Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 157891 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Δοκιμάζεται νεαρός Σλοβάκος μέσος

Στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ δοκιμάστηκε και ένας νεαρός μέσος από τη Σλοβακία ο 19χρονος Maros Shcustrik, ο οποίος ανήκει στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Περισσότερα στοιχεία για τον νεαρό που αγωνίζεται σε θέση κεντρικού μέσου δεν έγιναν γνωστά, ενώ ο Φερνάντο Σάντος θα πρέπει να τον δει σε περισσότερες προπονήσεις για να τον αξιολογήσει. Οπως και να έχει τον ΠΑΟΚ τον απασχολούν περισσότερο έτοιμοι παίκτες και είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για την περίπτωση του Φάλκο, του νεαρού Αργεντινού που δοκιμάστηκε στην Ολλανδία αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Από την άλλη πλευρά ο 32χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Ρίζος συνεχίζει να προπονείται με τον ΠΑΟΚ χωρίς και για τη δική του περίπτωση να έχει δοθεί η τελική εισήγηση του Φερνάντο Σάντος. Και μάλιστα την ώρα που υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=1250249

GeorgT

• Guest
Áíôùíßïõ: “Äýï ðñïôÜóåéò ôïõ ÐÁÏÊ áðÝññéøå ï Ðáðáäüðïõëïò”

Ôçí áðïêÜëõøç üôé ï ÄçìÞôñçò Ðáðáäüðïõëïò äÝ÷èçêå äýï ðñïôÜóåéò áðü ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ, üìùò ôéò áðÝññéøå, Ýêáíå ÷èåò ï Êþóôáò Áíôùíßïõ, óôï ðåñéèþñéï ôïõ áãþíá áíÜìåóá óôïí Ðáíáèçíáúêü êáé ôçí Íôéíáìü Ôéöëßäáò. Ï õðåýèõíïò ôïõ ðïäïóöáéñéêïý ôìÞìáôïò ôùí “ðñáóßíùí” åîÝöñáóå ïõóéáóôéêÜ ìßá äõóáñÝóêåéá ãéá ôçí óôÜóç ôïõ ¸ëëçíá åðéèåôéêïý ðïõ Ý÷åé åéäïðïéçèåß üôé äåí óõìðåñéëáìâÜíåôáé óôá ðëÜíá ôïõ ôå÷íéêïý ôéì êáé ôçò äéïßêçóçò üìùò ðáñüë´ áõôÜ áñíåßôáé ïðïéáäÞðïôå ðñüôáóç Ýñ÷åôáé. Ï ê. Áíôùíßïõ õðïóôÞñéîå ìÜëéóôá üôé ïé äýï ðñïôÜóåéò ôïõ ÐÁÏÊ ðåñéåß÷áí óõìâüëáéï áíÜëïãï ìå áõôü ðïõ Ý÷åé ï Ðáðáäüðïõëïò óôïí Ðáíáèçíáúêü.

http://www.metropolisradio.gr/5344

:o :o :o êÜðïéïò å÷åé êáâáëÞóåé ôï êáëÜìé ìå öáßíåôáé, áëëá áðü ôçí Üëëç êáëá ôïõò êÜíåé ôï êïëðáéäï áöïý å÷åé óõìâüëáéï óôá áñ....á ôïõ.

Offline sabbath

• Αλλαγή
δεν πειραζει μυτογκα μεινε στο βαζελο να βλεπεις τα ματς απ τη κερκιδα......μονο να θυμασαι οτι αν πουλας μαγκια στους βαρδινοπατεροβγενοπουλους δεν το εχουν σε τιποτα να σου κοψουν για παντα τη μπαλα.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
asxeto, alla mia k peri papadopoulou h koubenta, polu polu palia eixa akoysei oti ekei pou htan prin er8ei sto vazelo ton etoimaze o anastasiadhs gia na er8ei ston PAOK! isxye kati tetoio? apo kairo h8la na rwthsw.

LFPADRAM

• Guest
Ναι αν θυμαμαι καλα ηταν στον Ακρατητο τοτε αυτος με το σπανιο επιθετο και ειχε εισηγηθει την αποκτηση του ο Αγγελος αλλα προεκυψε ο βαζελος και μας τελειωσε. Αλλα δεν ηταν και τοσο πολυ πολυ παλια ρε μαρια!! (θα μας περασουν και για χουφταλα :D)

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Είναι καιρος να τα πούμε νομίζω...Λάθη στα λάθη επιτέλους κάποιος πρέπει να του πέι ότι άλλο πράγμα να αγαπάς και άλλο διοιηκείς...Πάντως δεν είναι τυχαίο η παραίτηση του Γ. Παπαδόπουλου από το Δ.Σ. -τον εγκέφαλο άμα θέλεται των οικονομικών της ομάδος - ότι πέρασε στο ντούκου μαζί βέβαια με άλλα τόσα , αλλά ήρθε η ώρα και σιγά σιγά θα τα ακούσουνε.

telika tha mas peis ti egine me ton papadopoulo?
Niente incontri....Solo scontri

Offline savage republic

• Βασικός
Swstos o tsikos. Bobmaster, alh8eia, eisai skoulhki? Ki an nai, poso?

antongio

• Guest
Πιέζει τη Χαρτς για να τον αφήσει να φύγει ο Καρυπίδης

Τον Χρήστο Καρυπίδη επιθυμεί να εντάξει στη δύναμή του ο ΠΑΟΚ, όμως η Χαρτς, στην οποία ανήκει, ανακοίνωσε ότι δεν τον παραχωρεί για ποσό μικρότερο των 300.000 ευρώ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν πιέζει τους Σκοτσέζους, το κάνει όμως ο παίκτης, ο οποίος δηλώνει ότι πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους. Μάλιστα, διαμήνυσε στους ανθρώπους της Χαρτς ότι θα προτιμήσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο αν δεν τον αφήσουν να επιστρέψει στην Ελλάδα, παρά να παραμείνει στη Σκωτία.

Το πιθανότερο είναι ότι το συγκρότημα του Εδιμβούργου θα μειώσει τις απαιτήσεις του και εξέλιξη στο θέμα αναμένεται μέσα στην εβδομάδα, ενώ στις τάξεις του «δικέφαλου» επικρατεί αισιοδοξία ότι ο Καρυπίδης θα αγωνιστεί ξανά με τα χρώματά του.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=71973

Δυο παρατηρησεις για το κειμενο!
1)γραφει ο,τι εβγαλε ανακοινωση η χαρτ μονο πανω απο 300 χιλιαδες συζηταει για τον παιχτη!(αχ και να ξερατε με ποιους μπλεξατε... ;D )
2)γραφει ο,τι πιεζει ο ιδιος ο παιχτης την ομαδα για να φυγει!(Στον καινουργιο ΠΑΟΚ μας υπαρχουν και παιχτες που σκηζωνται για να ερθουν!!(καρυπιδης μουσλιμοβιτς)αρα μη τα βλεπουμε μονοπλευρα τα πραγματα!! ;))
« Last Edit: August 02, 2008, 12:43:59 by tsakalaki »

bobmaster

• Guest
Θα βάλεις όσες ώρες έχω βάλει εγώ για να ασχολούμε με τον ΠΑΟΚ, μετά θα βάλεις τα μισά χρήματα από όσα εχω βάλει εγώ , μετά θα παρουσιαστείς στα μισά γήπεδα από όσα έχω παέι εγώ και αφού συμπληρώσεις μερικά από τα χιλιόμετρα μου θα έχεις το δικαίωμα να μου κάνεις ερωτήσεις......ΠΡΟΧΕΙΡΕ!!!!!!!!
Όσο για τον tsikos θα έρθει η ώρα θα μάθεις..... γιατί μπορεί να μην είχε δίκιο τελικά και να μην δικαιωθεί  οπότε δεν χρειάζεται να ακουστεί τίποτα........

Offline savage republic

• Βασικός
Katse re file. Gia tis wres, den exeis idea, an kai eimai mono 27. Gia ta xrhmata, ama to pame etsi, tote o Boulinos einai pio PAOKtshs apo mas. To poso ponaei h tseph tou ka8enos, o idios mono to kserei. Egw proswpika den dinw duara tsakisth gia ta xrhmata, otan ta exw, ki as mh bgw gia ena mhna meta. Gia mena o PAOK einai pera apo ta xrhmata, sto ba8mo pou mporw na epibiwsw. To proxeiros, pou kollaei?

Otan mpaineis sto forum kai thn pefteis sta isia sth dioikhsh, ti perimeneis na sou pw? Eida to post kai epeidh to klima htan hdh fortismeno, trella8hka. Den kserw poios eisai, alla paei to mualo mou se duo tria atoma apo ton noto ths Germanias. Den eixa dei profil. Twra pou eida kai ta prohgoumena mhnmata sou, den eisai etsi opws ektimhsa, mesa apo thn para8esh tou tsikos-4- (pou to paidi de ftaei se tipota gia osa eipa egw).

Alla gia ton Papadopoulo, 8a mas peis ti egine?

makptol

• Guest
Είναι καιρος να τα πούμε νομίζω...Λάθη στα λάθη επιτέλους κάποιος πρέπει να του πέι ότι άλλο πράγμα να αγαπάς και άλλο διοιηκείς...Πάντως δεν είναι τυχαίο η παραίτηση του Γ. Παπαδόπουλου από το Δ.Σ. -τον εγκέφαλο άμα θέλεται των οικονομικών της ομάδος - ότι πέρασε στο ντούκου μαζί βέβαια με άλλα τόσα , αλλά ήρθε η ώρα και σιγά σιγά θα τα ακούσουνε.

???

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **

Όσο για τον tsikos θα έρθει η ώρα θα μάθεις..... γιατί μπορεί να μην είχε δίκιο τελικά και να μην δικαιωθεί  οπότε δεν χρειάζεται να ακουστεί τίποτα........

aderfe nahame na legame  antidia na kourevame
tha mas dwseis mia apantiisi se afto pou se rwtisa vasei twn legwmenwn sou!
perimenw!!!!
Niente incontri....Solo scontri

Offline pirate

• Αποστολή
  • **
Θα βάλεις όσες ώρες έχω βάλει εγώ για να ασχολούμε με τον ΠΑΟΚ, μετά θα βάλεις τα μισά χρήματα από όσα εχω βάλει εγώ , μετά θα παρουσιαστείς στα μισά γήπεδα από όσα έχω παέι εγώ και αφού συμπληρώσεις μερικά από τα χιλιόμετρα μου θα έχεις το δικαίωμα να μου κάνεις ερωτήσεις......ΠΡΟΧΕΙΡΕ!!!!!!!!

Αντε πάλι να βγάλουμε ολοι τα Παοκόμετρα να δούμε ποιός ειναι πιο Παοκτσης και οποιος βγει τελευταίος να τον κρεμάσουμε στον λευκό πύργο απο τα αρχίδια και ανάποδα.
Πάς καλά ρε bobmaster ποιός νομίζεις οτι είσαι στην τελική και έχεις αυτό το υφάκι. Αποκλειστικότητες και δικαιώματα δεν έχει κανένας εδώ μέσα παραπάνω απο τον άλλον και όταν την πέφτεις στην δοιήκηση μόνο με επιχειρήματα και τεκμειριωμένα και οχι παπαρολογίες.
Αρε Γούμενος που σας χρειάζετε γαμώ την τύχη μου γαμώ

Offline bozik

• Αλλαγή
όλοι ξέρουν κάποιον δημοσιογράφο- κάποιον πρώην παράγοντα  που τους ψιθυρίζει κάτι και νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα....από εκεί και πέρα αν κατάλαβα καλά το παλικάρι είναι μέλος του χρυσού...σιγά την απειλή γούμενος που τους χρειάζεται ρε pirate...όταν κυνηγιόταν  ο γούμενος από το πέταλο-αυτοί που έχουν και θεσμικό ρολο έκοβαν μαζί του πίτα...τώρα τη σχέση έχουν όλα αυτά με τις μεταγραφές...όσο σχέση έχει και ο παπαδόπουλος...που έγραφε εδώ το παλικάρι...όταν ήμασταν ψιλό άνω-κάτω.......
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline diegito4

• Αλλαγή
όταν κυνηγιόταν  ο γούμενος από το πέταλο-αυτοί που έχουν και θεσμικό ρολο έκοβαν μαζί του πίτα...

peris518

• Guest
δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσει να μα βοηθησει ο καρυπιδης αλλα αυτο που λενε οτι ειπε ότι το μόνο πράγμα που έχει στο μυαλό του είναι να γυρίσει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, καθώς αν μείνει στην Σκοτία δε θα μπορέσει να αποδώσει τα αναμενόμενα έχοντας το μυαλό και την καρδιά του αλλού με φτιαχνει αφανταστα

Diego-4

• Guest

Αντε πάλι να βγάλουμε ολοι τα Παοκόμετρα να δούμε ποιός ειναι πιο Παοκτσης και οποιος βγει τελευταίος να τον κρεμάσουμε στον λευκό πύργο απο τα αρχίδια και ανάποδα.
Πάς καλά ρε bobmaster ποιός νομίζεις οτι είσαι στην τελική και έχεις αυτό το υφάκι. Αποκλειστικότητες και δικαιώματα δεν έχει κανένας εδώ μέσα παραπάνω απο τον άλλον και όταν την πέφτεις στην δοιήκηση μόνο με επιχειρήματα και τεκμειριωμένα και οχι παπαρολογίες.
Αρε Γούμενος που σας χρειάζετε γαμώ την τύχη μου γαμώ
Αδελφέ pirate , σαν τον  bobmaster υπάρχουν πολλοί.Το θέμα είναι οτι πρέπει και εμείς να σταματήσουμε να ασχολούμαστε μαζί τους..Οι περισσότεροι έχουμε καταλάβει οτι δεν αξίζει τον κόπο..Το μόνο που μπορείς να παρατηρήσεις σε αυτούς είναι η σκοπιμότητα .Θέλουν να δημιουργήσουν απο το πουθενά κλίμα.Είναι 5-10 απο εδώ μέσα που έχουν γίνει αντιληπτοί.Μπορεί να κάνουν να μπούν στο forum κανένα μήνα και να εμφανίζονται πάντα λές και συνεννοημένοι   είναι ,όταν π.χ. πουλάς τον Μελίσση ,τον Χριστοδουλόπουλο, γενικά εκεί που μυρίζουν το μπαρούτι.Δεν θα τους δείς πουθενά αλλού . Για παράδειγμα όταν η διοίκηση ανακοίνωσε το προπονητικό κέντρο κανένας απο αυτούς δεν βγήκε να πεί τίποτα.Όταν έκλεισες Κοντρέρας , Γκαρσία , Μουσλίμοβιτς επίσης κανένας απο αυτούς δεν βγήκε στο προσκήνιο , παθαίνουν "αγκύλωση" όπως λέει και ο PAOKCURE..
Δεν αξίζει αδελφέ , μην χαλιέσαι..

reset4

• Guest
έκλεισε ο Καρυπίδης.

Χρηστάρα καλως επέστρεψες στην ΠΑΟΚάρα
 4.12

manos4

• Guest
ante xristo kaloswrises  :)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Pou to lene re paidia?