Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153719 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apaoki13

• Guest
Αν και όπως έχω πει το συγκεκριμένο topic το γουστάρω για τις χιουμοριστικές του προεκτάσεις αυτό που γράφει η goal σήμερα με έφτιαξε σαν ιδέα αν και είμαι σίγουρος ότι είναι μια ακόμη μαλακία κάποιου μάνατζερ. Ο Σολάρι στο ΑΠΟΕΛ έβγαζε μάτια και το ίδιο συνέχισε να κάνει και στην Πούμα. Πιστεύω ότι θα έκανε παπάδες δίπλα στο Μούσλι. Μακάρι να είναι έστω αυτό αλήθεια από τις χίλιες μαλακίες που θα διαβάσουμε μέχρι να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Τότε το παίρνω πίσω γιατί τον αδερφό τον έχω μόνο ακουστά και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
τρελάθηκαν σήμερα πάλη η εφημερίδες, νιχατ ο ένας ανταλλαγές με λατσιο ο άλλως κ ακομα δεν ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος!

Μπορούμε να κάνουμε και συνδυασμούς... Κάνουμε ανταλλαγή τον Νιχάτ με τον Μακίνουα και μετά παίρνουμε Σολάρι. :lol:

Offline Matador

• Αλλαγή
Ο Νιχατ πραγματι ειναι παικταρας, τσαμπουκας και ολιγον τι "ψυχακιας". Τρελα γουστα με Μουσλι-Κονσε-Παμπλο.
Λεμε τωρα.

Πρεπει να τον κυνηγαει ολη η Τουρκια και οι μισες ομαδες στην Ευρωπη.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

peris518

• Guest
ενταξει κλασσικα πραγματα οποιος παικτης ειναι ελευθερος η δεν παιζει στην ομαδα του αυτοματα γινεται στοχος μας
πως θα πουλησουν τις φυλλαδες τους οι κοπριτες...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
τι λετε ρε ποιος νιχατ...ο ανθρωπος ηταν ολη η εθνικη τουρκιας στο γιουρο μονο με την παρουσια του.κατι σαν τον ζαγορακη ενα πραγμα
στην εθνικη ελλαδας το 2004.δεν μιλαω σαν μπαλαδορος αλλα σαν φυσιογνωμια.μεχρι και πριν τρεις εβδομαδες επαιζε βασικος
στην τριτη ομαδα της ισπανιας.ειναι κατω απο 30.εχει μισθο πανω απο μυριο.εχει ξεκωλιασει ολες τις ισπανικες αμυνες.

αν αυτος ο παικτης υπηρχε μια στο εκατομμυριο να ερθει(οτι πω παρακατω το λεω για πλακα μην παρεξηγηθει κανεις)
ο μονος λογος θα ηταν γιατι προερχεται απο το γενεαλογικο δεντρο του κεμαλ και ακουσε οτι η θεσσαλονικη ηταν γενετειρα του
και γι'αυτο θελει να ζησει σ'αυτη την πολη.αν αυτος ο παικτης υπηρχε μια στο εκατομμυριο να ερθει τοτε εγω
θα το σκεφτομουν να πιστεψω στον αλλαχ μιας και μονο με θαυμα απο αυτον μπορει να γινει κατι τετοιο.
(αυτο που ακολουθει δεν ειναι για πλακα...)

ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η Α.Μ.Κ.

kostas4

• Guest
ο νιχατ παιρνει πανω απο 2εκατ και τον θελει ολη η τουρκια και η μιση ευρωπη.γιατι οι ρουφιανοι δημοσιογραφοι τα βγαζουν αυτα το γνωριζουμε ολοι.

αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι

Photis

• Guest
Ποιός Νιχάτ ρε σεις δηλαδή θα τρελλαθούμε....Αυτός κοστολογείται 7 μύρια....Πώς θα τον πάρεις....??Αυτός είναι πιο δύσκολη περίπτωση από Χιμένεζ...Νομίζω να πάμε σε άλλο όνομα καλύτερα....

zan

• Guest
Νομιζω οτι προταθηκε στον ΠΑΟΚ ο Νιχατ ρε παιδια υπαρχει διαφορα..... Γιατι να ειναι παπας? Ο ΠΑΟΚ μεγαλωνει μερα τη μερα στην Ευρωπη και ειναι τιμητικο να σου ερχονται τετοιες προτασεις... Πλεον σε θεωρουν ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ σωματειο και οχι λαμογιο...
« Last Edit: December 12, 2008, 18:17:44 by zan »

GeorgT

• Guest
γιατι με τέτοιο κασέ που έχει ο Νιχατ πόσες είναι οι πιθανότητες να κλείσει σε μας?? ?? (αρα κατα κάποιο τρόπο παππάς είναι)

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Μήπως πρόκειται για παρεξήγηση;;;
Μήπως δεν προτάθηκε στον ΠΑΟΚ να αγοράσει τον Νιχάτ αλλά στον Νιχάτ να αγοράσει τον ΠΑΟΚ;;
Γιατί το δεύτερο μου φαίνεται πιο πιθανό....
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

peris518

• Guest

rokas

• Guest
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΧΑΤ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΕΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ. :tsigaro:

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Ποίος nihat ρε παιδιά; Ευκαιρία είναι τώρα που ο andriano τα έχει σπάσει με τον μουρίνιο να τον ζητήσουμε δανεικό από την Inter... θα είναι ευχαριστημένος ο andriano από την νυχτερινή Ζωή και εμείς γιατί θα έχουμε παιχταράς στην ομάδα, και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline Suicidal

• Βασικός
Εγώ θέλω να το θέσω λίγο αλλιώς:
Ανάμεσα στο "μας προτάθηκε ο Nihat " και στο "ο Nihat στον ΠΑΟΚ" υπάρχει χαώδες διαφορά!

Δεν θα μπω καν στο τριπάκι της δεύτερης περίπτωσης γιατί απλά θα ήταν σπαταλη χρόνου,
γιατί μιλάμε τώρα για παίχτη Out of PAOK's Business, και δεν ακούω κουβέντα πάνω σ'αυτό!

ΑΛΛΑ:
Και μονο το γεγονός ότι προτάθηκε στον ΠΑΟΚ (αν βεβαια αληθεύει έστω κι αυτό)
εμενα με δείχνει τον σωστό δρόμο ! Δείχνει ότι ο σύλλογος αρχίζει σιγά σιγά πάλι να απoκτά
την αίγλη του στα ματια της ποδοσφαιρικής ευρώπης, έστω κι αν αυτό (προς το παρόν)
μεταφράζεται στο γεγονός ότι ατζέντης ή γραφείο ενός τέτοιου παγκοσμιου κλάσεως παίχτη έχει τον ΠΑΟΚ στην λίστα του για πρόταση....

Βήμα βήμα λοιπόν.
Αύριο μεθαύριο ίσως να μην μας φαίνονται και τόσο ουτοπικά μερικά μεταγραφικά σενάρια !
Κι ως τότε ας αφήσουμε να συνεχίσει την δουλειά του η ZISIS INC. Αυτοί ξέρουν....  ;)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

mpougatsas

• Guest
Δεν χρειαζόμαστε ούτε μία μεταγραφή. Με την υπάρχουσα ομάδα χτυπάμε νταμπλ φέτος. Ας πάνε τα λεφτά της αύξησης για την κάλυψη των χρεών και για το προπονητικό.Και το καλοκαίρι βλέπουμε..

fatal_invasion

• Guest
ο νιχατ παιρνει πανω απο 2εκατ και τον θελει ολη η τουρκια και η μιση ευρωπη.γιατι οι ρουφιανοι δημοσιογραφοι τα βγαζουν αυτα το γνωριζουμε ολοι.

αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι

SKAILS

• Guest
αν παντως δεν υπαρχουν χρηματα για μεταγραφες,ας μην κανουμε ρε παιδια,καλυτερα να μην μπουμε μεσα,επιστρεφει ο μικρος βιερι!!δε λεω οτι δεν χρειαζομαστε μεταγραφες,αλλα ως τωρα κ με απουσιες καλα τα παμε.αν κανουμε μεταγραφη θα θελα εναν παικτη στα πλαγια

zan

• Guest
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=84135   
             Τα «βρήκε» με Μακίνουα

Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν έρθει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συμφωνία με τον παίκτη και πλέον είναι στο «χέρι τους» για το αν ο παίκτης θα φορέσει την φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος.

Το «εμπόδιο» που υπήρχε (η ρήτρα αποδέσμευσής του από την Λάτσιο) και προβλημάτιζε τους Θεσσαλονικείς, ξεπεράστηκε χάρη στους έξυπνους «ελιγμούς» του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Ζήση Βρύζα, και πλέον μόνο εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου δεν θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον 26χρονο επιθετικό.

Το μεγάλο «όπλο» του ΠΑΟΚ είναι η επιθυμία του ίδιου του Νιγηριανού να έρθει στη Θεσσαλονίκη και σημαντικό ρόλο στην απόφασή του αυτή έπαιξε η παρουσία στον ΠΑΟΚ παικτών όπως του Μουσλίμοβιτς και του Κονσεϊσάο.

Ο Μακίνουα ξεκίνησε την καριέρα του στην Ιταλία από τη Ρετζιάνα την περίοδο 2002-03 στη κατηγορία C1. Την επόμενη σεζόν πήγε στην Κόμο στη SERIE B και από εκεί στη Μόντενα για έξι μήνες. Στη συνέχεια, την περίοδο 2004/05 αγωνίστηκε στις Τζένοα και Αταλάντα προτού μεταγραφεί στην Παλέρμο. Τον Αύγουστο του 2006 μεταγράφηκε στη Λάτσιο όπου αγωνίστηκε μέχρι το Γενάρη του 2008, όταν και δόθηκε δανεικός στη Ρετζίνα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
στο σαιτ http://www.goal.com/en/news/698/lazio/2008/12/13/1010148/makinwa-begs-lazio-let-me-go
παντως τον κραζουν ολοι
νιγιριανοι, ιταλοι, αγγλοι, ολοι...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...