Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 154968 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Παιδιά, χαμηλώστε τη μπάλα, δεν είναι δυνατόν να έρθει τέτοιος παικταράς τώρα στην Τούμπα. Σε λίγο καιρό ναι. Όχι τώρα. Θα πέσουν τα τσιμέντα λέμε.

Και για τον Pablo Garcia ετσι δεν λεγαμε?...
Για να κανω τον δικηγορο του διαβολου..  ;)

Οσο εχω Ζηση, δεν με ενδιαφερουν τα "ονοματα".

wolf

• Guest
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ                                                                                      http://www.gandul.info/sportul/steaua-interesata-de-portughezul-hugo-viana.html?3941;3707824

dimos8enis

• Guest
τι σκατα, κομπλεξ εχουνε στη στεαουα?

MetroStar

• Guest
Λέτε το μπαμ που λέγεται ότι θέλουμε να κάνουμε να είναι ο Ούγκο Βιάνα?

wolf

• Guest
τι να λεμε που η ειδηση  φιλοξενηται σε ενα καρο ξενες σελιδες. Ας έρθει και σε λίγο καιρό θα κανουμε τόσο αξιόπιστο και φιλόξενο περιβάλλον που ολοι στον ΠΑΟΚ θα θέλουν να παιξουν.....

wolf

• Guest
....μόνο που μαζέυτηκαν πολοί αριστεροί ρε παιδάκι μου...! το ..."ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" στον Περισσό πρέπει να δηλώνουμε για έδρα......χαχαχαχαχαχααχα

dimos8enis

• Guest
χαχα με βολευει, εδω απεναντι ειναι...

tilemachos

• Guest
για να ειμαι ειλικρινης δεν τον ξερω τον Vianna, αλλα αν το δεις απο την πλευρα των συνθηματων, θα κανει καλες ρημες.

πχ γ@@μησε το γαυρο την πουτ@ν@, hugo vianna.

επισης κολαει και με 'μανα', 'μπανανα,' 'κλανα' κλπ για να μη μακρυγορω.

ive4

• Guest
οι μάνατζερ αναγνωρίζουν πλέον στον ΠΑΟΚ μία αξιόπιστη ομάδα, που έχει καλή πορεία, πληρώνει τους ποδοσφαιριστές της και έχει εκατομμύρια λαού να διψάνε για διακρίσεις. Λογικό είναι πλέον να χρησιμοποιούν την ομάδα μας, για να διαφημίσουν τους ποδοσφαιριστές τους.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
παντως μαγκες το να βλεπουμε οτι εχουμε τοσους καλοθς πεχτεσ...garcia, mousli, δαρλας, vierinia, conceisao,  sorlen, lino, backayoko, contreras, mpalafa...xexe αστειευομε για τον τελευτεο και να μιν ξερεις ποιον να θελεισ να δεισ πρωτα ειναι απιστευτο συναισθημα....Ακομα καλυτερεσ μερες ερχονται.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Äçìïóéåýìáôá áðü ôç Âñáæéëßá (”Globo Online”, “Folha Online”) óôÝëíïõí óôïí ÐÁÏÊ ôïí íåáñü ôáëáíôïý÷ï ðïäïóöáéñéóôÞ ôçò ÁôëÝôéêï ÌéíÝéñï, Âáëäåóßñ íôå Óüïõæá Ôæïýíéïñ, ðéï ãíùóôüò ìå ôï ðñïóùíýìéï Ôóü. ÓõãêåêñéìÝíá, ôï äýï Üñèñá áíáöÝñïõí üôé, óýìöùíá ìå ôïí áôæÝíôç ôïõ ÂñáæéëéÜíïõ Üóïõ, ÊÜñëïò Ößñìï, ï ÐÁÏÊ êáôÝèåóå åðßóçìç ðñüôáóç ãéá ôïí Ôóï, ãéá åîÜìçíï äáíåéóìü ôïõ, ôçí þñá ðïõ ôá äéêáéþìáôá ôïõ ðïäïóöáéñéóôÞ áíÝñ÷ïíôáé óôá 4 åêáôïììýñéá åõñþ. Ï Ôóï åßíáé 21 åôþí êáé ðáßæåé ùò ìåóïåðéèåôéêüò. ¸÷åé ýøïò 1,75 êáé æõãßæåé 70 êéëÜ. Åßíáé ðáßêôçò ðïõ äåí öïâÜôáé íá äïêéìÜóåé ôï ðüäé ôïõ áðü ïðïéáäÞðïôå áðüóôáóç áðü ôçí åóôßá, åíþ Ý÷åé ìåãÜëç åõ÷Ýñåéá êáé åõñçìáôéêüôçôá óôï êïíôñüë. Áãùíßæåôáé óôç ÌéíÝéñï áðü ôï 2005, ìå ôçí ïðïßá êáôÝêôçóå ôï 2006 ôï ðñùôÜèëçìá Â’ êáôçãïñßáò Âñáæéëßáò êáé ôï ðñùôÜèëçìá ôçò ÐåñéöÝñåéáò ôï 2007. ÌÜëéóôá, õðÞñîå êáé äéåèíÞò ìå ôçí ÅèíéêÞ êÜôù ôùí 20, ìå ôçí ïðïßá êáôÝêôçóå ôï Êýðåëëï Íïôßïõ ÁìåñéêÞò ôï 2007. Óôçí ôåëéêÞ öÜóç ôïõ ÊõðÝëëïõ óêüñáñå ôñßá ãêïë êáé âñßóêåôáé óôç ëßóôá ìå ôïõò ðñþôïõò óêüñåñ ôïõ èåóìïý. Óôç ÷þñá ôïõ èåùñåßôáé Ýíá áðü ôá áóôÝñéá ôïõ ìÝëëïíôïò êáé ï ÂñáæéëéÜíéêïò Ôýðïò Ý÷åé áó÷ïëçèåß ïõê ïëßãåò öïñÝò ìáæß ôïõ, ìÜëéóôá êáé ìå ôçëåïðôéêÜ áöéåñþìáôá.

Eñ÷åôáé áíõðüìïíïò ï Ëßíï

Ç äåýôåñç ìåôáãñáöÞ ôïõ ÐÁÏÊ ãéá ôïí êáéíïýñãéï ÷ñüíï, åßíáé ï ÂñáæéëéÜíïò áìõíôéêüò Ëßíï êáé öèÜíåé óÞìåñá ôï áðüãåõìá óôç Èåóóáëïíßêç ðñïåñ÷üìåíïò áðü ôçí Ðïñôïãáëßá. Ï ÆÞóçò Âñýæáò, ðïõ Þôáí ãéá ôïí óêïðü áõôü óôçí ÉâçñéêÞ ÷åñóüíçóï êáé åéäéêüôåñá óôï Ïðüñôï, ïëïêëÞñùóå ôçí óõìöùíßá áðüêôçóçò ôïõ ìå ôçí ùò ôþñá ïìÜäá ôïõ, ôçí Ðüñôï êáé åðÝóôñåøå áñãÜ ÷èåò óôç Èåóóáëïíßêç.
Ï ðïäïóöáéñéóôÞò åö’ üóïí öèÜóåé êáíïíéêÜ áðüøå èá ðåñÜóåé áýñéï áðü éáôñéêü Ýëåã÷ï êáé óôçí óõíÝ÷åéá õðïãñÜöåé ôï íÝï ôïõ óõìâüëáéï ìå ôçí ïìÜäá ìðáßíïíôáò ôáõôü÷ñïíá óôï ðñüãñáììá ðñïåôïéìáóßáò. Áí üëá ðÜíå êáëÜ èá õðïëïãéóôåß áðü ôïí ðñïðïíçôÞ ôïõ ãéá ôï ðáé÷íßäé ðñùôáèëÞìáôïò ôçò åðüìåíçò áãùíéóôéêÞò, áöïý åßíáé áðáñáßôçôï Ýíá ÷ñïíéêü äéÜóôçìá ðñïóáñìïãÞò óôéò êáéíïýñãéåò óõíèÞêåò ðïõ èá óõíáíôÞóåé óôçí ïìÜäá.

“Åñ÷ïìáé”

Ï Íôïñâáëßíï ¢ëâåò ÌáóéÝë, ç ðéï áðëÜ “Ëßíï” üðùò åßíáé ãíùóôüò, áíáìÝíåôáé íá ðáôÞóåé ôï Ýäáöïò ôçò Èåóóáëïíßêçò, ïýôùò þóôå íá äñïìïëïãçèïýí üëåò ïé áðáñáßôçôåò ôõðéêÝò åíÝñãåéåò, ðïõ áðïìÝíïõí ãéá ôçí ïëïêëÞñùóç ôçò ìåôáêßíçóçò ôïõ óôï ÄéêÝöáëï, ãéá ôïí åðüìåíï åíÜìéóç ÷ñüíï. Ôï “Ì” åðéêïéíþíçóå ãéá áêüìç ìßá öïñÜ ìå ôï Ëßíï, ï ïðïßïò Ýöôéá÷íå ôéò âáëßôóåò ôïõ ãéá ôï óçìåñéíü ôïõ ôáîßäé. “ÅôïéìÜæù ôá ðñÜãìáôá ìïõ êáé áýñéï (ó.ó. óÞìåñá) Ýñ÷ïìáé óôç Èåóóáëïíßêç”, åßðå ìå ÷áñÜ ï ÂñáæéëéÜíïò ðëÜãéïò êáé ðñüóèåóå: “Ìßëçóá ìå ôï ÆÞóç Âñýæá, ï ïðïßïò ìå äéáâåâáßùóå üôé üëá åßíáé Ýôïéìá ôüóï ãéá ôï ôáîßäé ìïõ, üóï êáé ãéá ôçí ìåôáãñáöÞ ìïõ óôïí ÐÁÏÊ. Áêüìç, ìïõ Ýäùóå ðåñáéôÝñù óôïé÷åßá ãéá ôçí ïìÜäá êáé áíõðïìïíþ íá åíôá÷èþ óå áõôÞí. Ôá õðüëïéðá èá ôá ðïýìå óôç Èåóóáëïíßêç”. Åí ôù ìåôáîý, ðëçèþñá äçìïóéåõìÜôùí áíÜ ôçí Åõñþðç áíáöÝñïõí ôçí åðéêåßìåíç ìåôáãñáöÞ ôïõ Ëßíï óôï ÄéêÝöáëï. Ìåôáîý áõôþí, ñåðïñôÜæ öéëïîåíïýí ïé ðïñôïãáëéêÝò, “UOL Esporte”, “Terra Esportes” ç ãáëëéêÞ “L’equipe” êáé ç éóðáíéêÞ “Marca”. ÌÜëéóôá, ç åðßóçìç éóôïóåëßäá ôçò FIFA öéëïîåíåß äçëþóåéò ôïõ ÂñáæéëéÜíïõ áðü ñáäéïöùíéêü óôáèìü ôçò Ðïñôïãáëßáò, üðïõ ï Ëßíï õðïãñáììßæåé üôé Ýñ÷åôáé íá ðáßîåé óå ìéá ìåãÜëç ïìÜäá.
ÐñïïðôéêÞ ìéÜò ôñßôçò êáé óáöþò ôåëåõôáßáò ìåôáãñáöÞò äåí èá ðñÝðåé íá áðïêëåéóôåß áðü ôþñá, üìùò èá åîáñôçèåß áðü áñêåôÝò ðáñáìÝôñïõò, üðùò ï ñõèìüò ôçò áýîçóçò ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ áëëÜ êáé ç åîåýñåóç êÜðïéáò áîéüëïãçò ðåñßðôùóçò, óôçí ðïñåßá ôçò ìåôáãñáöéêÞò ðåñéüäïõ êáé ãéá ôçí ïðïßá äåí èá ìðïñïýóå íá ðåé ü÷é êáíåßò óôçí ïìÜäá.
Çäç Ý÷ïõí áíáöåñèåß êáé ìåñéêÝò ðåñéðôþóåéò üðùò åíüò 25÷ñïíïõ êïéíïôéêïý ðïäïóöáéñéóôÞ áðü ôçí Ãåñìáíßá, ðïõ ôï óõìâüëáéï ôïõ ìå ôçí ïìÜäá óôçí ïðïßá áãùíßæåôáé ëÞãåé ôï åñ÷üìåíï êáëïêáßñé.

http://www.metrosport.gr/?p=11784

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ο Βραζιλιάνος Λίνο μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» από την Πορτογαλία για την πιθανότητα να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, ένα ενδεχόμενο που είναι αρκετά πιθανό με την συμφωνία να αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες, χαρακτηρίζοντας τον ΠΑΟΚ ως μία ομάδα φτιαγμένη για να κερδίζει.
Ο Λίνο τόνισε αρχικά: «Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, σαφώς και γνωρίζω για το ενδιαφέρον και ξέρω ότι οι συζητήσεις προχωράνε με τον εκπρόσωπο μου» ενώ για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ είπε: «Έμαθα τον ΠΑΟΚ από το φιλικό που παίξαμε με την Πόρτο. Είναι ανταγωνιστική, φτιαγμένη για να κερδίζει, έχει την φιλοσοφία του νικητή. Έχει παθιασμένους φιλάθλους που γεμίζουν το γήπεδο και η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα από την αρχή της χρονιάς».
Ξεκαθάρισε ότι έχει μιλήσει με τον Φερνάντο Σάντος: «Δεν έχω μιλήσει με τον Βιερίνια ή τον Κονσεισάο αλλά με τον Φερνάντο Σάντος που μου έδειξε πόσο πολύ με θέλει. Ότι θα έχω ευκαιρίες στην ομάδα, ότι η παρουσία μου εκεί θα με βοηθήσει να πάω την καριέρα μου σε υψηλότερο επίπεδο, να γίνω καλύτερος».
Σκιαγραφώντας τον εαυτό του ως ποδοσφαιριστή τόνισε: «Παίζω στα άκρα στην αριστερή πλευρά και το καλύτερο χαρακτηριστικό μου είναι να βγαίνω και στην επίθεση. Μπορώ να αμύνομαι αλλά και να προωθούμαι. Έχω ακρίβεια στην πάσα και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω».
Για την μη παραμονή του στην Πόρτο είπε: «Είχα καλές σχέσεις με τον προπονητή της Πόρτο, πιστεύω ότι είχα ευκαιρίες και ότι θα πήγα καλύτερα από πέρυσι. Αλλά έχω ένα συμβόλαιο που λήγει τον Μάιο και πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου».
Ο Λίνο τόνισε για τον βαθμό ετοιμότητας του: «Είμαι έτοιμος για να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε δυσκολία. Αν έρθω στον ΠΑΟΚ θα είναι μία πολύ καλή συμφωνία για μένα, αλλά και μία καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».
Κλείνοντας το μήνυμα του προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ ήταν: «Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι έχω όρεξη για να παίξω, για να κερδίσω και έρχομαι στην ομάδα έχοντας στο μυαλό μου μόνο τις νίκες».

http://www.metrosport.gr/?p=11682

Offline spinos_4

• Αλλαγή
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε όλοι ότι μετά τις μεταγραφές Σόρλεν και Lino
πρέπει να πάρουμε ένα αριστερό extrem...
μα τον Lino δεν τον πήραμε για να παίζει όλη την αριστερή πλευρά?
αν ναι τότε τι τον θέλουμε και άλλο αριστερό?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
γιατί οι μοναδικοί αριστεροπόδαροι παίκτες στην ομάδα είναι ο γεωργίου, ο δάρλας και ο σβούρας.
Εάν σκεφτείς ότι φέτος σταματάει ο σβούρας, ότι ο γεωργίου είναι 20 χρόνων και ότι για τον Δάρλα του χρόνου πρέπει να πληρώσεις ένα σεβαστό ποσό για να τον κρατήσεις, τότε καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι χρειάζεσαι αριστεροπόδαρους παίκτες...
Ακόμα κι ο Βιερίνια που παίζει αριστερά, η φυσική του θέση λένε είναι δεξιά... Άσε που δεν ξέρεις εάν θα τον έχεις και του χρόνου...

Το μυστήριο για μένα είναι ο Σορλέν... Τον έβαλε αριστερό μπακ στο φιλικό με τους νέους και αμυντικό χαφ... Ποια είναι η φυσική του θέση τελικά;

edit: ξέχασα και τον Ηλιάδη.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline spinos_4

• Αλλαγή
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
γιατί οι μοναδικοί αριστεροπόδαροι παίκτες στην ομάδα είναι ο γεωργίου, ο δάρλας και ο σβούρας.
Εάν σκεφτείς ότι φέτος σταματάει ο σβούρας, ότι ο γεωργίου είναι 20 χρόνων και ότι για τον Δάρλα του χρόνου πρέπει να πληρώσεις ένα σεβαστό ποσό για να τον κρατήσεις, τότε καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι χρειάζεσαι αριστεροπόδαρους παίκτες...
Ακόμα κι ο Βιερίνια που παίζει αριστερά, η φυσική του θέση λένε είναι δεξιά... Άσε που δεν ξέρεις εάν θα τον έχεις και του χρόνου...

Το μυστήριο για μένα είναι ο Σορλέν... Τον έβαλε αριστερό μπακ στο φιλικό με τους νέους και αμυντικό χαφ... Ποια είναι η φυσική του θέση τελικά;

edit: ξέχασα και τον Ηλιάδη.

Απο τα πλήκτρα μου το  πήρες

biggeorge

• Guest
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ                                                                                      http://www.gandul.info/sportul/steaua-interesata-de-portughezul-hugo-viana.html?3941;3707824

τη 8α γινει ποια με αυτους οτι 8ελουμε εμεις 8ελουν και αυτοι???ελεος πια....

dimos8enis

• Guest
καποιο λακκο εχει η φαβα...

Offline ved

• Αλλαγή
συνεργασια με ιδιο γραφειο μανατζερ παικτων,,προφανως  ;)

wolf

• Guest
Eπειδή ο ΑΛΑΜΑΝΑ85 αναφέρει για την μοναδική αξιοπιστία του Κώστα Βασιλόπουλου, να σας πω ότι υπάρχουν κι άλλες πολλές αξιόπιστες πηγές στον ΠΑΟΚ. Η δική μου λέγεται Βασίλης Μάντζας πού γράφει ΠΑΟΚ από το 1972. Ήταν και στην διοίκηση Βεζυρτζή όταν τα σηκώσαμε όλα!!! Σας εδωσα στοιχεία για τον Βιανα, σας έδωσα βίντεο σας έδωσα δημοσιεύματα Ισπανικού και Πορτογαλικού τύπου και θα περιμένω να δω πότε θα ερθει ο λατινοαμερικάνος και πότε θα γράψει ο Βασιλόπουλος για τον Βιάνα. Πάντως σημερα άρχισαν να ξυπνανε κάποιοι και να αναφέρουν τον Βιάνα σαν την πρώτη επιλλογή του Σάντος για την αριστερή πλευρά του κέντρου. Να ξέρετε ότι όταν γράφω όνομα το έχω ήδη καρατσεκάρισμένο. Ράδιο αρβύλα μακρυά από μένα. Δεν το έχω ανάγκη. Για Δ Ε Ι Τ Ε   κι   Α Υ Τ Ο !!!!!!!!!!       http://www.gazzetta.gr/content/view/21088/2/