Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 156931 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dimos8enis

• Guest
καλο ειναι αυτο? :gruebel:

zan

• Guest
Και αυτο τι ειναι? Απο επισημη σελιδα Athletico Paranaence  http://www.atleticoparanaense.com/noticias/noticia.php?lista_valor=13594   

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Δεν σημαινει οτι θα τον παρουμε. Στο περιμενε το παλικαρι
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

zan

• Guest
Δεν ειπα κατι τετοιο....

ive4

• Guest
εγώ λέω να βάλει ένα πωλητήριο στον Ιβιτς και να πάρει έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει πίσω από τον Μουσλίμοβιτς.

bagos1

• Guest
άμα βάλει πωλητήριο στον ιβιτς ουρές θα σχηματιστούνε έξω απο την τούμπα

reset4

• Guest

MetroStar

• Guest

Photis

• Guest
Χαχαχααχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα.........κορυφή. ....!!!!! :P :tsigaro: :prosk: :prosk: :spray: :b191:

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Την απόσυρση του ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Νετίνιο γνωστοποίησε στην διοίκηση της Ατλέτικο Παραναένσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής του «δικέφαλου του Βορρά», Ζήσης Βρύζας, απέστειλε έγγραφο στο οποίο παραδέχεται πως η ομάδα του μένει εκτός διεκδίκησης του 24χρονου μεσοεπιθετικού, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Θα επιστρέψουμε με πρόταση στο μέλλον».

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του κ. Βρύζα:

«Αγαπητοί κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ειδοποιήσουμε πως, παρά το μεγάλο ενδιαφέρον μας για τον Αρτούρ Περέιρα Νέτο (Νετίνιο), η τωρινή οικονομική μας κατάσταση δεν μας επιτρέπει να εμμείνουμε στην προσφορά μας. Διατηρούμε τις καλές μας σχέσεις με την ομάδα σας και θα επιστρέψουμε με πρόταση στο μέλλον.

Ζήσης Βρύζας
Τεχνικός διευθυντής ΠΑΟΚ»

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ατλέτικο εξέδωσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Προς ικανοποίησή μας, ο Νετίνιο παραμένει στέλεχος της ομάδας. Λυπούμαστε για τον παίκτη, του οποίου παρουσιάστηκε καλή προοπτική για την καριέρα του, αλλά ευελεπιστούμε πως αν συνεχίσει να αγωνίζεται έτσι και καλύτερα, θα δεχτεί και άλλες ευκαιρίες».

http://www.sport-fm.gr/article/161287
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline blue_eyes

• Βασικός
πουτανα φτωχεια..

Offline sabbath

• Αλλαγή

αν και σε καποιες φασεις το παρακανει εμενα ο metrostar μ αρεσει γιατι εχει πολυ και εξυπνο χιουμορ.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

giannis80

• Guest
πουτανα φτωχεια..

Γάμησε τα.Να μπορούσαμε να δώσουμε καμιά καλή προκαταβολή τώρα και τα υπόλοιπα σε 3-4 δόσεις,άλλα ο άλλος δεν έχει αγοράσει μετοχές γιατί βαριέται να περιμένει στην ουρά (ποια ουρά?εγώ 5' έκανα) όμως ζητάει μεταγραφές.Τεσπα.Ο ΠΑΟΚ να ναι καλά.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
σκατα κι απόσκατα
εαν η δηλωση του βρυζα στεκει, αυτο σημαινει οτι με τιποτα δεν περιμενουν θεαματικη αυξηση των μετοχων την τελευταια μερα που λεγανε καποιοι κλπ κλπ. αλλιως θα περιμενε να δει ο βρυζας τουλαχιστον μεχρι την ληξη της ΑΜΚ για το αν θα παρουμε τον παιχτη

its ok

JamaicaN

• Guest
αν και σε καποιες φασεις το παρακανει εμενα ο metrostar μ αρεσει γιατι εχει πολυ και εξυπνο χιουμορ.....

Τετοια λεγε

Diego-4

• Guest
Κάτω τα χέρια απο τον MetroStar...Είναι το πουλέν μου...

fatal_invasion

• Guest
axaxax,δε παλεύεστε!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Κάτω τα χέρια απο τον MetroStar...Είναι το πουλέν μου...
τελικα τα καταφερε ο τσακαλος.απο κει που ολοι τον βριζαμε και του τα χωναμε πλεον ο μετροσταρ εχει τους δικους του υποστηρικτες. ;D
σορυ για το οφτοπικ
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Θα λεγα τωρα τι εχει, αλλα εχε χαρη..

Το να πεφτει το επιπεδο του φορουμ απο καποια χαζα ποστ ή ακομα χειροτερα, τοπικς, για μενα ειναι αρνητικο και απορω που κανεις ακομα δεν εχει παρει την πρωτοβουλια να κανει κατι με το θεμα του ενλογω καλαμπουρτζη.

Αυτο το φορουμ διακρινεται για την σοβαροτητα των αποψεων των μελων του και τον σεβασμο αυτων απεναντι στην ομαδα, μεσα απο τις ενεργιες του καθε μελους ξεχωριστα, εστω και αν προκειτε για ενα απλο ποστ. Παντα σαν φορουμ κοιτουσαμε το καλο του ΠΑΟΚ και παντα ως μελη λειτουργουμε με κυριο μελημα αυτο. ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ.

Για μενα οποιος δεν μπορει να κατανοησει τα παραπανω, δεν εχει θεση σε αυτο το φορουμ. Σορυ αν ειμαι λιγο απολυτος, αλλα εγω τελευταια εχω ξενερωσει με την συμπεριφορα του ενλογω μελους και θεωρω πως δεν ειμαι ο μονος.

Το να βλεπω πχ επι ενα 3ιμερο το τοπικ του αμαφουλε στα πρωτα 10, δεν νομιζω να ειναι η καλυτερη διαφημηση για το φορουμ μας. Ποσο μαλλον αν καποιος μπηκε και μεσα σε αυτο για να διαβασει.

Πολλα μπορω να θυμηθω, αλλα νομιζω πως τα ξερετε ολα και δεν χρειαζεται να σας τα ξεναθυμησω.

Φιλικα παντα...

yg. Sorry για το οφτοπικ.... (ισως να επρεπε να τα πω στο τοπικ που ειχε φτιαξει καποτε για την παρτυ του. Εκει φτασαμε....)

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ontopic μάγκες χέστηκα για τις μεταγραφές!
με γερούς (φτου φτου) πορτογάλλους και τους 2 νέους είμαστε μια χαρά!

αρκεί ο Βερόν να μην τρώει κάρτες επειδή έδεσε τα κορδόνια του, ο Γκαρσία γιατί δεν έπλυνε τα δόντια του και ο μπακαγιόκο γιατί τους κρεμόταν από το σορτσάκι κάτι....αν μας φοβούνται τόσο ίσως και 4 ροστερ να είχαμε πάλι 8α μας τα έσκιζαν...οπότε...ΑΣ ΜΗ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΛΕΦΤΑ!