Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 155960 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Εγω ακομα ειμαι πολυ τσατισμενος και θυμωμενος απο χτες δεν το εχω ξεπερασει ακομα το σοκ
Ξαφνικα ο Μελισσης απο ΠΑΟΚΤΣΗΣ, παιχταρας,πολυεργαλειο,καλο παιδι κτλ κτλ εγινε αμπαλος, αχρηστος, παγκιτης(αυτο παλι που το ανακαλυψατε πριν αρχισει καν η χρονια ενας θεος ξερει.. μαλλον θα γνωριζατε ολοι οτι οτι ο Μαρκος Αντονιο ερχεται με καπαρωμενη θεση βασικου.. εγω παλι πιστευα πως αν εμενε στην ομαδα αργα η γρηγορα θα επαιζε βασικος.. αλλα ας τα αφησουμε αυτα ειναι απλα υποθεσεις), απο κουνια βαζελος, σιγα μην γινοταν και σημαια, 26 χρονων εχει παει γερασε το παιδι δεν εχει να μαθει αλλα πραγματα, σιγα το λιμο που επαιζε μεχρι τα 24 β εθνικη και αλλα πολλα που γραφτηκαν και ακουστηκαν το τελευταιο 24ωρο.

Εγω σορρυ αλλα τετοια κωλοτουμπα αρνουμαι να κανω... ο Μελισσης για μενα παραμενει ενας πολυ καλος ποδοσφαιριστης που αγαπησε τον ΠΑΟΚ και διακριθηκε σε αυτον στις 2 χειροτερες χρονιες της συχρονης ιστοριας του και ειχε παρα πολλα να προσφερει ακομα στην ομαδα..

Οσο για το οικονομικο κομματι οκ ο Μελισσης μπορει να μην ειναι Μπεκενμπαουερ αλλα για μενα τα 2εκ ευρω ειναι λιγα... και ειδικα οταν τον πουλας σε ομαδα του ποκ!
Δεν νομιζω να μπορειτε να σκεφτειτε πολλους ΕΛΛΗΝΕΣ κεντρικους αμυντικους σε ηλικια 22-26(και με προοπτικη να αγωνιστουν στην εθνικη)... για μενα ειναι οι εξης 2 ο Μελισσης και ο Αβρααμ(ο Παπασταθοπουλος ειναι 19 χρονων ακομα ο χρονος θα δειξει τι ψαρια θα πιασει)
Ο βαζελος εψαχνε για αμυντικους στο εξωτερικο μεχρι τωρα.. και του ζητουσαν 4,5εκ ευρω κατι τυχαρπαστοι Αργεντινοι και Γαλλοι (σορρυ αν εχετε αλλη αποψη για τους εν λογω ποδοσφαιριστες εγω μονο τον Ζιβε της Μαρσειγ ηξερα) και λενε δεν γαμιεται ας παρουμε τον καλυτερο Ελληνα.. χασαμε τον Αβρααμ, η αεκ σιγα μην δωσει Παπασταθοπουλο.. ε και? μασαμε? παμε για Μελισση... ποσα να θελει ο ΠΑΟΚ εχει και οικονομικα προβληματα.. του δινουμε 600χιλιαρικα για αρχη λεει οχι.. παμε στο 1εκ παλι οχι... 1,2 τα ιδια... 1,5 κατι γινεται.. με 2 δικος μας(ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΡΛΑ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ)

Καλα ειναι τα λεφτα(ειδικα αν εχεις τοσα χρεη) αλλα καμια φορα πρεπει να ενεργεις και με το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και την ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ που σε χαρακτηριζει σαν λαο και σαν ομαδα... ετσι ουτε σωθηκαμε τωρα ξαφνικα με τα 2εκ ευρω(και τον Δαρλα) ουτε θα ειχαμε την θηλεια στο λαιμο αν δεν πουλουσαμε!

Και για καποιους που θελουνε καλυτερο αντικαταστατη Κυριακο π.χ.. για μενα θα πρεπει να ντρεπονται.. γιατι ο Κυριακος θα θελει 2εκ ευρω για να ερθει για 2 χρονια.. αρα ολα τα λεφτα του Μελισση(συν καποια αλλα γιατι τσεπωσε και ο περουκας 150.000) θα πηγαιναν σε ενα 31χρονο αμυντικο.. αρα η εξυγιανση παει στραφι..

Θα παραδεχτω τον Ζαγορακη αν βγει στην συνεντευξη τυπου και πει οτι δεν περνουμε κανενα ακριβο παιχτη αλλα φερνουμε πισω τον Βοσκοπουλο απο Σερρες και περνουμε ενα φτηνο τερμα ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΕΩΝ!

Ουτε τα βαζω με την διοικηση ουτε κατηγορω κανεναν.. απλα επειδη κανεις δεν ειναι τελειος και ολοι κανουμε λαθη(αρκει απο αυτα να μαθαινουμε στο μελλον) ετσι και για μενα η διοικηση εκανε το πρωτο της σοβαρο λαθος  με την πωληση του Μελισση(και ακομα χειροτερα που δεχτηκε δανεικο παιχτη απο τον βαζελο)

Σιγουρα αν τα βαλουμε ολα στο ισοζυγιο το προσημο παραμενει μακραν θετικο για την διοικηση Ζαγορακη.. αλλα καποιοι το ενα αρνητικο περιμενουν για να ριξουν την λασπη..

Υ.Γ. Οσοι πριν λιγο καιρο ειχατε ξενερωσει με ενα αρθρο του Καρπετοπουλου μετα την χτεσινη πωληση του Μελισση ξαναδιαβαστε το και πειτε μου αν συνεχιζεται να πιστευετε τα ιδια.
http://www.sport-fm.gr/article/138109

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
. Äåí ìðïñù íá êáôáëáâù ôé óôï äéáïëï èåëåôå!!! Á×ÁÑÉÓÔÏÉ!!!

Ôçí áîéïðñÝðåéá êáé ôçí õðüëçøç ôïõ ÐÁÏÊôóç  èÝëïõìå ðïõ åßíáé ðïéï  óçìáíôéêÜ ðñÜãìáôá  áðü áõôÜ ðïõ áíáöÝñåéò…..

¼ôáí æåéò ìá äáíåéêÜ äåí Ý÷åéò ôßðïôá áðü áõôÜ ðïõ áíáöÝñåéò.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Νιώθω ακριβώς το ίδιο με τον biv. Και δεν είναι θέμα κραξήματος και στησίματος και σου πα μου πες. Ούτε και έχω καμιά όρεξη να πλακώνωμαι με φίλους στο φόρουμ και αλλού.... αλλά πως να το κάνουμε ρε παιδιά.... αυτό με το Μελίσση πόνεσε.... και το deal μου φαίνεται πολύ τσακ μπαμ, πολύ βιαστικό, χωρίς να είναι μελετημένο. Σαν να σε κρατάνε από τα αρφρίδια και να σου λένε σφύρα!
PAOK is a Social Movement!

Argonath4

• Guest
ôï áñèñï ôçò ãêïëíôåé åéíáé ðñùéíï, ï êïêïñïãéáííçò ìéëçóå ôï ìåóçìåñé.

ñå óõ ðïéåò ïé ðéèáíïôçôåò íá åíäéáöåñèåé ï âáæåëïò ãéá ôï Äáñëá? ôïí åé÷å 3 ÷ñïíéá, äåí çîåñå ôé ðáé÷ôç åé÷å?? êáé óïõ ëååé áí ôõ÷ïí âãáëåé ìáôéá ê ôï èåëù èá ìå öáíå æùíôáíï áí äùóù 2 ìõñéá íá ðáñù ðáé÷ôç ðïõ åäùóá ðñéí åíá ÷ñïíï ôóáìðá. ãéá ìåíá áõôï ôï buy back åéíáé ôõðéêï ìåôñï ðñïöõëáîçò. äå èá ìðïñïõóå íá ìç ôï âáëåé.

áí ï äáñëáò ðáåé êáëá (1ï áí) êáé áí ï âáæåëïò îáíáåíäéáöåñèåé (2ï áí) èá ðñåðåé íá äùóåé 700.000. óôá @@ ìáò. ôé åé÷áìå ôé ÷áóáìå, ðáëé áãïñáóáìå ôóáìðá êáé ðïõëçóáìå 700.000 ìåôá áðï åíá ÷ñïíï.

Ïê,  ìéëÜìå ìå óåíÜñéá ôüôå…

Áò õðïèÝóïõìå ðùò ï ÄÜñëáò âãÜæåé ìÜôéá êáé ôï åðüìåíï êáëïêáßñé óêÜåé ðñüôáóç áðü ôçí ÁôáëÜíôá ìå 1,5 åê. åõñþ, 1,8 åê áðü Áåê êáé  2,2 åê áðü ôïí ãáýñï… Ìðïñåßò íá ôïí ðïõëÞóåéò ?… ìðïñåßò áëëÜ ü÷é óôïí ãáýñï ?… ìðïñåßò óôçí ÁôÜëáíôá áëëÜ ðñÝðåé íá äþóåéò êáé ðïóïóôü óôïí âÜæåëï ?... ÌÜëëïí ôßðïôá áðü ôá ðáñáðÜíù… 

Áò õðïèÝóïõìå ðùò ï ÄÜñëáò Ý÷åé êÜíåé ìéá ðïëý êáëÞ ÷ñïíéÜ êáé ôï åðüìåíï êáëïêáßñé ï âÜæåëïò Ý÷åé ìáêñï÷ñüíéá ôñáõìáôéóìÝíïõò ôá 2 ôïõ left back… Ìðïñåß íá óôïí ðÜñåé ðßóù ?? … ºóùò íáé ãéáôß äåí îÝñïõìå áí ôï buy out( ìå ôï óôáíôáñ ðïóü) éó÷ýåé ìüíï ìåôÜ ôïí 2ï ÷ñüíï êáé ü÷é óôïí 1ï…

ÐïëëÜ åßíáé ñå áäåëöÝ ðïõ äåí îÝñïõìå, ãé áõôï ëÝù áò ìáò ðåé êÜðïéïò ðéï åðßóçìá… ãéáôß üðùò êáé íá ôï äåßò åßíáé ÄÁÍÅÉÊÏÓ… êáé äáíåéêïýò ðáß÷ôåò áðü ïìÜäåò ôïõ ÐÏÊ åãþ äåí ôï äÝ÷ïìáé.

Äáíåéêü ðáß÷ôç ðáßñíù áðü ôçí Ðüñôï… êáé äáíåéêü ðáß÷ôç äßíù óôïí Áãñïôéêü ÁóôÝñá… Ðüóï ìÜëéóôá üôáí ìéëÜìå ãéá âáæåëï-ãáõñï-÷áíïõìé     

zan

• Guest
Εγω αυτο που καταλαβα απο τα δημοσιευματα ειναι περνουμε τον Δαρλα για 2 χρονια εαν ο βαζελος τον θελησει πισω τον πρωτο χρονο πληρωνει 700 και τον παιρνει εαν οχι και τον κρατησουμε με το τελος της δυετιας πληρωνουμε εμεις 700 και παιρνουμε τα δικαιωματα του.... Ισως και να εχω καταλαβει λαθος.
« Last Edit: July 29, 2008, 20:44:36 by zan »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
50-50 τον Δάρλα με τον ΠΑΟ;
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

zan

• Guest
Δεν θα το ελεγα 50-50 αλλα μια παραξενη μορφη δανισμου....

Offline bozik

• Αλλαγή
την πέμπτη πρέπει να μας τα ξεκαθαρίσουν...πάντως η παε έκανε πράξη  την εντολή μας...."διωξτους" όλους oεoεoε....τυχεροί που βρήκε τους "βλαχονεοπλουτους" που πληρώνουν τα τριπλά...η πλακα είναι ότι δεν γίνομαι χειρότερη ομάδα με αυτές της απώλειες και βάζω και λεφτά στο ταμείο....ρε τους κοσκωτάδες...και λίγα τους παίρνουμε
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ψαξτε λιγο την μεταγραφη του Τζορβα στον Οφη και θα βγαλετε ακρη τι παει να γινει και με Δαρλα...
Υποτιθεται οτι υπεγραψε 3ετες συμβολαιο αλλα οποτε θελει ο βαζελος τον περνει με μια ρητρα 500-700 χιλιαδες ευρω.. η αεκ που τον ζητησε πριν μια βδομαδα εφαγε πορτα καθως ο βατσινας ζητησε 2εκ ευρω...

Φίλε μεταξύ οφη και λαγού ισχύουν "άλλα" εδώ και δεκαετίες....
μην συγκρίνεισ ανόμια πράγματα...
« Last Edit: July 29, 2008, 20:55:36 by Capricorn »

Offline bozik

• Αλλαγή
γιατί βιάζεσαι αδερφέ μου...αφού δεν είσαι σίγουρος...ο καθένας τα λέει όπως του κατεβει....όλα αυτά θα πρέπει να ρωτηθούν την πέμπτη....ο γκαρσία τη ώρα έρχεται?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
μάνατζερ του δάρλα είναι ο κοκορόγιαννης, ο πρώην μάνατζερ του ζαγοράκη , μήπως γι αυτό καιγόμαστε να πάρουμε τον δάρλα?????τι να πω!!!! στις πλάτες του ΠΑΟΚ είναι ανάγκη όλα να γίνονται??? :cwm23: :cwm23: :cwm23: :veryangry: :veryangry:
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

zan

• Guest
ΕΛΕΟΣ!!!! Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα........

Offline bozik

• Αλλαγή
καλά...έχουμε ξεφύγει...άντε να πάρουμε την άδεια να ηρεμήσουμε....εκτος και αν μας την κάνει ο δρόσος...και κάνουμε βουτιά στη στεριά....ο γκαρσία τη ώρα έρχεται?

zan

• Guest
Ψαξτε λιγο την μεταγραφη του Τζορβα στον Οφη και θα βγαλετε ακρη τι παει να γινει και με Δαρλα...
Υποτιθεται οτι υπεγραψε 3ετες συμβολαιο αλλα οποτε θελει ο βαζελος τον περνει με μια ρητρα 500-700 χιλιαδες ευρω.. η αεκ που τον ζητησε πριν μια βδομαδα εφαγε πορτα καθως ο βατσινας ζητησε 2εκ ευρω...

Τι σχεση εχει αυτο που λεει ο bin με αυτο λες εσυ για δεκαετιες.. Ο bin σου λεει το τροπο δανισμου που κανει ο βαζελος και αυτον τον τροπο θελει να περασει και μας.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Αυτο δεν εχει σχεση αδερφε γιατι ο βαζελος το κανει γενικα... προσφατα η προταση του στον Πανιωνιο για Τζιμπουρ ηταν 2εκ ευρω και τον Εν Ντοι ανταλαγμα για 2 χρονια.. αλλα αν τον ηθελε πισω θα επρεπε να δωσει 1εκ ευρω κατι που αρνηθηκε ο Τσακιρης και χαλασε η μεταγραφη.

Offline bozik

• Αλλαγή
αν είναι έτσι...αν δεν είναι?όλα καλά....κουβεντούλα κάναμε

Offline skyclad4

• Αλλαγή
emena o darlas de me xalaei efoson er8ei me kanoniko sumbolaio. paixth daneiko, h 50-50 me ex8rikh omada de goustarw oute ton tevez na mas stelnane. an er8ei kanonika san metagrafh o paixths, egw goustarw. erxetai se 8esh pou mexri stigmhs den exoume KANENA gia basiko, kai se ligo mpainei augoustos. me darla kai allo ena iso h kalutero tou eimaste ok.

me ekeino to paixtaki pou erxetai apo th real, ekeino ton latino ton teleiwmeno mwre, pote upografei kai pote anakoinwnetai? egw ama de pesei tzifra de pisteuw tipota. me to gerrard emeina me thn pswlh sto xeri.  ;D
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline sabbath

• Αλλαγή
προτιμω βασικο τον σναουτσερ η τον γεωργιου....δεν γουσταρω ενα παικτη που αν κανει μερικα πολυ καλα παιχνιδια να μπορει οποτε γουσταρει να τον παρει ο βαζελος....και για αυτους 700χιλ ειναι ψιχουλα.....

το στοιχημα ετσι κι αλλιως ειναι στη θεση του αριστερου μπακ να καθιερωθει ο γεωργιου.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
πάντως η παε έκανε πράξη  την εντολή μας...."διωξτους" όλους oεoεoε....

:thumbok:

ο γκαρσία τη ώρα έρχεται?

15:15 το μεσημερι

Offline bozik

• Αλλαγή

me ekeino to paixtaki pou erxetai apo th real, ekeino ton latino ton teleiwmeno mwre, pote upografei kai pote anakoinwnetai? egw ama de pesei tzifra de pisteuw tipota. me to gerrard emeina me thn pswlh sto xeri.  ;D
δεν ανακοινώθηκε οι άφιξη του? καλά εάν δεν έρθει μονο με τον μπατιστούτα τους μαζεύεις.... ;D ηρέμησα τώρα joker-4...
15:15 λοιπόν