πω πω ρε αδερφια.με κανατε τωρα να πρεπει να πω τι πιστευω,για παικτες που δεν παιζουν στον ΠΑΟΚ.σπανια να γινει αυτο απο μενα και δεν θελω.γιατι παρεξηγιομαστε ευκολα εδω μεσα.το χω κανει κι εγω σε αλλους
καιρος να το λουστω.παμε λοιπον
για μενα δεν υπαρχει καν η λεξη ελληνας στοπερ.αλλα αμα με βαζετε να συγκρινω ηλικιες και ελαχιστα προσοντα που εχουν
ειναι λιγοι αυτοι που μπορω να βρω και να μ'αρεσουν.παντα μιλαω για μενα προσωπικα.και το γραψα κανω μοκο γιατι ολα φαινονται στο χορταρι.αλλα εχω γνωμη.μπορω;
για μενα αν διωξεις τον μελισση πρεπει να φερεις ισαξιο η καλυτερο.ποιος ελληνας ειναι ισαξιος η καλυτερος.ο κυριαζης;
μην με υποτιματε τοσο ρε μαγκες.κι ειπα κατι απλο.μην γραφεις εδω μεσα αν ξερεις.μπορει να την δουν καποιοι αλλιως.κακο ειπα;
ζαν οκ.αν εγω σκεφτω ισαξιο η καλυτερο στοπερ του μελισση και ταυτοχρονα ναναι και ελληνας κανει καπου στο μυριο
δυο ειναι αυτοι.κυριακος ταβλαριδης(αιντε να μιλαω με ονοματα).οποιοσδηποτε αλλος με χαλαει.οποτε
τωρα με χαλασες.οποτε καλυτερα μην γραφεις επειδη κατι ακους η ξερεις
Εχεις παρει Κοντρερας και Μαρκος Αντονιο για βασικους ετσι? Η λογικη λεει πως θα παρεις back up καλο. ΚΑΙ οχι παικτη του 1 εκ. ευρο το ξαναλεω.
δλδ στανταρ ο βραζιλιανος θα μας βγει λιρα εκατο πισω;το χουμε δεμενο για καποιον που δεν εχουμε δει ποτε;
ναι σπινος εχεις δικιο.αλλα καλυτερος απο κυριαζη καψη καρυπιδη...
Χωρίς ίχνος ειρωνίας αλλά ήταν καλύτερος από καρυπίδη;
αδερφε ενα θα σου πω.στοπερ που χει φαει τριπλα απο τον κωνσταντινου καλυτερα να κοψει την μπαλα.αν 8ες αναλυση σε πμ..
ο μελισσης χιλια κουσουρια ειχε αλλα οχι κι ετσι.
γουστα ειναι αυτα παντως...