Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 155415 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
mallartz
προτιμω τον blazits του λεβαδειακου.

ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο τέρμα στην Α' Εθνική...Απίστευτα προσόντα κ πολύ μα πολύ πείσμα, χαρακτηριστικό που σπάνια κουβαλάνε τα τέρματα κ ξεχωρίζουν απο τα υπόλοιπα

zagorakis

• Guest
ÐáôóáãéÜí: “¸ñ÷ïìáé óôïí ÐÁÏÊ”

Ï Ëåâüí ÐáôóáãéÜí ìßëçóå óÞìåñá ôï ìåóçìÝñé óôï “Áèëçôéêü Ìetropolis” áíáöïñéêÜ ìå ôï åíäå÷üìåíï ôçò ìåôáãñáöÞò ôïõ óôïí ÐÁÏÊ áðü ôçí ÃêÜéò êáé ôç Óïõçäßá. ÄÞëùóå ìå Ýìöáóç üôé óÞìåñá èá îåêáèáñßóïõí ôá ðÜíôá. “Åëðßæù, íá ðÜíå üëá êáëÜ”, õðïóôÞñéîå óôïõò “95,5 ôùí fm”. Ï áêñáßïò ìÝóïò åðéóÞìáíå ìåôáîý Üëëùí, üôé… “ÎÝñù üôé ï ÐÁÏÊ åßíáé ìßá ðïëý êáëÞ ïìÜäá, åßíáé äåýôåñïò óôç âáèìïëïãßá êáé ãíùñßæù åðßóçò ðþò åßíáé áðü ôéò êáëÝò ïìÜäåò óôçí ÅëëÜäá. ÁíÞêù âÝâáéá óôçí ÃêÜéò, ùóôüóï óôï ôÝëïò ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò åß÷á åêöñÜóåé ôçí åðéèõìßá íá öýãù. Åßìáé ÷áñïýìåíïò ðïõ Þñèá óå óõìöùíßá ìå ôïí ÐÁÏÊ. Ï åêðñüóùðïò ìïõ, ìïõ Ý÷åé ðåé Þäç, üôé üëá åßíáé êáëÜ êáé ðåñéìÝíù óÞìåñá ôçí ïñéóôéêÞ áðÜíôçóç”, äÞëùóå ï ÁñìÝíéïò ÷áö ãéá íá óõíå÷ßóåé: “¼óïé áó÷ïëïýíôáé ìå ôï ðïäüóöáéñï, îÝñïõí ôï åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá, ãéá ôçí Ýíèåñìç óõìðáñÜóôáóç ôùí ïðáäþí. Ôï åðßðåäï åßíáé êáëü. ÎÝñù ãéá ôïí ÐÁÏÊ üôé èÝëåé ðÜíôá íá ðñùôáãùíéóôåß. ¸÷åé êáëïýò ðáßêôåò êáé êáëü ðñïðïíçôÞ, üðùò åðßóçò ãíùñßæù, üôé Ý÷åé ðñüåäñï ôïí ðñþçí áñ÷çãü ôçò åèíéêÞò ïìÜäáò, ðïõ êáôÝêôçóå ôï åõñùðáúêü ðñùôÜèëçìá”. Åðéâåâáßùóå ôéò ðëçñïöïñßåò, üôé Ýñ÷åôáé ãéá Ýîé ìÞíåò óõíåñãáóßá ìå ôç ìïñöÞ äáíåéóìïý êáé óõìðëÞñùóå. “¼íôùò, Ýñ÷ïìáé ãéá Ýîé ìÞíåò, áëëÜ ôï èÝìá åßíáé ðþò èá äïýìå ôé èá ãßíåé ìåôÜ…”. ¼óï ãéá ôï áãùíéóôéêü ôïõ ðñïößë; “Ðáßæù óôç äåîéÜ ðëåõñÜ ôçò åðßèåóçò. Ìïõ áñÝóåé íá äçìéïõñãþ, áëëÜ èÝëù êáé íá óêïñÜñù. Ìïõ áñÝóåé íá ðáßæù ìðñïóôÜ, íá êÜíù äéåéóäýóåéò óôçí áíôßðáëç ðåñéï÷Þ”, õðïãñÜììéóå ÷áñáêôçñéóôéêÜ. Åðßóçò, ï ÐáôóáãéÜí åðéâåâáßùóå ôï ãåãïíüò üôé Ý÷åé ìéëÞóåé ìå ôïí ×ñéóôïöïñßäç, ðïõ åßíáé óõìðáßêôçò ôïõ óôç Óïõçäßá êáé ôüíéóå ðþò ôïõ Ý÷åé ðåé ôá êáëýôåñá ãéá ôïí ÐÁÏÊ. “Ìïõ åßðå o ×ñÞóôïò, üôé ïé ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ åßíáé ðéï Ýíèåñìïé êáé áðü áõôïýò ôçò ÑåÜë Þ ôçò Ìðáñôóåëüíá. Ï ðáôÝñáò ìïõ Ý÷åé âñåèåß óå áãþíá ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôïí Ïëõìðéáêü…”. ¼óï ãéá ôï ìÞíõìá ôïõ, ðñïò ôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ; “Åßìáé ðïëý ÷áñïýìåíïò. ÈÝëù íá äþóù ôá ðÜíôá. Íá ôïõò äéêáéþóù”, äÞëùóå ï ÐáôóáãéÜí.

http://www.metrosport.gr/?p=13088

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Εγω λέω οτι είναι παπας

Εγω λέω οτι είναι πατσάς

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
Εγω λέω οτι είναι παπας

Εγω λέω οτι είναι πατσάς
Εγω λέω οτι είναι πατσoukas
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Άκουγα χθες βραδυ Τζορματζόγλου στο Νικολάου. Αυτό που είπε για τον παίχτη πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, είναι ότι ο παίχτης παρακολουθείται από τον Ιούνιο, και απλά είναι ρίσκο μονο για το αν μπορεί να ανταπεξέρθει σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Οι δυνατότητες του θεωρούνται δεδομένες
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Στην ερα σπορ στις 09.30 ειπε πως η τελευταια μας μεταγραφη θα ειναι ο λαμπρος χουτος!
Αφου γλυτωσα το τρακαρισμα, ολα μια χαρα. Ηθελα παντως να ξερα τι πινουν ωρες ωρες εκει στα ραδιοφωνα και τρομοκρατουν τον κοσμο με παπαριες και ασυναρτησιες...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
μου θυμίζει το t-shirt που φόραγε ρε ο τύπος..."δε ψηφίζω κανένα μαλάκα...μπουρδέλο τα κάνω και μόνος μου"

φέρτε το χΟύτο! το ματς θα τελειώνει με -2 παίκτες μας στο γήπεδο...θα χρεώνονται κάρτες και από τη 2η ομάδα!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Το οπισθοφυλλο στα σπορια λεει πως ο stelios ηθελε να κλεισει την καριερα του στον ΠΑΟΚ  :D
Τι λε ρε stelios... κουνα το μυαλο σου αγορι μου που μου θελες και τουμπα... Ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε...

http://http.cdnlayer.com/gazzetta/images/stories/papers/20090127/2/spor%20vorra_teleutaia.jpg

CLUB LARISA

• Guest
Ο Northeagle το διάβασε και θα τον βρούμε τ' ανάσκελα ? ;D

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Φαντάσου μαγική τετράδα King στην Τούμπα ......

Χούτος-Στέλιος-Λύμπε-Χαριστέας....

θα πέφταν τα τσιμέντα λέμε (στα κεφάλια τους.... :D)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εγώ τον ήθελα τον stelios θα έδινε ένα αέρα φρέσκο στην ομάδα...νέο παίδί με παιχνίδια στα πόδια που θα βρείς μωρε με τόσα λίγα χρήματα?
αυτός και ο λυμπερόπουλος νομίζω ότι θα έκαναν περισσότερο κόσμο να πάρει μετοχές αν ανακοινώνονταν σαν μεταγραφές!...

μαλακία κάναμε λέω...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Φαντάσου μαγική τετράδα King στην Τούμπα ......

Χούτος-Στέλιος-Λύμπε-Χαριστέας....

θα πέφταν τα τσιμέντα λέμε (στα κεφάλια τους.... :D)

Με σκοτωνειιιιις......  :D

τετραδα εφιαλτης..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Στην ερα σπορ στις 09.30 ειπε πως η τελευταια μας μεταγραφη θα ειναι ο λαμπρος χουτος!
Αφου γλυτωσα το τρακαρισμα, ολα μια χαρα. Ηθελα παντως να ξερα τι πινουν ωρες ωρες εκει στα ραδιοφωνα και τρομοκρατουν τον κοσμο με παπαριες και ασυναρτησιες...

τ'ακουσα κι εγω.ευτυχως που ημουν παρκαρισμενος :D

Offline Vorious

• Αλλαγή
http://www.gazzetta.gr/content/view/23271/2/

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λάμπρου Χούτου βρίσκεται ο «δικέφαλος του Βορρά» καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε αρχική συμφωνία και απομένουν να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Τα «ασπρόμαυρα» φαίνεται ότι προβάρει ο Λάμπρος Χούτος αφού βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τα λεχουν βρει σε όλα. Μοναδικό εμπόδιο στη μεταγραφή του παίκτη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι είναι το οικονομικό. Σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο θα γίνει άμεσα η μεταγραφή. Εάν δεν  γίνει αυτό τότε θα γίνει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων.
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
an tha erthi aftos o apotiximenos ke o allos o armenios pou episis ine apotiximenos tha xathi o mikros mas paixtaras pou ke i dio afti mazi den ton ftanoun
dite ke moni sas
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/44098/levon-pachajyan/aufeinenblick.html
den mporo na katalabo aftes tis energies

Εγω εμπιστευομαι τη διοικηση μας!!!
Μετα τον Μουσλι το χαος....
Μακαρι να ερθει ο Χουτος και ο Ζαγορ θα του εξηγησει σε ποια ομαδα ηρθε......
Niente incontri....Solo scontri

BLACK DOG

• Guest
δεν παιζει ρολο τι θα κανει ο μικρος παικταρας η ο μεγαλος παπας αλλα τι θα κανει ο ΠΑΟΚ.κι αν ειναι να βοηθησει ο μπαταλοχουτος ας ερθει.Εγω προσωπικα δεν τον γουσταρω αλλα αν νομιζουν οτι θα βοηθησει η δικια μου γνωμη περναει σε δευτερη μοιρα αν και μετοχος πλεον :P :icon23:

Offline corrupt

• Αλλαγή
Προτιμώ τον Αρμένιο παρά το βλάκα το Χούτο... Απ'ότι τον κόβω προορίζεται να αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Ίβιτς, και να συμπληρώνει όποτε χρειάζεται στα άκρα τους δυο Πορτογάλους. Κατά τη γνώμη μου δεν χρειαζόμαστε άλλο φουνταριστό επιθετικό, έχουμε τρεις σε αυτήν τη θέση (ομολογουμένως Αναστασάκος και Κλάους δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής) και φυσικά τον Μπακαγιόκο να πλαισιώνει τον εκάστοτε επιθετικό περιφερειακά.

Στην τελική ο Πατσαγιάν θα νιώθει οικεία στη Θεσσαλονίκη (αρμένικη κοινότητα κλπ. ;D ) ενώ ο Χούτος θα βρει μάλλον λίγο... αφιλόξενη την πόλη μας!

edit: εκ παραδρομής... Τον Ίβιτς ενοούσα.
« Last Edit: January 27, 2009, 14:49:46 by corrupt »

predrag_4_Iraklio

• Guest
Αφιλόξενη με τα φραπόγαλα,τα καπουτσίνα κτλπ?
Λάμπρο αν είναι να έρθεις φέρε μαζί σου κανα Ρεκόμπα ή Εστογιανόφ,αλλιώς μην έρθεις καθόλου...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ο Μπακαγιόκο μάλλον πάει για πρόωρες διακοπές.
Ο Χούτος νομίζω έχει χαρακτηριστικά που συμπληρώνουν τον Μούσλι.
Και πάνω από όλα:
Μπορεί να σε φέρει κι άλλα καλόπαιδα τύπου Εστογιάνοφ  ;D

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

northeagle_4

• Guest
Ο Northeagle το διάβασε και θα τον βρούμε τ' ανάσκελα ? ;D

Πωωωω ρε φιλε τι γλιτωσαμε..........στο πολο εχουμε μια κενη θεση σαν βουτησχτης μονο εκει μπορει να κλεισει σε μας.τα αντερα μου........
Οσο για τον Χουτο,πολυ καλος παικτης αλλα δυσκολος χαρακτηρας.ΑΝ ερθει και ΑΝ τον σουλουπωσουνε ψυχασθενικα θα προσφερει.Το οτι επαιξε γκευ απο την στιγμη που εφυγε σοτωμενος με παε και κοσμο δεν με χαλαει τα προβληματα που δημιουργξσε εκει ειχαν σοβαρο λογο.Ο τοτε γιατρος τους ο Δαρας του εβαλε χαλασμενο μοσχευμα στο γονατο με αποτελεσμα αν δεν το πεολαβαινε στην ιταλια να του κοβανε το ποδι απο εκει και περα χαλασε και πολυ σαν χαρακτηρας.