Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 157896 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
σαν να λέει...ποιος φωνάζει έξω ρε ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
PAidia autos dn mou to vgazete apo to mialo einai dolofonos ... Teleia kai paula. Dn pernaei apo ti meria tou tpt . Tha tous faei olous
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline savage republic

• Βασικός
Κατ' αρχήν μοιάζει σαν να τον πάνε οι μπάτσοι στο κελί. Μετά, το βλέμμα του στο φωτογράφο είναι σαν να λέει "πρόσεχε, θυμάμαι πρόσωπα" και σαν να ψήνεται για μπουνιδοκατάσταση. Γενικότερα, πολύ ψηλός και τσαμπουκάς φαίνεται. Γατάκια, μπου!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ποια 1η φωτο ρε και ποια 2η.
Στην 1η τον κρατάνε κάποια άτομα και στην 2η κάποιοι άλλοι. ;D
gdaou
"γάβροι=κότες"

Argonath4

• Guest
ΠΑΜΠΛΟ... Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ  ;D

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
Τι να λέμε ο τύπος είναι ΑΛΗΤΑΡΑΣ.

Και σεις τρωγεστε για τον Μελίσση...

Τι ΑΛΗΤΑΡΑΣ είναι αυτός γαμώ την πουτ@ν@ μου!!
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Καλα κορυφη ο τυπος...ειχαμε ακουσει κ δει για Αργεντινους,Παραγουανους,Ουρουγουανους...αλλα αυτος ειναι απο αλλο πλανητη ρε...Απο το Αλκατραζ ξεφυγε..Πολυ γελιο...Σκεψου αντιμετωπος στο διτερμο αυτος με τον μπαλαφα...
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline elront

• Αποστολή
  • **
poli stravomenos fenete o typos exei na pesei klotsia....
kalos irthes
paok giati etsi!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
Πω πω πω το παλικαρακι θα δει τα κοκκινα βρακακια στην Τουμπα και θα κανει και τον κολαρακο τους ασορτί στο ξυλο και το γαμησι με τα βρακακια τους.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ   ;D ;D ;D ;D
Αυτο θα λενε σε λιγο καιρο και οι κοκκινοπρασινοκιτρινες πουτανες  ;D ;D ;D
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Χωρίς να καταφέρω να διαβάσω τις ατελείωτες σελίδες που έχουν γραφεί αυτό το διήμερο για τον Μελλίση να πώ και εγώ την άποψη μου (που δεν αποκλιεται να έχει ξαναειπωθεί και προηγούμενα..)
Η αλήθεια είναι οτι όλοι (ή μάλλον οι περισσότεροι) λίγο ή πολύ περάσαμε μια κρυάδα με την πώληση του Μελλίση γιατί δεν το περιμέναμε (ενώ για Ντάνι και οικοδόμο τό είχαμε υποψιαστεί) και θεωρούσαμε οτι ο Μελλίσης θα μπορούσε να αποτελέσει βασικό στέλεχος του κορμού του αυριανού ΠΑΟΚ που θα γίνει ξανά πρωταγωνιστής (ΑΜΗΝ Παναγία μου...). Παρόλαυτα, δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ σημερινό ποδόσφαιρο όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν την τιμή τους....Και 2 Μ ευρώ για τον Μελλίση υπερβαίνουν κατά πολύ την πραγματική τιμή του (την "αξία χρήσης" του κατά κάποιον τρόπο)
Από εκεί και πέρα οι ακραίες αντιδράσεις από όποιο πρίσμα και αν εκφράζονται (είτε οτι ο Μελλίσης είναι παλτουδάρα είτε οτι ο χρήστος είναι ο νέος Μπεκενμπάουερ που πάνω του θα έπρεπε να στηριχτεί ο ΠΑΟΚ του 2100) είναι υπερβολικές και απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.
Για μένα 2 άλλα θέματα έχουν αξία και σημασία
1.Γίναμε Ξάνθη και παράρτημα επειδή πουλήσαμε στο ΠΟΚ; 
2. Αξίζει να εμπιστευόμαστε την διοίκηση του ΠΑΟΚ;
 Η πώληση του Μελλίση ήταν ενα τρομερό crash test και για τα 2 αυτά ζητήματα.
Για το 1ο θα συνεχίζω να θυμίζω οτι το ποδόσφαιρο είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ και οτι ουδείς ποδοσφαιριστής είναι αντικατάστατος.... Αν στην θέση του υπερτιμημένου οικονομικά Μελλίση και με τα χρήματα που έβγαλες πουλώντας τον πάρεις εναν παίχτη ΚΑΛΥΤΕΡΟ τότε ποδοσφαιρικά (αλλά και οικονομικά) μια χαρά έκανες και τον πούλησες και εις υγεία των κορόιδων των βάζελων....
Πέρα όμως από την οικονομική και ποδοσφαιρική διάσταση υπάρχει και η διάσταση της αξιοπρέπειας και του αυτοσεβασμού των οπαδών. Και μια πώληση σε ανταγωνιστές μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πλήγμα στον τομέα αυτό (δεν μπαίνω καν στην λογική να αναλύω σενάρια επιστημονικής φαντασίας για παραρτήματα κτλ κτλ. Αν ήθελε και μπορούσε ο βάζελος να σε πάρει παράρτημα με τα λεφτά που σου έδωσε θα είχε αγοράσει τις μετοχές σου  μέσω ενός προσώπου - βιτρίνα και θα έπαιρνε τους παίχτες μετά με αδιαφανείς διαδικασίες. Αυτό έκανε με τον ΟΦΗ). Χρειάζονται λοιπόν προσεχτικές κινήσεις από εδώ και πέρα από την διοίκηση ώστε όλοι να πάρουμε πίσω τον χαμένο αυτοσεβασμό μας. και τέτοιες κινήσεις δεν είναι άλλες από μια ΣΟΒΑΡΗ μεταγραφή αναπλήρωσης του Μελλίση (ποιός Κυριαζής τώρα;;; ) και πάθος μέχρι θανάτου και στα 2 παιχνίδια με τον Βάζελο... Και τους πουλάμε και τους γαμάμε... ΠΑΟΚ είμαστε... 
Το 2ο ζήτημα είναι άμεσα συνδεδεμένο με το 1ο. Αν ο Ζαγοράκης κινηθεί έξυπνα και κάνει τις απαραίτητες κινήσεις θα γυρίσει όλη αυτήν την υπόθεση υπέρ του... Αν όχι τα σύννεφα που έχουν αρχίσει να μαζεύονται θα γίνουν καταιγίδα και θα έχει το άδοξο τέλος του Ντέμη... Παρόλαυτα, και μόνο που κατάφερε να πουλήσει 2 παίχτες στην ίδια ομάδα μέσα στο ίδιο καλοκαίρι και να μπορεί ακόμα να κυκλοφορήσει στην Θεσ/νίκη δείχνει το πόσο πολύ τον έχει εμπιστευθεί και πιστέψει ο λαός του ΠΑΟΚ. Ας μην ξεχνάει όμως οτι και το μίσος είναι εξίσου έντονο συναίσθημα και όπως έχει αποδείξει η υπόθεση Σαλπιγγίδη η λατρεία μπορεί σε μια βραδιά να γίνει άσβεστο μίσος....Σε κάθε περίπτωση όλοι περιμένουμε με τρομερό ενδιαφέρον τις δηλώσεις του αύριο....

Κλείνοντας 2 θέματα "επί της αρχής" που λένε...
1. Η κριτική πρέπει να είναι οχι απλά αποδεκτή αλλά και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!!! Με το να προσπαθούμε να φιμώσουμε τις αντίθετες φωνές δεν κάνουμε καλό στον ΠΑΟΚ μας.... Καταστάσεις μονοκρατορίας Ζαγοράκη (ως άλλου Τσαουσέσκου του ΠΑΟΚ) μόνο εις βάρος μας είναι και μπορεί να οδηγήσουν στην φάρμα των ζώων που λέει και το paokg4.org. Άρα λοιπόν πιστοί στον ρόλο μας ως οπαδοί του ΠΑΟΚ στηρίζουμε και παλεύουμε κάθε μέρα για το καλό του ΠΑΟΚ.. Ούτε του Ζαγοράκη, ούτε του Βρύζα, ούτε του Μελλίση, ούτε του Κούδα ούτε κανενός προσώπου... του ΠΑΟΚ. Και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται την πολυφωνία, χρειάζεται τις διαφορετικές απόψεις, χρειάζεται την κριτική....

2. Η τιμή στην οποία πωλείται ενας παίχτης δεν είναι ευθέως ανάλογη της πραγματικής αξίας του.... Αντίθετα, παραφράζωντας τον Μαρξ, πιστεύω ότι όπως σε κάθε εμπόρευμα έτσι και στους ποδοσφαιρτιστές υπάρχουν 2 αξίες: η πραγματική "αξία χρήσης" του και η υποκειμενική "ανταλλακτική του αξία" οι οποίες μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους.
Για παράδειγμα ο παίχτης Μελλίσης πχ μπορεί να είναι το ίδιο πολύτιμος με τον παίχτη Κυριάκο για τον Βάζελο. Άρα, η αξία χρήσης τους για τον Βάζελο είναι η ίδια... Από την άλλη όμως για αρκετούς λόγους, πχ το προηγούμενο παρελθόν, το κύρος μιας μεταγραφής στους οπαδούς, το αίσθημα οτι κάνει κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο κτλ μπορεί η τιμή που ο βάζελος ειναι διατεθειμένος να πληρώσει για τον Μελλίση να είναι υψηλότερη από οτι για τον Κυριάκο... Άρα η "ανταλλακτική αξία" του εμπορεύματος Μελλίσης είναι υψηλότερη από την αντίστοιχη του εμπορεύματος Κυργιάκος χωρίς όμως η πραγματική τους αξία σαν ποδοασφαιριστές να είναι διαφορετική...
This is the case και στην πραγματικότητα.... ο βάζελος αν ήθελε έκλεινε Κυριάκο με λιγότερα λεφτά συνολικά από αυτά που ξόδεψε για τον Μελλίση... Παρόλαυτα, δεν το έκανε οχι γιατί ο Μελλίσης είναι ντε και καλά καλύτερος παίχτης (κατά την άποψη μου είναι πολύ χειρότερος) αλλά για λόγους εντυπωσιασμού...

ΠΑΜΠΛΟ ΑΛΑΝΙ ΑΝΑΨΕ ΝΤΟΥΜΑΝΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ  ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline bozik

• Αλλαγή
φτάνει.....άντε να σκάσει και ο αμυντικός να ξεκολλήσουμε μια και  καλή από ...καρυπίδη...μελίσσι...που κατέβηκε ο ΠΑΟΚ επίπεδο τα τελευταία χρονια και έπαιξαν όλοι αυτοί....άντε ρε παικταρά πάμπλο και κοντρέρας παίξτε λίγο μπάλα να ανοίξει το μάτι μας....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Μου είπαν ένα όνομα παίκτη ρε εσείς, αλλά δεν το πιστεύω.
Αν σκάσει αυτός, θα γίνει της Πόπης (όχι της κοπελιάς στα γραφεία, αλλά μιας γνωστής πουτάνας). Τον αφήνει η ομάδα του ελεύθερο.
Δεν λέω άλλα, γιατί μπορεί να με πείτε μαλάκα και δεν θα έχετε άδικο.

Edit: Φεύγω από το σπίτι και πάω βόλτα να το χωνέψω. Δεν μπορώ να βλέπω οθόνες και πληκτρολόγεια, από την ώρα που μου το είπαν. Μην στέλνεται pm.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline bozik

• Αλλαγή
και εγώ το ίδιο θα κάνω...μακάρι

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
otan tha einai timwrhmenos o pablo (3 kokkines sto nero) provlepw na erxetai se pesimata!na kratietai kai se forma!ontws poly maximos fainetai........tha kalo-perasoun(?)
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

zagorakis

• Guest
ego pados alamana prolava na se stilo pm protou to grapseis to isterografo :D ala apadisi den pira

Offline babis36

• Αλλαγή
Ρε Alamana μας γαμησες τι ειναι παλι τουτο???? :gruebel:
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ego pados alamana prolava na se stilo pm protou to grapseis to isterografo :D ala apadisi den pira

σιγα μην εχανες εσυ!!! ;)
κανε ρε λιγο υπομονη κανα δυο ωρες εμειναν...

northeagle_4

• Guest
ΠΑΜΠΛΙΤΟ ΕΛ ΚΑΝΙΜΠΑΛ ...φα τους ρεεεεεε

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Παλι  ξενυχτι  αποψε....... 

Ζαγορ  και  Βρυζας    εχουν   σηκωμαρες.................
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

GeorgT

• Guest
δεν θέλουμε μεγαλες μεταγραφές, μας φτάνουν για φέτος κανένας με 200χιλ μας φτάνει, έχουμε κ κάποια χρέη!!