Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153350 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
παρόμοια περίπτωση είναι κ κοντοπουτανος με τον καστιγιο, ξέρει η διοίκηση η οποία στηρίζεται στον κόσμο τη αντιδράσεις θα προκαλούσαν τέτοιες μεταγραφές!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
παιδια μερικες ιστοσελιδες λενε οτι κλεισαμε τον Λινο..... τι γινεται?

Offline agraf

• Αλλαγή
Ó÷åôéêÜ ìå ôï óåíÜñéï ãéá ôïí Êáóôßãéï èÝëù íá ðù üôé îÝñù åããõçìÝíá üôé Þôáí

ØÅÌÁ ìüíï êáé ìüíï ãéá íá ãßíåé íôüñïò êáé íá ðïõëÞóåé öýëëá ï ÌåôñïõëÜêçò.

Äõóôõ÷þò áõôü åßíáé ôï åðßðåäï ôçò äçìïóéïãñáößáò ôçò ðüëçò ìáò, ðñÝðåé íá ìÜèïõìå íá æïýìå ìå áõôÜ ôá ëáìüãéá êáé íá ìçí ôïõò äßíïõìå ïýôå 1 €.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Την Τρίτη ο Λίνο

Την Τρίτη αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Βραζιλιάνος Ντορβαλίνο ή πιο γνωστός ως Λίνο της Πόρτο στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές των συμβολαίων του.
Την ίδια ώρα ο Φερνάντο Σάντος επιθυμεί την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ ενώ προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του με 4-4-2 απέναντι στον ΟΦΗ αύριο το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας (04/01, 16:45).

Οι επαφές μεταξύ των ΠΑΟΚ και Πόρτο για την περίπτωση του Λίνο φαίνεται να έχουν ολοκληρωθεί μετά και το ναι του 31χρονου Βραζιλιάνου για τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια να αποκτηθεί ως ελεύθερος αφού τελειώνει το συμβόλαιό του με τους "Δράκους". Στο πρόσωπο του Λίνο ο Σάντος θα πρέπει να σημειωθεί ότι βρήκε τον ποδοσφαιριστή εκείνον που θα ενισχύσει την αριστερή γραμμή της ομάδας του ενώ αναζητεί και έναν αριστερό εξτρέμ.

http://www.sport24.gr/html/ent/249/ent.268249.asp
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

GeorgT

• Guest
Με τη προϋπόθεση οτι η δεύτερη μεταγραφή ειναι ο λινο, μετά παμε για άλλη μια 3 κ τελευταία δηλαδή?? ??

Αν ειναι ετσι τελειώνουμε νωρίς τις χειμερινές μεταγραφές μας, κάλο αυτο, οι άλλοι ακόμα ουτε ξεκίνησαν!

Δειχνει σωστή κ μεθοδική οργάνωση σε αυτό το θέμα!

zagorakis

• Guest
Στην Πορτογαλία για Λίνο ο Βρύζας

Στην Πορτογαλία για την περίπτωση του Λίνο της Πόρτο θα ταξιδέψει τη Δευτέρα ο Ζήσης Βρύζας, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο δικέφαλος του Βορρά έχει συμφωνήσει σε όλα με την πορτογαλική ομάδα, η οποία αφήνει ελεύθερο τον 31χρονο Βραζιλιάνο μπακ (αν και έχει συμβόλαιο για 6 μήνες ακόμα) και μένει πλέον η συμφωνία και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ έχει προτείνει στον Λίνο συμβόλαιο 1,5 έτους και τη Δευτέρα αναμένεται να συζητηθούν οι λεπτομέρειες ώστε εντός των προσεχών ημερών να ολοκληρωθεί το θέμα.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/226175.html

bagos1

• Guest
ετοιμάζεται μεταγραφή απο ίντερ μεριά, και διάβασα τις προάλες ότι θέλουνε να διώξουνε τον Αντριάνο λέτε???

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Υπενθυμιζω εναν κανονα του φορουμ για να μην τραβηξουμε τα παλια με την ονοματολογια:

4.12 Η οποιαδήποτε αναφορά σε όνομα ποδοσφαιριστή κατά την περίοδο μεταγραφών θα πρέπει να γίνεται βάσει ρεπορτάζ κι όχι έμπνευσης. Τα μέλη καλούνται να αναφέρουν τη γραπτή πηγή βάσει της οποίας το χ ή ψ όνομα ακούγεται για την ομάδα. Πηγές θεωρούνται όλα τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων, όχι όμως οι κολλητοί μας, οι γνωστοί μας, οι διασυνδέσεις μας, οι εμπνεύσεις μας, οι φαντασιώσεις μας, κτλ. Πηγές δεν θεωρούνται και τα άλλα ΠΑΟΚτσήδικα σάιτ που έχουν "αποκλειστικά νέα" και δημοσιογραφικό στυλ. Ονόματα που δεν βγαίνουν από τα ρεπορτάζ θα πρέπει να αναφέρονται σε χωριστά θέματα στο Γενικό Φόρουμ και όχι στην ενότητα Ποδόσφαιρο και στα τόπικ των μεταγραφών.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

fatal_invasion

• Guest
τι κανόνας είναι πάλι αυτός;Δηλαδή είναι έγκυρη πηγή τα ρεπορτάζ εφημερίδων;Καμία λογική δε βρίσκω.

bagos1

• Guest
καλα θα αναφέρω την πηγή μου ειναι ο μουρίνιο

wolf

• Guest
.... ΟΛΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ !!! ΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΓΚΑΛΕΤΙ, ΛΕΤΟ , ΤΟΡΟΣΙΔΗ. ΝΙΝΗ, ΜΑΝΤΖΙΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΑΣΧΗΜΑ!!!
θΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΟ CIA, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΒΡΥΖΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!  EΡXOMAΣTE, ΗΡΘΑΜΕ,ΦΘΑΣΑΜΕΕΕΕΕ!

Εdit Capricorn

Φίλε καλώς ήλθες στο φόρουμ μόνο μην γράφεις μόνο με καφαλαία γιατί είναι κουραστικό για όλους μας
« Last Edit: January 05, 2009, 12:59:57 by Capricorn »

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος Λίνο καθώς ο δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία με την Πόρτο όπου τον παραχώρησε με την μορφή δανεισμού.

Ο αριστερός εξτρέμ αποτελεί επιλογή του Φερνάντο Σάντος και η διοίκηση του ΠΑΟΚ έδωσε τα χέρια με την αντίστοιχη της Πόρτο για τα δικαιώματα του παίκτη.

Μάλιστα το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τους "δράκους" λήγει το καλοκαίρι και έτσι σε περίπτωση που ο παίκτης πέισει με τις εμφανίσεις του, τότε θα αποκτηθεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στις 16:00 ο Ζήσης Βρύζας θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης για Πορτογαλία προκειμένου να διευθετήσει κάποιες λεπτομέρειες και να οριστικοποιηθεί και επίσημα η συμφωνία.

Την Τρίτη, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει στην συμπρωτεύουσα μαζί με τον Λίνο που θα έχει την πρώτη του επαφή με τη νέα του ομάδα.

http://www.sport24.gr/html/ent/702/ent.268702.asp
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

kostas4

• Guest
πολυ καλη η τακτικη της διοικησης στην συγκεκριμενη μεταγραφη.τον δοκιμαζουμε μεχρι το καλοκαιρι και μας βοηθαει σε πιθανες απουσιες και εαν μας κανει τον κραταμε.στο χερι του ειναι να αποδειξει οτι αξιζει να μεινει
ειναι πολυ καλο οτι μεγαλωνει ο ανταγωνισμος στην ομαδα με ποιοτικους παιχτες.αντε και εναν επιθετικο και κλεισαμε με τις μεταγραφες  ;)

dimos8enis

• Guest
τελικα τι ισχυει? ελευθερος απο τωρα ή δανεικος μεχρι το καλοκαιρι? 250,000 ή 400,000 το χρονο?
κωλοφυλαδες ολες αφου ακομα δεν εχει συμφωνηθει τιποτα,  αυτοι λενε και ποτε θα κανει ντεμπουτο. ελεος.
εξαλλου ο Σαντος θα το αποφασισει αυτο

GeorgT

• Guest
το ίδιο δεν ειναι? Δανεικός μέχρι το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του!

dimos8enis

• Guest
η ουσια ιδια ειναι αλλα λεω για τις κωλοφυλλαδες που ηδη εχουνε υπογραψει και το συμβολαιο του Λινο και τον προγραμματισανε για ντεμπουτο

zagorakis

• Guest
Λίνο: "Ήρθα για να μείνω"

Ο Βραζιλιάνος μπακ, μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τον Φερνάντο Σάντος, το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο "Extrasport", ο Βραζιλιάνος Λίνο, τόνισε: "Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, ότι βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ότι έχει σαν στόχο μια θέση στην Ευρώπη. Γνωρίζω τον Φερνάντο Σάντος ενώ μέσω του διαδικτύου έχω βρει πληροφορίες για την ομάδα και την Θεσσαλονίκη.

Έχω μάθει ότι το κλίμα στο γήπεδο είναι ζεστό και φανατισμένο, χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι σε τέτοια ατμόσφαιρα διότι μου αρέσει. Δεν έρχομαι μόνο για έξι μήνες, φιλοδοξώ να μείνω περισσότερο, για μένα ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια μικρή παρένθεση αλλά θέλω να καθιερωθώ και να παραμείνω για χρόνια. Έχω μιλήσει πολλές φορές με τον Σάντος, με ικανοποιούν οι στόχοι που έχει θέσει ο ΠΑΟΚ αλλά με έπεισε και το γεγονός ότι και ο ίδιος ο προπονητής έχει φιλοδοξίες και γνωρίζει καλά τα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Γνωρίζω ότι στην Ελλάδα αγωνίζονται παίκτες όπως ο Ντιόγκο και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα Το θέμα είναι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τις ομάδες στις οποίες αγωνίζονται και όχι τους παίκτες. Μια ομάδα που είναι στη δεύτερη θέση και μάχεται για το πρωτάθλημα, δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση και προσπαθεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο. Αυτή η λογική μου αρέσει και μου ταιριάζει. Έρχομαι για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ όσο περισσότερο μπορώ αλλά και για την καριέρα μου. Αν οι στόχοι μας είναι κοινοί, τότε όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ τον Βιεϊρινια για τα καλά λόγια που είπε για μένα. Έχω ήδη πάρει τις πληροφορίες που μου χρειάζονται για την ομάδα και έχω πάρει την απόφαση μου.

Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου, είμαι σοβαρός επαγγελματίας, θα συνεργαστώ άψογα με όποιον μου ζητηθεί να συνεργαστώ, θεωρώ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δείξω σοβαρότητα και επαγγελματισμό, δεν είναι σωστό να υπόσχεσαι πολλά πράγματα. Είναι καλύτερο όλα να φαίνονται στο γήπεδο και όχι στα λόγια"

http://www.sport24.gr/html/ent/721/ent.268721.asp

dimos8enis

• Guest

http://www.youtube.com/watch?v=WL8X6KFjXRQ (Embedding disabled, limit reached)

blackterror4

• Guest
πολλη καλη τεχνικη θα βοηθησει μια αρ.πλευρα με λινο βιερινια μαζι θα κενταει μονο που απο τι καταλαβα δεν πολλη μαρκαρει

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Êáé îÜöíïõ… áíôáãùíéóìü ãéá ôçí áðüêôçóç ôïõ Ëßíï-êáé ìÜëéóôá éó÷õñü-âñÞêå ï ÐÁÏÊ. Ç ÓôåÜïõá Âïõêïõñåóôßïõ Ýêáíå äõíáôü ìðÜóéìï ãéá ôçí áðüêôçóç ôïõ ÂñáæéëéÜíïõ áñéóôåñïý ìðáê, ï ïðïßïò ìÜëéóôá ìüíï áóõãêßíçôïò äåí Ýìåéíå.

«Ïé ïéêïíïìéêÝò ðñïóöïñÝò ðïõ Ý÷ù áðü ôçí ÅëëÜäá êáé ôç Ñïõìáíßá åßíáé ðïëý êïíôÜ ìåôáîý ôïõò êé áêüìç äåí îÝñù ôé íá åðéëÝîù. ÃÝñíù ðñïò ôï ìÝñïò ôçò ÓôåÜïõá, êáèþò ðñüêåéôáé ãéá ìßá ðïëý ãíùóôÞ ïìÜäá óôçí Åõñþðç», äÞëùóå ï Üóïò ôçò Ðüñôï óå ñïõìáíéêÞ åöçìåñßäá.

Ï ÆÞóçò Âñýæáò âñßóêåôáé óôçí Ðïñôïãáëßá ìå óêïðü íá áðïóðÜóåé ôçí õðïãñáöÞ ôïõ ðáßêôç êáé óôéò ôÜîåéò ôïõ ÄéêåöÜëïõ ôïõ ÂïññÜ áéóéïäïîïýí ðùò èá ôá êáôáöÝñåé. Áí ôåëéêÜ ï ÐÁÏÊ âãåé íéêçôÞò óôç ìÜ÷ç ìå ôç ÓôåÜïõá, ï Ëßíï èá õðïãñÜøåé óõìâüëáéï äéÜñêåéáò 1,5 Ýôïõò.

http://www.sport-fm.gr/article/160008
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!