Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 156644 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
η πιο πιθανη μεταγραφη μας το καλοκαιρι ειναι ο Καρυπιδης που ειναι με 1,5 ποδια στην Τουμπα

για τους αλλους 3 εχω να πω οτι τους θεωρω μετριους εστω και για αλλαγες

για μενα απο Ελλαδα οι μονοι εφικτοι και καλοι παικτες ειναι ο Κουτσιανικουλης και ο Καρντοσο

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Παντως είναι τυχαίο που τόσες εφημερίδες σήμερα ασχολούνται (μην ξεχνάμε είναι μέσα Φλεβάρη ακόμη..) με καλοκαιρινές μεταγραφές....?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Δεν μ'αρέσει το τρυπάκι της πρόωρης μεταγραφολογίας, αλλά θα σχολιάσω κάτι για αυτά που ακούγονται. Στα χαφ είμαστε πλήρεις πιστεύω. Ο Φωτάκης βέβαια είναι ένας καλός παίκτης που προέρχεται και από τις ακαδημίες μας, δεν ξέρω βέβαια πόσο θα πιάσει ή και πόσο ανώτερος είναι π.χ. του Ταραλίδη που ακουγόταν επί Παράσχου. Αμπουμπακαρί προσωπικά μου φαίνεται λίγος για τον ΠΑΟΚ. Για το Χρήστο Καρυπίδη έχω σταθερά καλή άποψη, έχει βελτιωθεί πολύ σαν παίκτης στο διάστημα που παίζει στη Σκωτία και αν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να έρθει στον ΠΑΟΚ, καλώς να ορίσει.
Για τερματοφύλακα, η λύση μετά τον Χαλκιά για το νο1 είναι ο Dimi Konstantopoulos, γνώμη μου.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
sta haf o fwtakis einai kalo back up twn veron garcia.den exoume allo katharoaimo amyntiko half isaksio tou fwtaki.
gia aboubakari den kserw.pantws sigoura theloume mia sfentona sta deksia
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ο φωτάκης κάνει μέτριο πρωτάθλημα...(και σε παλιότερο ποστ μου ειχα πει οτι δε μου αρέσει)
οι άλλοι δεν ξέρω τι λένε, Το θέμα είναι ότι οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ θα πουλήσουν τρελα το καλοκαίρι!

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Δεν μ'αρέσει το τρυπάκι της πρόωρης μεταγραφολογίας, αλλά θα σχολιάσω κάτι για αυτά που ακούγονται. Στα χαφ είμαστε πλήρεις πιστεύω. Ο Φωτάκης βέβαια είναι ένας καλός παίκτης που προέρχεται και από τις ακαδημίες μας, δεν ξέρω βέβαια πόσο θα πιάσει ή και πόσο ανώτερος είναι π.χ. του Ταραλίδη που ακουγόταν επί Παράσχου. Αμπουμπακαρί προσωπικά μου φαίνεται λίγος για τον ΠΑΟΚ. Για το Χρήστο Καρυπίδη έχω σταθερά καλή άποψη, έχει βελτιωθεί πολύ σαν παίκτης στο διάστημα που παίζει στη Σκωτία και αν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να έρθει στον ΠΑΟΚ, καλώς να ορίσει.
Για τερματοφύλακα, η λύση μετά τον Χαλκιά για το νο1 είναι ο Dimi Konstantopoulos, γνώμη μου.

στα χαφ ειμαστε πληρης μονο αν παιζουμε ενα παιχνιδι τη εβδομαδα  .....

η ομαδα θελει βαθος παγκου  για  πρωταθλημα ευρωπη  και κυπελλο του χρονου

επισης μη ξεχνατε το κυνηγι που θα εχουμε  του  χρονου απο διαιτησια  (καρτες ) αν τολμησουμε να διεκδικησουμε κατι 
απο  τον ακατανομαστο
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Εγω μάγκες λέω να σταματήσουμε τη μεταγραφολογία γιατι α: Η ομάδα έχει ήδη πλούσιο ρόστερ-δε λέω ότι φτάνει να πας ψηλότερα- αλλά κυρίως β:μέ ανησύχησαν πολύ οι δηλώσεις Παπαδόπουλου το μεσημέρι ότι το οικονομικό είναι ενα αγκάθι που αν δε λυθεί σύντομα θα εχει επιπτώσεις σε αγωνιστικό επίπεδο και ο Ζαγοράκης εχοντας πολύ ενθουσιασμό μπορεί να πέσει σε παγίδες. Δηλαδή δεν καιγομαι να πάρω Φωτακη με τετοιο Ιβιτς σήμερα και Σορλεν στη θέση του που σήμερα κάλυπτε θεση του Βιερίνια.Κρέσιτς και οποιοδήποτε τέρμα όμως οπωσδήποτε     
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
θελω πακετο blazits leonardo απο λειβαδια!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

blackterror4

• Guest
για λεοναρδο ειπαν οτι ενδιαφερεται το χανουμι και η βαζελα

xalllara4

• Guest
η πιο πιθανη μεταγραφη μας το καλοκαιρι ειναι ο Καρυπιδης που ειναι με 1,5 ποδια στην Τουμπα

μη σε πω κι ο κυριαζής...

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
Από όσους ακούγονται για μένα σίγουρα θα βοηθήσουν Κρέσιτς και Καρυπίδης.Οι άλλοι είναι δίκοπο μαχαίρι,δεν ξέρεις αν σου βγούν,σαν τις μετοχές.

blue_eyes συμφωνώ για Καρντόσο και Κουτσιανικούλη(αν και ο μικρός θνέλει ψήσιμο ακόμα στον τέλη). Ποιούς θεωρείς καλούς αλλάν ανέφικτο να έρθουν;(κουβέντα να γίνεται)

Σίγουρα από της καλύτερες μεταγραφές θα είναι αυτές των δανεικών μας. Βλέπω δεν υπάρχει κινητικότοτητα για την αγορά του Μαρκαντώνη και με όσα λέγονται για επιστροφή Καρυπίδη το κόβω δύσκολο να μένει.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

zan

• Guest

μη σε πω κι ο κυριαζής...
Μπα......

dimos8enis

• Guest
για μενα θα πρεπει η Διοικηση να σκεφτει σοβαρα το ενδεχομενο να κανει και επενδυσεις αφου καλυψει τα κενα (2η θεση τερματοφυλακα- επιθετικος, δεξι χαφ) και κρατησει εννοειται τους δανεικους, και ο Αμπουμπακαρι ειναι καλη περιπτωση, οπως και ο Κουτσιανικουλης που βεβαια δεν ακουστηκε κατι για αυτον. Ο Ταχτσιδης επισης ειναι τα-λε-ντα-ρα κι οχι γιατι εβαλε το γκολ χθες, τον ηξερα απο πριν...

vagmag

• Guest
Ο Ταχτσιδης επισης ειναι τα-λε-ντα-ρα κι οχι γιατι εβαλε το γκολ χθες, τον ηξερα απο πριν...

εγω αδερφε δεν τον ηξερα απο πιο πριν οπως εσυ αλλα για 18 ετων μου εκανε μεγαλη εντυπωση το δεμενο κορμι του κ απο χθες σκεφτομαι πως θα γινει να τον παρουμε, τωρα που λες κ συ οτι ξερεις κατι παραπανω, ακομα περισσοτερο.

shaman4

• Guest
http://www.fcpaok.gr//index.php?option=com_content&task=view&id=1481&Itemid=108

Ο λογος που δεν πρωταγωνιστουμε και δεν θα πρωταγωνιστησουμε στο μελλον (εκτος αν επιτελους λυθει το οικονομικο+δοιικητικο)..

Και μην μου πει κανενας οτι ειμαι οφφ τοπικ.

Γουμενος μπατατουδης ειναι ο μοναδικος λογος που δεν προκειτε να χτυπησουμε πρωταθλημα τα επομενα 15 χρονια.
χρωσταμε τα κερατα μας.
« Last Edit: February 15, 2009, 15:34:03 by shaman4 »

hondasdrosias

• Guest
kala pou exoume tetia diikisi para poli kali

Φίλε διάβασε τους κανόνες του Φόρουμ και μην γράφεις με Γρίκλις

4.7 Τα μέλη καλούνται να γράφουν με Ελληνικούς χαρακτήρες και να αποφεύγουν τα greeklish. Δημοσιεύσεις σε greeklish θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση. Εξαίρεση αποτελούν οι δημοσιεύσεις των μελών που το σύνολο των δημοσιεύσεών τους δεν ξεπερνά τις πέντε (5) στο σύνολο του forum. Οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις θα τροποποιούνται από τους διαχειριστές και συντονιστές, θα σβήνονται με γραμμή και θα γίνεται σύσταση στο μέλος. Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μετατρέπουμε τα greeklish σε ελληνικά υπάρχουν εδώ. Στην περίπτωση που ο μετατροπέας δεν δουλεύει οι συντονιστές του forum θα ανέχονται δημοσιεύσεις σε greeklish. Υπενθυμίζουμε ότι η σωστή ορθογραφία και ο σωστός τονισμός βοηθούν ακόμα περισσότερο στην ανάγνωση.

« Last Edit: February 15, 2009, 18:25:27 by Capricorn »

GeorgT

• Guest
Ποια είναι η γνώμη σας για ποιο επιτυχημένη μεταγραφή Ιανουαρίου: ΛΙΝΟ η ΣΟΡΛΕΝ?? ??

(εγω πάντως δεν μπορω να διαλέξω, αν κ κλείνω λιγο προς τον γαλλο ;D)

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
και οι 2 παιχταραδες ειναι αλλα ως τωρα νομιζω ο λινο ξεχωριζει καπως.πηρε μονος του το ματς με εργοτελη,με γαυρο ηταν πολυ θετικος ειχε και το δοκαρι και χτες παλι το πρωτο γκολ ηταν απο σεντρα δικη του.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

blackterror4

• Guest
ενα μεγαλο μπραβο στον ζησαρο

Offline blue_eyes

• Βασικός
καλοι και οι 2..τωρα που θα μπει και ο Χουτος θα δειξουμε οτι ειμασταν πρωταθλητες στις μεταγραφες και για τον χειμωνα

Από όσους ακούγονται για μένα σίγουρα θα βοηθήσουν Κρέσιτς και Καρυπίδης.Οι άλλοι είναι δίκοπο μαχαίρι,δεν ξέρεις αν σου βγούν,σαν τις μετοχές.

blue_eyes συμφωνώ για Καρντόσο και Κουτσιανικούλη(αν και ο μικρός θνέλει ψήσιμο ακόμα στον τέλη). Ποιούς θεωρείς καλούς αλλάν ανέφικτο να έρθουν;(κουβέντα να γίνεται)

Σίγουρα από της καλύτερες μεταγραφές θα είναι αυτές των δανεικών μας. Βλέπω δεν υπάρχει κινητικότοτητα για την αγορά του Μαρκαντώνη και με όσα λέγονται για επιστροφή Καρυπίδη το κόβω δύσκολο να μένει.
ο Κρεσιτς ειναι ενα ψηλο παιδι που δεν εχει δειξει τιποτα ιδιαιτερο στον Πανιωνιο αλλα εχει μια ανοδικοτητα και μια σχετικη σταθεροτητα..εαν βαλεις και την μικρη του ηλικια εχει καποια προοοπτικη η μεταγραφη

ο Καρυ ειναι πολυ βελτιωμενος απο τοτε που εφυγε..απο την στιγμη που δινεις 250 στον Μπιζερα και ειναι φανερο οτι δεν τον υπολογιζει ο Σαντος τοτε θεωρω οτι αξιζει να ερθει (και αυτος καπου τοσο κασε εχει, ακριβουτσικο ειναι η αληθεια)

ο Καρντοσο θα παρει μεταγραφη σιγουρα..που θα δειξει

ο Κουτσια συμφωνω θελει δουλεια ακομη αλλα στην ηλικια του ειναι μεγα ταλεντο στην Ελλαδα

ο Μαρκαντωνης πρεπει να μεινει 100%

τους ανεφικτους αστους να πανε..το καλοκαιρι μενουν παικταραες ελευθεροι οποτε με λιγη δουλεια και αρκετι ρευστο ολα γινονται