Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 157500 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
εγω για τις περισσοτερες μεταγραφες εχω δει θετικα πραγματα

ερωτηματικα μου ειναι οι βιερινια και  μαρκος αντονιο,,ειδικα ο πρωτος,,,ο γεωργιου εχει δειξει περισσοτερα προς το παρων.

οποτε για του χρονου θα τον προετοιμαζα για περισσοτερα αφου ο βιερινια θα φυγει 99%

συνεπως ολο το βαρος σε αναζητησεις θα το εδινα σε δεξι χαφ-εξτρεμ για ενδεκαδατο του χρονου.

παντως η ενδεκαδα εχει στηθει σωστα,,,προσπαθησαν να στηριξουν τις μεταγραφες φερνοντας διδυμα ειτε απο εθνικοτητες ειτε απο παλιοι συμπαικτες,,,ετσι η προσαρμογη θα ειναι ποιο ευκολη και το δεσιμο μεγαλο.

επισης οι ποδοσφαιρικες σχολες,

τα ακρα απο πορτογαλια - ελλαδα (διδυμα) δηλαδη ταχυτητα αλλα και γνωση του πρωταθληματος,

αμυνα αξονας λατινικη αμερικη,,,παικτες που δεν θα λυγισουν ψυχολογικα πουθενα,,

και κορυφη βοσνιο με στηριγμα του απο πισω σερβο!! τεχνικη και μυαλο,,,

ειναι καταπληκτικο ποσο σωστα στηθηκε η ενδεκαδα πραγματικα μαγικο! απο αποψη ποδοσφαιρικων σχολων,,και ταιριασμα παικτων.

αν δεν εχουμε τραυματισμους ειναι πολυ αισιοδοξος..και η ομαδα θα δεσει πολυ συντομα.

με λιγη τυχη,,θα εχουμε ρεντα και θα παμε πολυ καλα,,,αντε και μια κληρωση καλη στο κυπελλο. ;)

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Θα συμφωνησω με τον αλαμανα.
Διαβαζοντας και τα σημερινα ρεπορταζ για 3ετες συμβολαιο και αμοιβη γυρω στα 300χιλ. το χρονο, γινεται φανερο οτι ο Μπιζερο σχεδον σιγουρα προοριζεται για βασικος διπλα στον Κοντρερας. Αν λαβουμε υποψη οτι επαιξε σε Πενιαρολ, Ιταλια και εθνικη Ουρουγουαης, προκειται για ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ επιλογη, θεωρητικα τουλαχιστον.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20070819125435875&newsType=ARC

ο Bizera πάντως έχει παίξει στο περσινό φιλικό με την cagliari στην Τούμπα

http://www.paokfc.gr/webpics/dec06/190807_3_megali.jpg

εδώ μαρκάρει, με τα μάτια, τον Ζήση
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

zagorakis

• Guest
Μπιζέρα: «Ο Γκαρσία μου είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ»
Με καθυστέρηση μιας περίπου ώρας, αφίχθη πριν από λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Τζόε Έμερσον Μπιζέρα Μπάστος. Ο Ουρουγουανός αμυντικός αφού περάσει ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο.
«Το ενδιαφέρον που έδειξε ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση μου ήταν σημαντικό για να λάβω την απόφαση μου και να αποδεχτώ την πρόταση που μου έγινε. Μίλησα, ακόμη, και με τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος μου είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ και μου μετέφερε πράγματα για την ομάδα και για τους στόχους της. Θα βοηθήσω κι εγώ για να βγούμε στο ΟΥΕΦΑ», τόνισε αρχικά ο 28χρονος Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός.
Συνέχισε εξηγώντας πως αγωνιστικά είναι έτοιμος να ενταχθεί στο πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» καθώς «Έχω κάνει προετοιμασία με την Κάλιαρι (σ.σ. στην οποία ανήκε τα τελευταία χρόνια). Μέχρι χθες ήμουν σε προπόνηση».
Ερωτηθείς σχετικά θυμήθηκε την περυσινή, παρθενική παρουσία του στην Ελλάδα, με το φιλικό παιχνίδι που είχε δώσει η Κάλιαρι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. «Ήμουν σε εκείνη την αναμέτρηση. Θυμάμαι πως ο κόσμος ήταν «ζεστός». Πιστεύω ότι θα είναι κοντά στην ομάδα και φέτος», ανέφερε.
http://www.metrosport.gr/?p=2761

giannis80

• Guest
αλαμανα συμφωνω μαζι σου

τα στοιχεια του ειναι πολυ καλα.

ο αντιστοιχος του σκουλικιου ειναι αντιστοιχου επιπεδου?

και μια χαρη,,,εγω κρινω πολλα και απο τα λεφτα για να παρω μια πρωτη ιδεα για τι μιλαμε.

ποια ειναι η ετησια αμοιβη του??

θυμιζω κοντρερας 500 και βερον 300,,,καπου στα ενδιαμεσα με ικανοποιει ως κινηση της διοικησης(μπραβο και για το φιλικο με παρτιζαν που το ηθελα πολυ)

Ο αντίστοιχος του σκουληκιού, ο Λέμπο, είναι πιο γνωστό όνομα από τον δικό μας, είναι και αυτός πολύ καλός παίκτης κατά την άποψή μου,αλλά όλα θα φανούν στο χόρτο.

GENTLESOS

• Guest
Γίναμε και πρωτοσέλιδο στο skysports
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΑΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

Περισσότερα για το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο
http://www.skysports.com/blogs/blog_story/0,19793,12100_4018640,00.html

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Χθες μας ανεφεραν στο δελτιο ειδησεων του BBC ....... ετυχε να ημουν στο sports bar του κολλητου μου κ εκει που αραζα βλεπω σε μια τηλεοραση να εχει τιτλο. Wrong PAOK FC Transfer κ να γραφει για μουσλιμοβιτς κ ιμπραιμοβιτς. Το θεμα πηρε διαστασεις δυστηχως κ ειναι γελοιο, ισως να πρεπει να τραβηξουν κανα αυτακι...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

kostas4

• Guest
Ο αντίστοιχος του σκουληκιού, ο Λέμπο, είναι πιο γνωστό όνομα από τον δικό μας, είναι και αυτός πολύ καλός παίκτης κατά την άποψή μου,αλλά όλα θα φανούν στο χόρτο.

γιατι το λες αυτο?σιγα τον λεμπο ρε φιλε.μην τρως προλογο

tilemachos

• Guest
Πλεον το μονο που χρειαζεται το κεντρο της αμυνας μας ειναι υγεια στα παλληκαρια μας. Και οι τρεις μεταγραφες των Contreras, Marcos Antonio και Bizera ειναι πολυ καλες και με το αξιολογο κεντρο, περιμενουμε εναν αλλο ΠΑΟΚ απο τον αξονα που θα βγαζει ματια. Στο ματς της Κυπρου ο Marcos Antonio ητανε πολυ θετικος και οι εναλλακτικες μας ειναι πλεον πολλες. Προβλεπω φετος πολυ 'under' στα παιχνιδια μας. Να μην τρωμε δλδ το ευκολο γκολ και να μας φτανει ενα για να κερδιζουμε. Αυτο μαλλον μας κανει και σοβαρη ομαδα. Για να δουμε...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Στο site του Sky Sport και στην είδηση της λάθος είδησης για Ιμπραήμοβιτς (αντί Μουσλίμοβιτς), υπάρχει χώρος για σχόλια. Επειδή τα αγλλικά μου δεν είναι τα καλύτερα, μπορεί κάποιος να κάνει την μετάφραση και να προσθέσει το σχόλιο μου? Ας προστατέψουμε εμείς οι οπαδοί, αυτό το λάθος της ΠΑΕ.

"Το λάθος στην είδηση της μεταγραφής Ιμπραήμοβιτς, αντί του σωστού ονόματος Μουσλίμοβιτς, έγινε μόνο στην αγγλική έκδοση του επίσημου site του ΠΑΟΚ και όχι στην Ελληνική έκδοση. Το λάθος υπήρχε μόνο στον τίτλο της είδησης, αφού όλο το υπόλοιπο κείμενο του άρθρου ήταν σωστό. Κανείς φίλαθλος του ΠΑΟΚ δεν αιφνιδιάστηκε από την είδηση και κατάλαβε από την πρώτη στιγμή, ότι έγινε από αμέλεια και όχι για να παραπληροφορήσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Μπορείτε να δείτε την είδηση όπως δημοσιεύτηκε παρακάτω:

http://img182.imageshack.us/img182/711/muslimoviclt9.jpg"
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline nf

• Αποστολή
  • **
' Wrong Paok Signing' refers only in the headline of only the english version of the official team site. Paok supporters were fully aware of this erron on the headline, which has not been uploaded to mislead them and it was only due to a simple mistake of the web page staff. Moreover, the Paok supporters rushed to the airport, well aware that Zlatan Muslimovic was the expected big signing and no one else.

alamana 85 vale auto an boreis, emena me kovei, den borw na bw.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline sabbath

• Αλλαγή
ο μπιζερα υπεγραψε?
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Σήμερα περνάει εργομετρικά και αν όλα δείξουν καλά, υπογράφει σήμερα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ για Εστογιάνοφ;

http://www.sport-fm.gr/article/143910

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Φαμπιάν Εστογιάνοφ φέρνει τον ΠΑΟΚ δημοσίευμα από την Ουρουγουάη. Ο 26χρονος δεξιός χαφ αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στην πατρίδα του με την Πενιαρόλ, αλλά ανήκει στη Βαλένθια και δεν υπολογίζεται από τον Ουνάι Εμερί. Απών από το παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θα είναι ο Φίλιππος Δάρλας, καθώς θα εκτίσει την τιμωρία του από το περυσινό πρωτάθλημα. «Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας», είπε στο «Metrosport» ο Κοντρέρας. «Να μας δίνει θετική ενέργεια ο κόσμος», δήλωσε στην «SportDay» ο Μπακαγιόκο.

Κι άλλος Ουρουγουανός;

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Φαμπιάν Εστογιάνοφ φέρνει τον ΠΑΟΚ δημοσίευμα από την Ουρουγουάη. Ο 26χρονος δεξιός χαφ αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στην πατρίδα του με την Πενιαρόλ, αλλά ανήκει στη Βαλένθια και δεν υπολογίζεται από τον Ουνάι Εμερί. Άλλωστε από το 2005 που ανήκει στις «νυχτερίδες» (έχοντας υπογράψει πενταετές συμβόλαιο) έχει αγωνιστεί διαδοχικά δανεικός σε Κάντιθ, Λα Κορούνια, Βαγιαδολίδ και Πενιαρόλ. Είναι 31 φορές διεθνής με την εθνική Ουρουγουάης έχοντας πετύχει και πέντε γκολ, ενώ πέρυσι στο πρωτάθλημα της χώρας του είχε 6 γκολ σε 24 εμφανίσεις. Αν έχει βάση το δημοσίευμα και αποκτηθεί ο Εστογιάνοφ, θα γίνει ο τρίτος Ουρουγουανός στην ομάδα του ΠΑΟΚ μετά τους Γκαρσία και Μπισέρα.

Δείτε τον Εστογιάνοφ σε δράση:

Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline savage republic

• Βασικός
Από δεξιά έχουμε Κονσεϊσάο, Λάκη και Βιεϊρίνια. Ποια η σκοπιμότητα απόκτησης άλλου παίκτη από εκείνη τη μεριά; Ανεξάρτητα από την αξία του παίκτη.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
o estogianof pezei piso k apo ton for, vasika ekei ton thimame oses fores ton exo dei

DimNaoussa

• Guest
symfwnw me egoist...alla ama erthei tha ginei xamos..

FABIO FABIO VGALE TO PAPARI...

GeorgT

• Guest
Καμια μαλακια τον ΜΜΕ θα ειναι λογικα, εγω πιστευω το ροστερ για φετος εχει κλεισει!!!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
O Estoyanoff einai kai gamw tous paiktes, alla den nomizw na apotelei stoxo..ektos kai an tin poulepsei o Lakis kai exoume ton Portogalo gia back up tou..
o  Portogalos fetos tha kanei tin televtaia tou xronia logika ston PAOK..opote tou xronou to deksi xaf tha einai apo tis theseis pou tha psaxnoume standar.

Makari na erthei to palikari..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Πολυ καλος παιχτης παιζει και δεξι χαφ και πισω απο τους επιθετικους με την ιδια ευχερεια.. μεγαλο πουλεν και στο μανατζερ... μακαρι να ερθει αν και λογικα το ροστερ εχει κλεισει..