Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 157571 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
ο μελισης δεν νομιζω να ειχε περισσοτερη ηττοπαθεια απο βαγγελη και σβουρα η σναουτσερ...που μειναν.

καλα τα λεφτα αλλα δεν σκεφτηκαμε το αλλο.

για τους παικτες που μειναν.

π.χ. αν κανει μια καλη χρονια ο αραμπατζης,και του τα σκασει ο βγενοπουλος

τι θα γυρισει να του πει ο ζαγορ? μεινε? δεν εχεις να πας πουθενα?

θα γελαει κανα τεταρτο ο αραμπατζης.

καταλαβαινετε οτι δημιουργειτε ασχημο προηγουμενο? στο μυαλο των παικτων μπαινουν ασχημα παραδειγματα.

θα βλεπουμε στους εφιαλτες μας σε λιγο το κοτερο του πατερα.

με το καλο να ξεχρεωνουμε και

γρηγορα να εκλειψει το δογμα ολα πουλιουντε.

Αν είναι να δημιουργούνται ψυχολογικά θέματα και σε μας και στους ποδοσφαιριστές επειδή πουλιούνται συμπαίκτες τους, ζήτω που καήκαμε. Αν ο Αραμπατζής κάνει καλά παιχνίδια, τότε η ξεχρεωμένη ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της διοίκησής της θα φροντίσει να τον ανανεώσει από νωρίς.Αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρωστάει ακόμα κι ο Βγενόπουλος δώσει κανά 2 χαρτιά και γι'αυτόν, στο καλό. Όσο πιο γρήγορα ξεχρεώσω, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΩ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ : ΔΙΝΩ 2ΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΤΟΣ 'Η ΙΒΑΝΣΙΤΣ Η' ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ 'Η ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
. Äåí ìðïñù íá êáôáëáâù ôé óôï äéáïëï èåëåôå!!! Á×ÁÑÉÓÔÏÉ!!!

Ôçí áîéïðñÝðåéá êáé ôçí õðüëçøç ôïõ ÐÁÏÊôóç  èÝëïõìå ðïõ åßíáé ðïéï  óçìáíôéêÜ ðñÜãìáôá  áðü áõôÜ ðïõ áíáöÝñåéò…..
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

zan

• Guest
Ποια αξιοπρεπια και ποια υποληψη ρε αδερφε? Καταλαβενεις οτι ζουμε σε αλλη εποχη? Δεν ειμαστε στο '70 αλλα στο 2008. Το ποδοσφαιρο πλεον ειναι μια ΜΠΙΖΝΑ. Ολα πουλουντε και ολα αγοραζοντε!! Μην εισαι ρομαντικος περασαν αυτες οι εποχες. ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ(εντος αγωνιστικου χωρου).

Υ.Σ Πανε εσυ με αξιοπρεπεια και υποληψη να ξεχρεωσεις τους πιστωτες και τους τοκογλυφους ;)

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
Αν εγω ειμαι ρομαντικος....εσυ γιατι εχεις τον Μαναβη στην υπογραφη σου......????
αν ο ΠΑΟΚ ηταν μονο μπιζνα οπως λες  δε θα ξημεροβραδιοσουν  οπως κι εγω στο ΠΑΟΚWORLD

Ας σοβαρευτουμε λιγακι

ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline ved

• Αλλαγή
η ψυχολογια του κοσμου και των παικτων δεν μας ενδιαφερουν?

μονο τα λογιστικα?

γιαυτο κιεγω συμφωνησα με την μεταγραφη για να τελιωνουμε με τα λογιστικα μια ωρα αρχητερα.

η ψυχολογια του κοσμου που σε ενα μηνα θα του ζητησουν να αγορασει 14 μυρια μετοχες δεν παιζει ρολο?

οταν πουλας παικτες κατα το συμφερον της ομαδας εσυ ως αραμπατζης,οταν θα σε πλησιασει ο βγενοπουλος τι θα πεις?

...επιτελους...γιατι στο μυαλο σου ειχε κολησει πλεον αυτη η ΑΝΟΙΚΤΗ προοπτικη.

γιαυτο λεω να τελιωνουμε με το δογμα ολα πουλιουντε παντου και να κλεισει η καννουλα.

οι κατω ειναι πονηροι ,κακο σπυρι στον κωλο σου θα γινουν για καθε παικτη σου. δεν θα τον αφηνουν σε ησυχια.

φοβαμε μην ανοιξαν οι ασκοι του αιωλου.

κλειστε τον αραμπατζη πριν αρχισει να παιζει...

υγ. ζαν οτι η μπαλα ειναι μπιζνα εχει μια λογικη για φιλαθλους διοικησεις δημοσιογραφους,,,οχι για οπαδους που τα δινουν ολα στην ζωη η εχασαν και αδερφια τους για την ιδεα...οποτε ασε τις εποχες σε παρακαλω πολυ.

zan

• Guest
Αν εγω ειμαι ρομαντικος....εσυ γιατι εχεις τον Μαναβη στην υπογραφη σου......????
αν ο ΠΑΟΚ ηταν μονο μπιζνα οπως λες  δε θα ξημεροβραδιοσουν  οπως κι εγω στο ΠΑΟΚWORLD

Ας σοβαρευτουμε λιγακι

Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο. αλλα για σου φυγει η απορια θα σου πω . Ο Μαναβης ειναι απο το χωριο μου και τις πρωτες μου εκδρομες ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ να τις κανω με αυτον οπως και με πολλους αλλους (δεν ειναι το θεμα αυτο τωρα). Και οσον αφορα εαν ξυμερωνομαι εδω στο world ειναι γιατι εχω netcafe και περναω την ωρα μου οταν μπορω ετσι. ;)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
tin axioprepia mas den tin xanoume an poulisoume 2 miria ton mellisi kai 4 ton lazaro
tin axioprepia mas tin xanoume otan den mporoume na kanoume ena diplo se mia xronia, otan den mporoume na allaxamoume mia pasa kai otan den mporoume na valoume goal oute stin proponisi.. ekei xanoume tin axioprepia mas kai gelane oloi mazi mas...
olo to thema einai i mpala paidia den einai ta onomata
an i omada petaei ton xeimona kaneis den tha thimate ton lazaro kai ton mellisi kai oloi tha exoume xahasei ti legame edo autin tin epoxi
ola einai thema mpalas kai omadas oxi onomaton
PAOK-Hersonissos (Kriti)

parizianos

• Guest
τελος για τους περηφανους του σαιτ.εγω περηφανος και με ψηλα το κεφαλι θα ημουν μονο αν ριχναμε τον ΠΑΟΚ στην δ.θελετε;εχετε τ'αντερα;
εγω τα χω.τα ξερω τα ορια μου και ειναι τεραστια.εγω για να αποκαταστησω την δικια μου περηφανεια για να μπορω να φωναζω
μεσα στο αυτι του οπαδου του ποκ μεσα στο αυτι του σκουληκιου και της γριουλας μονο αυτο βλεπω ως λυση.λυση που
για μενα ανακτας παλι την χαμενη περηφανεια σου.αυτη που λεει σας γραφω ολους ρε στα αρχιδια μου
εγω ειμαι ο ΠΑΟΚ και ειμαι τεραστιος.ουτε χαρες απο το κρατος με 44 ουτε δανεια και ρυθμισεις ουτε παικτες ουτε τπτ
ΠΑΟΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ.τα χετε τ'αντερα;

Ναι, τα έχουμε...Ή, καλύτερα, τα είχαμε ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...Αλλά όχι τώρα, φίλε, τώρα έχει ήδη ξεκινήσει η εξυγίανση...

Για να είμαι και πιο ακριβής: Η προσωπική μου άποψη ΤΟΤΕ ήταν πως όχι μόνο έπρεπε να πέσουμε στη Δ, αλλά και "να μη σώσουμε ν'ανέβουμε αν δεν το αξίζουμε!". Αλλά ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ! ΠΑΕΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΗ Η ΣΩΤΗΡΙΑ!
« Last Edit: July 29, 2008, 19:10:38 by parizianos »

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
Απέκτησε τον Ιμπραϊμοβιτς ο ΠΑΟΚ!

http://www.novasports.gr/various/comments/default.asp?aid=155951

Tha mas trelanoun auti
Gamiete o Thrilos kai o pireas

parizianos

• Guest
Δεν ισχύει, μην τρελένεστε! (Δυστυχώς)

Argonath4

• Guest
Ðáßêôçò ìå buy out 700 ÷éëéÜñéêá óå ïðïéáäÞðïôå óôéãìÞ êáé ðïóïóôü ôïõ ìéóèïý ôïõ íá ðëçñþíåôáé áðü ôïí ÐÁÏ, äåí åßíáé ìåôáãñáöÞ, åßíáé äáíåéóìüò óå áêáäçìßá. Ìáýñç ç áëÞèåéá ãßãáíôá ÔóáñðáíÜ. Ðïëý ùñáßï ôï øåõäþíõìü óïõ, èõìßæåé ðïëëÜ.

Ìéá áðü ôéò ëßãåò öïñÝò ðïõ óõìöùíïýìå  ;)

Ðáß÷ôçò ìå åëåýèåñç ìåôáãñáöÞ êáé ìå üøéïí áãïñÜò äåí íïåßôå.

¸íá ðñÜãìá Ýãñáøá ÷èåò êáé ãõñßæåé óôï êåöÜëé áêüìá êáé ôþñá. Óôá @@ ïé Ìåëßóóéäåò, ïé ×ñéóôïäïõëüðïõëïé êáé üëïé ïé õðüëïéðïé ðáé÷ôáñÜäåò ðïõ äïîáóáí ôçí öáíÝëá ôïõ ÐÁÏÊ ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá…

ÁëëÜ ðáß÷ôç äáíåéêü áðü ïìÜäá ôïõ ÐÏÊ êáé ìÜëéóôá ìå ôÝôïéïõò üñïõò äåí ìðïñþ ðïôÝ íá ôï äå÷ôþ.

ÕðÜñ÷åé áêüìá ðïëý èïëïýñá ãýñù áðü ôïõò üñïõò ôçò ìåôáãñáöÞò ôïõ ÄÜñëá. Ó÷åäüí óå üëåò ôçò åöçìåñßäåò êáé sites ãñÜöôçêå ðùò Ýñ÷åôáé óôïí ÐÁÏÊ ùò äáíåéêüò êáé ìå ïøéïí áãïñÜò áðü ôïí ÐÁÏÊ, ôïí äåýôåñï ÷ñüíï Ýíáíôé 700-800.000 åõñþ. ÈåùñçôéêÜ äçëáäÞ, ï ðáß÷ôçò èá åßíáé ðåñéïõóéáêü óôïé÷åßï ôçò ðáå Ðáï ãéá ôá åðüìåíá 2 ÷ñüíéá…

Óôï site Sport24 ãñÜöïõí áêñéâþò ôï áíÜðïäï, üôé ï âÜæåëïò Ý÷åé ôçí üøéïí êáé ìðïñåß íá ôïí ðÜñåé ðßóù Ýíáíôé 700.000 åõñþ !!!
http://www.sport24.gr/html/ent/828/ent.244828.asp

Óôá óçìåñéíÜ Óðïñ ôïõ ÂïññÜ ãñÜöôçêå ôï åîÞò íôñïðéáóôéêü… ðùò ï ðáß÷ôçò èá ðëçñþíåôáé êáôÜ 60% áðü ôïí âÜæåëï (120.000) êáé ôï Üëëï 40% èá ôï äßíåé ï ÐÁÏÊ !!!

Ðïëý èïëïýñá ìÜãêåò… áò âãåé êÜðïéïò êáé íá ìáò ðåé ôé áêñéâþò óõìöùíÞèçêå… ìçí êÜíïõìå ôæÜìðá óåíÜñéá êáé ÷áëéüìáóôå. 

Sorry áëëÜ åìÝíá äåí ôï ÷ùñÜåé ï íïõò ìïõ… ÅÜí èÝëåé ç óçìåñéíÞ äéïßêçóç íá ÷áëÜóåé ôçí óõóðåßñùóç ðïõ õðÜñ÷åé êáé íá óôéãìáôéóôåß ãéá 100.000 Þ ãéá 300.000 ãáìçìÝíá åõñþ (ðïõ êÜíåé Ýíá ìÝôñéï êïéíïôéêü back, êáé ðïõ öÝôïò ôá Ý÷åé êáé ìå ôï ðáñáðÜíù), å ôüôå ðÜù ðÜóï êáé ôÝñìá ãéá åìÝíá… 

Õ.Ã. Öáíôáóôåßôå ôï åîÞò êáé ü÷é êáé ôüóï áðßèáíï óåíÜñéï… Ðáßæåéò ìå ôïí âáæåëï óôçí ôïýìðá…
...üðïõ öÝôïò óïõ ðÞñå 2 ðáß÷ôåò êáé óïõ Ýóôáîå 4,2 åê. åõñþ…
...äéáöçìßæåéò óôçí ðëÜôç ôçò öáíÝëáò Ýíáíôé 1,1 åê åõñþ åôáéñßá óõìöåñüíôùí åíüò ìåãáëïìåôü÷ïõ ôïõ âÜæåëïõ(áíôå ìÝ÷ñé åäþ üëá êáëÜ) …
...Ý÷åéò óôçí åíäåêÜäá óïõ ðáß÷ôç ðïõ ðëçñþíåôå áðü ôïí âÜæåëï… ÊÁÉ ×ÁÍÅÉÓ !!!... Üíôå íá äïýìå ðïéïò èá ìáò óþóåé ìåôá…

polaret

• Guest
Διαβαζω και ακουω απο χτες τον χαμο που γινετε και μπορω να πω οτι καταλαβαινω οσους κραζουν και καλα κανουν ΠΑΟΚ ειμαστε,αλλα πιστευω  δικιο εχουν και οι <δυο πλευρες > και η αληθεια ειναι καπου στην μεση.

Ο μελισσης για μενα ειναι καλος παικτης και οχι λιμο οπως παρασυρομενοι λετε καποιοι, αλλα φυσικα οχι  ΚΑΙ παικτης των 2 μυριων .

Καποιος εγραψε θα με πειραζε αν διαφημιζε ο ΠΑΟΚ 5 χρονια καποιο μεγαλολαμογιο απο αλλη ομαδα ,μα ολοι επαναλαμβανω  ΟΛΟΙ αυτοι δεν υποτηριζουν ΠΑΟΚ  τι να κανουμε να μην εχουμε διαφημιση για να το παιζουμε περηφανοι?

Ο ΠΑΟΚ θα παρει καποιο αντικαταστατη ,μην μας πριζετε απο αυριο εαν ειναι καλος η οχι(η καλυτερος του μελισση) Η διοικηση που υποστηριζετε , υποτιθεται πως ξερει καλυτερα

Τωρα για το εαν ηταν βασικος η οχι ο μελισσης φετος νομιζω οτι οι περισσοτεροι πιστευουν οτι πιο πιθανο να επαιζε δεξι μπακ παρα στοπερ

Και για τον βραζιλιανο ρε παιδια ο προπονητης που ειναι υπευθηνος τον ηξερε (αυτο φοβαμαι βεβαια)

Εαν ο αρμπατζης δεν ερθει να ανανεωσει οπως και ο μπαλαφας (τετραετη συμβολαια νομιζω τους προτεινει ο ΠΑΟΚ) τοτε ξερουν και οι δυο οτι η αντιμετωπιση του ΠΑΟΚ θα ειναι αναλογη.

Για μενα ο ΠΑΟΚ τωρα χτιζει το μελον του εγω ετσι το βλεπω ,θελει να καθαριση μπαμ μπαμ απο τα χρεη ,εαν μπορει να ετοιμασει  σε μεγαλο ποσοστο το προπονητικο κεντρο για του χρονου (εαν υπαρχει το κεφαλαιο τα παντα τελειωνουν γρηγορα)
 και απο εκει και περα να ξαναγυρισει σε αυτο που τον εκανε μεγαλο ,σε  μια μηχανη παραγωγης οπαδων ποδοσφαιριστων που ναι μεν θα ειναι επαγγελματιες αλλα θα εχουν ζησει απο μικροι  μεσα στην οικογενεια  και θα εχουν μπολιαστει με την αρωστια  ,
αυτος ειναι, ηταν ο ΠΑΟΚ ποτε δεν ειχες λεφτα και ειδηκα περισσοτερα απο αυτους  αλλα ειχες καποιους ανθρωπους με οραμα και ψυχη που ξερανε οτι ο μονος τροπος για να τους κοντραρεις ειναι αυτος .
Ο ζαγορακης ο βρυζας και οι υπολοιποι γνωριζουν οτι αυτη ειναι η μονη λυση οσα λεφτα και αν εχεις παντα θα εχουν περισσοτερα (εχουν και το κρατος μαζι τους),οσο πιο γρηγορα το καταφερουνε αυτο τοσο πιο γρηγορα θα τελειωνουνε και τα περι υποκαταστηματων κλπ  
Και εαν θα πωλειται καποιος παιχτης ε ας πωλειται ο μελισσης και ας φερνεις τον κοντρερας και τον γκαρσια στη θεση του ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ .

Γι αυτο μην τελαινεσται

ΒΡΕ ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ

Offline dave

• Αλλαγή

¸íá ðñÜãìá Ýãñáøá ÷èåò êáé ãõñßæåé óôï êåöÜëé áêüìá êáé ôþñá. Óôá @@ ïé Ìåëßóóéäåò, ïé ×ñéóôïäïõëüðïõëïé êáé üëïé ïé õðüëïéðïé ðáé÷ôáñÜäåò ðïõ äïîáóáí ôçí öáíÝëá ôïõ ÐÁÏÊ ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá…

ÁëëÜ ðáß÷ôç äáíåéêü áðü ïìÜäá ôïõ ÐÏÊ êáé ìÜëéóôá ìå ôÝôïéïõò üñïõò äåí ìðïñþ ðïôÝ íá ôï äå÷ôþ.

ÕðÜñ÷åé áêüìá ðïëý èïëïýñá ãýñù áðü ôïõò üñïõò ôçò ìåôáãñáöÞò ôïõ ÄÜñëá. Ó÷åäüí óå üëåò ôçò åöçìåñßäåò êáé sites ãñÜöôçêå ðùò Ýñ÷åôáé óôïí ÐÁÏÊ ùò äáíåéêüò êáé ìå ïøéïí áãïñÜò áðü ôïí ÐÁÏÊ, ôïí äåýôåñï ÷ñüíï Ýíáíôé 700-800.000 åõñþ. ÈåùñçôéêÜ äçëáäÞ, ï ðáß÷ôçò èá åßíáé ðåñéïõóéáêü óôïé÷åßï ôçò ðáå Ðáï ãéá ôá åðüìåíá 2 ÷ñüíéá…

Óôï site Sport24 ãñÜöïõí áêñéâþò ôï áíÜðïäï, üôé ï âÜæåëïò Ý÷åé ôçí üøéïí êáé ìðïñåß íá ôïí ðÜñåé ðßóù Ýíáíôé 700.000 åõñþ !!!

Óôá óçìåñéíÜ Óðïñ ôïõ ÂïññÜ ãñÜöôçêå ôï åîÞò íôñïðéáóôéêü… ðùò ï ðáß÷ôçò èá ðëçñþíåôáé êáôÜ 60% áðü ôïí âÜæåëï (120.000) êáé ôï Üëëï 40% èá ôï äßíåé ï ÐÁÏÊ !!!

Ðïëý èïëïýñá ìÜãêåò… áò âãåé êÜðïéïò êáé íá ìáò ðåé ôé áêñéâþò óõìöùíÞèçêå… ìçí êÜíïõìå ôæÜìðá óåíÜñéá êáé ÷áëéüìáóôå. 

Sorry áëëÜ åìÝíá äåí ôï ÷ùñÜåé ï íïõò ìïõ… ÅÜí èÝëåé ç óçìåñéíÞ äéïßêçóç íá ÷áëÜóåé ôçí óõóðåßñùóç ðïõ õðÜñ÷åé êáé íá óôéãìáôéóôåß ãéá 100.000 Þ ãéá 300.000 ãáìçìÝíá åõñþ (ðïõ êÜíåé Ýíá ìÝôñéï êïéíïôéêü back, êáé ðïõ öÝôïò ôá Ý÷åé êáé ìå ôï ðáñáðÜíù), å ôüôå ðÜù ðÜóï êáé ôÝñìá ãéá åìÝíá… 

Õ.Ã. Öáíôáóôåßôå ôï åîÞò êáé ü÷é êáé ôüóï áðßèáíï óåíÜñéï… Ðáßæåéò ìå ôïí âáæåëï óôçí ôïýìðá…
...äéáöçìßæåéò óôçí ðëÜôç ôçò öáíÝëáò Ýíáíôé 1,1 åê åõñþ åôáéñßá óõìöåñüíôùí åíüò ìåãáëïìåôü÷ïõ ôïõ âÜæåëïõ(áíôå ìÝ÷ñé åäþ üëá êáëÜ) …
...Ý÷åéò óôçí åíäåêÜäá óïõ ðáß÷ôç ðïõ ðëçñþíåôå áðü ôïí âÜæåëï… ÊÁÉ ×ÁÍÅÉÓ !!!... Üíôå íá äïýìå ðïéïò èá ìáò óþóåé ìåôá…

milwall, áêïõóáìå áðï ôï ìáíáôæåñ ôïõ ðáé÷ôç ôï êïêïñïãéáííç ïôé ï äáñëáò åñ÷åôáé åëåõèåñïò, ìå buy back 700.000. äåò ôï ðïóô ìïõ ðéï ðáíù. äåí åéíáé äáíåéêïò ìå ïøéïí êëð...

thomas

• Guest
Τελικά ξεκαθάρισε η μεταγραφή του Δάρλα αν είναι ελεύθερος ή δανεικός ή έχει buy out?To πλέον σημαντικό για μένα είναι αυτό

thomas

• Guest

milwall, áêïõóáìå áðï ôï ìáíáôæåñ ôïõ ðáé÷ôç ôï êïêïñïãéáííç ïôé ï äáñëáò åñ÷åôáé åëåõèåñïò, ìå buy back 700.000. äåò ôï ðïóô ìïõ ðéï ðáíù. äåí åéíáé äáíåéêïò ìå ïøéïí êëð...

¼÷é ñå ðáéäéÜ ôé buy back ìå áõôü ôï ðïóü...ìåãÜëï ëÜèïò...äçëáäÞ áí äÝóåé ìå ôçí ïìÜäá êáé áíÝâåé ðïëý ç áîßá ôïõ ï âÜæåëïò ôïí ðáßñíåé ðßóù ìå 700 ÷éë? Ôñáãéêü ëÜèïò....

GeorgT

• Guest
Εγω παντως συμφωνώ με το ζαν, πλέον  αν θελεις να επιβιωσεις πρεπει να πας με το κύμα  κ αν αυτο με αναγκάσει  να πουλήσω  όποιον Μελλιση θα το εκανα για το καλο της ομαδας μου.
Κ αν με αναγκασει να βαλω 100 χορηγούς  στη φανέλα  για να ξεχρεώσω , θα το κάνω  κ αυτο.

(αν κ εγώ γούσταρα τρελά τον μελλισακο αλλα κλαιν μαιν)

apaoki13

• Guest
Ρίξτε μια ματιά και σ' αυτό το απόσπασμα από την στήλη του Σωτηρακόπουλου στην sportday.

Ομως ο νόμος της αγοράς είναι αμείλικτος. Κανένας παίκτης δεν είναι χωρίς ταβάνι στην τιμή. Ο Ροναλντίνιο το 2006, για να φύγει από την Μπαρτσελόνα, είχε ρήτρα που θα στοίχιζε σε κάποια ομάδα 140 εκατομμύρια ευρώ. Η Μίλαν ήθελε να δώσει 80, αλλά οι Καταλανοί έλεγαν πως ούτε τα διπλά δεν θα τους έπειθαν να αποχωριστούν το μεγαλύτερό τους αστέρι. Δύο χρόνια αργότερα, ο Ροναλντίνιο, όπου ενδιάμεσα ήταν σκιά του εαυτού τους παραχωρήθηκε με 25 εκατομμύρια στη Μίλαν.

Καλά λεφτά, αλλά επουδενί εκείνα που θα έβαζε στο ταμείο η «Μπάρτσα», αν τολμούσε να αγνοήσει οποιαδήποτε λαϊκή αντίδραση το 2006. Κάποτε ο αείμνηστος Τζακ Γουόκερ, ο άνθρωπος που ανέβασε την Μπλάκμπερν το '92, ύστερα από δεκαετίες, στην Πρέμιερ Λιγκ και μέσα σε τρεις σεζόν την έκανε πρωταθλήτρια, αποφάσισε να πουλήσει τον Αλαν Σίρερ στη Νιούκαστλ. Τα λεφτά που έβαλε στο ταμείο ήταν τρελά, αλλά οι οπαδοί ήθελαν να μείνει ο άνθρωπος που με τα γκολ του έστειλε την ομάδα στην κορυφή. «Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι κόκκινα κρασιά της Τοσκάνης, ώστε να αξίζουν πιο πολύ όταν παλιώνουν», είχε δηλώσει ο Γουόκερ. «Είναι μετοχές που οφείλεις να τις πουλάς την κατάλληλη στιγμή». Δικαιώθηκε, διότι ο Σίρερ λίγο καιρό αργότερα τραυματίστηκε και ποτέ δεν ξανάφτασε σε υψηλό επίπεδο απόδοσης.

Argonath4

• Guest

ÁäåëöÝ åãþ îáíáëÝù ðùò åßíáé ìðåñäåìÝíá ôá ðñÜãìáôá… ìðïñåß íá öôáßíå êáé ïé äçìïóéïãñÜöïé áëëÜ áò âãåé íá ìáò ðåé êÜðïéïò áðü ôçí ðáå ôé êáé ðùò... Þ íá âãÜëåé ìßá áíáêïßíùóç. 

Ôï äéáâáóá ôï post óïõ… áëëÜ áìöéâÜëù ãéá ôï áí ï ÐÁÏÊ Ý÷åé ôï äéêáßùìá íá ôïí ðïõëÞóåé áò ðïýìå ôï åðüìåíï êáëïêáßñé óôçí ÁôáëÜíôá… êáé ôï buy out ôé ñüëï âáñÜåé ? äåí íïìßæù íá ôï Ýâáëå ãéá ðëáêá ï âÜæåëïò…

Êáé óôçí ôåëéêÞ ÷Üèçêáí ôá left back óôçí åõñþðç ç áêüìá êáé óôçí ÅëëÜäá ? ãéáôß ìðëÝ÷ôçêå ç ðáå óå ôÝôïéá óåíÜñéá êáé ìÜëéóôá ãéá Ýíáí ìÝôñéï ðáß÷ôç ? ÖñÜãêá õðÜñ÷ïõí ðëÝïí ãéá Ýíáí ðáß÷ôç ôýðïõ ÄÜñëá…

Åðßóçò…

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7833&pubid=1246266

Óå ü,ôé áöïñÜ ôïí Ößëéððï ÄÜñëá, ðïõ èá áíÞêåé óôïí ÐÁÏÊ ãéá ôá åðüìåíá äýï ÷ñüíéá, äåí Ý÷åé îåêáèáñßóåé áðüëõôá áí èá áðïêôçèåß ìå êáíïíéêÞ ìåôáãñáöÞ Þ áí, üðùò ëÝíå ïé ðëçñïöïñßåò áðü ôçí ÁèÞíá, èá áãùíéóôåß ùò äáíåéêüò êáé èá õðÜñîåé ñÞôñá åîáãïñÜò.

kostas4

• Guest
μεχρι σημερα το μεσημερι δεν ειχα ιδεα τι ειχε γινει με τον μελισση.το εμαθα και μπορω να πω οτι ξαφνιαστικα πολυ

η πρωτη μου αντιδραση ηταν κατα της πωλησης του αλλα τα εβαλα κατω και σκεφτηκα τι κερδισαμε απο αυτη τη μεταγραφη.

2εκατ ευρω απο εναν παιχτη που δεν επρεπε να παιξει ποτε στον ΠΑΟΚ.εναν παιχτη ανικανο και αδιαφορο ποδοσφαιρικα.οχι απλα δεν θα μου λειψει ο μελισσης αλλα νομιζω οτι ο ΠΑΟΚ πουλησε εναν παιχτη που δεν κοστιζει ουτε 500χιλ.(αυτα για τον μελισση τα εχω ξαναπει,δεν τα λεω τωρα που εφυγε)
για τον δαρλα καλυτερα να μην ερχοταν καθολου και αυτο ειναι το μοναδικο σημειο που με χαλασε.

βεβαια περιμενω πλεον απο την διοικηση εναν αμυντικο,εναν αριστερο μπακ και εναν τερματοφυλακα.νομιζω οτι πλεον ειναι υποχρεωμενη να κανει αυτες τις μεταγραφες και μαλιστα συντομα

Offline dave

• Αλλαγή
το αρθρο της γκολντει ειναι πρωινο, ο κοκορογιαννης μιλησε το μεσημερι.

ρε συ ποιες οι πιθανοτητες να ενδιαφερθει ο βαζελος για το Δαρλα? τον ειχε 3 χρονια, δεν ηξερε τι παιχτη ειχε?? και σου λεει αν τυχον βγαλει ματια κ το θελω θα με φανε ζωντανο αν δωσω 2 μυρια να παρω παιχτη που εδωσα πριν ενα χρονο τσαμπα. για μενα αυτο το buy back ειναι τυπικο μετρο προφυλαξης. δε θα μπορουσε να μη το βαλει.

αν ο δαρλας παει καλα (1ο αν) και αν ο βαζελος ξαναενδιαφερθει (2ο αν) θα πρεπει να δωσει 700.000. στα @@ μας. τι ειχαμε τι χασαμε, παλι αγορασαμε τσαμπα και πουλησαμε 700.000 μετα απο ενα χρονο.