Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 157505 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Melb4

• Guest
ο χούτος είναι καλός παίκτης και σίγουρα καλύτερος από τον μπακαγιόκο. Έχει όμως το μυαλό ενός 15χρόνου - αυτό μπορεί να βγει σε καλο και σε κακό.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
διαβαζοντας ολα τα ποστ για την φημολογουμενη μεταγραφη του χουτου βλεπω οτι οι περισσοτεροι συγκλινουν  στην αποψη που λεει οτι ο καλος χουτος θα  βοηθησει πραγματικα την ομαδα μας.ολοι ομως κολλαμε στον προβληματικο του χαρακτηρα.κι εγω πανω κατω της ιδιας αποψης ειμαι.δεν ξερω αν γινει η οχι τελικα η μεταγραφη παντως οτι και να γινει τον πρωτο και τον  τελευταιο λογο εχει η διοικηση.και δεν προκειται να ακουσει κανεναν απο μας.και μαλλον καλα θα κανει.γιατι αν μεχρι τωρα εκανε αυτα που ηθελε ο κοσμος στο θεμα των παικτων  και του προπονητη τωρα μαλλον θα ειχαμε αλλαξει καμια δεκαρια προπονητες και μπορει ο μαλεζας να επαιζε στον αργοναυτη καλαμαριας(για να μην ξεχνιομαστε ετσι?)
η διοικηση εδειξε οτι στο θεμα μεταγραφων δεν εφαγε προλογο απο κανεναν μανατζερ και παντα ειχε αυτη το πανω χερι στις διαπραγματευσεις πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.ετσι θα γινει και τωρα.και αν τελικα αποκτηθει ο χουτος το συμβολαιο του θα εχει πολλους ορους που σε περιπτωση που κανει παρομοιες μαλακιες με αυτες που κανει στον νιονιο θα παει απο κει που ηρθε.και φυσικα τα χρηματα που θα παρει για το πρωτο εξαμηνο θα ειναι ελαχιστα...κατι σαν το συμβολαιο του μπακαγιοκο ενα πραγμα,ο οποιος εχει ερθει σε εμας με ελαχιστα χρηματα και οπως φαινεται ειναι πλεον παρελθον αφου νομιζει οτι παιζει στο χωριο του.

BLACK DOG

• Guest
 :thumbok:συμφωνω απολυτα με τον joker-4

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Τζοκερ

Ξεχνάς οτι στην διοικηση είναι πρώην ποδοσφαιριστές (με καριέρα οχι σαν τον σκορδα που λεει οτι επαιζε μπαλα) με απο οτι ξέρω μια χαρά όραση.

Απο ποιον μάνατζερ να φάνε πρόλογο?

Ποιος θα πείσει για παίκτη τον Βρύζα για μίζα?

Ο Χούτος θα φέρει αναστάτωση ανάμεσα στην ομάδα γιατι θα έχει τριβές με άλλους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο τον Σάντος. Δεν μπορώ να θυμηθώ αυτη την στιγμή που έγραφε ένα αρθρο για τον βεντετιλικι του στην Ν Σμυρνη. Απλά στον ΠΑΟΚ θα έχει να αντιμετωπίσει ΟΝΟΜΑΤΑ και όχι πουτσες μπλέ.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
δεν το ξεχναω.
αν προσεξες για τον χουτο εγραψα κατι για ορους στο συμβολαιο...εχουν γνωση οι φυλακες ;)
εδω ειναι ΠΑΟΚ οχι πανιωνιος.αν ξεκινησει τα στραβα τον πακεταρουμε και  τον στελνουμε στο καλο.
υποθεσεις βεβαια κανουμε γιατι τη στιγμη που μιλαμε παικτης με το ονομα χουτος στο ροστερ  του ΠΑΟΚ δεν υπαρχει..

GeorgT

• Guest
Εγω παντως δεν τον γουστάρω το χουτο κ ουτε για καλο ποδοσφαιριστή τον εχω! Προσωπική μου άποψη πάντα κ εύχομαι να ειναι παππας τον μμε κ να ξεφουσκώσει γρήγορα! Μονο ο εστογιανοφ εγκρίνεται απο τον νιονιο (φανταστείτε το κλασικο 4-3-3 του σαντος με αυτον στο πλαι κ μουσλι στο κέντρο)

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
φράγκο για χούτο ρε...(δε θέλω Έλληνες άλλους....)
χώστε τα ίδια λεφτά για Λεονάρντο...να βγάλουμε και ένα πρωτοσέλιδο της γάτας αληθινό! γιατί μόνο στο στοίχημα θα το ρίξει η φουκαριάρα μετά!
μια χαρά θα είμαστε!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
δεν το ξεχναω.
αν προσεξες για τον χουτο εγραψα κατι για ορους στο συμβολαιο...εχουν γνωση οι φυλακες ;)
εδω ειναι ΠΑΟΚ οχι πανιωνιος.αν ξεκινησει τα στραβα τον πακεταρουμε και  τον στελνουμε στο καλο.
υποθεσεις βεβαια κανουμε γιατι τη στιγμη που μιλαμε παικτης με το ονομα χουτος στο ροστερ  του ΠΑΟΚ δεν υπαρχει..

Και τι να το κάνω ρε παλίκαρε τον όρο (Δεν αναφέρομαι σε σενα σε αυτους που τον θέτουν) δηλαδή αν τα κάνει Πουτάνα και αφήσει ξεκρέμαστη την όμαδα θα λέω οτι δεν χρείαζεται να τον πληρώνω ή οτι θα γλιτώσω χρήματα. Αυτην την στιγμή χρείαζεσαι παίχτες να έχουν ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Να έχεις παίκτες που ο ένας με τον άλλον να αλληλοπροστατευονται. Αυτος ο άνθρωπος παίζει για την πάρτη του κατ εμε. Ειμαι αρνητικος για την μεταγραφή.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
θα δουμε φιλε...διοικηση εχουμε ΠΛΕΟΝ...ας το ξανασυζητησουμε αυριο που θα εχουμε και κατι χειροπιαστο γιατι τωρα υποθεσεις κανουμε.

Offline bane

• Αλλαγή
σαν παικτης ο χουτος ειναι παρα πολυ καλος. στο χαρακτηρα του ολοι κολλαμε. αν ειχε μυαλο αυτος ο παικτης θα εκανε οργια χρονια τωρα. αν ερθει , που καλως να ερθει κατ εμε, ειναι ευκολο να τον τιθασευσεις. στον ΠΑΟΚ θα παιζει. και του χρονου να μας φερει και τον ρεκομπα .ο επιτελικος που ψαχνουμε και φιλος του γκαρσια.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

MetroStar

• Guest

giannis80

• Guest
Mην κολλάτε πολλοί με τον χαρακτήρα του. Υπάρχουν τεράστιες προσωπικότητες στην ομάδα που δεν θα τολμήσει να κάνει καμιά μαλακία.Κι αν τολμήσει, θα τον βάλουν στη θέση του.

LFPADRAM

• Guest
http://www.sport24.gr/html/ent/775/ent.272775.asp
Παραχωρείται ο Χούτος

Επιμέλεια: Βασίλης Κιντής
Δημοσίευση: 28 Ιανουαρίου 2009 22:51

Ο Λάμπρος Χούτος παραχωρείται από τον Πανιώνιο, όπως προέκυψε από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ που συνεδρίασε την Τετάρτη.

Ο Έλληνας επιθετικός που κλήθηκε σε απολογία για την αποχώρηση του από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν η αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα και πλέον αναμένονται οι προτάσεις για να παραχωρηθεί καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει δείξει ο ΠΑΟΚ αλλά μένει να φανεί αν θα καταφέρει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των Νεοσμυρνιωτών.

Offline dave

• Αλλαγή
δε νομιζω να δωσουμε λεφτα για το χουτο.

επισης αν υπαρχουν περιθωρια για μια μεταγραφη εγω θα προτιμουσα ενα γρηγορο χαφ με πνευμονια. τετοιος ειναι ο ηλιαδης αλλα δεν εχει κερδισει την εμπιστοσυνη του σαντος.
και στο σημερινο ματς φανηκε οτι λειπουν αυτα τα χαρακτηριστικα απο το κεντρο μας

Offline pirate

• Αποστολή
  • **
Στο Supersport λέχθικε οτι ο πανιωνιος ζητάει για αντάλαγμα τον Ηλιάδη

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ακούστηκε για ανταλλαγή με Ηλιάδη, Αναστασάκο ή Μπιζέρα.

να σας πω την αλήθεια τον Μπιζέρα τον θέλω....

Offline blue_eyes

• Βασικός
rabbit τον μπιζερα τον θελεις να κανει τι; Ετσι κ αλλιως το καλοκαιρι μονο με θαυμα θα μεινει..

ομοιως με ηλιαδη που δεν τον υπολογιζει ο σαντος και μαλλον θα φυγει το καλοκαιρι..

γενικα εγω το ελεγα οτι αυτους τους παικτες μπορουσε ετσι να τους αξιοποιησει η παε..σε καποια μεταγραφηγια να μικρυνει το ποσο (πχ κουτσιανικουλης)

δεν καιγομαι για χουτο αλλα και αυτοι οι ειναι τελειωμενες περιπτωσεις για τον ΠΑΟΚ..γιατι να μην βγαλει κατι καλο η ομαδα απο αυτους αφου πιστευουν στον χουτο;

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Ο Μπιζέρα είναι περισσότερο ποδοσφαιριστής  από ς πολλούς που παίζουν στα ελληνικά γήπεδα. Μπορεί να βοηθά σε πολλές θέσεις και να γεμίζει τρύπες, σε αντίθεση με τον Ηλιάδη πχ...
θεωρω΄ότι από τη στιγμή που τον έχεις με συμβόλαιο 3 χρόνια δεν τον δίνεις...είναι πάρα πολύ καλός για 2η επιλογή
για Ηλιάδη συμφωνώ...(και επαυξάνω!)

jmjyiannis

• Guest
Ξύπνησε ο Πανιώνιος από τους μαλάκες τους δημοσιογράφους που το εμφάνιζαν το θέμα και θέλει τώρα να του φτιάξουμε το ρόστερ..... αλλά αν έχεις Βρύζα, δε φοβάσαι τίποτε.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Το ανοιξε το στοματάκι του ο Χουτος την πήρε χαμπάρι ο νιονιος. Ηλιάδης για μένα. Είναι ήδη εκνευρισμένος.