Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 154125 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Μάγκες με Λαλάκι και Σβούρα ούτε 4η θέση φετος παρά τα χάλια των άλλων. Δεν κάνουν ούτε για την Καβάλα, πρέπει να πάρουμε παίκτες

Gusanos de mierda  :police:

Offline corrupt

• Αλλαγή
Μάγκες με Λαλάκι και Σβούρα ούτε 4η θέση φετος παρά τα χάλια των άλλων. Δεν κάνουν ούτε για την Καβάλα, πρέπει να πάρουμε παίκτες

Άσα ρε γατάκι, άιντε τράβα όξω από δω...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
σήμερα ο Βρύζας με την πρωινή (6:15) πέταγε για Φρανκφούρτη...είμουνα σε διπλανή πύλη και τον είδα...
 ;)

GeorgT

• Guest
Μιας κ το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης ειναι ενα απο τα μεγαλύτερα της ευρωπης, βλέπω οι δημοσιογράφοι να οργιάζουν για τον τελικό προορισμό του ταξιδιού!

chiltsid

• Guest
λυμπε,λυμπε,λυμπε!!!!ζηση φερε τον παικταρα,ποιος ζλαταν και πρασινα αλογα αν πουμε!!

(αφιερωμενο στον κινγκ και στον νορθ)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
δεν πιστεύω να πάει να δει καναν μασμανίδη!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline univ

• Αποστολή
  • **
σιγουρα!
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Στην Βολιβία πάει... ξέρετε με ποίον έχει σχέσεις άριστες......... :D :D :D

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ναι ρε....και είπε ότι τον περιμένουμε όλοι με τρέλα!

biggeorge

• Guest
μαρεσει που δν ακουγετε τιποτα ακομα...ετσι γουσταρω....ζηση γερα φερε αλλον ενα κοντρερας γκαρσια βερον μουσλι... :P :P :P :P :P

MetroStar

• Guest
Έτσι. Αθόρυβα στην αρχή και το μπάμ στο τέλος. Σαν τον καλοκαίρι.

Offline blue_eyes

• Βασικός
σήμερα ο Βρύζας με την πρωινή (6:15) πέταγε για Φρανκφούρτη...είμουνα σε διπλανή πύλη και τον είδα...
 ;)
και καλα εσενα που τον ειδες με τα ματια σου σε πιστευουμε φιλε αλλα το τι εχω ακουσει αυτες τις μερες δεν περιγραφετε..

ραδιο-αρβυλα και ο θεος βοηθος..ραδιο-αρβυλα-ΠΑΟΚ

η Σουλα απο Ζωσιμαδες αφιερωνει στον Ζηση απο Θεσσαλονικη το "Που θα κοιμηθεις αποψε" του Τουρνα..που θα κοιμηθεις αποψε Ζηση;

zan

• Guest
Lazio's out of favour striker Nigerian international Stephen Makinwa could be headed for a move to Paok Salonika.

http://www.tribalfootball.com/lazios-stephen-makinwa-heading-paok-215556 

http://www.tuttomercatoweb.com/lazio/?action=read&idnotizia=1929 

GeorgT

• Guest
τρελάθηκαν σήμερα πάλη η εφημερίδες, νιχατ ο ένας ανταλλαγές με λατσιο ο άλλως κ ακομα δεν ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος!

reset4

• Guest
www.paokfc.gr
για μεταγραφές

ευχαριστώ, παπά δεν θα φάω..

η καλύτερη μεταγραφή είναι η ΑΜΚ.

DimNaoussa

• Guest
οι σημερινες φυλλαδες βγαζουν στην φορα τα ονοματα που φλετραρει ο ΠΑΟΚ οι οποιοι ειναι Σολαρι, Μακινουα και ο μεγιστος κατ'εμε Νιχατ..αντε να δουμε...δεν πιστευω κανεναν απο τα παραπανω ονοματα να ρθει..κλαιω για τον Τουρκο εγω γιατι ειναι μεγαλο μου πουλεν..

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
ο νιχατ πραγματικα υπερπαιχταρα.δεν εχει ερθει στην ελλαδα τετοιο σεντερφορ τα τελευταια 10 χρονια τουλαχιστον.ειναι ομως και πολυ ακριβος.
σε περιπτωση που ειναι/ηταν αληθεια,ελπιζω καποιοι μακεδονομαχοι να καταλαβουν για τι παικτη μιλαμε και να αφησουν κατα μερος τα κολληματα τους.Μονο ΠΑΟΚ
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Το μότο "χαμηλά τη μπάλα" θα πρέπει να το έχουμε υπ'όψη και στις μεταγραφές. Και γω θεωρώ τεράστιο παίκτη τον Nihat ενώ ο Santiago Hernan Solari είναι μεγάλο πουλέν μου από όταν έπαιζε Real Madrid (να σημειωθεί ότι είναι ξάδερφος του Fernando Redondo) αλλά λέω καλύτερα να πανηγυρίσω αφού και αν έρθουν.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Αδερφέ για τον αδερφό του λένε Esteban (αν θυμάμαι καλά) Solari, που παίζει Αλμερία και ήταν στον αποελ
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc