Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153560 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Τι να πω πραγματικα..Μακαρι να ερθει αυτος ο παιχταρας.
Οταν τον εβλεπα στο φιλικο να γαμει και να δερνει ουτε μια στο εκατομμυριο δεν μου φαινοταν πιθανο οτι μπορει να ερθει στην ομαδα μας.
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ.
Υγ.Εξακολουθει να μου φαινεται πολυ δυσκολο να ερθει οταν εχει προτασεις απο πρεμιερ λιγκ...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Εχω φιλαρακι που μενει τορινο.
Τον θεωρουν μεγαλο παλτο στην ιταλια.
Ετσι μου ειπε.

Εγω δεν ξερω για την ποιοτητα του γιατι δεν τον εχω παρακολουθησει. Οποτε δεν λεω οτι ειναι ουτε παικταρας, ουτε παλτο.

Θα φανει στο γηπεδο ΕΑΝ τον παρουμε τελικα, μην τρελαινεστε τοσο ευκολα.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Εδω στη λαρισα ελεγαν για μεγαλο παλτο τον μπακα που μας εχει τρελανει φετος :P
Εγω απλα μου τον θυμαμαι απο το φιλικο λεω οτι ειναι παιχταρας..
Ουτε ρομα ουτε μιλαν θα αντιμετωπιζει..Τωρα εχει θρασους οφηδες και ρουληδες....
ΠΑΟΚ G4Α

makptol

• Guest
ο μουσλι επαιζε στην ιταλια ?
ο βερον ?
ΑΝΤΕ ΡΕ ΖΗΣΑΡΕ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΣΟΥ ......
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΤΥΠΟΣ....ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΥΛ ΜΠΑΚΑ ΜΟΛΙΣ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ....:))))))))

Offline sabbath

• Αλλαγή
ρε παιδια αλλες οι απαιτησεις του ελληνικου πρωταθληματος και αλλο του ιταλικου που ειναι το ποιο δυσκολο πρωταθλημα στο κοσμο εδω και δεκαετιες με πρωτο μελημα των ομαδων την αμυντικη τακτικη.....

και οχι μονο του ιταλικου....εδω ο εστογιαννοφ μεχρι περσι βολοδερνε δανεικος απ τη μια ομαδα στην αλλη και στην ελλαδα μοιαζει με μαραντονα.....

τι θεσεις παιζεις ο μακινουα;;;εκτος απο επιθετικος μεσα στη περιοχη μπορει να παιξει και στα ακρα;;;;
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Melb4

• Guest
Το θέμα είναι ο santos παίζει με έναν επιθετικό επειδή έτσι θέλει η επειδή δεν υπάρχει άλλος στον ΠΑΟΚ; Αν το πρώτο τότες η ομάδα χρειάζεται ένα δεκάρι στη θέσει του ivic και όχι έναν παίκτη σαν τον makinwa. Αν το δεύτερο τότες ο makinwa μάλλον θα' ναι καλή μεταγραφή (αν και επιφυλάσσομαι με τους αφρικανους που φεύγουν για τρεις μέρες και λείπουν για 13).

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Εγω αυτο που ξερω ειναι πως οτι ονομα πολυακουγεται, δεν παιζει να ερθει. Τον μαθαμε πλεον το Ζηση   ;D 
Θα λενε παλι οι φυλλαδες και τα ραδια οτι να ναι, και θα σκασουν μυτη 2-3 παιχταραδες απο το πουθενα.
Πλεον στο θεμα μεταγραφων εχω τυφλη εμπιστοσυνη στην ΠΑΕ. Αγοραστε και πουληστε οποιον θελετε. Ειμαι βεβαιος πως την 1η Φεβρουαριου που κλεινει η μεταγραφικη, ο ΠΑΟΚ θα ειναι καλυτερη ομαδα απο σημερα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Photis

• Guest
Γνώμη μου είναι πως δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση θέμα Μακίνουα για την ΠΑΟΚΑΡΑ διότι όλοι ξέρουμε πως λειτουργεί ο Ζήσης...Άλλους που δεν ακουστήκανε μέχρι τώρα έχει στο μάτι....είμαι σίγουρος...!!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
εγώ λέω να πάμε να πάρουμε καμιά μετοχή παραπάνω, κι όσο για τις μεταγραφές ας τις αφήσουμε καλ΄΄υτερα για το καλοκαίρι, γιατί με τέτοιον κονσεισάο και λάκη όπως το ματς με ξάνθη και με δεδομένη την επστροφή βιερίνια, γιατί να πάρουμε ακραίο?? ίσως μόνο έναν επιθετικό γιατί καλός χρυσός ο αναστασάκος ,αλλά το μειονεκτημα του είναι ότι δεν βρίσκεται μέσα στις φάσεις, προχτές στο καλύτερο φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τις περισσότερες κλασικές ευκαιρίες το σενερφόρ μας δεν έκανε ούτε μια τελική προσπάθεια , κι αυτό είναι πρόβλημα!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
επειδή θα σκάσω αν δεν το πω...
και επειδή μυρίζει πολύ του Μακινουά (ελέω Μίνου...)
μάγκες φοβάμαι...όποτε πήραμε παίκτη από Αφρική με συνθετικό ονόματος Αμαφούλε, Αμπντελαμπλούμ, Αμπονσάδες, Ακανέδες και λοιπά Α- στερητικά...ξυνό μας βγήκε...
το λέω γιατί το μεσαίο όνομα του εν λόγω  κυρίου είναι Αγιοντέλε....(κανένας συνειρμός?.... :P)

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ζησαρος οπως και να χει θα φερει παιχταρα και το ξερουμε ολοι. ;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Matador

• Αλλαγή
επειδή θα σκάσω αν δεν το πω...
και επειδή μυρίζει πολύ του Μακινουά (ελέω Μίνου...)
μάγκες φοβάμαι...όποτε πήραμε παίκτη από Αφρική με συνθετικό ονόματος Αμαφούλε, Αμπντελαμπλούμ, Αμπονσάδες, Ακανέδες και λοιπά Α- στερητικά...ξυνό μας βγήκε...
το λέω γιατί το μεσαίο όνομα του εν λόγω  κυρίου είναι Αγιοντέλε....(κανένας συνειρμός?.... :P)

;D ;D ;D ;D
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

dimos8enis

• Guest
απο μεριας μου τυφλη εμπιστοσυνη στο Ζηση και την ΠΑΕ. και τον Μακινουα να φερουν, κατι θα ξερουν παραπανω κι ας τον κραζουν ιταλοι, αγγλοι, γαλλοι πορτογαλοι. THIS IS GREECE!
ας κανει ο,τι νομιζει καλυτερο ο Ζησης και αν στο τελος βγει παλτο, τοτε ας βγουμε να πουμε οτιδηποτε.
εγω πιστευω οτι θα τους βγαλει ολους μακακες ο Ζησης. Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ

MetroStar

• Guest
Moνο που ο συγκεκριμένος δεν έρχεται .Κάποιο άλλο καλό όνομα παίζει που δεν έχει βγει έξω.

dimos8enis

• Guest
παντως, παιδια ειναι παικταρας! δειτε:

;D ;D ;D  :spray:

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Moνο που ο συγκεκριμένος δεν έρχεται .Κάποιο άλλο καλό όνομα παίζει που δεν έχει βγει έξω.

Πολύ σπορ του βορρά διαβάζεις. Όλοι εκει μέσα τα ίδια λένε κάθε μέρα και έχουν το ίδιο στυλάκι.

"Εγώ ξέρω αλλα δε σας λέω".

zan

• Guest
παντως, παιδια ειναι παικταρας! δειτε:
http://www.youtube.com/watch?v=Dj2hqod0OsY
 ;D ;D ;D  :spray:
Ελεος απο Pro?

dimos8enis

• Guest
δε μπορεις να πεις ομως, γκολαρα ε?
χαχαχα
εγω πιστευω παντως οτι αν πραγματικα τον θελουν στην ομαδα, κατι θα ξερουν παραπανω

northeagle_4

• Guest
http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=30560

ENTOYÁÑÍÔÏ ÑÏÕÌÐÉÏ Ôïí êáëïâëÝðåé ï ÐÁÏÊ áðü ôï ðåñáóìÝíï êáëïêáßñé     Åêôõðþóéìç óåëßäá
Ç åðéèõìßá ôïõ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò ãéá áðüêôçóç åíüò áñéóôåñïý åîôñÝì óôç ÷åéìåñéíÞ ìåôáãñáöéêÞ ðåñßïäï, Ý÷åé åðáíáöÝñåé óôçí áôæÝíôá ôïõ ÐÁÏÊ ôï üíïìá ôïõ 25÷ñïíïõ ×éëéáíïý ÅíôïõÜñíôï Ñïýìðéï, ãéá ôïí ïðïßï ï ÄéêÝöáëïò åß÷å åíäéáöåñèåß êáé ôïí ðåñáóìÝíï Éïýíéï.

Ï ×éëéáíüò äéåèíÞò åß÷å áðáó÷ïëÞóåé ôïí ÐÁÏÊ ôï êáëïêáßñé, üôáí åß÷å åîåôáóôåß óïâáñÜ ôï åíäå÷üìåíï äáíåéóìïý ôïõ áðü ôç ìåîéêÜíéêç Êñïõæ Áæïýë, üðïõ áíÞêåé. ÔåëéêÜ, ï ðáßêôçò êáôÝëçîå ìå åôÞóéï äáíåéóìü óôçí åëâåôéêÞ Âáóéëåßá, ìå ôçí ïðïßá áãùíßóôçêå ìåôáîý Üëëùí óôïõò ïìßëïõò ôïõ ÔóÜìðéïíò ëéãê, åíôïýôïéò äåí áðïêëåßåôáé íá áëëÜîåé åê íÝïõ ðåñéâÜëëïí, åðåéäÞ äåí Ý÷åé ìåãÜëï ÷ñüíï óõììåôï÷Þò óôïí åëâåôéêü óýëëïãï.
Óå ðåñßðôùóç ðïõ ç öçìïëïãïýìåíç áíáèÝñìáíóç ôïõ åíäéáöÝñïíôïò ôïõ ÄéêÝöáëïõ Ý÷åé áßóéï ôÝëïò, ï 25÷ñïíïò Üóïò èá ãßíåé ï äåýôåñïò ×éëéáíüò ðïõ èá öïñÝóåé ôçí áóðñüìáõñç öáíÝëá, Ýðåéôá áðü ôïí ÐÜìðëï ÊïíôñÝñáò. Áîßæåé ìÜëéóôá íá õðïãñáììéóôåß ôï ãåãïíüò, üôé ï áìõíôéêüò ôïõ ÐÁÏÊ Ý÷åé Þäç áãùíéóôåß ùò óõìðáßêôçò, ôüóï ìå ôïí ßäéï ôïí Ñïýìðéï, ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá óôçí åèíéêÞ ×éëÞò, üóï êáé ìå ôïí ðáôÝñá ôïõ áêñáßïõ åðéèåôéêïý, ôïí Ïýãêï ÅíôïõÜñíôï Ñïýìðéï Ìïíôåóßíïò. Ï ðáôÝñáò êáé áôæÝíôçò ôïõ óçìåñéíïý Üóïõ, õðÞñîå åðßóçò åðéèåôéêüò ìå áîéüëïãç êáñéÝñá (ìåôáîý Üëëùí, åß÷å ðáßîåé óôçí éôáëéêÞ Ìðïëüíéá, êáèþò êáé óôçí åëâåôéêÞ Óåí ÃêÜëåí, ðëÜé óôïí ÉâÜí ÆáìïñÜíï) êáé óôç äýóç ôçò êáñéÝñáò ôïõ, ôï 1996, åß÷å óõíõðÜñîåé óôçí Êüëï Êüëï ôçò ðáôñßäáò ôïõ ìå ôïí 18÷ñïíï ôüôå ÊïíôñÝñáò, ï ïðïßïò Ýêáíå ôá ðñþôá ôïõ âÞìáôá ùò åðáããåëìáôßáò.
Óýìöùíá, åîÜëëïõ, ìå ôïí äçìïóéïãñÜöï ÌáñóÝë Ñåñ, ðïõ êáëýðôåé ôï ñåðïñôÜæ ôçò Âáóéëåßáò ãéá ëïãáñéáóìü ôçò åöçìåñßäáò “Basler Zeitung”, ç åëâåôéêÞ ïìÜäá èá Þôáí äéáôåèåéìÝíç íá óõæçôÞóåé ôçí áðïäÝóìåõóç ôïõ ðáßêôç, ç åôÞóéá áìïéâÞ ôïõ ïðïßïõ äåí îåðåñíÜ ôéò 400.000 åõñþ. “Ï Ñïýìðéï åßíáé ãéá ôç Âáóéëåßá ìéá ÷ñÞóéìç åíáëëáêôéêÞ ëýóç, áëëÜ ü÷é áðïëýôùò áðáñáßôçôïò. Óôá ìéóÜ áðü ôá ðáé÷íßäéá ðïõ Ý÷åé áãùíéóôåß öÝôïò, ìðÞêå ùò áëëáãÞ”, åîÞãçóå óôç “Ì” ï Åëâåôüò äçìïóéïãñÜöïò, åíþ óõìðëÞñùóå: “Ïé Üíèñùðïé ôçò ïìÜäáò äåß÷íïõí äéáôåèåéìÝíïé íá ôïí êñáôÞóïõí ìÝ÷ñé ôï ôÝëïò ôçò óåæüí, üðùò ôïõëÜ÷éóôïí áíÝöåñáí ðñüóöáôá. Ùóôüóï, ðéóôåýù üôé äåí èá áðÝêëåéáí ôï åíäå÷üìåíï íá ôïí áöÞóïõí íá öýãåé, åöüóïí ðñïÝêõðôå êÜðïéá åíäéáöÝñïõóá ðñüôáóç ãé’ áõôüí”.

id
ÐëÞñåò üíïìá: ÅíôïõÜñíôï ×áâéÝñ Ñïýìðéï Êüóôíåñ
Çì. ãÝííçóçò: 7 Íïåìâñßïõ 1983
Yøïò: 1,76ì.
ÂÜñïò: 74ê.
ÄéåèíÞò: 14 óõììåôï÷Ýò / 3 ãêïë

ÅÔÏÓ / ÏÌÁÄÁ / ÓÕÌÌÅÔÏ×ÅÓ / ÃÊÏË
2002, ÏõíéâåñóéäÜä Êáôüëéêá, 5, 0
2003, ÏõíéâåñóéäÜä Êáôüëéêá, 21, 2
2004, ÏõíéâåñóéäÜä Êáôüëéêá, 32, 8
2005, ÏõíéâåñóéäÜä Êáôüëéêá, 25, 7
2006, ÏõíéâåñóéäÜä Êáôüëéêá, 32, 8
2006-07, Êñïõæ Áæïýë, 9, 0
2007-08, Êüëï Êüëï, 22, 4
2008-09, Âáóéëåßá, 9, 2

Ï ÅíôïõÜñíôï Ñïýìðéï åßíáé äåîéïðüäáñïò, üìùò áãùíßæåôáé ìå ôçí ßäéá åõ÷Ýñåéá óôá äýï Üêñá ùò ÷áö - åîôñÝì, áöïý ç Âáóéëåßá ðáßæåé ìå äéÜôáîç 4-3-3 êáé Ýíáí êëáóéêü öïñ (üðùò êáé ï ÐÁÏÊ). Åßíáé äéåèíÞò ìå ôç ×éëÞ áðü ôï 2005 (ç ôåëåõôáßá ôïõ óõììåôï÷Þ Ýãéíå ôïí ðåñáóìÝíï ÉáíïõÜñéï) êáé îå÷ùñßæåé êõñßùò ãéá ôçí éêáíüôçôÜ ôïõ óôçí ôåëéêÞ ðÜóá. Ôï êáëïêáßñé ôïõ 2006 áðïêôÞèçêå áðü ôç ìåîéêÜíéêç Êñïõæ Áæïýë, áëëÜ äåí ìðüñåóå íá êáèéåñùèåß åêåß êáé ôïí ôåëåõôáßï åíÜìéóç ÷ñüíï Ýðáéîå ùò äáíåéêüò, áñ÷éêÜ óôçí Êüëï Êüëï êáé êáôüðéí óôç Âáóéëåßá. Ìå ôçí åëâåôéêÞ ïìÜäá Ý÷åé öÝôïò 9 óõììåôï÷Ýò óôï ðñùôÜèëçìá êáé Üëëåò 3 óôçí Åõñþðç. Ãéá ôåëåõôáßá öïñÜ áãùíßóôçêå óôéò 22 Ïêôùâñßïõ, åíáíôßïí ôçò Ìðáñôóåëüíá ãéá ôï ÔóÜìðéïíò ëéãê, áöïý ôñáõìáôßóôçêå êáé áíáìÝíåôáé íá åðáíÝëèåé óôá ôÝëç ........

...........................................

Õðáñ÷ïõí áñêåôá âéíôåáêéá ôïõ ðáéêôç ðïõ ìïéáæåé åíôõðùóéáêïò êáé ôá÷õôáôïò.
« Last Edit: December 19, 2008, 16:35:39 by northeagle_4 »

Offline savage republic

• Βασικός
Εγώ θέλω αυτόν: http://www.transfermarkt.de/de/spieler/27378/cleiton-xavier/aufeinenblick.html

Αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Ζήσης θα φέρει κι άλλο κελεπούρι.