Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 155675 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

veron

• Guest
twra mou thn eipes nomizeis dld?

egw o idios den prosebala thn omada mou, Paok 8a eimai o kosmos na xalasei!!!to na lew tetoia pragmata meiwnei emena ton idio kai thn omada pou xerw giati yposthrizw tosa xronia..loipon gia na katalabainoume kai ti leme otan sysxetizoume omades/mege8h..allwste den eimai egw dysaresthmenos esy eisai apoti edeixes me to post sou lypamai!

Offline neapolitis4

• Αποστολή
  • **
pws eiste oloi toso sigouroi oti o mellisis fetos tha htan pagkiths??

fatal_invasion

• Guest
εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει ότι θα ήταν παγκίτης..
Δεν θέλεις κάτι καλό για αλλαγή;πρέπει να ψάχνεις κάτι καινούριο με τον κίνδυνο να μην σου βγει;Και αγωνιστικά δεν μου κολλάει.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
@ive4
otan efyga apo to spiti xthes edw epikratouse makeleio(efyge ena paoktsaki apo thn omada ktl.).ki emena de mou aresei o darlas xwris na ton exw dei kiolas.
paw eksw loipon k syzhtaw me ena palikari k mou leei oti einai paoktshs k paizei olh th mera pro me ton pliatsika pou einai ki aytos agriniwtis.
telos pantwn gelaw k lew katse na mpw na to grapsw na dw ti tha ginei.

kai na sou pw pws gia mena den paizei kanena rolo an einai PAOKtsis.mou einai poly adiaforos san paikths.

p.s. den eimai tsiraki tou zagoraki.
p.s.2: kata kairous edw exw kraksei aytous pou akoma ki an katourhsei panw sth lekanh o zagorakis,tha legane kala ekane o thodwras...
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αδερφια ειναι πολλα που στριφογυριζουν στο μυαλο μου.υπερ σε μια πωληση στο ποκ δεν θα μπορουσα να ειμαι.και στον οικοδομο κωλοτουμπα εκανα
γιατι τα λεφτα τα εβλεπα πολλα.γιατι σκεφτομουνα οτι ετσι κλεινουμε τρυπες και ξεκιναμε προπονητικο κεντρο.κανε μοκο λεω μαλακα γιατι
αυτοι δεν σε κλεβουν.κανουν πραγματα αυτονοητα μεν αλλα που εσυ δεν τα εχεις ξαναδει ποτε.εκει σε καταντησαν

αλλα αδερφια και δευτερη πωληση ελληνα παικτη στο ποκ και μαλιστα στην ιδια ομαδα;στο μυαλο μου και τον εγωισμο μου παει πολυ
δεν ειναι το θεμα ποιος παικτης εφυγε.ειναι οτι πηγε εκει που πηγε.ειναι οτι η διοικηση κανει αυτο που νομιζει σωστο χωρις να με υπολογιζει
σας το πα και πριν εγωιστικο καθαρα.αλλα με τρομαζει η σκεψη οτι αν η διοικηση αυριο αποφασισει να φερει χαριστεα εγω πρεπει να κανω μοκο
γιατι αυτοι ξερουν;αν αυτοι αποφασισουν επιστροφη κοντοπουτανου εγω πρεπει να κανω μοκο ξανα;
γι'αυτο ζηταω να μας πουν την λογικη αυτης της πωλησης.θελω να μαθω ρε παιδι μου τι θα γινει με αυτα τα κερδη.κι αν μου πειτε γιατι
αυτο δεν ευαγγελιζομασταν ενα χρονο τωρα;απολυτη διαφανεια.ε δωστε την στον λαο...

παμε στα αλλα ομως.ενταξει δεν εγινε ο μελισσης σε ενα απογευμα αμπαλος αλλα το δευτερο μισο του περσινου πρωταθληματος ηταν κι
αυτος οτι ναναι.σαρδελα νοστιμη σαν αυτες του αμβρακικου.εγω τα ΠΑΟΚτσακι και τις λοιπες μπουρδες τα ακουω βερεσε.
επισης ηγετης και αρχηγος το απεδειξε δεν ειναι.στα δικα μου ματια.την μερα που εκανε διατασεις μες στην τουμπα στους παικτες
του γκαιη.οχι και αρχηγος και ηγετης αυτος.καλη ψυχουλα ναι και κραξιμο εγω σ'αυτον με τιποτα(εκτος κι αν προκαλεσει...)
αλλα οχι και αρχηγος στον ΠΑΟΚ μας

επισης τα λεφτα αρκετα.σαν ψυχραιμος παρατηρητης μιλαω κι οχι σαν μπιλης που εχει ξενερωσει
με αυτα κλεινεις τρυπες.οπως π.χ το γεγονος οτι τερμα απο πισω δεν θα παιρνες αν δεν τον πουλαγες.
βεβαια εδω υπαρχει και τι μεταγραφες θα γινουν στην τελικη.ιδωμεν

παμε στον δαρλα.πολυ λιγος επιθετικα για μενα.αμυντικα κατωτερος του σναουτσερ.εχει δυο χρονια να παιξει μπαλα σε επισημο ματς(εκτος κυπελλου)
ειχε ενα χρονο σοβαρο τραυματισμο που δεν ξερεις που τον εφτασε σε θεμα ταχυτητας(το κυριοτερο προσον του).κι αν ειναι δανεικος
ειναι ανεπιθυμητος απο μενα πριν πατησει το ποδι του.σημερα ακουσα στο ραδιο οτι ο πας παιρνει δανεικο απο τον ατρομητο
μα αν θες να ανεβεις στην α παιρνεις δανεικο απο ανταγωνιστη σου;
ΑΝ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΧΟ ΑΙΩΝΙΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΠΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΟΥ;
κινηση που απο μονη της σε μικραινει αν ισχυει.που μακαρι να μην ισχυει

τελος για τους περηφανους του σαιτ.εγω περηφανος και με ψηλα το κεφαλι θα ημουν μονο αν ριχναμε τον ΠΑΟΚ στην δ.θελετε;εχετε τ'αντερα;
εγω τα χω.τα ξερω τα ορια μου και ειναι τεραστια.εγω για να αποκαταστησω την δικια μου περηφανεια για να μπορω να φωναζω
μεσα στο αυτι του οπαδου του ποκ μεσα στο αυτι του σκουληκιου και της γριουλας μονο αυτο βλεπω ως λυση.λυση που
για μενα ανακτας παλι την χαμενη περηφανεια σου.αυτη που λεει σας γραφω ολους ρε στα αρχιδια μου
εγω ειμαι ο ΠΑΟΚ και ειμαι τεραστιος.ουτε χαρες απο το κρατος με 44 ουτε δανεια και ρυθμισεις ουτε παικτες ουτε τπτ
ΠΑΟΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ.τα χετε τ'αντερα;
ρητορικη ερωτηση στην οποια δεν θελω απαντηση.απλα σκεφτειτε το λιγο και μετα μιληστε για περηφανεια...

υ.γ σ'ολη την ζωη μου μπερδεμενος ΠΑΟΚΑΡΑ ως το τελος

Offline sabbath

• Αλλαγή
 ζαγορακη φροντισε να κατευνασεις τις διαμαρτυριες και να διαλυσεις το ξενερωμα που υπαρχει φερνωντας εναν   
ισαξιο η και καλυτερο αμυντικο στη θεση του μελισση μεχρι το τελος της εβδομαδας.....

αυτα...πολυ απλα τα πραγματα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
twra mou thn eipes nomizeis dld?

egw o idios den prosebala thn omada mou, Paok 8a eimai o kosmos na xalasei!!!to na lew tetoia pragmata meiwnei emena ton idio kai thn omada pou xerw giati yposthrizw tosa xronia..loipon gia na katalabainoume kai ti leme otan sysxetizoume omades/mege8h..allwste den eimai egw dysaresthmenos esy eisai apoti edeixes me to post sou lypamai!

Αν προσέβαλε κάποιος την ομάδα αυτός είναι ο βρύζας και όσοι τον συμβουλέψανε να συνοδέψει τον μελλίση στο κότερο του πατέρα. Εγώ απλά έγραψα οτι αυτή η συμπεριφορά είναι συμπεριφορά μικρής ομάδας που πουλάει παίκτη σε μεγάλη. Ο μουσλίμοβιτς ήρθε με συνοδεία στο σπίτι του ζαγοράκη, ο γκαρσία , ο κοντρέρας ? ήρθε κάποιος απο αυτούς με συνοδεία?  Το ξαναγράφω μόνο επαρχιακές ομάδες μικρών κατηγορίων στέλνουν με διοικητική συνοδεία τον παίκτη που πουλάνε.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

veron

• Guest
Wraia diwxton diwxtous olous afou se kanoun na fainesai eparxiakh omada kai fere esy opoious 8es sthn Pae, makedonomaxous kata protimhsh kai antartes..loipon epeidh exoume xefygei apo to topic stamatw edw!!

Offline toy

• Αλλαγή
Γκαρσία και κοντρέρας ήρθαν ελεύθεροι men
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

veron

• Guest
ante as ta pei k kanas allos gt exoume tyflw8ei edw mesa!
Eleu8eroi paixtes! Gia Musli o Bryzas exei paei toses fores Italia de ginontai ola me fax kai e-mail ainte pia!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ti eparxiaki omada re? epidi pige o vrizas na teliosei ti metagrafi? outos i allos rithmise leptomeries k to vradi girise saloniki k emeine o melisis na ipograpsei min ta isopedonoume ola

URBAN

• Guest
EGW LEW OLOI MAZI GERA NA DIOXOYME TON ZAGORAKH,TON VRYZA KAI OLOUS AYTOYS TOYS KAKOYW PARAGONTES, KAI NA APAITHSOYME ME SYLALYTYRIA THN EPISTROFH TVN PROIGOYMENWN TI LETE KAI SEIS ?

Offline cure

• Αλλαγή
Αδερφέ gianniwths4 σκέψου μόνο ένα πράγμα.
Αν έφευγε ο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ για τη Ρεάλ ή ο Κακά από τη Μίλαν για τη Τσέλσι θα ένιωθε κανείς μικρή ομάδα. Μη πούμε για ίδια χώρα γιατί κι αυτές διαγωνίζονται στο CL και είναι αντίπαλοι.
Αν λοιπόν έφευγαν θα ένιωθε κομπλεξικά κάποιος ο παδός αυτών των ομάδων; Όχι φυσικά.

Εμείς όμως έχουμε μια μύγα να και μυγιαζόμαστε με το παραμικρό. Ο πληγωμένος εγωισμός μας είναι ένα όνομα που δώσαμε στο βαθιά φυλαγμένο φόβο μας μην είναι αλήθεια πως είμαστε παράρτημα του βάζελου τώρα, όπως του γαύρου παλιότερα.

Και για πολλοστή φορά δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τον Ζαγοράκη από τους προηγούμενους. Οι άλλοι ήταν κλέφτες κι αυτός όχι. Οι άλλοι εξαρτώμενοι κι αυτός όχι.

Και σήμερα το 90% του paokworld κατηγόρησε τη διοίκηση Ζαγοράκη για υπηρέτες του βάζελου. Ντροπή σε όποιον κι αν το είπε ή το υπονόησε (δεν εννοώ φυσικά εσένα φίλε Γιαννιώτη).
Ντροπή σας και να λέτε και να σκέφτεστε κάτι τέτοιο. Από το κόμπλεξ μας θα καταστραφούμε. Κι αν τα καταφέρουμε, αυτό θα μας αξίζει.

Άντε την κάνω να πάω ν' ακούσω κανένα ραδιόφωνο. Τα ίδια θα ακούσω όυτως ή άλλως. Δεν γαμείς... υπομονή
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spinos_4

• Αλλαγή
kala re paidia kapoios den prepei na upograpsei tin simfonia ?

ton simpathousa ton mellisi
alla auto pou me kanei kai xairomai einai oti feugoun siga siga oloi oi ittopatheis pextes pou eixame

den einai tuxaio auto pou kanei i dioikhsh gia mena
ta apoditiria nomizo oti vgazoun ittopatheia apo orismenous paixtes kai vlepo oti i dioikhsh thelei na to allaxei auto

ps. tosa xronia legame oti stin omada prepei na erthoun texnokrates kai na koitane ta pragmata realistika kai logistika
epitelous auto ginete simera
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Εδώ μέσα δεν μπορώ άλλο... πνίγομαι απ' την υπερηφάνια... και απ' το συναίσθημα... πω πω πω υπερηφάνια που έχουμε. Και τρέχουν υπερήφανα τα σάλια για το κότερο του Πατέρα και το Βγενόπουλο και περιμένουμε να έρθει να μας πάρει κανένας τέτοιος.
Σαλιάρηδες γίναμε, που ονειρευόμαστε πλούσιους να τα σκάνε και να περπατάμε καμαρωτοί στο δρόμο.

Ντρέπομαι για όσα διάβασα από το πρωί. Σοκαρίστηκα. Έχουμε γίνει χειρότεροι από το Μετρόπολις εδώ μέσα.

Ο κάθε κομπλεξικός που κάθε κίνησή μας την εξετάζει υπό το πρίσμα "τι θα μου πούνε οι άλλοι στο καφενείο και στη δουλειά" θέλει να περάσει την κατωτερότητά του και στον ΠΑΟΚ. Να τους τη πεις εσύ ρε. Να τους τη πεις εσύ που μαζεύτηκαν 4 ζάμπλουτοι στον βάζελο και αγόρασαν τον οικοδόμο και το Χρηστάκη.
Κι εσύ με τα λεφτά ΤΟΥΣ (ναι ρε ΤΟΥΣ μη κομπλάρεις) πήρες Κοντρέρας, Γκαρσία και Μουσλίμοβιτς.

Δεν πρόκειται να μπω σε διάλογο με κανέναν σας. Δεν αξίζει πια. Δε πα να τα γαμήσετε όλα. Διαλύστε το μαγαζί και καθήστε να παρακαλέσετε το Δρόσο να σας σώσει και στη μπάλα.
Ο Μελίσσης πάνω απ' όλα. Τι άλλο θα ζήσουμε ρε σ' αυτή την ομάδα;

Και βουρ στο paok4org για να διαβάσετε ********************. Κάντε το κι εδώ έτσι. Ή κάντε το ραδιόφωνο. Ακόμη καλύτερα.

Προπονητικό κέντρο,
εξάλειψη χρεών σε τρίτους,
μείωση κατά 4 εκ. των απαιτούμενων κεφαλαίων για την αύξηση (14 από 18 απαιτούνται είναι θαύμα σε 1 χρόνο),
διώξιμο σαρδελών και ανύπαρκτων περιπατητών,
ερχομός ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΩΝ στην ομάδα από τα καλύτερα πρωταθλήματα,
δημιουργία ακαδημιών και χώρου στέγασης των παιδιών που θα είναι το πραγματικό μέλλον του ΠΑΟΚ,
οργάνωση σε όλα σαν Ευρωπαϊκή ομάδα,
σύναψη χορηγιών σε απίστευτα ύψη
και άλλα πολλά που δεν αξίζει να τα λέμε κάθε μέρα για τα χρυσόψαρα.

Κι όλα αυτά δεν είναι ικανά να υπερκαλύψουν το κόμπλεξ κατωτερότητας που έχει μπει στη ψυχή σας. Πήγε στην Αθήνα και μας κάηκαν τ' αρχίδια. Μη πουλάς στην Αθήνα γιατί ΠΑΟΚ είσαι.
Βλέπετε οι παρακάτω δεν πήγαν Αθήνα
Γούναρης
Ορφανός
Κωστίκος
Αναστασιάδης
Ασλανίδης
Τερζανίδης
Σκαρτάδος
Δημόπουλος
Μπανιώτης

και πολλοί πολλοί άλλοι παιχταράδες. Μας μίκρυνε τότε αυτό; Όχι! Αλλά ο Μελίσσης μας μίκρυνε.

Άντε καλό φάγωμα στις επόμενες 10 σελίδες. Γράψτε κι άλλα να γελάσουμε

Edit Δικέφαλος: Άρθρο 8
Niente incontri....Solo scontri

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
ante as ta pei k kanas allos gt exoume tyflw8ei edw mesa!
Eleu8eroi paixtes! Gia Musli o Bryzas exei paei toses fores Italia de ginontai ola me fax kai e-mail ainte pia!

Akριβώς. Πήγε ο βρύζας, επειδή ο ΠΑΟΚ καιγόταν για την μεταγραφή. Δεν ήρθε ο παίκτης με διοικητική συνοδεία. Αν ο πατέρας καιγόταν για την μεταγραφή ας ερχόταν στο σπίτι του ζαγοράκη. Το να τρέχει ο βρύζας στο κότερο δείχνει οτι καιγόμασταν εμείς να πουλήσουμε. Αν ήθελαν να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες της μεταγραφής ας έστελνε ο βάζελος εκπρόσπωπο στα γραφεία της εταιρείας όπου ανήκε ο μελλίσης, δηλαδή στην παε ΠΑΟΚ. Αν γινόταν έτσι δεν θα φαινόταν ο ΠΑΟΚ σαν μικρή επαρχιακή ομάδα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline babis36

• Αλλαγή
Azazel το θεμα αντιπαραθεσης σου με τον veron κατα την γνωμη μου δεν ειναι πρωτευον.Ακομα και ετσι να ειναι οσον αφορα το οτι καιγομασταν για τα λεφτα και το δειχναμε (που δεν ειναι ετσι ακριβως μια και αποριψαμε και αλλες προτασεις τους) η πραγματικοτητα ειναι οτι ο βαζελος διεθεσε 22 μυρια για μεταγραφες εχοντας απο πισω του καποιους εφοπλιστες που ξεπλενουν χρημα και εμεις εχουμε τον Ζαγορ τον Βρυζα τον Γεωργιαδη τελεια και παυλα.Τα λεφτα τα εχουμε αναγκη το ξερουμε, το ξερουν οι αντιπαλοι και το ξερουμε οτι το ξερουν οι αντιπαλοι. Κοινως δεν ειναι μυστικο ρευστο ζηταμε, ρευστο δινουνε, πολυ ειναι και μας κανει. Το βασικο ειναι αυτο να πιασει τοπο και αυτη προφανως ειναι η απαιτηση ολων μας. Παντως καλα κανεις και επισημαινεις εστω και την βελτιωση της εικονας γιατι και αυτη έχει την σημασια της ειδικα σε εποχη εικονας και επικοινωνιας.
Το κοτερο ο πατερας να το βαλει στην κολαρα του που ειναι και μεγαλη και χοντρη
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

zan

• Guest
ζαγορακη φροντισε να κατευνασεις τις διαμαρτυριες και να διαλυσεις το ξενερωμα που υπαρχει φερνωντας εναν   
ισαξιο η και καλυτερο αμυντικο στη θεση του μελισση μεχρι το τελος της εβδομαδας.....

αυτα...πολυ απλα τα πραγματα....
Ξενερωσαν αυτοι που δεν μπορουν να σκεφτουν πιο βαθια  ::) Να εισαι συγουρος πως ο Ζαγορακης θα φερει εαν οχι καλυτερο σιγουρα ισαξιο του Μελισση. Και αυτος λογικα θα ειναι Ελληνας με θητια στο εξωτερικο. Ισως και σημερα το βραδυ να εχει κλεισει η υποθεση αυτη ;)

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Íá ðù êáé åãþ ôá äéêÜ ìïõ áöïý ðÝñáóå ëßãïò ÷ñüíïò üðùò åßðå êáé ï ËÜñéóáò ìå êáèáñü ìõáëü.
Êáô’áñ÷Üò ìÝ÷ñé ôþñá Þìïõí ðïëý ìá ðÜñá ðïëý, åõ÷áñéóôçìÝíïò ìå ôéò êéíÞóåéò ôçò äéïßêçóçò. Áêüìç êáé ãéá ×áëêéÜ, êáé áêüìç êáé ãéá ôçí åíäå÷üìåíç áðüêôçóç Ëõìðåñüðïõëïõ. ÃåíéêÜ –êáé ÷ùñßò íá Ý÷ù ðáñùðßäåò èÝëù íá ðéóôåýù, Ýâëåðá  ðáíôïý óùóôÝò êéíÞóåéò.
Ìüëéò Ýìáèá ôï ÷èåóéíü, íá ðù ôçí áìáñôßá ìïõ îåíÝñùóá. ¢ó÷çìá. Èåþñçóá ôçí êßíçóç öÜïõë. (¸ôóé êé áëëéþò äåí ôñÝ÷åé ìßá, áí êÜðïéïò êÜíåé 10 êáëÝò êéíÞóåéò -êáôÜ ôç ãíþìç ìïõ ðÜíôá-êáé ìßá êáêÞ åßíáé áðüëõôá åðéôõ÷çìÝíïò)
Ãéáôß îåíÝñùóá:

Ãéáôß ôùí èåùñþ êáëü ðáß÷ôç
Ãéáôß Þôáí áðü ôïõò ëßãïõò ¸ëëçíåò ðïõ èá Þôáí «çìéâáóéêïß».
Ãéáôß èá Þôáí (ìÜëëïí) ï ìïíáäéêüò ìïõ ðáß÷ôçò óôçí ÅèíéêÞ êáëþò å÷üíôùí ôùí ðñáãìÜôùí ìáêñïðñüèåóìá.(äåí îÝñù ðüóï èá ðÜéæåé ï ×áëêéÜò áêüìá)
Ãéáôß Þôáí ï ôñßôïò «áðáñáßôçôïò» ðáß÷ôçò ðïõ Ýöåõãå ôçí ßäéá ÷ñïíéÜ.
Ãéáôß ðÞãå óôïí âÜæåëï (íáé ç ëïãéêÞ ìïõ ëÝåé ðùò äåí õðÜñ÷åé ëüãïò íá âëÝðù óõíùìïóßåò, áöïý áõôüò ôá Ý÷ùíå óå ðïéüí íá ôïí äßíáìå;, áëëÜ áðü ôçí Üëëç êáé åéäéêÜ ãéá üóïõò ìÝíïõìå óôçí ÁèÞíá äåí ãïõóôÜñïõìå íá áêïýìå äéÜöïñá. Ìçí ìïõ ðåßôå «óôá áñ..éá óïõ ãñÜøôïõò» ÏÊ ôï îÝñù áëëÜ åéëéêñéíÜ êáíÝíáò äåí ãïõóôÜñåé íá õðÜñ÷ïõí õðüíïéåò)

Áðü ôçí Üëëç:
Ôá ëåöôÜ Þôáí ðåñéóóüôåñá áðü ôçí áãùíéóôéêÞ ôïõ áîßá (ôïõ ðáß÷ôç üðùò åßíáé ôþñá óôïí ÐÁÏÊ üðùò åßíáé ôþñá)
Åßìáé óßãïõñïò ðùò ôá ëåöôÜ èá ðÜíå åêåß ðïõ ðñÝðåé (åßôå åßíáé ìåßùóç ÷ñÝïõò, åßôå ìåôáãñáöÝò åßôå ðñïðïíçôéêü êÝíôñï)

¼ðùò ðïëëïß Üëëïé, êáé åãþ óêÝöôçêá ðùò «ìá êáëÜ ôá åß÷áìå áíÜãêç ôïõ ëåöôÜ; Áöïý ìðÞêáí ôüóá óôï ôáìåßï ìÝ÷ñé ôþñá»

ÍÁÉ ÑÅ ÌÁÃÊÅÓ, ÔÁ Å×ÏÕÌÅ ÁÍÁÃÊÇ. ×ÑÙÓÔÁÌÅ ÔÁ ÊÅÑÁÔÁ ÌÁÓ ÁÊÏÌÁ.

Óå åñùôÞóåéò ðïõ Ýãéíáí ãéá ôï áí åßìáóôå ðåñÞöáíïé ãéá ôçí ðþëçóç: ¼÷é äåí åßìáé, áëëÜ äåí åßìáé ãéá ôçí êáôÜóôáóç, ü÷é ãéá ôçí êßíçóç êáèåáõôÞ. Äåí åßìáé ðåñÞöáíïò ðïõ åßìáóôå áíáãêáóìÝíïé íá ëåéôïõñãÞóïõìå Ýôóé. ÁëëÜ åßìáóôå…

«Åßíáé áðßóôåõôç îåíÝñá íá ðïõëÜò óå áíôáãùíéóôÞ óïõ». Íáé.
«Ïé ìåãÜëåò ïìÜäåò äåí ðïõëÜíå óôïõò áíôáãùíéóôÝò ôïõò». Óýìöùíïé
Åßìáóôå üìùò óÞìåñá áíôáãùíéóôÝò ôïõ ãáýñïõ êáé ôïõ âÜæåëïõ Þ áðëÜ ôï ðéóôåýïõìå ìüíïé ìáò;
Åãþ ëÝù ðùò äåí åßìáóôå, êáé ãéá íá îáíáãßíïõìå, åßìáóôå áíáãêáóìÝíïé íá ðïõëÜìå êáôÜ äéáóôÞìáôá.

Êáé öõóéêÜ üëá áõôÜ åßíáé óôïí áÝñá åöüóïí äåí îÝñïõìå áðü ðñþôï ÷Ýñé ãéá ôï åÜí ôïõ Ýãéíå ðñüôáóç áíáíÝùóçò, ðùò áíôÝäñáóå êëð.
Êáé íáé, ðáñáìÝíù îåíåñùìÝíïò…

Offline ved

• Αλλαγή
ποιος ρε ζαν ειναι ισαξιος και καλυτερος του μελιση,

ο κυριαζης?

μην τρελαθουμε τωρα...

απο την μια να ειμαστε λογικοι και να κρινουμε σωστα και απο την αλλη να λεμε παιχταραδες δαρλα και κυριαζη?

φερε κυργιακο να σε παραδεχτω.