Εγω ακομα ειμαι πολυ τσατισμενος και θυμωμενος απο χτες δεν το εχω ξεπερασει ακομα το σοκ
Ξαφνικα ο Μελισσης απο ΠΑΟΚΤΣΗΣ, παιχταρας,πολυεργαλειο,καλο παιδι κτλ κτλ εγινε αμπαλος, αχρηστος, παγκιτης(αυτο παλι που το ανακαλυψατε πριν αρχισει καν η χρονια ενας θεος ξερει.. μαλλον θα γνωριζατε ολοι οτι οτι ο Μαρκος Αντονιο ερχεται με καπαρωμενη θεση βασικου.. εγω παλι πιστευα πως αν εμενε στην ομαδα αργα η γρηγορα θα επαιζε βασικος.. αλλα ας τα αφησουμε αυτα ειναι απλα υποθεσεις), απο κουνια βαζελος, σιγα μην γινοταν και σημαια, 26 χρονων εχει παει γερασε το παιδι δεν εχει να μαθει αλλα πραγματα, σιγα το λιμο που επαιζε μεχρι τα 24 β εθνικη και αλλα πολλα που γραφτηκαν και ακουστηκαν το τελευταιο 24ωρο.
Εγω σορρυ αλλα τετοια κωλοτουμπα αρνουμαι να κανω... ο Μελισσης για μενα παραμενει ενας πολυ καλος ποδοσφαιριστης που αγαπησε τον ΠΑΟΚ και διακριθηκε σε αυτον στις 2 χειροτερες χρονιες της συχρονης ιστοριας του και ειχε παρα πολλα να προσφερει ακομα στην ομαδα..
Οσο για το οικονομικο κομματι οκ ο Μελισσης μπορει να μην ειναι Μπεκενμπαουερ αλλα για μενα τα 2εκ ευρω ειναι λιγα... και ειδικα οταν τον πουλας σε ομαδα του ποκ!
Δεν νομιζω να μπορειτε να σκεφτειτε πολλους ΕΛΛΗΝΕΣ κεντρικους αμυντικους σε ηλικια 22-26(και με προοπτικη να αγωνιστουν στην εθνικη)... για μενα ειναι οι εξης 2 ο Μελισσης και ο Αβρααμ(ο Παπασταθοπουλος ειναι 19 χρονων ακομα ο χρονος θα δειξει τι ψαρια θα πιασει)
Ο βαζελος εψαχνε για αμυντικους στο εξωτερικο μεχρι τωρα.. και του ζητουσαν 4,5εκ ευρω κατι τυχαρπαστοι Αργεντινοι και Γαλλοι (σορρυ αν εχετε αλλη αποψη για τους εν λογω ποδοσφαιριστες εγω μονο τον Ζιβε της Μαρσειγ ηξερα) και λενε δεν γαμιεται ας παρουμε τον καλυτερο Ελληνα.. χασαμε τον Αβρααμ, η αεκ σιγα μην δωσει Παπασταθοπουλο.. ε και? μασαμε? παμε για Μελισση... ποσα να θελει ο ΠΑΟΚ εχει και οικονομικα προβληματα.. του δινουμε 600χιλιαρικα για αρχη λεει οχι.. παμε στο 1εκ παλι οχι... 1,2 τα ιδια... 1,5 κατι γινεται.. με 2 δικος μας(ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΡΛΑ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ)
Καλα ειναι τα λεφτα(ειδικα αν εχεις τοσα χρεη) αλλα καμια φορα πρεπει να ενεργεις και με το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και την ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ που σε χαρακτηριζει σαν λαο και σαν ομαδα... ετσι ουτε σωθηκαμε τωρα ξαφνικα με τα 2εκ ευρω(και τον Δαρλα) ουτε θα ειχαμε την θηλεια στο λαιμο αν δεν πουλουσαμε!
Και για καποιους που θελουνε καλυτερο αντικαταστατη Κυριακο π.χ.. για μενα θα πρεπει να ντρεπονται.. γιατι ο Κυριακος θα θελει 2εκ ευρω για να ερθει για 2 χρονια.. αρα ολα τα λεφτα του Μελισση(συν καποια αλλα γιατι τσεπωσε και ο περουκας 150.000) θα πηγαιναν σε ενα 31χρονο αμυντικο.. αρα η εξυγιανση παει στραφι..
Θα παραδεχτω τον Ζαγορακη αν βγει στην συνεντευξη τυπου και πει οτι δεν περνουμε κανενα ακριβο παιχτη αλλα φερνουμε πισω τον Βοσκοπουλο απο Σερρες και περνουμε ενα φτηνο τερμα ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΕΩΝ!
Ουτε τα βαζω με την διοικηση ουτε κατηγορω κανεναν.. απλα επειδη κανεις δεν ειναι τελειος και ολοι κανουμε λαθη(αρκει απο αυτα να μαθαινουμε στο μελλον) ετσι και για μενα η διοικηση εκανε το πρωτο της σοβαρο λαθος με την πωληση του Μελισση(και ακομα χειροτερα που δεχτηκε δανεικο παιχτη απο τον βαζελο)
Σιγουρα αν τα βαλουμε ολα στο ισοζυγιο το προσημο παραμενει μακραν θετικο για την διοικηση Ζαγορακη.. αλλα καποιοι το ενα αρνητικο περιμενουν για να ριξουν την λασπη..
Υ.Γ. Οσοι πριν λιγο καιρο ειχατε ξενερωσει με ενα αρθρο του Καρπετοπουλου μετα την χτεσινη πωληση του Μελισση ξαναδιαβαστε το και πειτε μου αν συνεχιζεται να πιστευετε τα ιδια.
http://www.sport-fm.gr/article/138109