χώρα άνθρωποι που δεν ζουν καν εδώ, πολύ ωραίο και λογικό...

Το τι εστί αριστερά το ξέρω πολύ καλά και έχω γράψει την (πολύ κακή) γνώμη μου ξανά, ΑΛΛΆ: προς το παρόν μιλάμε με τα ως τώρα δεδομένα και όχι με "αν".
Και τα δεδομένα αυτά λένε ότι τα καραβάνια με τους κανίβαλους τα κουβαλούσαν οι δύο μεγάλοι, σ'αρέσει-δε σ'αρέσει.
Μου θυμίζεις λίγο το επιχείρημα του άδωνι και των άλλων παιδιών που ετοιμάζονται για βουλή, περί "ηγεμονικής ιδεολογίας της αριστεράς που κατέστρεψε τη χώρα" (χωρίς να έχει κυβερνήσει ποτέ η αριστερά βέβαια, λεπτομέρειες), περί "μαρξιστικού κράτους" (κορυφαίο ανέκδοτο) και διάφορα άλλα. Σε λίγο θα μας πουν και ότι οι αριστεροί έστελναν τους καημένους τους δεξιούς στα ξερονήσια και στις φυλακές για μια ολόκληρη ζωή, τους βασάνιζαν και τους έστελναν στο εκτελεστικό απόσπασμα.
Και ναι, σίγουρα ο "κόσμος" χωρίζεται σε αριστερά και δεξιά, και το κάνει από μόνος του εξάλλου, δεν χρειάζεται τον baron ή κανέναν άλλον από εδώ να τον χωρίσει.

baron, αν και καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, διαφωνώ γιατί κινείται στην ίδια ακριβώς λογική των αριστερών που τσακώνονται (όπως οι χριστιανοί) μια ζωή για το ποιος είναι ο σωστός ερμηνευτής των ευαγγελίων του μαρξ. Το κκε είναι 101% αριστερά (επαναστατικό κόμμα δεν είναι σε καμία περίπτωση, τουναντίον, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Εκτός κι αν θεωρείς εσύ την έννοια "αριστερά" εξ ορισμού "καλή"...

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Πολυ δυσκολος εισαι ρε μπαρον...θυμισε μου να σε στειλω στην μακρονησο  ;D

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Έναν Έβο Μοράλες θέλουμε!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline savage republic

• Βασικός
Άμεση ελληνοποίηση του Pablo Garcia, για να ψηφίσουμε όλοι εμείς οι αναποφάσιστοι χωρίς ενοχες!

apostolos

• Guest
Συμφωνώ με catala, το βασικό είναι να ψηφίζεις και να ασχολείσαι με τα κοινά του τόπου που διαμένεις, ειδικά όταν εκεί δουλεύεις και έχεις μονιμοποιηθεί, άλλο ας πούμε είναι να είσαι φοιτητής πχ στην Ιταλία και να πηγαινοέρχεσαι. Εγώ για πρώτη φορά ψήφισα σε χώρα του εξωτερικού το Νοέμβριο και πραγματικά κατάλαβα οτι δεν έχει πια νόημα να ασχολούμε με το Ελληνικό εκλογικό γίγνεσθαι. Φυσικά και με ενδιαφέρει πάρα πολύ και ανησυχώ κλπ αλλά τελικά έχω εγώ την ίδια βαρύτητα με αυτόν που μένει εκεί? Μπορώ εγώ να αποφασίζω για τη ζωή του άλλου, όσο τελοσπάντων γίνεται με τις εκλογές αυτό? Ακόμα δηλαδή κι αν είχα την επιλογή να πάω στην πρεσβεία, δεν νομίζω να το έκανα.
Από την άλλη βέβαια, οι του εξωτερικού καλώς ή κακώς αναπτύσσουν σιγά σιγά διαφορετικό τρόπο σκέψης, έχουν άλλες παραστάσεις, τα βλέπουν ίσως πιο αντικειμενικά, ίσως με μια πιο καθαρή ματιά και το κυριότερο οι πιθανότητες να μπουν σε μικροκομματικές νοοτροπίες και προσωπικά συμφέροντα είναι πολύ μικρότερες. Από αυτήν την άποψη ίσως έχει μια άλλη αξία η ψήφος τους....

ive4

• Guest
ÍôñïðÞ: Ôá ÷ñÞìáôá ôùí ÅëëÞíùí öïñïëïãïõìÝíùí ãéá øçöïäÝëôéá óå îÝíá ÷Ýñéá óôç Âïõëãáñßá     
04-05-2012 15:44:35 

26 

Åßíáé áðïñßáò Üîéï ôï ðùò æçôïýí ôç øÞöï áíÝñãùí êáé áíèñþðùí ðïõ èá ôïõò ðÜñïõí ôá óðßôéá åíþ ôáõôü÷ñïíá ôá ÷ñÞìáôÜ ôïõò ðïõ ôá äéá÷åéñßæïíôáé ùò êïììáôéêÝò åðé÷ïñçãÞóåéò ôá äáðáíïýí óôï åîùôåñéêü áêüìá êáé ãéá ôçí åêôýðùóç ôùí øçöïäåëôßùí.

Óôï åëëçíéêü ôõðïãñáöåßï ôçò ðüëçò Ðåôñßôóé, óôç Âïõëãáñßá, åðéêñáôïýóå ôéò ôåëåõôáßåò åâäïìÜäåò ïñãáóìüò äïõëåéÜò. Ï ëüãïò; Ïé åêëïãÝò ôçò 6çò ÌáÀïõ óôçí ÅëëÜäá! Ôï ôõðïãñáöåßï ôýðùíå ðñïåêëïãéêü õëéêü ÅëëÞíùí õðïøçößùí, ðïõ åðÝëåîáí íá ôõðþóïõí ôá öõëëÜäéá ôïõò óôï Ðåôñßôóé, ëüãù, åíäå÷ïìÝíùò, ÷áìçëüôåñïõ êüóôïõò.

Ôï åí ëüãù ôõðïãñáöåßï åßíáé ìßá ìüíï áðü ôéò ðåñßðïõ 150 åëëçíéêÝò åðé÷åéñÞóåéò, êõñßùò ôïõ êëÜäùí ôçò êëùóôïûöáíôïõñãßáò êáé ôùí åíäõìÜôùí, áëëÜ êáé ôïõ åðßðëïõ êáé ôùí ðëáóôéêþí, ðïõ äñáóôçñéïðïéïýíôáé, éäßùò ôçí ôåëåõôáßá 15åôßá, óôï Ðåôñßôóé, üðùò åðéóÞìáíå ï äÞìáñ÷ïò ôçò ðüëçò, ÂÝëéï ºëéåö (Velyo Iliev), ìå ôçí åõêáéñßá åêäÞëùóçò, ðïõ ðñáãìáôïðïéÞèçêå áðüøå, óôï Åðáããåëìáôéêü ÅðéìåëçôÞñéï Èåóóáëïíßêçò (ÅÅÈ), ìå èÝìá «Åõêáéñßåò áíÜðôõîçò åðé÷åéñÞóåéò óôéò ðáñáìåèüñéåò ðåñéï÷Ýò ôçò ÅëëÜäáò êáé ôçò Âïõëãáñßáò».

¼ôáí ÷ñüíéá ðñéí óêïñðéæüôáí ðáêôùëüò ÷ñçìÜôùí ãéá ôéò ðñïåêëïãéêÝò åêóôñáôåßåò, ðïéïò èá öáíôáæüôáí ü, ôé èá Ýöôáíáí óôï óçìåßï ïé âïõëåõôÝò íá îåíéôåõôïýí ãéá ëßãï… ÷áñôß! Íáé ìåí óå åëëçíéêÝò åðé÷åéñÞóåéò áëëÜ óå îÝíá åñãáôéêÜ ÷Ýñéá êáé óå îÝíá öïñïëïãéêÜ Ýóïäá.

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=40910&Itemid=131

Offline Català

• Αλλαγή

Ολντσκουλάς πρασινοφρουρός και λοιπά πράσινα ερπετά. Από τις βρισιές που χρησιμοποιούν (μούλε, μπάσταρδε κτλ) βγαίνει το συμπέρασμα ότι πρέπει να είναι και πολύ καθαρόαιμοι άρειοι, σαν τους μαυριδερούς της νεοφασιστικής οργάνωσης που χρηματοδοτούν τόσα χρόνια

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
Δεκάδες προσαγωγές πολιτών στην συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ

http://www.youtube.com/watch?v=x57lhEUxfJo (Embedding disabled, limit reached)

ΓΑΜΩ ΤΟ πασοκ ΚΑΙ ΤΗΝ αστυνομια
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

baron

• Guest
Ωραίο βιντεάκι. Live* από πιο σκυλάδικο είναι?

Μονο τίποτα πιάτα λουλούδια και καμια γκόμενα να σερβίρει ουίσκι λείπει από τα πλανα.

δεν ξέρω κατά ποσο τέτοια βιντεάκια αποδεικνύουν τι ακριβώς? Ούτε καν ότι βοηθούν. Εγώ δεν βλέπω τίποτα εκτος από έναν πρασινοφρουρό που κόβει βόλτες με την σημαία του - ανενόχλητος - χωρίς να τον βαράνε 5-6.

κρίμα που στην ελλάδα δεν υπάρχει μαχόμενη δημοσιογραφία να κρατα την κάμερα στην μάπα του κάθε περίεργου που την έχει δει εξουσία.

Offline petran4

• Αλλαγή
http://www.youtube.com/watch?v=a3ZlSrcT_7c&feature=youtu.be (Embedding disabled, limit reached) ;D ;D
http://www.youtube.com/watch?v=52Xj2vxmBYI&feature=player_embedded (Embedding disabled, limit reached)  ;D ;D
http://www.youtube.com/watch?v=XFeoYmKEk4I&feature=youtu.be (Embedding disabled, limit reached) :b191: :spray:

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ :smiley4: :smiley4:
« Last Edit: May 05, 2012, 14:52:48 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Δημιουργια ξανα λεω...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Διαβάζοντας σήμερα τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημεριδων καταλαβαίνεις ότι αν δεν ψηφίσεις πασοκ ή νδ αυριο, μετεωρίτης στο μέγεθος της σεληνης θα συγκρουστεί με την γη την δευτέρα. Πολύ πλάκα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
μην το γελάς τασούλη.......δυστυχώς σε πολύ κόσμο αυτός ο στυγνός εκβιασμός θα πιάσει
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ